Aminİlk deneme pgt normal tek embiryo eylülde olcak inşallah tutar Allahım yardımcımız olsun haziran 18 de opu oldum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminİlk deneme pgt normal tek embiryo eylülde olcak inşallah tutar Allahım yardımcımız olsun haziran 18 de opu oldum
Rabbim yardım etsin bizlere sakinlik versin...bı hafta oldu biteli regl..sanki olacakmisim gibi haller ..hey Allahım zor süreçBenimde 16 gün görünüyor valla stres çok var
Opudan bir hafta sonra hemen oldum ilaçlardan olur dedi doktor çok yorucu bi yol bu yolu yürüyen bilir Rabbim sonumuzu güzel eylesinRabbim yardım etsin bizlere sakinlik versin...bı hafta oldu biteli regl..sanki olacakmisim gibi haller ..hey Allahım zor süreç
Benimki dondulurdu canım regli bekliyorumMerhaba ben de bu ay başladım gonal f e ama transfer bence Ekim kasımı bulacak. 10 gün içinde yumurta toplanacak sonra embriyolar dondurulacak. Birlikte destek olalım birbirimize
Merak ettıgın bişey olursa sorabilirsinMerhaba ben de bu ay başladım gonal f e ama transfer bence Ekim kasımı bulacak. 10 gün içinde yumurta toplanacak sonra embriyolar dondurulacak. Birlikte destek olalım birbirimize
Yumurta toplama işlemi sancılı oluyor mu?Merak ettıgın bişey olursa sorabilirsin
Toplama işlemi sancılı değil çünkü anestezi altında alındı ama ben anestezi geçtikten sonra 3 gün çok ağrım oldu benim 13 yumurtam toplandı doktor normal dediYumurta toplama işlemi sancılı oluyor mu?
Benimde ilki çok erkendi ama ikinci reglm oldukça gecikti doktor gecikmesi normal dedi. Eylüle sarkıcak sanırım transferim . 7 tane embriyom donduruldu sizin ?Evet yakım olucak transferimiz çünkü benim ilk reglim çok erken olmuştu ilaçlardan dolayı sizin kalite nasıl kaç embriyonuz var
Teşekkür ederim canımToplama işlemi sancılı değil çünkü anestezi altında alındı ama ben anestezi geçtikten sonra 3 gün çok ağrım oldu benim 13 yumurtam toplandı doktor normal dedi
Benim ilki opudan 5 gün sonra oldu ikinciyi bekliyorum bende perşembe görünüyor inşeallah gecikmezBenimde ilki çok erkendi ama ikinci reglm oldukça gecikti doktor gecikmesi normal dedi. Eylüle sarkıcak sanırım transferim . 7 tane embriyom donduruldu sizin ?
3 embriyo donduruldu 5 gün 13 yumurtadanBenimde ilki çok erkendi ama ikinci reglm oldukça gecikti doktor gecikmesi normal dedi. Eylüle sarkıcak sanırım transferim . 7 tane embriyom donduruldu sizin ?
Benimde ilki opu sonrası 6.gün oldu. İkinci reglm baya gecikti 3 temmuzda opu olmuştumBenim ilki opudan 5 gün sonra oldu ikinciyi bekliyorum bende perşembe görünüyor inşeallah gecikmez
Benimde 5.gün embriyolarım3 embriyo donduruldu 5 gün 13 yumurtadan
Ne kadar güzel kaliteleri biliyor musun benimkiler 4aa 4 ab 4ba dedi inşeallah ilkte tutar değerlerinde ikinci bebeklerimiz olarak dondururuzBenimde 5.gün embriyolarım![]()
3 tanesi çok iyi kalite 4 tanesi iyi kalite olarak donduruldu ama kaliteye çok takılmayın diyorlar genel olarak hepsi 5.güne ulaşmış sonuç olarakNe kadar güzel kaliteleri biliyor musun benimkiler 4aa 4 ab 4ba dedi inşeallah ilkte tutar değerlerinde ikinci bebeklerimiz olarak dondururuz
Aynen haklısın Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin sağlıklı bi şekilde3 tanesi çok iyi kalite 4 tanesi iyi kalite olarak donduruldu ama kaliteye çok takılmayın diyorlar genel olarak hepsi 5.güne ulaşmış sonuç olarak![]()
Ben de 2 temmuzda opu oldum 8 temmuz da regly ikinci regly bugün 18 ağustos hala olmadım sizler ne durumdasınız ?Benimde ilki opu sonrası 6.gün oldu. İkinci reglm baya gecikti 3 temmuzda opu olmuştum
Bende olmadım maalesefBen de 2 temmuzda opu oldum 8 temmuz da regly ikinci regly bugün 18 ağustos hala olmadım sizler ne durumdasınız ?