2025 Kasım Ayı Burç Yorumları

Ekim henüz son sözü söylemedi..

Kasım için ise birikmiş çok şey var. Karmanın defteri dürülür,herkes hak ettiği yolda yürür

#Yengeç burçları tüm hak edişleri toplamaya başlar.

#Boğa burçları büyük süprizlerle hayatı renklenir

#Akrep burcu yumruğunu bu kez masaya daha sert vurur.

#Balık burcu için yeniden hayat düzeni oluşur..

Kasım ayı: Herkes destur çeksin. Bu sefer büyük oynuyoruz

Koç

5 Kasım Akrep burcunda Yeniay gerçekleşecek. Genital bölgeler, rektum, anüs, idrar yolu, üreme bezleri daha hassas olduğundan ekstra dikkat etmemiz gerekir. Kredi,borç, miras konularıyla alakalı gündemler meydana gelecektir. Sosyal hayatınız, arkadaşlık ilişkileriniz ve toplum önündeki konuşmalarınız bu Yeniay'da önem kazanacaktır. 20 Kasım Boğa burcunda Dolunay gerçekleşecek. Boyun, gırtlak, boğaz, ses telleri, tiroit bezi, bademcikler, Ademelması daha hassas olduğundan ekstra dikkat etmemiz gerekir.Yakın çevreyle olan ilişkileriniz ve eğitim hayatınızla alakalı gündemler meydana gelecektir. Komşular, kardeşler ve kuzenler ve akrabalarla alakalı gündemler meydana gelecektir. Aşk hayatınızda içinizdeki korkularla yüzleşeceğiniz bir döneme adım atabilirsiniz.

Boğa

5 Kasım Akrep burcunda Yeniay gerçekleşecek. Genital bölgeler, rektum, anüs, idrar yolu, üreme bezleri daha hassas olduğundan ekstra dikkat etmemiz gerekir. Aile hayatınızla alakalı konumlar gündeme gelecek.İkili ilişkiler, insanlarla diyaloglarınız ve aşk hayatınızla alakalı değişimler yaşayacaksınız. Kendi içinize dönüp kendinizle olan savaşınızı sonlandırmalısınız. 20 Kasım Boğa burcunda Dolunay gerçekleşecek. Boyun, gırtlak, boğaz, ses telleri, tiroit bezi, bademcikler, Ademelması daha hassas olduğundan ekstra dikkat etmemiz gerekir. Maddi anlamda yeni yatırımlar ve yeni kazanç kaynakları elde edebilirsiniz. Sosyal çevrenizde fevri davranışlardan uzak durmalısınız.Maddi durumunuz ve ekonomik anlamda bazı değişim ve dönüşümler yaşamanız mümkün. Aşk hayatınızda içine döneceğiniz bir süreç.

İkizler

5 Kasım Akrep burcunda Yeniay gerçekleşecek. Genital bölgeler, rektum, anüs, idrar yolu, üreme bezleri daha hassas olduğundan ekstra dikkat etmemiz gerekir. Flörtleriniz ve hayata bakış açınızla alakalı değişimler yaşayacaksınız. Hobilerinizi işe dönüştürebilirsiniz. Ailenizde lider konumuna yükseleceğiniz bir dönem.Aile hayatınızla alakalı konumlar gündeme gelecek.İkili ilişkiler, insanlarla diyaloglarınız ve aşk hayatınızla alakalı değişimler yaşayacaksınız. Kendi içinize dönüp kendinizle olan savaşınızı sonlandırmalısınız. 20 Kasım Boğa burcunda Dolunay gerçekleşecek. Boyun, gırtlak, boğaz, ses telleri, tiroit bezi, bademcikler, Ademelması daha hassas olduğundan ekstra dikkat etmemiz gerekir. Sosyal hayatınız, arkadaşlık ilişkileriniz ve toplum önündeki konuşmalarınız önem kazanacak. Kredi borç ve miras konularıyla alakalı da fevri davranmamalısınız. Maddi durumunuz ve ekonomik anlamda bazı değişim ve dönüşümler yaşamanız mümkün. Aşk hayatınızda içine döneceğiniz bir süreç.

