• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 eylül transfer olacaklar toplanalım

Rabbim yardım etsin bizlere sakinlik versin...bı hafta oldu biteli regl..sanki olacakmisim gibi haller ..hey Allahım zor süreç
Opudan bir hafta sonra hemen oldum ilaçlardan olur dedi doktor çok yorucu bi yol bu yolu yürüyen bilir Rabbim sonumuzu güzel eylesin

Merhaba ben de bu ay başladım gonal f e ama transfer bence Ekim kasımı bulacak. 10 gün içinde yumurta toplanacak sonra embriyolar dondurulacak. Birlikte destek olalım birbirimize

Evet yakım olucak transferimiz çünkü benim ilk reglim çok erken olmuştu ilaçlardan dolayı sizin kalite nasıl kaç embriyonuz var
Benimde ilki çok erkendi ama ikinci reglm oldukça gecikti doktor gecikmesi normal dedi. Eylüle sarkıcak sanırım transferim . 7 tane embriyom donduruldu sizin ?

Benimde ilki çok erkendi ama ikinci reglm oldukça gecikti doktor gecikmesi normal dedi. Eylüle sarkıcak sanırım transferim . 7 tane embriyom donduruldu sizin ?
Benim ilki opudan 5 gün sonra oldu ikinciyi bekliyorum bende perşembe görünüyor inşeallah gecikmez

Ne kadar güzel kaliteleri biliyor musun benimkiler 4aa 4 ab 4ba dedi inşeallah ilkte tutar değerlerinde ikinci bebeklerimiz olarak dondururuz
3 tanesi çok iyi kalite 4 tanesi iyi kalite olarak donduruldu ama kaliteye çok takılmayın diyorlar genel olarak hepsi 5.güne ulaşmış sonuç olarak 😊

Back
X