• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 -2026 El ele, baş başa, omuz omuza birlikte KPSS haydi kızlar 🤝

Asosyalim. Havalardan bi yorgunluk şeysi var üzerimde. Sabahları kalkmak zor oluyor. Yazın böyle olmuyor . 7 ye doğru kalkıyorum sabah .ancak yetişiyorum.

20250928_132143.webp
yedim.

Bilmeyenler için yaşım 48 . Baya ileri demi. Yıllar hızlı geçti. kendimi o yaşta hissedemiyorum gariptir
Gerçekten kocaman kocaman maşallah dedim mesajlarını okurken🧿
Ne güzel böyle hissediyor olman. Ben 37 yaşımdayım ama son 4-5 senedir içim çok yaşlandı. Çok yıprandım
Evde bunun farkına çok varamadım Kendimi çok bırakmışım(ruhsal ve fiziksel olarak) savaşçı halimden eser kalmamış. Bunu ancak dışarı çıktığımda ve seninki gibi güzel hikayeler duyduğumda , hissediyorum.
Atanınca yeniden doğacakmış gibi hissedeceğim sanki. Kendimi kendime ispat etmiş olacağım. Eski ben uyanacak gibi …
İnşallah 🤲

Ne güzel böyle hissediyor olman. Ben 37 yaşımdayım ama son 4-5 senedir içim çok yaşlandı. Çok yıprandım
Evde bunun farkına çok varamadım Kendimi çok bırakmışım(ruhsal ve fiziksel olarak) savaşçı halimden eser kalmamış. Bunu ancak dışarı çıktığımda ve seninki gibi güzel hikayeler duyduğumda , hissediyorum.
Atanınca yeniden doğacakmış gibi hissedeceğim sanki. Kendimi kendime ispat etmiş olacağım. Eski ben uyanacak gibi …
İnşallah 🤲
Şuan hepimiz aynıyız, ve alanında böyle olacak gibi hissediyoruz canım 🙏🥰

İnşallah 🤲
Ay inşallah . çok güzel olacak .
güzel haberlerini bekliyorum . eski sen uyansın :KK200:

2 hafta bi şey değilmiş.
hemencecik geçer.
nereleri yazacaksın yer olarak . il . ilçe falan
Denizli’de yaşıyorum ben önceliğim Burası ama 8 kadro vermişler. Gelmez sanırım. Çevre illeri yazarım. İstanbul’a çok kadro vermişler. . Orada yaşamak beni korkutuyor ama yazıcam yine de. Bi atanayım da biraz dişimi sıkıp eş durumuyla memlekete dönerim diye düşünüyorum.
Sapmalarda olacak ama sınırda puanım. Nasıl ne şekilde tercih yapmalıyım sence ? Mesela 1 kişi alan yerler de var. Oraları yazıp tercih sayısını öldürmemeli mi yoksa risk almalı mıyım 🙈

Back
X