Tüp Bebek Merkezleri 2025 AĞUSTOS TRANSFER OLACAK OLANLAR

zhra6345

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2025
32
20
3
31
Merhaba hanımlar tüp bebek sürecinde girmiş bulunmaktayım cuma toplama günü benim gibi başlamış olan var mı nasıl, gidiyor süreciniz

Merhaba arkadaşlar benim de Haziran 23 de yumurta toplama oldu.19 ağustosta transfer bekleniyor. transfer sürecine kadar aldığım ilaçlardan doğum kontrol hapı vücudumda alerji yaptı. Vücudumda 2 hafta boyunca kaşınma oldu Ben bunun ilaçlardan olduğunu tahmin etmedim. Doktorla konuştuktan sonra onunla birlikte alerji ilacı almamı söyledi. Bir tane daha ilaç alıyorum şimdi estosem eğer onda da aynı şey olursa haberim olsun program iptal dedi. Estrofeme başlayalı daha 3-4 gün oldu daha öyle bir alerji şu anda hissetmiyorum. Program iptal deyince de neyi kastettiğini anlayamadım açıkçası. Bu arada ben Antalya tüp bebek merkezinde Antalya'nın en iyi doktoru Murat Berkan oğlu da tedavi görüyorum. Bazıları bu dönemde diyet yapmak gerektiğini bazıları çok su içilmesi gerektiğini bazıları da diyetin vücuttan çok şey eksikliğini söylüyor. Ben bu aşamada evde ne varsa ondan yiyorum canım çekerse de meyvelerden, kuruyemiş falan yiyorum.

Merhaba bende iki tane dondurulmuş embriyo var geçen seneden...bugün kan testi tahlile baktı Dr..amh düşük..bı oran iyi ...tutma ihtimali biraz düşük dedi ama..bakalım Ağustos regl de gidicem...düşük oranlarda dahi tutan gene kalan varmıdır...

Back
X