2025 Kasım Ayı Burç Yorumları

Ekim henüz son sözü söylemedi..

Kasım için ise birikmiş çok şey var. Karmanın defteri dürülür,herkes hak ettiği yolda yürür

#Yengeç burçları tüm hak edişleri toplamaya başlar.

#Boğa burçları büyük süprizlerle hayatı renklenir

#Akrep burcu yumruğunu bu kez masaya daha sert vurur.

#Balık burcu için yeniden hayat düzeni oluşur..

Kasım ayı: Herkes destur çeksin. Bu sefer büyük oynuyoruz

Koç

5 Kasım Akrep burcunda Yeniay gerçekleşecek. Genital bölgeler, rektum, anüs, idrar yolu, üreme bezleri daha hassas olduğundan ekstra dikkat etmemiz gerekir. Kredi,borç, miras konularıyla alakalı gündemler meydana gelecektir. Sosyal hayatınız, arkadaşlık ilişkileriniz ve toplum önündeki konuşmalarınız bu Yeniay'da önem kazanacaktır. 20 Kasım Boğa burcunda Dolunay gerçekleşecek. Boyun, gırtlak, boğaz, ses telleri, tiroit bezi, bademcikler, Ademelması daha hassas olduğundan ekstra dikkat etmemiz gerekir.Yakın çevreyle olan ilişkileriniz ve eğitim hayatınızla alakalı gündemler meydana gelecektir. Komşular, kardeşler ve kuzenler ve akrabalarla alakalı gündemler meydana gelecektir. Aşk hayatınızda içinizdeki korkularla yüzleşeceğiniz bir döneme adım atabilirsiniz.

Boğa

5 Kasım Akrep burcunda Yeniay gerçekleşecek. Genital bölgeler, rektum, anüs, idrar yolu, üreme bezleri daha hassas olduğundan ekstra dikkat etmemiz gerekir. Aile hayatınızla alakalı konumlar gündeme gelecek.İkili ilişkiler, insanlarla diyaloglarınız ve aşk hayatınızla alakalı değişimler yaşayacaksınız. Kendi içinize dönüp kendinizle olan savaşınızı sonlandırmalısınız. 20 Kasım Boğa burcunda Dolunay gerçekleşecek. Boyun, gırtlak, boğaz, ses telleri, tiroit bezi, bademcikler, Ademelması daha hassas olduğundan ekstra dikkat etmemiz gerekir. Maddi anlamda yeni yatırımlar ve yeni kazanç kaynakları elde edebilirsiniz. Sosyal çevrenizde fevri davranışlardan uzak durmalısınız.Maddi durumunuz ve ekonomik anlamda bazı değişim ve dönüşümler yaşamanız mümkün. Aşk hayatınızda içine döneceğiniz bir süreç.

İkizler

5 Kasım Akrep burcunda Yeniay gerçekleşecek. Genital bölgeler, rektum, anüs, idrar yolu, üreme bezleri daha hassas olduğundan ekstra dikkat etmemiz gerekir. Flörtleriniz ve hayata bakış açınızla alakalı değişimler yaşayacaksınız. Hobilerinizi işe dönüştürebilirsiniz. Ailenizde lider konumuna yükseleceğiniz bir dönem.Aile hayatınızla alakalı konumlar gündeme gelecek.İkili ilişkiler, insanlarla diyaloglarınız ve aşk hayatınızla alakalı değişimler yaşayacaksınız. Kendi içinize dönüp kendinizle olan savaşınızı sonlandırmalısınız. 20 Kasım Boğa burcunda Dolunay gerçekleşecek. Boyun, gırtlak, boğaz, ses telleri, tiroit bezi, bademcikler, Ademelması daha hassas olduğundan ekstra dikkat etmemiz gerekir. Sosyal hayatınız, arkadaşlık ilişkileriniz ve toplum önündeki konuşmalarınız önem kazanacak. Kredi borç ve miras konularıyla alakalı da fevri davranmamalısınız. Maddi durumunuz ve ekonomik anlamda bazı değişim ve dönüşümler yaşamanız mümkün. Aşk hayatınızda içine döneceğiniz bir süreç.

Yengeç

5 Kasım Akrep burcunda Yeniay gerçekleşecek. Genital bölgeler, rektum, anüs, idrar yolu, üreme bezleri daha hassas olduğundan ekstra dikkat etmemiz gerekir. Flörtleriniz ve hayata bakış açınızla alakalı değişimler yaşayacaksınız. Hobilerinizi işe dönüştürebilirsiniz. Ailenizde lider konumuna yükseleceğiniz bir dönem. 20 Kasım Boğa burcunda Dolunay gerçekleşecek. Boyun, gırtlak, boğaz, ses telleri, tiroit bezi, bademcikler, Adem elması daha hassas olduğundan ekstra dikkat etmemiz gerekir. Kendi ruh dünyanıza dönüp gerçekten ne istediğinizi bulmanız gereken bir dönem. Arkadaş çevrenizden büyük destekler görebilirsiniz. İnanç konularıyla alakalı fevrilik ve aşırılıktan da kaçınmalısınız.

