• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 eylül transfer olacaklar toplanalım

Merhaba ben 16 temmuzda yumurta toplamam oldu 2 reglde transfer yapılacak bu durumda olan varmı embriyo kaliteleriniz nasıl
Benimde muhtemelen Eylül'de olacak transfer. Donmus transfer edilecek. Doktor bana gebelik oluşursa eğer 12. Haftaya kadar progesteron iğne kullanacaksın demişti. Normal bir prosedür mu? Daha önce bu şekilde ilerleyen var mı?

Merhaba, ben gün kontrole gittim. Transfer için bana sadece estroferm günde 3 adet ve folik asit verildi. Donmuş transfer edilecek. Taze transfer dusunduklerinde bir çok iğne yazmışlardı promester vb. Transferden once. Bu kadar az olunca şaşırdım biraz. Sizlerde durum nasıl?

Merhaba bende yeni geldim eve bana regl 20 günü gel hormon baskılayacı iğne vericem diğer regl transfer dedi uzadıkça uzuyor napıcam bilmiyorum

8 Eylül transfer oldum 2.günüm bitti siz ne durumdasiniz
Ben hala olamadım benim hormonlarım biraz düzensiz yükseliyor oyüzden göbekten bi iğne vurulucam regl 20 günü regl oluncada transfer hazırlığı bu gidişle benimki kasıma kaldı test günün yaklaştın senin haber verirsin inşeallah vardır

Ben hala olamadım benim hormonlarım biraz düzensiz yükseliyor oyüzden göbekten bi iğne vurulucam regl 20 günü regl oluncada transfer hazırlığı bu gidişle benimki kasıma kaldı test günün yaklaştın senin haber verirsin inşeallah vardır
2 gün var daha test günüme 20 Eylül evde test yapmadim kani bekliyorum

Back
X