- 16 Mayıs 2025
- 133
- 79
- 13
siz haber verdiniz mi doktorunuza peki ?Bende olmadım maalesef
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
siz haber verdiniz mi doktorunuza peki ?Bende olmadım maalesef
Benimde muhtemelen Eylül'de olacak transfer. Donmus transfer edilecek. Doktor bana gebelik oluşursa eğer 12. Haftaya kadar progesteron iğne kullanacaksın demişti. Normal bir prosedür mu? Daha önce bu şekilde ilerleyen var mı?Merhaba ben 16 temmuzda yumurta toplamam oldu 2 reglde transfer yapılacak bu durumda olan varmı embriyo kaliteleriniz nasıl
Evet normal olduğunu söyledi. Hafta sonuna kadar beklememi söyledi olmazsa gidicem hastaneyesiz haber verdiniz mi doktorunuza peki ?
Merhaba ben oldum regly tam 10 gün geçikme ile pazartesi akşamı çok şükür. bugun kontrole gideceğim. siz ne durumdasınız ?Evet normal olduğunu söyledi. Hafta sonuna kadar beklememi söyledi olmazsa gidicem hastaneye
Bana hiç öyle bir şey verilmedi. 2. Regl direkt gittim. Hayırlısı olsunlar inşallah.Merhaba bende yeni geldim eve bana regl 20 günü gel hormon baskılayacı iğne vericem diğer regl transfer dedi uzadıkça uzuyor napıcam bilmiyorum
Amin benim hormonlarım yüksel çıktı doktorda o kadar ilaç kullanacaksın tedavini iptal etmek istemiyorum dedi oyuzden bu şekilde yol izlediBana hiç öyle bir şey verilmedi. 2. Regl direkt gittim. Hayırlısı olsunlar inşallah.
8 Eylül transfer oldum 2.günüm bitti siz ne durumdasinizKimse eylülde transfer olmıcak herhalde![]()
Ben hala olamadım benim hormonlarım biraz düzensiz yükseliyor oyüzden göbekten bi iğne vurulucam regl 20 günü regl oluncada transfer hazırlığı bu gidişle benimki kasıma kaldı test günün yaklaştın senin haber verirsin inşeallah vardır8 Eylül transfer oldum 2.günüm bitti siz ne durumdasiniz
2 gün var daha test günüme 20 Eylül evde test yapmadim kani bekliyorumBen hala olamadım benim hormonlarım biraz düzensiz yükseliyor oyüzden göbekten bi iğne vurulucam regl 20 günü regl oluncada transfer hazırlığı bu gidişle benimki kasıma kaldı test günün yaklaştın senin haber verirsin inşeallah vardır
Canım oldunmu transfer ?Merhaba ben 16 temmuzda yumurta toplamam oldu 2 reglde transfer yapılacak bu durumda olan varmı embriyo kaliteleriniz nasıl
Belirti varmı neden umutsuzsunuz acaba? Kalitesi neydi16 eyluld transfer oldum umutsuzum ama bekliyorum bakalım hayırlısı olsun![]()
Hayır olmadım daha şehir dışındayım önümüzdeki aya kaldı transferim ailemin yanındayımCanım oldunmu transfer ?