Aslan

5 Kasım Akrep burcunda Yeniay gerçekleşecek. Genital bölgeler, rektum, anüs, idrar yolu, üreme bezleri daha hassas olduğundan ekstra dikkat etmemiz gerekir. Aile içindeki konular, emlak ve gayrimenkul gibi konular gündeminize geliyor. Kariyerinizle alakalı da bir çok değişim ve dönüşüm yaşamanız mümkün olacak.Ailenizde lider konumuna yükseleceğiniz bir dönem. 20 Kasım Boğa burcunda Dolunay gerçekleşecek. Boyun, gırtlak, boğaz, ses telleri, tiroit bezi, bademcikler, Ademelması daha hassas olduğundan ekstra dikkat etmemiz gerekir. Kariyer hayatınızda bazı değişim ve dönüşümler meydana gelebilir. İş hayatınızda kendinizle savaştığınız konuları masaya yatırabilirsiniz.Aşk hayatınızda hiç beklenmeyen olaylara hazır olun.

Başak

5 Kasım Akrep burcunda Yeniay gerçekleşecek. Genital bölgeler, rektum, anüs, idrar yolu, üreme bezleri daha hassas olduğundan ekstra dikkat etmemiz gerekir. Bağımlılıklarınızdan ve kendi içinizde savaştığınız konulardan kurtulma dönemi olacaktır. İkili ilişkilerde dengeyi sağlamada zorlanabilirsiniz. Yakın çevre, iletişim ve kardeşlerle alakalı yenilik ve değişim dönemi başlıyor. Aşk hayatınızda içinizdeki korkularla yüzleşeceğiniz bir döneme adım atabilirsiniz. 20 Kasım Boğa burcunda Dolunay gerçekleşecek. Boyun, gırtlak, boğaz, ses telleri, tiroit bezi, bademcikler, Ademelması daha hassas olduğundan ekstra dikkat etmemiz gerekir. Yurt dışı, eğitim gibi konularda şans sizden yana olacak. Aşk hayatınızla alakalı önemli kararlar alabileceğiniz bir dönem.İçinizdeki sesle yüzleşmeniz gereken bir çok olay yaşayabilirsiniz.

Terazi

5 Kasım Akrep burcunda Yeniay gerçekleşecek. Genital bölgeler, rektum, anüs, idrar yolu, üreme bezleri daha hassas olduğundan ekstra dikkat etmemiz gerekir. Bağımlılıklarınızdan ve kendi içinizde savaştığınız konulardan kurtulma dönemi olacaktır. İkili ilişkilerde dengeyi sağlamada zorlanabilirsiniz. Ekonomi,mal, mülk ve ticaret gibi konular gündeminizde olacak. Kazançlarınızı ve yatırımlarınızı sorgulayacağınız bir dönem. 20 Kasım Boğa burcunda Dolunay gerçekleşecek. Boyun, gırtlak, boğaz, ses telleri, tiroit bezi, bademcikler, Ademelması daha hassas olduğundan ekstra dikkat etmemiz gerekir. Yurt dışı, eğitim gibi konularda şans sizden yana olacak.Yurt dışı bağlantılı işler, eğitim hayatınız ve hukuki süreçlerin gündemde olacağı bir dönem. İçinizdeki sesle yüzleşmeniz gereken bir çok olay yaşayabilirsiniz.

Akrep

5 Kasım Akrep burcunda Yeniay gerçekleşecek. Genital bölgeler, rektum, anüs, idrar yolu, üreme bezleri daha hassas olduğundan ekstra dikkat etmemiz gerekir. Bağımlılıklarınızdan ve kendi içinizde savaştığınız konulardan kurtulma dönemi olacaktır.Sizin için büyük önem taşıyan bu tutulma bireysel kararlarınızla yüzleşmenize yardımcı olacak. Artık sorumluluk alarak kaçtığınız her şeyle yüzleşme vaktiniz gelecek. 20 Kasım Boğa burcunda Dolunay gerçekleşecek. Boyun, gırtlak, boğaz, ses telleri, tiroit bezi, bademcikler, Ademelması daha hassas olduğundan ekstra dikkat etmemiz gerekir. Sağlık konuları ve çalışma ortamınızla alakalı bazı gelişmelere yaşayabilirsiniz. Sizden gizlenen konular da gün yüzüne çıkabilir.

Yay

5 Kasım Akrep burcunda Yeniay gerçekleşecek. Genital bölgeler, rektum, anüs, idrar yolu, üreme bezleri daha hassas olduğundan ekstra dikkat etmemiz gerekir. İç dünyanızda rahatlama ve huzurun başlayabileceği bir dönem. Aşk hayatınızda ciddi adımlar atmak isteyebilirsiniz. 20 Kasım Boğa burcunda Dolunay gerçekleşecek. Boyun, gırtlak, boğaz, ses telleri, tiroit bezi, bademcikler, Ademelması daha hassas olduğundan ekstra dikkat etmemiz gerekir. İkili ilişkilerinizde yenilik ve değişim dönemi başlıyor. Aşk hayatınızı ilgilendiren konularda adım atabilirsiniz. Kariyer anlamında yeni fırsatlara dikkat.

Oğlak

5 Kasım Akrep burcunda Yeniay gerçekleşecek. Genital bölgeler, rektum, anüs, idrar yolu, üreme bezleri daha hassas olduğundan ekstra dikkat etmemiz gerekir. İç dünyanızda rahatlama ve huzurun başlayabileceği bir dönem. Aşk hayatınızda ciddi adımlar atmak isteyebilirsiniz. 20 Kasım Boğa burcunda Dolunay gerçekleşecek. Boyun, gırtlak, boğaz, ses telleri, tiroit bezi, bademcikler, Ademelması daha hassas olduğundan ekstra dikkat etmemiz gerekir. İkili ilişkilerinizde yenilik ve değişim dönemi başlıyor. Aşk hayatınızı ilgilendiren konularda adım atabilirsiniz. Kariyer anlamında yeni fırsatlara dikkat.