Yengeç

5 Kasım Akrep burcunda Yeniay gerçekleşecek. Genital bölgeler, rektum, anüs, idrar yolu, üreme bezleri daha hassas olduğundan ekstra dikkat etmemiz gerekir. Flörtleriniz ve hayata bakış açınızla alakalı değişimler yaşayacaksınız. Hobilerinizi işe dönüştürebilirsiniz. Ailenizde lider konumuna yükseleceğiniz bir dönem. 20 Kasım Boğa burcunda Dolunay gerçekleşecek. Boyun, gırtlak, boğaz, ses telleri, tiroit bezi, bademcikler, Adem elması daha hassas olduğundan ekstra dikkat etmemiz gerekir. Kendi ruh dünyanıza dönüp gerçekten ne istediğinizi bulmanız gereken bir dönem. Arkadaş çevrenizden büyük destekler görebilirsiniz. İnanç konularıyla alakalı fevrilik ve aşırılıktan da kaçınmalısınız.

Aslan

5 Kasım Akrep burcunda Yeniay gerçekleşecek. Genital bölgeler, rektum, anüs, idrar yolu, üreme bezleri daha hassas olduğundan ekstra dikkat etmemiz gerekir. Aile içindeki konular, emlak ve gayrimenkul gibi konular gündeminize geliyor. Kariyerinizle alakalı da bir çok değişim ve dönüşüm yaşamanız mümkün olacak.Ailenizde lider konumuna yükseleceğiniz bir dönem. 20 Kasım Boğa burcunda Dolunay gerçekleşecek. Boyun, gırtlak, boğaz, ses telleri, tiroit bezi, bademcikler, Ademelması daha hassas olduğundan ekstra dikkat etmemiz gerekir. Kariyer hayatınızda bazı değişim ve dönüşümler meydana gelebilir. İş hayatınızda kendinizle savaştığınız konuları masaya yatırabilirsiniz.Aşk hayatınızda hiç beklenmeyen olaylara hazır olun.

Başak

5 Kasım Akrep burcunda Yeniay gerçekleşecek. Genital bölgeler, rektum, anüs, idrar yolu, üreme bezleri daha hassas olduğundan ekstra dikkat etmemiz gerekir. Bağımlılıklarınızdan ve kendi içinizde savaştığınız konulardan kurtulma dönemi olacaktır. İkili ilişkilerde dengeyi sağlamada zorlanabilirsiniz. Yakın çevre, iletişim ve kardeşlerle alakalı yenilik ve değişim dönemi başlıyor. Aşk hayatınızda içinizdeki korkularla yüzleşeceğiniz bir döneme adım atabilirsiniz. 20 Kasım Boğa burcunda Dolunay gerçekleşecek. Boyun, gırtlak, boğaz, ses telleri, tiroit bezi, bademcikler, Ademelması daha hassas olduğundan ekstra dikkat etmemiz gerekir. Yurt dışı, eğitim gibi konularda şans sizden yana olacak. Aşk hayatınızla alakalı önemli kararlar alabileceğiniz bir dönem.İçinizdeki sesle yüzleşmeniz gereken bir çok olay yaşayabilirsiniz.

Terazi

5 Kasım Akrep burcunda Yeniay gerçekleşecek. Genital bölgeler, rektum, anüs, idrar yolu, üreme bezleri daha hassas olduğundan ekstra dikkat etmemiz gerekir. Bağımlılıklarınızdan ve kendi içinizde savaştığınız konulardan kurtulma dönemi olacaktır. İkili ilişkilerde dengeyi sağlamada zorlanabilirsiniz. Ekonomi,mal, mülk ve ticaret gibi konular gündeminizde olacak. Kazançlarınızı ve yatırımlarınızı sorgulayacağınız bir dönem. 20 Kasım Boğa burcunda Dolunay gerçekleşecek. Boyun, gırtlak, boğaz, ses telleri, tiroit bezi, bademcikler, Ademelması daha hassas olduğundan ekstra dikkat etmemiz gerekir. Yurt dışı, eğitim gibi konularda şans sizden yana olacak.Yurt dışı bağlantılı işler, eğitim hayatınız ve hukuki süreçlerin gündemde olacağı bir dönem. İçinizdeki sesle yüzleşmeniz gereken bir çok olay yaşayabilirsiniz.

