Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Klavuz bugün açıklandı. 1 hafta tercih süresi 1 hafta da açıklanması sürse belki 2 hafta sonra burada atandım çığlıkları atıyor olabilirimInsallah. Güzel haberini bekliyoruz. Ne zaman belli olur
Gerçekten kocaman kocaman maşallah dedim mesajlarını okurkenBilmeyenler için yaşım 48 . Baya ileri demi. Yıllar hızlı geçti. kendimi o yaşta hissedemiyorum gariptir
Kuzum çok yoğun bir hayatın var,bence çok normalAsosyalim. Havalardan bi yorgunluk şeysi var üzerimde. Sabahları kalkmak zor oluyor. Yazın böyle olmuyor . 7 ye doğru kalkıyorum sabah .ancak yetişiyorum.
Ya sen süper misin? Enerjine hayranim
Evet canım. Çıktısını aldım bölümümün. Analize başlicamSağlık Bakanlığı kılavuzu yayınladı.Kapluumbik
Şuan hepimiz aynıyız, ve alanında böyle olacak gibi hissediyoruz canımGerçekten kocaman kocaman maşallah dedim mesajlarını okurken
Ne güzel böyle hissediyor olman. Ben 37 yaşımdayım ama son 4-5 senedir içim çok yaşlandı. Çok yıprandım
Evde bunun farkına çok varamadım Kendimi çok bırakmışım(ruhsal ve fiziksel olarak) savaşçı halimden eser kalmamış. Bunu ancak dışarı çıktığımda ve seninki gibi güzel hikayeler duyduğumda , hissediyorum.
Atanınca yeniden doğacakmış gibi hissedeceğim sanki. Kendimi kendime ispat etmiş olacağım. Eski ben uyanacak gibi …
İnşallah![]()
Ay inşallah . çok güzel olacak .Gerçekten kocaman kocaman maşallah dedim mesajlarını okurken
Ne güzel böyle hissediyor olman. Ben 37 yaşımdayım ama son 4-5 senedir içim çok yaşlandı. Çok yıprandım
Evde bunun farkına çok varamadım Kendimi çok bırakmışım(ruhsal ve fiziksel olarak) savaşçı halimden eser kalmamış. Bunu ancak dışarı çıktığımda ve seninki gibi güzel hikayeler duyduğumda , hissediyorum.
Atanınca yeniden doğacakmış gibi hissedeceğim sanki. Kendimi kendime ispat etmiş olacağım. Eski ben uyanacak gibi …
İnşallah![]()
buralar yağdı bütün gün . sele gitti.Ya sen süper misin? Enerjine hayranim![]()
evet yoğun tempomKuzum çok yoğun bir hayatın var,bence çok normal![]()
2 hafta bi şey değilmiş.Klavuz bugün açıklandı. 1 hafta tercih süresi 1 hafta da açıklanması sürse belki 2 hafta sonra burada atandım çığlıkları atıyor olabilirim![]()
Denizli’de yaşıyorum ben önceliğim Burası ama 8 kadro vermişler. Gelmez sanırım. Çevre illeri yazarım. İstanbul’a çok kadro vermişler. . Orada yaşamak beni korkutuyor ama yazıcam yine de. Bi atanayım da biraz dişimi sıkıp eş durumuyla memlekete dönerim diye düşünüyorum.2 hafta bi şey değilmiş.
hemencecik geçer.
nereleri yazacaksın yer olarak . il . ilçe falan
İnşallah atanır bu Faslı kapatırız artıkŞuan hepimiz aynıyız, ve alanında böyle olacak gibi hissediyoruz canım![]()
Amiinn inş canım tez zamandaİnşallah atanır bu Faslı kapatırız artık![]()
Bursa hocam, kalabalık yoruyor evet. Pahalılik zaten malum