Kova

5 Kasım Akrep burcunda Yeniay gerçekleşecek. Genital bölgeler, rektum, anüs, idrar yolu, üreme bezleri daha hassas olduğundan ekstra dikkat etmemiz gerekir. Bağımlılıklarınızdan ve kendi içinizde savaştığınız konulardan kurtulma dönemi olacaktır. İkili ilişkilerde dengeyi sağlamada zorlanabilirsiniz. Ekonomi,mal, mülk ve ticaret gibi konular gündeminizde olacak. Kazançlarınızı ve yatırımlarınızı sorgulayacağınız bir dönem. 20 Kasım Boğa burcunda Dolunay gerçekleşecek. Boyun, gırtlak, boğaz, ses telleri, tiroit bezi, bademcikler, Ademelması daha hassas olduğundan ekstra dikkat etmemiz gerekir. Yurt dışı, eğitim gibi konularda şans sizden yana olacak.Yurt dışı bağlantılı işler, eğitim hayatınız ve hukuki süreçlerin gündemde olacağı bir dönem. İçinizdeki sesle yüzleşmeniz gereken bir çok olay yaşayabilirsiniz.

Balık

5 Kasım Akrep burcunda Yeniay gerçekleşecek. Genital bölgeler, rektum, anüs, idrar yolu, üreme bezleri daha hassas olduğundan ekstra dikkat etmemiz gerekir. Bağımlılıklarınızdan ve kendi içinizde savaştığınız konulardan kurtulma dönemi olacaktır. Sizin için büyük önem taşıyan bu tutulma bireysel kararlarınızla yüzleşmenize yardımcı olacak. Artık sorumluluk alarak kaçtığınız her şeyle yüzleşme vaktiniz gelecek. 20 Kasım Boğa burcunda Dolunay gerçekleşecek. Boyun, gırtlak, boğaz, ses telleri, tiroit bezi, bademcikler, Ademelması daha hassas olduğundan ekstra dikkat etmemiz gerekir. Sağlık konuları ve çalışma ortamınızla alakalı bazı gelişmelere yaşayabilirsiniz. Sizden gizlenen konular da gün yüzüne çıkabilir.

Meğer,senin toprağında benim evim yokmuş…
Kasım-2025

İlişkilerde yaprak dökümü başlıyor

2-3-4-5 ve 8 Kasım 2025

Kasım 2025- Dönüşüm, Değerler ve Yeni Başlangıçlar

4 Kasım’da Mars Yay Burcunda!

4 Kasım ile 15 Aralık tarihleri arasında Mars, özgür ruhlu Yay burcunda yolculuğuna başlıyor. Bu enerjisiyle bizleri keşfetmeye, öğrenmeye ve büyük resme odaklanmaya davet ediyor. Hedeflerimize her zamankinden daha iyimser ve cesur bir bakış açısıyla yaklaşacağız. Bu dönemde, kendimizi daha maceracı, hızlı ve vizyoner hissedebiliriz. Hayatımıza yeni bir yön vermek için ilham bulurken, uzun yolculuklar, uluslararası ilişkiler ve yüksek öğrenim gibi konular ön plana çıkabilir. Ancak, Mars'ın bu enerjisi beraberinde bazı riskleri de getirebilir. Bazen düşüncesizce risk almaya, tartışmacı ve aceleci davranmaya meyilli olabiliriz. Bu süreçte hem kendi hayatımızda hem de dünya gündeminde inanç temelli tartışmalar ve hukuksal meselelerde gerilimler yaşanabilir. Önemli olan, bu yoğun enerjiyi doğru yöneterek potansiyel krizlerden kaçınmak ve içimizdeki kâşifi güvenli bir şekilde serbest bırakmaktır.

5 Kasım Boğa burcunda DOLUNAY! Değerlerini Yeniden Tanımla

Bu Dolunay, değerlerimiz, finansal güvenliğimiz ve sahip olduklarımızla ilgili konuları aydınlatacak. Boğa burcunun istikrar, güzellik ve doğayla olan ilişkisi, bizi maddi ve manevi dünyamızı gözden geçirmeye davet ediyor.

Bu Dolunay, bize şu soruları sordurabilir:

Gerçekten neye değer veriyoruz?

Hayatımızdaki istikrarda ne kadar sağlıklı ilerliyoruz?

Sahip olduklarımız bize ne kadar huzur veriyor?

Dolunayın yönetici gezegeni Venüs ise Terazi burcunda. Bu da gösteriyor ki, maddi ve manevi konfor kadar ilişkilerimizdeki alma-verme dengesi de çok önemli.

Bu dolunayda yaşanılan farkındalıklar çok önemli çünkü Uranüs 8 Kasım’da yeniden Boğa burcunda dönüş yapıyor. İstikrarın önemli olduğu zamanlardan geçiyoruz.

7 Kasım’da Venüs Akrep burcunda!

7 Kasım ile 1Aralık tarihleri arasında Venüs’ün Akrep yolculuğu, ilişkilerimize derinlik, tutku ve yoğunluk katacak. Bu dönemde aşk, yüzeysel olmaktan çıkıp, daha çok sadakat, güven ve karşılıklı güçlenme temaları üzerinden yaşanacak. Yüzeysel ilişkiler yerine, ruhsal ve duygusal olarak derinleşeceğimiz bağlar kurma isteğimiz artarken, Aşkta kontrol etme ve sahiplenme eğilimi artabilir. İlişkilerde güç mücadeleleri ve kıskançlık gibi konular gündeme gelebilir.

