• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 aralık transfer olanlar burda mı

Hiç hatırlayamadım sizi. 🥹 o kadar unutkanım ki sanki herşey günlük hafızamdan akşama kadar siliniyor 😅 evet ben aynı yerdeyim bu sefer de olumlu sonuç aldım çok şükür inşallah ilerleriz yine ☺️ İstanbul’da değilim derken transferi mi başka yerde oldunuz.
Olsun epey olmuştu kullanıcı adımı değiştirdim ben unutmanız normal 💐 ben de fertijindeydim. Üç transferimi orada oldum sonra taşındık İstanbul'dan. Şimdi yeniden tranafer oldum 4.gündeyim. inşallah sizin de gebeliğiniz bu kez sağlıkla ilerler ve sağlıkla kucağınıza almak nasip olur 🌷🥰 tazecik anne dualarına talibim benim de 4.denemem 😪🫂 bir de bu denemeniz genetikli mi oldu sizin, orası baan genetikli önerdi ama ona paramız yetmedi normal yaptık başka yerde de

Amin inşallah canım inanamıyorum hiç inanamıyorum hemde hala şoktayım duygularım karmaşık şükürler olsun bebegim benimle sonuna kadar benimle olur inşallah 🤲🏻
Canım kendimi asla kasmadım hatta ben olumsuz olur diye düşündüm pozitif hiç beklemiyordum stres yapma agır kadırma beslenmene dikkat et ilaçlarını düzenli kullan onun dışında belirtiler aldatıyor hiçbir belirti net bişey söylemek için yeterli degil kesin şöyle böyle diyemezsin onun dışında yürüyüşler yaptım sürekli yatmadım ben kefir tükettim bu şekilde canım

Olsun epey olmuştu kullanıcı adımı değiştirdim ben unutmanız normal 💐 ben de fertijindeydim. Üç transferimi orada oldum sonra taşındık İstanbul'dan. Şimdi yeniden tranafer oldum 4.gündeyim. inşallah sizin de gebeliğiniz bu kez sağlıkla ilerler ve sağlıkla kucağınıza almak nasip olur 🌷🥰 tazecik anne dualarına talibim benim de 4.denemem 😪🫂 bir de bu denemeniz genetikli mi oldu sizin, orası baan genetikli önerdi ama ona paramız yetmedi normal yaptık başka yerde de
Ben genetik istemedim 5. Güne gelmelerini istedim 3. Gün yapacaktı normalde hoca benim 5. Güne gelen embriyolarım çok şükür ilerliyor. 3. Gün embriyolarım da tutunuyor ama düşüyor o yüzden. İnşallah bu sefer sağlıklı bir şekilde ilerleriz. Diğer düşüğümde kürtaj oldum incelemeye göndermiştik hiç bir şey çıkmamıştı bebekte . Ama bu sefer hoca çok daha farklı uyguluyor serumları sıklaştırdı aşılarımı oldum ilaçlarım da prednolla başladım hala da devam ediyorum öyle canım.

Ve inanır mısınız bu sefer yataklarımı kanepelerimi yıkadım makineyle 😅. Yarım kalmıştı bende o şekilde kalmasına dayanamadım çok ağır işler yaptım ama nasipte varsa oluyor çok şükür. İlk betamla ikinci betam arası fark 20 değer di ilk defa başıma böyle gelmişti düştüğü oluyprdu ama hiç böyle az ilerleme olmuyordu çok şükür 3. Betam 2 katı çıkınca tamam oldu Allah’ın izniyle dedik 🥹

Ve inanır mısınız bu sefer yataklarımı kanepelerimi yıkadım makineyle 😅. Yarım kalmıştı bende o şekilde kalmasına dayanamadım çok ağır işler yaptım ama nasipte varsa oluyor çok şükür. İlk betamla ikinci betam arası fark 20 değer di ilk defa başıma böyle gelmişti düştüğü oluyprdu ama hiç böyle az ilerleme olmuyordu çok şükür 3. Betam 2 katı çıkınca tamam oldu Allah’ın izniyle dedik 🥹
Bu sefer sağlıkla ilerlesin inşallah, sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun duamdasınız 💜🥰🫂 o az artış ovitrelle yaptırttığından , ilk çıkan değerin bir miktarı ovitrelle yüzünden. İkimci kana kadar ovitrelle azalırken gerçek gebelik oranı yükseliyor 🤲 ben de 5.gün transferi oldum benim doktor da 3.gün yapacaktı ama ısrar ettim. Şuan gittiğim doktor prednol verdi bana da. Bir yanım umutluyken diğeri deli gibi korkuyor. Genelde dinlenme halindeyim bir iş yapmıyorum yine de öksürsem kahkaha atsam ardına pişman oluyorum 🥲 dediğiniz giibi tutacağı varsa tutar. Siz gene de Kendinizi yormayın bundan sonraki süreciniz kolay geçsin 🦋

Back
X