• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    219
Yani dengeli sunuluyor ama hergün yosun bayacak gibi 😂ama bebeğim için yiyorum süt olsun diye. Bal kabağı toz değil baya taze sıkılmış suyu. İçinde katkı da yok sadece balkabağı. Toparlanma kısmına gelince çok çok iyi toparlandım ama dikişlerden dolayı duş alamak zorluyor 😅çok teşekkür ederim
Bana sezaryen ertesi günü duş aldırdılar, ilk doğumda da böyle yapmıştım, su geçirmez bant takmışlardı zaten doktor eve gidince de bununla alabilirsin dedi. Farklı bir uygulama daha demek ki.

Kızlar şimdi kontrolden çıktım çatı muayenesi yaptı açılmaya baktı, açılma henüz yok ama yumuşama var dedi. 3 günde bir görüşmeye devam eğer 15 aralığa kadar gelmezse de 15 aralık suni sancıyla deneme, olmazsa sezeryan yapılacak 🤲🏻🩵 çatı muayenesi sonrası açılma yaşayıp doğum yapan var mıydı ben yollar artık açılmıştır diye düşünüyorum 😂
Çatı muayenesi zor mu canım nasıl

Çatı muayenesi zor mu canım nasıl
Yok kuzu ya ben gerilmiştim baya ama eğilip bakmıyor bile utanman varsa diye yani, üstten parmağını sokuyor birazcık ileri doğru bastırıyor ilişki gibi düşün o kadar. Sadece sertçe bastırıyor ama acımıyor kendini kasma bacaklarını kasma yeterli 30 saniye anca sürüyor zaten

Gebelik diyabeti olup da son donemde dikkat etse de seker degerleri sapitan var mi benim gibi? Normalde yukseltmeyen bir sey yedigimee bile bir kac gundur 200un ustune cikabiliyor 1 saatlik olcum. Bebek iri degil, suyunda da bir farklilik yok. 3 aylik sekere bakildi dun yalnuzca son gunlerde boyle oldugu icin o da cok fazla etkilememis. Ama yine de tedirginim. 38+6 bugun.
Canım benimde vardı gebelik şekerim. O bebek büyüdüğü için öyle oluyor. Hatta bebeğin haftası ilerledikçe insilüni artıyor doktorlar. Sen aynı şeyleri yesende bebek engel oluyormuş şekerin düşmesine, yada büyüdükçe az geliyormuş insilün ve daha fazla ihtiyaç duyuyormuş bünye. Bana öyle demişti doktorum çünkü.

Yok kuzu ya ben gerilmiştim baya ama eğilip bakmıyor bile utanman varsa diye yani, üstten parmağını sokuyor birazcık ileri doğru bastırıyor ilişki gibi düşün o kadar. Sadece sertçe bastırıyor ama acımıyor kendini kasma bacaklarını kasma yeterli 30 saniye anca sürüyor zaten
Çok sağ olasın canım çok teşekkür ederim

Back
X