Bu transit, finansal konularda da dönüşüm getirebilir. Ortak kaynaklar, miras ve borçlarla ilgili konularda stratejik adımlar atmak için uygun bir dönem. Ancak bu süreçte ani ve riskli kararlardan kaçınmak önemlidir. Venüs Akrep transiti, bizi hem ilişkilerimizde hem de finansal hayatımızda daha bilinçli ve stratejik olmaya davet ediyor. Bu dönemin getirdiği derin enerjiyi doğru yöneterek, aşkta ve maddi konularda güçlü bağlar kurabiliriz.

8 Kasım’da Uranüs yeniden Boğa burcunda!

26 Nisan 2026’ya kadar yeniden Boğa konuları sahnede! Uranüs, astrolojide beklenmedik olayların, devrimlerin ve uyanışın gezegenidir. Boğa ise finans, değerler, doğa, güvenlik ve istikrarla ilişkilidir. Para, bankacılık ve finansal sistemlerde beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Unutmayalım ki Uranüs’ün Boğa burcu yolculuğu 2018’de başlamıştı! O tarihlerden itibaren yaşanan gelişmelere bakarsak; Boğa ve Uranüs ilişkisinin maddi güvenlik ve ekonomi ile ilgili yaptığı çalkantıları ülkemizde ve tüm dünyada görüyoruz! Bir gezegen yeniden retro harekette terk ettiği burca dönüyorsa henüz işini tamamlamamış ve son enerjisi ile kendini maksimumda hissettirecektir anlamına geliyor. Bu durumda; Para, bankacılık ve finansal sistemlerde beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Boğa, doğayı temsil eder. Bu transit, iklim değişikliği, doğal afetler veya çevreyle ilgili konularda ani gelişmeleri tetikleyebilir. Sürdürülebilirlik ve doğaya dönüş gibi kavramlar daha da önem kazanır.

9 Kasım’da Merkür Retrosu Başlıyor! ☿️

9 Kasım'da İletişim gezegeni Merkür, Yay burcundageri hareketine (retrosuna) başlıyor ve ardından Akrep burcuna geçerek 30 Kasım’da bu süreci tamamlayacak.

Merkür retrosunda elektronik eşyalarımıza ekstra dikkat etmeli, yedeklerimizi almalı ve ifademizde, kararlarımızda netlik aramalıyız.

Bu retro, Yay ve Akrep burcunun enerjilerini de birleştirerek hem iletişim hem de kişisel dönüşüm alanlarında derin etkiler yaratacak.
Bu dönemde;
  • Yay burcundaki retro, seyahat, eğitim ve felsefi konularda aksaklıklar ve planlama sorunları getirebilir. Yanlış anlamalar ve abartılı ifadeler gündeme gelebilir.
  • Akrep burcundaki retro ise, finansal konular, ortak kaynaklar ve duygusal bağlar hakkında yanlış anlaşılmaları tetikleyebilir. Gizli konular açığa çıkabilir ve derin psikolojik süreçlerle yüzleşme ihtiyacı hissedebilirsiniz.

Bu retro dönemi, hayatımızdaki konuları daha derinlemesine düşünme, yeniden planlama ve eksik kalmış işleri tamamlama fırsatı sunar.

12 Kasım’da Jüpiter Retrosu başlıyor: Şans ve Gelişimde İçsel Yolculuk

12 Kasım'da şans ve genişleme gezegeni Jüpiter, Yengeç burcunda geri hareketine (retrosuna) başlıyor. Bu retro süreç 12 Mart 2026’da son bulacak. Bu Retro sürecinde, bugüne kadar attığımız adımları, öğrendiğimiz bilgileri ve büyüme alanlarımızı tekrar değerlendirme fırsatı sunacak. Jüpiter retrosu, dışsal büyüme ve maceralar yerine, içsel gelişimimize ve köklerimize odaklanmamızı fısıldıyor.

Yengeç burcundaki bu retro, özellikle ev, aile, yuva ve duygusal güvenlik gibi konuları gündeme getirecek. Aile ilişkilerinizi ve ev yaşantınızı gözden geçirebilirsiniz. Aile içi meseleler, geçmişten gelen konular tekrar gündeme gelebilir. Duygusal güvenliğinizi sorgulayabilir, kendinizi neyin güvende hissettirdiğini yeniden düşünebilirsiniz. İçsel büyümenize odaklanabilir, duygusal yaralarınızı iyileştirmek için adımlar atabilirsiniz.

Bu dönem, aceleci kararlar almamak ve hayatınızdaki gerçek fırsatların neler olduğunu anlamak için harika bir zamandır.

20 Kasım 2025 - Akrep Burcunda Yeniay: Güç, Dönüşüm ve Yeni Başlangıçlar

20 Kasım 2025'te, Akrep burcunda güçlü bir Yeniay gerçekleşiyor. Bu Yeniay, Akrep'in sezgisel, derin ve dönüştürücü enerjisini hayatımıza taşıyor. Bu süreç, sadece başlangıçları değil, aynı zamanda derinlemesine bir sorgulama ve yenilenmeyi de beraberinde getiriyor.

• Yeniay'ın Güçlü Destekçileri: Merkür ve Venüs

Bu Yeniay'a, Akrep burcundaki Merkür ve Venüs eşlik ediyor. Merkür'ün retro pozisyonda olması, geçmiş konuların, özellikle finansal ve duygusal bağlarla ilgili meselelerin yeniden gündeminize gelmesine neden olabilir. Bu, yarım kalmış konuşmaları tamamlamak veya eski sorunlara yeni çözümler bulmak için harika bir fırsat sunuyor. Venüs'ün Akrep'teki tutkulu enerjisi ise ilişkilerde daha yoğun ve derin bağlar kurma isteği getiriyor.

