• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    218
Kızlar yarın 39 haftalık olucaz bebeğin hareketleri çok kısıtlı baya sıkışmış 😂 2 haftadır ara ara sancım oluyor her lavabodan sonra aşırı rahatsız oluyorum sancım çoğalıp yeniden azalıyor sizce doğum yakın mı
Sancılar arada gelip gidiyor sa artık yakındır zaten sıkılaşıp düzenli aralıkla gelirse bilki doğum başlamıştır

Maşallah canım sağlıkla büyüsün bebişinn 😍

@sirinm de atamadıktan bir kaç gün sonra doğurdu diye hatırlıyorum 🤩 ama instagramda gördüm kız doğuma gitmeden atmaya çalıştı attı ama doğurdu o da. Çok inanmamak lazım sanırım 🤣
Valla ben doğuma gitmeden 2-3 saat önce denedim atabiliyordum 😂

Bazen kasılınca alttan da açılıyormuş gibi hissediyorum 😂 merak da ediyorum ama bakalm doğum yapanlar cevaplayacak mı 🙈🤗
Açılma hissedilmiyor ya, hastaneye gittiğimde 7cmdi açılmam. Ben düzenli sancı yaşıyordum neredeyse 24 saattir ve suyum gelmişti ama açılmayı hissetmedim. Yalnız şöyle açılma büyüdükçe sancı artıyor bence. Hastanede sancımın şiddetinin arttığını hissettikten sonra yapılan muayenelerde hep açılma büyümüş dendi

Ayy en son 4-5 gün önce çok rahat atıyodum ben de bugün annemler vardı şakasına bi deniyim dedim kızz solu atamıyorum sağı da zar zor sürükleye sürükleye atabiliyorum ya 🥲
Çok basit bi hareket hem de. Yapamadıkça daha da şaşırıyorum kaç kere denedim 🤣 bakalım bu hurafeyi de denemedik demeyiz 😂

:KK68: Günaydın Güzel Annelerr
bugun kızımı gormeye gidicem son ultrason😊
dün tansiyonum cok yukseliyordu yine
gozume vuruyor sag gozum hep bulanik igne batiyor gibi oluyor bas agrısıda cabası
37+0 olduk cok sukur kafam rahat artık dogum pazartesi ama bugun yarın olsa bile olur artık
dogum yapanlari okuyunca kızıma hemen kavusmak istiyorum
3.sezeryanım olucak ilk sezeryan sıkıntılıydı onu es geciyorum
sezeryan olanlara sorum var
anesteziden sonra dogum sırasında çekistirmeleri dokunmaları hissettiniz mi
agrı kesinlikle hissedilmiyor onu biliyorum ama o dokunma hissiyatı beni geriyor nedense cogu insan hic hissetmiyormus ben cok odaklanıyorum heralde
şuan tek dusundugum kısım orası🙃
Ben hissetmiştim, zaten Dr bunları hissedeceksin diye baştan söylemişti

Kızlar benim hala kanalda değil ve mide yanmam çok :( Karnım aşağı da düşmedi, ki zaten mide yanması da bundan kaynaklanıyor bebek yukarıda. Kanala iner mi acaba, ya da ne zaman iner :(

Kızlar benim hala kanalda değil ve mide yanmam çok :( Karnım aşağı da düşmedi, ki zaten mide yanması da bundan kaynaklanıyor bebek yukarıda. Kanala iner mi acaba, ya da ne zaman iner :(
Benim ki kanalda ama mide yanmam çok yoğun:/
Bildiğim kadarıyla progesteron hormonu sebebi ile mide rahatsızlıkları yaşanıyor kimi bünye hormonu daha iyi tolere ediyor kimisi edemiyor. Doktorum bazen bebekler doğum anında bile kanala girebilir bazende haftalar önceden girer bunlar doğum belirtisi değildir demişti

Kuzum mide yanması fena bir illet ya. Şahsen ben doğum yaptıktan sonra 3 gün daha yanmam sürdü sonra geçti. Ama ılık süt içmek inanılmaz iyi geliyodu mide yanmama içtiğim an bıçak gibi kesiliyodu. Doğuma 2-3 hafta kala elimden süt bardağını düşürmedim desem yeridir.

Adet sancısı gibi hem kasık hem göğüs ağrısı neden olur peki canım ben 38 oldum 3 5 gündür böyleyim göğüslerimde çok sızlıyor uçlara doğru 🥲
Canım doğum sancıları işte onlar hazırlık sancıları açılmayı da sağlıyor rahimide hazırlıyor 🙏🏻

Back
X