• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 -2026 El ele, baş başa, omuz omuza birlikte KPSS haydi kızlar 🤝

Ah canom özellikle son 5 senedir çift yıllardaki sınavı çok aşırı kasıyorlar bu be seneki sınav normal zorlukta çalışan yapar ama çift yıllar kasacağız diye hatalı soru bile soruyorlar sonra iptal ediyorlar karman çorman 😶ön lisans mezunu olsaydık asosyal ile cok daha rahat atanırdık gibi sanki ...her şey nasip bir yerde de bakalım inşallah bitireceğim islami ilimler bölümünden atamam olur asosyalime de bir atama çıkar bu sene içinde kolaylıkla atanır inşallah
Amiinn kuzum kolaylıkla hayırlısıyla inş 🙏🥺

İki haftadır şiddetli baş ağrısı çekiyorum henüz başlamadım ama başlayacağım birde kızlar online çalışma uygulamaları var mı bildiğiniz denemeleri konu anlatımı olan sanırım masa başına geçemem şimdi şimdi bu ağrılardan 😶 sen başladın mı canım nasıl gidiyor bu sene bizim senemiz olsun 🫰🦢🤍🫶

İki haftadır şiddetli baş ağrısı çekiyorum henüz başlamadım ama başlayacağım birde kızlar online çalışma uygulamaları var mı bildiğiniz denemeleri konu anlatımı olan sanırım masa başına geçemem şimdi şimdi bu ağrılardan 😶 sen başladın mı canım nasıl gidiyor bu sene bizim senemiz olsun 🫰🦢🤍🫶
Çok geçmiş olsun canım benim, geçer inş hemen🙏 böyle uygulamalar var evet, mehmet eğit akademiye bir bak istersen. Ben çok beğeniyorum. Ben başladım geçen hafta yavaştan, motive oldum. Derece yapacağız 🙏 olumsuz düşünmek yok kuzum🥰🍒🍒🍒🙏🫶

Çok geçmiş olsun canım benim, geçer inş hemen🙏 böyle uygulamalar var evet, mehmet eğit akademiye bir bak istersen. Ben çok beğeniyorum. Ben başladım geçen hafta yavaştan, motive oldum. Derece yapacağız 🙏 olumsuz düşünmek yok kuzum🥰🍒🍒🍒🙏🫶
Cok teşekkür ediyorum canımmm 🤍🦢
İnşallah Allah büyük bakalım bu yıl her açıdan güzellikle gelsin 🤍🫶🫰

bizim de işler bildiğin çorba .
ancak işlerimle ilgilenebiliyorum.
bi rahatlarsak başlayacağım yine.

Sağlık bakanlığı atamasını bekliyorum. Atanamazsam belki yine hazırlanırım diye düşünüyorum. Emin değilim artık pes de edebilirim 🥲

kpss ye hazırlandım. sınava girdim sınav stresi bitince f klavye çalıştım. atanamazsam diye. katiplik için . katipliğe sıra gelmeden tekniker olarak atandım . klavye kar oldu yanıma. iş yerinde f klavye kullanıyorum.
ardından ehliyet aldım . arabamı aldım. elhamdülillah
sonra dgs . o da oldu çok şükür. ziraat mühendisliği bitti haziranda
lisans bitince yeniden kpss sürecim olsun istedim. boş durmak istemediğimden . ya dil öğrenmek istedim. ya kpss
bi şey yapmak lazımdı. çok şükür . Bütün dualarım kabul oldu.
Allah sizlere daha iyilerini nasip etsin inşallah.
Maşallah 🫶🧿 kaç yaşında atandınız ? Tüm bu saydıklarınız kaç yılınızı aldı acaba 🤔

Back
X