• Uranüs Karşıtlığı: Ekonomi ve Değerlerde Uyanış

Bu Yeniay'ın en dikkat çekici yönlerinden biri, Uranüs'ün Boğa burcundaki konumuyla olan karşıtlığı. Bu açı, ekonomi, bankacılık, krediler ve borçlar gibi finansal konularda ani ve beklenmedik kararların alınabileceğine işaret ediyor. Uranüs'ün Boğa burcundaki yolculuğu 2018'de başlamıştı ve bu karşıtlık, o tarihten beri devam eden maddi güvence ve değerlerle ilgili çalkantıların son ve güçlü bir evresi olabilir.

Bu Yeniay, değişimden korkmak yerine, onu bir fırsat olarak görmeniz gerektiğini hatırlatıyor. Geçmişten gelen konuları çözerek, finansal ve duygusal olarak kendinizi yeniden yapılandırabilir, geleceğiniz için daha sağlam bir temel atabilirsiniz.

Son düzenleme:

Koç ve Yükselen Koç

Mars Yay Burcunda /4 Kasım – 15 Aralık; Seyahat ve Yeni Fikirler

Mars, felsefe ve uzak yolculuklar alanınızda ilerlerken, kendinizi her zamankinden daha maceraperest ve özgür hissedebilirsiniz. Seyahat etme, yeni bir eğitim programına başlama veya hayatınıza farklı bir felsefe katma isteğiniz artacak. Bu dönemde yeni fikirleri savunmak için cesur adımlar atabilir, uluslararası projelerde aktif rol alabilirsiniz.

5 Ekim 2025 – Boğa Burcunda Dolunay

Bu Dolunay, Koçlar için finansal kaynakları ve maddi güvenliği aydınlatıyor. Gelir kaynaklarınızı ve harcama alışkanlıklarınızı gözden geçirebilir, daha sağlam bir finansal gelecek için adımlar atabilirsiniz.

Venüs Akrep Burcunda / 7 Kasım-1 Aralık; Ortak Kaynaklar ve Derin Bağlar

Venüs'ün bu konumu, ortak finansal kaynaklar, borçlar ve miras konularını gündeme getiriyor. Partnerinizle veya iş ortağınızla finansal konularda daha derinlemesine konuşmalar yapabilirsiniz. Bu dönemde duygusal bağlarınızda yoğunluk ve tutku artarken, güven ve sadakat temaları ön plana çıkıyor.

Uranüs’ün Retro hareket ile yeniden Boğa burcuna 8 Kasım’da gelişi ve 26 Nisan 2026’ya kadar sürecek yolculuğunda; Finansal hayatınızı ve gelir kaynaklarınızı yeniden yapılandırma isteği duyabilirsiniz. Paranızı yönetme şekliniz ve maddi değerlerinizle ilgili köklü değişimler kapınızda.

9 Kasım’da Merkür Retrosu Başlıyor.

30 Kasım’a kadar sürecek olan Merkür retrosu, Koçlar için finansal ortaklıkları ve borçları gündeme getiriyor. Para konularında yanlış anlaşılmalara dikkat etmelisiniz. Bu dönem, psikolojik olarak derinleşmenize ve gizli kalmış konuları aydınlatmanıza olanak tanıyacak.

Yengeç Burcunda Jüpiter Retrosu Başlıyor; 12 Kasım 2025 – 12 Mart 2026

Jüpiter fırsatlar ve destekleri ifade eder. Haritamızda gezindiği alanda iyileşmeler yaşanır. Retro dönemi gözden geçirmeleri anlatır. Jüpiter’in desteği ve retroda sana vereceği ipucu ise; Fırsat: Ev, aile ve iç dünyanla ilgili konularda büyüme. İpucu: Aile geçmişinle ilgili konuları şifalandırabilir, yuvanı daha güvenli hale getirebilirsin.

20 Kasım 2025 – Akrep Burcunda Yeni Ay

Bu Yeniay, Koçlar için ortak kaynaklar, borçlar ve duygusal bağlar alanında yeni bir sayfa açıyor. Finansal olarak daha güçlü adımlar atabilir, eşinizin veya ortağınızın maddi konularıyla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Bu süreç, duygusal olarak derinleşmenize de yardımcı olacak.

Boğa ve Yükselen Boğa

Mars Yay Burcunda / 4 Kasım – 15 Aralık; Ortak Kaynaklar ve Derin Bağlar

Mars'ın bu geçişi, Boğalar için finansal ortaklıklar ve borçlar alanında hareketlilik getiriyor. Eşinizle veya iş ortaklarınızla ilgili finansal konularda daha cesur adımlar atabilirsiniz. Bu süreç aynı zamanda duygusal ve psikolojik olarak derinleşmenize, içsel dönüşüm süreçleriyle yüzleşmenize yardımcı olacak.

Hayatınızın merkezindeki Dolunay, kendinizi ve kişisel değerlerinizi sorgulamanızı sağlayacak. Dış görünüşünüz, kimliğiniz ve hayatınızdaki istikrarla ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Kendinizi yeniden keşfetme zamanı.

