- Konu Sahibi annabelica
- #54.941
Canım sorun da şurada beni arayıp bana bir şeye ihtiyacı var mı diye de sorulmadı. Eşime demişler laf arasında o da bana dedi. Bizimkiler çok bir şey almayın diyor falan diye :) ben de bundan sinirlendim galiba. Ne bileyim insan ufak bir şey alır kızım bu da bizden olsun der insan bir bekliyor sanki. Neyse ama herkes farklı tabiki ama ben çok garipsedim bu durumuBence biraz aranızda iletişimsizlik gibi de olmuş diye düşünüyorum kayınvalideniz de bişeyler hazırlamak istemiş ( ben herşeye olumlu tarafından bakıp çok iyi niyetli düşünen biri olduğum için olumsuz yorum yapamayacağım) aldıysa aldığını getirmesi konusunda haklısınız ama o da belki doğuma eli boş gelmek istemiyor toplu getirmek istiyordur. Onun dışında iletişimsizlikten kastım siz ihtiyaçlarınızı belirtebilirdiniz şunu şunu aldık bunlar kaldı bunları alabilirsiniz gibisinden. Ya da o kızım ben bunları alayım sizin bunları almanıza gerek yok gibisinden. Genel bi kopukluk da olmuş gibi ama bence beklentiye girmeyin ki doğum sonrası da stres yaşamayın. hamileliğinizde de böyle şeyleri düşünere kendinizi strese sokup zehir etmeyin hep güzel şeyler düşünün ve bu günlerinizin tadını çıkarın. Çünkü bebekler karnımızdaykende dışardaykende her hissettiğimizi hissediyorlar.