Akrep

5 Kasım Akrep burcunda Yeniay gerçekleşecek. Genital bölgeler, rektum, anüs, idrar yolu, üreme bezleri daha hassas olduğundan ekstra dikkat etmemiz gerekir. Bağımlılıklarınızdan ve kendi içinizde savaştığınız konulardan kurtulma dönemi olacaktır.Sizin için büyük önem taşıyan bu tutulma bireysel kararlarınızla yüzleşmenize yardımcı olacak. Artık sorumluluk alarak kaçtığınız her şeyle yüzleşme vaktiniz gelecek. 20 Kasım Boğa burcunda Dolunay gerçekleşecek. Boyun, gırtlak, boğaz, ses telleri, tiroit bezi, bademcikler, Ademelması daha hassas olduğundan ekstra dikkat etmemiz gerekir. Sağlık konuları ve çalışma ortamınızla alakalı bazı gelişmelere yaşayabilirsiniz. Sizden gizlenen konular da gün yüzüne çıkabilir.

Yay

5 Kasım Akrep burcunda Yeniay gerçekleşecek. Genital bölgeler, rektum, anüs, idrar yolu, üreme bezleri daha hassas olduğundan ekstra dikkat etmemiz gerekir. İç dünyanızda rahatlama ve huzurun başlayabileceği bir dönem. Aşk hayatınızda ciddi adımlar atmak isteyebilirsiniz. 20 Kasım Boğa burcunda Dolunay gerçekleşecek. Boyun, gırtlak, boğaz, ses telleri, tiroit bezi, bademcikler, Ademelması daha hassas olduğundan ekstra dikkat etmemiz gerekir. İkili ilişkilerinizde yenilik ve değişim dönemi başlıyor. Aşk hayatınızı ilgilendiren konularda adım atabilirsiniz. Kariyer anlamında yeni fırsatlara dikkat.

Oğlak

5 Kasım Akrep burcunda Yeniay gerçekleşecek. Genital bölgeler, rektum, anüs, idrar yolu, üreme bezleri daha hassas olduğundan ekstra dikkat etmemiz gerekir. İç dünyanızda rahatlama ve huzurun başlayabileceği bir dönem. Aşk hayatınızda ciddi adımlar atmak isteyebilirsiniz. 20 Kasım Boğa burcunda Dolunay gerçekleşecek. Boyun, gırtlak, boğaz, ses telleri, tiroit bezi, bademcikler, Ademelması daha hassas olduğundan ekstra dikkat etmemiz gerekir. İkili ilişkilerinizde yenilik ve değişim dönemi başlıyor. Aşk hayatınızı ilgilendiren konularda adım atabilirsiniz. Kariyer anlamında yeni fırsatlara dikkat.

Kova

5 Kasım Akrep burcunda Yeniay gerçekleşecek. Genital bölgeler, rektum, anüs, idrar yolu, üreme bezleri daha hassas olduğundan ekstra dikkat etmemiz gerekir. Bağımlılıklarınızdan ve kendi içinizde savaştığınız konulardan kurtulma dönemi olacaktır. İkili ilişkilerde dengeyi sağlamada zorlanabilirsiniz. Ekonomi,mal, mülk ve ticaret gibi konular gündeminizde olacak. Kazançlarınızı ve yatırımlarınızı sorgulayacağınız bir dönem. 20 Kasım Boğa burcunda Dolunay gerçekleşecek. Boyun, gırtlak, boğaz, ses telleri, tiroit bezi, bademcikler, Ademelması daha hassas olduğundan ekstra dikkat etmemiz gerekir. Yurt dışı, eğitim gibi konularda şans sizden yana olacak.Yurt dışı bağlantılı işler, eğitim hayatınız ve hukuki süreçlerin gündemde olacağı bir dönem. İçinizdeki sesle yüzleşmeniz gereken bir çok olay yaşayabilirsiniz.

Balık

5 Kasım Akrep burcunda Yeniay gerçekleşecek. Genital bölgeler, rektum, anüs, idrar yolu, üreme bezleri daha hassas olduğundan ekstra dikkat etmemiz gerekir. Bağımlılıklarınızdan ve kendi içinizde savaştığınız konulardan kurtulma dönemi olacaktır. Sizin için büyük önem taşıyan bu tutulma bireysel kararlarınızla yüzleşmenize yardımcı olacak. Artık sorumluluk alarak kaçtığınız her şeyle yüzleşme vaktiniz gelecek. 20 Kasım Boğa burcunda Dolunay gerçekleşecek. Boyun, gırtlak, boğaz, ses telleri, tiroit bezi, bademcikler, Ademelması daha hassas olduğundan ekstra dikkat etmemiz gerekir. Sağlık konuları ve çalışma ortamınızla alakalı bazı gelişmelere yaşayabilirsiniz. Sizden gizlenen konular da gün yüzüne çıkabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…