Venüs Akrep Burcunda / 7 Kasım-1 Aralık; İlişkiler ve Ortaklıklar

Venüs, Boğaların ilişkiler alanında ilerlerken, birebir ilişkilerinizde tutku ve yoğunluk artmaya başlıyor. Partnerinizle aranızdaki bağları derinleştirmek, evliliğinizde veya ilişkilerinizde romantizmi yeniden canlandırmak için harika bir dönem. Yüzeysel ilişkilerden uzaklaşarak, daha kalıcı ve anlamlı bağlar kurma arayışınız güçleniyor.

Uranüs’ün Retro hareket ile yeniden Boğa burcuna 8 Kasım’da gelişi ve 26 Nisan 2026’ya kadar sürecek yolculuğunda; Hayatınızın her alanında özgürleşme arzunuz artıyor. Kişisel kimliğiniz, görünüşünüz ve hayata bakış açınızla ilgili ani ve sarsıcı değişimler yaşayabilirsiniz. Değişime direnmek yerine, onu kucaklayın.

30 Kasım’a kadar sürecek olan Merkür retrosu, Boğaların birebir ilişkilerini ve ortaklıklarını etkileyecek. Partnerinizle iletişimde aksaklıklar yaşayabilir, geçmişten gelen konular tekrar gündeme gelebilir. Bu süreç, içsel dönüşüm ve kriz yönetimi için bir fırsat sunuyor.

Jüpiter fırsatlar ve destekleri ifade eder. Haritamızda gezindiği alanda iyileşmeler yaşanır. Retro dönemi gözden geçirmeleri anlatır. Jüpiter’in desteği ve retroda sana vereceği ipucu ise; Fırsat: İletişim, öğrenme ve kısa yolculuklarda içsel büyüme. İpucu: Yeni bir dil öğrenme veya yazma yeteneklerini geliştirme zamanı. Yüzeysel konuşmalar yerine derin sohbetlere odaklanmalısın.

Boğalar için bu Yeniay, ilişkiler ve ortaklıklar evini aydınlatıyor. Mevcut ilişkilerinizde yepyeni bir başlangıç yapabilir, evliliğinizde veya iş ortaklıklarınızda önemli adımlar atabilirsiniz. İlişkilerinizde güç, tutku ve denge arayışınız ön plana çıkıyor.

İkizler ve Yükselen İkizler

Mars Yay Burcunda /4 Kasım – 15 Aralık; İlişkiler ve Ortaklıklar

Mars, İkizler ‘in ilişkiler ve evlilik alanında ilerlerken, birebir ilişkilerinizde tutku ve hareketlilik artıyor. Partnerinizle veya iş ortaklarınızla daha iddialı ve açık iletişim kurabilirsiniz. Ancak, artan bu dinamizm, aynı zamanda rekabet veya gerginliklere de yol açabilir. İlişkilerinizdeki dengeyi korumak önemli olacak.

Bu Dolunay, İkizler için ruhsal ve duygusal bir temizlik dönemi getiriyor. Geçmişten gelen konularla yüzleşebilir, içsel huzurunuzu sağlamak için meditasyon ve yalnız kalma ihtiyacı hissedebilirsiniz.

Venüs Akrep Burcunda / 7 Kasım-1 Aralık; Günlük Yaşam ve Sağlık

Venüs'ün bu geçişi, İkizler için günlük rutinleri ve iş ortamını daha keyifli hale getiriyor. İş arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde uyum artarken, yaptığınız işten daha fazla tatmin duyabilirsiniz. Sağlıklı yaşam alışkanlıkları kazanmak ve kendinize bakmak için de harika bir dönem.

Uranüs’ün Retro hareket ile yeniden Boğa burcuna 8 Kasım’da gelişi ve 26 Nisan 2026’ya kadar sürecek yolculuğunda; Bilinçaltınız ve ruhsal dünyanızla ilgili konularda ani aydınlanmalar yaşayabilirsiniz. Gizli kalmış korkularınızla yüzleşerek, ruhsal olarak kendinizi yenileyeceksiniz.

30 Kasım’a kadar sürecek olan Merkür retrosu, İkizler ‘in günlük işlerini ve sağlık rutinlerini etkiliyor. İş ortamında iletişimde aksaklıklar yaşanabilir, planlar değişebilir. Bu dönem, sağlığınızla ilgili konuları yeniden gözden geçirmeniz için ideal.

Jüpiter fırsatlar ve destekleri ifade eder. Haritamızda gezindiği alanda iyileşmeler yaşanır. Retro dönemi gözden geçirmeleri anlatır. Jüpiter’in desteği ve retroda sana vereceği ipucu ise; Fırsat: Finansal konuları ve öz-değerini gözden geçirme. İpucu: Harcamalarını ve gelirlerini analiz et. Gerçekten neye değer verdiğini sorgulayarak maddi güvenceni artırabilirsin.

Bu Yeniay, İkizler için günlük rutinler, iş yaşamı ve sağlık konularında yeni bir dönemi başlatıyor. İş yerinizdeki düzeni değiştirebilir, daha verimli bir çalışma rutini oluşturabilir veya sağlığınızla ilgili yeni adımlar atabilirsiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeç

Mars Yay Burcunda- 4 Kasım – 15 Aralık; Günlük Yaşam ve Sağlık

Mars'ın Yay burcu geçişi, Yengeçler için günlük rutinler ve sağlık alanında enerji artışı sağlıyor. Daha verimli çalışabilir, yeni bir spor programına başlayabilir veya sağlıklı yaşam alışkanlıkları kazanabilirsiniz. Ancak, iş yükünün artması veya aceleci davranmak, stres ve yorgunluğa neden olabilir. Sağlıkta ise dişlerinize ve kaslarınıza önem vermelisiniz.

