- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.856
- 598
İlk kez mi giriyosun canim? Valla ben gecen sinava ilk kez giriyodum hep evde deneme yapiyodum. Ama tabi ev rahatligi bir olmuyomus acı bi tecrübeyle öğrendimÇok mantıklı olmuş benimde aklımda geçiyor böyle denemelere yazılsam mı diye. Neyse inşallah sınava 1 gün kala kararımı vermem
.
Sağol canım sanada başarılar
 sinava bi girdim apışıp kaldim.. gerci türkcenin bekledigimden cok agir olmasinin da etkisi var da.
 sinava bi girdim apışıp kaldim.. gerci türkcenin bekledigimden cok agir olmasinin da etkisi var da.Ben normalde sogukkanli bi insanimdir ben bile etkilendim sinav ortamindan. Dicegim o ki böyle bir sey yasicagini dusunuyosan gir.. erkenden onlemini al. Onu yapamasan bile denemelerini kütuphane gibi bir yerlerde yap bence. Ben bu sene yer bulabilirsem oralara gitcem deneme icin

denemeye yazılmak benim de aklımdaydı ama çoktan başlamıştır, geç kaldım diye bakmamıştım. Sevindim gk/y'nin başlamadığını görünce belki eğitim ile alanda aralıkta başlar ben de bir arayıp sorayım
 denemeye yazılmak benim de aklımdaydı ama çoktan başlamıştır, geç kaldım diye bakmamıştım. Sevindim gk/y'nin başlamadığını görünce belki eğitim ile alanda aralıkta başlar ben de bir arayıp sorayım aynen egitim alan da öyleydi gordugum kadariyla.
 aynen egitim alan da öyleydi gordugum kadariyla.

bitirdikce al özellikle genel denemeleri.
 bitirdikce al özellikle genel denemeleri. 

yapmak lazım aslında bence uygulaman gayet iyi. Soru bankasını da işaretleyip tekrar ediyormuşsun zaten gerek yok kesmene
 yapmak lazım aslında bence uygulaman gayet iyi. Soru bankasını da işaretleyip tekrar ediyormuşsun zaten gerek yok kesmene