- 5 Şubat 2025
- 39
- 38
- 3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun canım hikayemiz aşağı yukarı aynıı zolarex acaba Lucrin le aynı şey mi ?32 yaşındayım daha önce yumurtalık kisti ameliyatı oldum. Bu sebeple amh çok düştü. Tüplerimden biri tıkalı, rahmimde 6 tane miyom var. 3 tane de polip vardı geçen ay histeroskopi ile aldılar. Eşimde de ileri hareketli ve morfoloji %0 çıktı.8 yumurtam toplandı 6 tanesi döllendi, 2 tane iyi kalite 4 tane orta kalite 3. Gün donduruldu. Transferden önce çözüp 5. Güne getiricekler o iyi 2 yumurtayı. Transfere yumurtasız kalma ihtimalim de var
ama kalırlarsa 2 tane transfer edilecek
2. Adetimi bekliyorum ben de polip ameliyatından sonra zolarex verdiler bana o da adeti baya geciktiriyomuş.
Benzer iğneler ikisi de östörojen üretimini azaltıyolarmış. Geçici menopoza sokuyo yani. Bu da regl olmayı baya geciktiriyo.geçmiş olsun canım hikayemiz aşağı yukarı aynıı zolarex acaba Lucrin le aynı şey mi ?
Benzer iğneler ikisi de östörojen üretimini azaltıyolarmış. Geçici menopoza sokuyo yani. Bu da regl olmayı baya geciktiriyo.
embriyo varMerhaba ben de nisanda opu oldum haziranda transfer olacağım inşallah![]()
Kaç embriyo varSelam 1hafta önce opu oldum. Transfer haziranda. adeti bekliyorum![]()
Merhabalar benim de bugün saat 3 de transferim var rahim hazırlığında 3 defa gittim dördüncü randevum da yani bugün de transfer olacağım. Birbirimize dua edelim inşallah Allah'ım hepimizin emeğini güzel hayırlı haberlerle evlatlarla sonuçlandırırBen de Mayıs adetiyle başlamayı düşünüyorum da ama takvimden bakıyorum arada bayram var, adetimi de Mayıs 24 gibi bekliyorum, bayram tatilinde nasıl olacak? Sizin denk geliyor mu? Yani ilaç kullanırken kaç günde bir rahmi kontrol edip transfer ediyorlar acaba?
Merhabalar öncelikle geçmiş olsun benim de sıvı birikmem olmustu ve doktorum beni görür görmez çok sismissin kilo aldın mı demisti ben sekiz gün içinde 5 kilo alıp 51 kiloya ulasmistim yumurtam fazla toplanınca sıvı birikmem oluşmuş benimde dondurulmuş embriyo transferim olacak bugün inşallah ben taze yapacak zannetmiştim fakat anladığım kadarıyla o yumurta kesecikleri suyla doluyormua ne kadar çok yumurtam varsa o kadar çok ohss olma riske giriyormussun ve doktorum demişti ki ben embriyolari transfer yapsam bile vücudun su topladigi için onları atabilir hiç kendimizi riske atmayalım diye dondurulmuş transfer yapmak istediKızlar bu arada bende sanırım Haziranda transfer olacağım ama dediğiniz gibi Bayrama falan denk gelebilir belkide Temmuza kalabilir.
Güya bugün transferim olacaktı ama doktor önceden muayne edip sonra embriyoyu çözdüreceğiz demişti. Rahimde Sıvı birikmiş bu şekilde transfer yapamayız dediler ve Lucrin ve Femaraya başlayacağım adet olduktan sonra. Şuan kullandığım ilaçları bugün itibariyle bırakıyorum. Progestandex prograf vs kullanıyordum bunları kullanıp şimdi tamamen baskılayan ilaçları kullanmak acaba bize ileride zarar verecek mi diye endişe duymaya başladım.
Asıl sormak istediğim rahimde sıvı nedir yaa nerden çıktı!?? ilk defa duydum !! Transferi erteleyecek çok önemli bir faktör demekki ve ben bunu hiç duymadım. Benim gibi sıvı problemi yaşayan oldu mu acaba![]()
Allah gönlünüze göre versin inşallah. Terk seferde hemen kucağınıza alın bebişinizi. Bende yarın transfer olacağım ama kalitesini yarın öğrenecekmişim. tek embriyom var benimde. bakalım nasip.Merhabalar benim de bugün saat 3 de transferim var rahim hazırlığında 3 defa gittim dördüncü randevum da yani bugün de transfer olacağım. Birbirimize dua edelim inşallah Allah'ım hepimizin emeğini güzel hayırlı haberlerle evlatlarla sonuçlandırır
Merhabalar size mi çok az ilaçMerhabalar bende 10 Haziran gibi transfer olacağım inşallah. Arefe günü ayın 5 inde kontrole çağırdı. Ayın 21. İnde ikinci gün kontrole gittim. Sadece estrofem diye bir ilaç ve coraspirin verdi. 2 tane dondurulmuş embriyom var ama genetik yapılmadı. Az sayıda olunca genetik bakılmıyor dedi doktor. İki kere Opu oldum her seferinde birer adet embriyo elde edebildik. Sanırım yaşım 39 yumurtalarımın kalitesi düşük. 3. Güne gelen embriyolar 5. Günü göremediler.
Merhabalar ilaçlarınızı görünce aklıma takıldı size mi az ilaç vermiş bana mı çok verdi anlayamadım kafam karıştı doktoruma güveniyorum fakat başka bı doktor çok fazla ilaç verdiğini söylemişti yumurta toplama sırasında şimdi transfer hazırlığı için de epey bı ilaç kullanıyorum exopirin günde 1 adetMerhabalar bende 10 Haziran gibi transfer olacağım inşallah. Arefe günü ayın 5 inde kontrole çağırdı. Ayın 21. İnde ikinci gün kontrole gittim. Sadece estrofem diye bir ilaç ve coraspirin verdi. 2 tane dondurulmuş embriyom var ama genetik yapılmadı. Az sayıda olunca genetik bakılmıyor dedi doktor. İki kere Opu oldum her seferinde birer adet embriyo elde edebildik. Sanırım yaşım 39 yumurtalarımın kalitesi düşük. 3. Güne gelen embriyolar 5. Günü göremediler.
Çok çok teşekkür ederim Allah'ım hepimizin gönlünde yatanı hayirli eylesin inşallah aramızda bir günümüz var. İnşallah tutunup sağlıkla ilerlerler bebeklerimiz. Kendimi çok telkin ettim hep buraları okudum doktorum da bana pek iyi değil fakat zaten bize gerekli olan bir embriyo demişti hep o sözü aklıma getirerek moral buluyorumAllah gönlünüze göre versin inşallah. Terk seferde hemen kucağınıza alın bebişinizi. Bende yarın transfer olacağım ama kalitesini yarın öğrenecekmişim. tek embriyom var benimde. bakalım nasip.
Kesinlikle bende okuyorum. burası bana da çok moral oluyor. tek embriyo ile de oluyormuş neden olmasın. inşallah oldu mesajlarınıda iletiriz birbirimize:)Çok çok teşekkür ederim Allah'ım hepimizin gönlünde yatanı hayirli eylesin inşallah aramızda bir günümüz var. İnşallah tutunup sağlıkla ilerlerler bebeklerimiz. Kendimi çok telkin ettim hep buraları okudum doktorum da bana pek iyi değil fakat zaten bize gerekli olan bir embriyo demişti hep o sözü aklıma getirerek moral buluyorum