Bu Dolunay, Yengeçlerin sosyal çevresini ve arkadaşlık ilişkilerini aydınlatıyor. Çevrenizdeki insanlarla olan bağlarınızı gözden geçirebilir, geleceğe dair hedeflerinizi daha net bir şekilde belirleyebilirsiniz.

Venüs Akrep Burcunda / 7 Kasım-1 Aralık; Aşk, Yaratıcılık ve Hobiler

Venüs, Yengeçlerin aşk ve yaratıcılık alanında ilerlerken, romantik ilişkilerinizde tutku ve duygusal yoğunluk artıyor. Yeni bir aşkın kapısını aralayabilir veya mevcut ilişkinizi daha derin bir boyuta taşıyabilirsiniz. Sanatsal ve yaratıcı projelerinizde de büyük bir ilham ve akış yakalayabilirsiniz.

Uranüs’ün Retro hareket ile yeniden Boğa burcuna 8 Kasım’da gelişi ve 26 Nisan 2026’ya kadar sürecek yolculuğunda; Sosyal çevreniz, arkadaşlık ilişkileriniz ve gelecek hedeflerinizde beklenmedik değişimler olabilir. Çevrenizdeki bazı insanlarla yollarınız ayrılırken, yeni ve özgün dostluklar kurabilirsiniz.

30 Kasım’a kadar sürecek olan Merkür retrosu, Yengeçlerin aşk hayatını ve yaratıcı projelerini etkiliyor. Romantik ilişkilerde yanlış anlaşılmalar ve gecikmeler yaşanabilir. Yaratıcılığınızı ifade ederken daha dikkatli olmalısınız.

Jüpiter fırsatlar ve destekleri ifade eder. Haritamızda gezindiği alanda iyileşmeler yaşanır. Retro dönemi gözden geçirmeleri anlatır. Jüpiter’in desteği ve retroda sana vereceği ipucu ise; Fırsat: Kişisel hedefler, dış görünüş ve kimliğinle ilgili konuları yeniden değerlendirme. İpucu: Bu süreçte hayat amacını sorgulayabilir, daha önce ertelediğin kişisel gelişim hedeflerine dönebilirsin.

Yengeçler için bu Yeniay, aşk hayatını, yaratıcılığı ve hobileri canlandırıyor. Yeni bir romantik ilişkiye adım atabilir, yaratıcı projelerinizi hayata geçirebilir veya hobilerinize daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Kalbinizin sesini dinleme zamanı.

Aslan ve Yükselen Aslan

Mars Yay Burcunda /4 Kasım – 15 Aralık; Aşk ve Yaratıcılık

Mars, Aslan'ın aşk ve yaratıcılık alanında ilerlerken, romantik ilişkilerinizde tutku ve cesaret ön plana çıkıyor. Yeni bir hobiye başlayabilir, yaratıcı projelerinizde daha iddialı olabilirsiniz. Çocuklarla ilgili konularda da hareketlilik artacak. Bu dönem, hayatınıza daha fazla coşku ve eğlence katmak için harika bir fırsat sunuyor.

Bu Dolunay, Aslanların kariyerinde ve toplumsal statüsünde önemli sonuçlar vadediyor. Yaptığınız çalışmaların karşılığını alabilir, iş hayatınızda başarı ve görünürlük elde edebilirsiniz.

Venüs Akrep Burcunda / 7 Kasım-1 Aralık; Ev ve Aile

Venüs'ün bu konumu, Aslanlar için ev ve aile hayatına huzur ve güzellik getiriyor. Aile üyeleriyle olan ilişkilerinizde uyum artarken, evinizi güzelleştirmek, dekorasyonla ilgilenmek için harika bir dönem. Bu süreç, yuvanızda daha fazla konfor ve güven arayışınızı güçlendiriyor. 7-9 Kasım arasında aile büyüklerinin sağlık konuları önem kazanabilir.

Uranüs’ün Retro hareket ile yeniden Boğa burcuna 8 Kasım’da gelişi ve 26 Nisan 2026’ya kadar sürecek yolculuğunda; Kariyeriniz ve toplumsal statünüzle ilgili beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yaptığınız işe yeni ve özgür bir bakış açısı getirecek adımlar atabilirsiniz.

30 Kasım’a kadar sürecek olan Merkür retrosu, Aslanların ev ve aile yaşamındaki iletişimi test ediyor. Aile üyeleriyle yanlış anlaşılmalar yaşanabilir, taşınma veya tadilat gibi planlarda gecikmeler olabilir. Geçmişten gelen ailevi konular tekrar gündeme gelebilir.

Jüpiter fırsatlar ve destekleri ifade eder. Haritamızda gezindiği alanda iyileşmeler yaşanır. Retro dönemi gözden geçirmeleri anlatır. Jüpiter’in desteği ve retroda sana vereceği ipucu ise; Fırsat: Bilinçaltı, gizli konular ve ruhsal gelişim. İpucu: Geçmişten gelen korkularını ve kaygılarını şifalandırmak için harika bir dönem. Meditasyon ve içe dönük çalışmalar sana iyi gelecektir.

Bu Yeniay, Aslanların ev ve aile yaşamına odaklanıyor. Evinizde yeni bir düzen kurabilir, aile içi ilişkilerde yeni bir sayfa açabilir veya taşınma gibi konuları gündeme getirebilirsiniz. Yuvanızda huzur ve güven arayışınız güçleniyor.

Başak ve Yükselen Başak

Mars Yay Burcunda / 4 Kasım – 15 Aralık; Ev ve Aile

Mars'ın bu geçişi, Başaklar için ev ve aile yaşamında bir hareketlilik getiriyor. Evle ilgili tadilat, taşınma veya ailevi meselelerle ilgili konular gündeminize gelebilir. Enerjinizi evde düzen kurmaya ve ailevi sorumluluklara yönlendirebilirsiniz. Ancak, aile içinde güç mücadelelerine veya tartışmalara dikkat etmekte fayda var.

Bu Dolunay, Başaklar için hayat felsefelerini ve inanç sistemlerini aydınlatıyor. Yeni bakış açıları kazanabilir, yurt dışı seyahat veya eğitim planlarınızı gözden geçirebilirsiniz.

Venüs Akrep Burcunda / 7 Kasım-1 Aralık; İletişim ve Yakın Çevre

Venüs, Başakların iletişim alanında ilerlerken, yakın çevrenizle ve kardeşlerinizle olan ilişkilerinizde sıcaklık artıyor. Yeni insanlarla tanışabilir, kısa seyahatlere çıkabilir ve çevrenizle olan bağlarınızı güçlendirebilirsiniz. Sözleriniz daha çekici ve ikna edici hale geliyor.

Uranüs’ün Retro hareket ile yeniden Boğa burcuna 8 Kasım’da gelişi ve 26 Nisan 2026’ya kadar sürecek yolculuğunda; Hayat felsefeniz, inanç sistemleriniz ve uzun yolculuklarla ilgili konularda radikal değişimler kapınızda. Yeni eğitimlere yönelebilir veya yurt dışı planlarınızı beklenmedik bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

30 Kasım’a kadar sürecek olan Merkür retrosu, Başakların iletişim trafiğini ve kısa yolculuklarını etkiliyor. Konuşmalarınızda yanlış anlaşılmalar, seyahat planlarınızda aksaklıklar yaşanabilir. Düşüncelerinizi ifade ederken daha net olmalısınız.

Jüpiter fırsatlar ve destekleri ifade eder. Haritamızda gezindiği alanda iyileşmeler yaşanır. Retro dönemi gözden geçirmeleri anlatır. Jüpiter’in desteği ve retroda sana vereceği ipucu ise; Fırsat: Sosyal çevre, arkadaşlıklar ve gelecek hedefleri. İpucu: Arkadaş gruplarını ve toplumsal projelerdeki yerini yeniden değerlendirebilirsin. Gerçekten kiminle yürüdüğünü sorgula.

Başaklar için bu Yeniay, iletişim, kısa yolculuklar ve yakın çevre ilişkilerini hareketlendiriyor. Yeni bir eğitim programına başlayabilir, düşüncelerinizi daha etkili bir şekilde ifade edebilir veya yakın çevrenizle olan bağlarınızı güçlendirebilirsiniz.

Terazi ve Yükselen Terazi

Mars Yay Burcunda / 4 Kasım – 15 Aralık; İletişim ve Kısa Yolculuklar

Mars, Teraziler için iletişim ve kısa yolculuklar alanında enerji artışı sağlıyor. Fikirlerinizi daha cesurca ifade edebilir, önemli yazışmalar veya anlaşmalar yapabilirsiniz. Kısa seyahatleriniz artarken, kardeşlerle olan ilişkilerinizde de hareketlilik yaşanabilir.

Bu Dolunay, Teraziler için ortak finansal konuları, borçları ve eşin kaynaklarını gündeme getiriyor. Bu dönemde finansal konularda derinleşebilir, duygusal bağlarınızda daha fazla güven ve tutku arayışına girebilirsiniz.

Venüs Akrep Burcunda / 7 Kasım-1 Aralık; Maddi Kaynaklar ve Değer Anlayışı

Venüs'ün bu geçişi, Teraziler için finansal konularda önemli gelişmeler getiriyor. Para kazanma yollarınızı güzelleştirebilir, gelirlerinizde artış yaşayabilirsiniz. Bu süreçte öz-değerinize olan bakış açınız değişirken, kendinize olan güveniniz artacak.

Uranüs’ün Retro hareket ile yeniden Boğa burcuna 8 Kasım’da gelişi ve 26 Nisan 2026’ya kadar sürecek yolculuğunda; Ortak finansal kaynaklar, borçlar ve miras konularında ani gelişmeler yaşanabilir. Finansal olarak bağımsızlaşma arzunuz artarken, bu konularda risk alma eğiliminde olabilirsiniz.

30 Kasım’a kadar sürecek olan Merkür retrosu, Terazilerin maddi kaynaklarını ve değer anlayışını etkiliyor. Finansal kararlarda dikkatli olmalı, gelir-gider dengesini gözden geçirmelisiniz. Bu dönem, gerçekte neye değer verdiğinizi sorgulamanızı sağlayacak.

Jüpiter fırsatlar ve destekleri ifade eder. Haritamızda gezindiği alanda iyileşmeler yaşanır. Retro dönemi gözden geçirmeleri anlatır. Jüpiter’in desteği ve retroda sana vereceği ipucu ise; Fırsat: Kariyer, toplumsal statü ve hedeflerini gözden geçirme. İpucu: Kariyer yolunda attığın adımları sorgulayarak, gerçekten istediğin yönde olup olmadığını düşünebilirsin.

Bu Yeniay, Terazilerin finansal kaynakları ve maddi değerleri üzerinde etkili oluyor. Yeni bir gelir kaynağı bulabilir, bütçenizi yeniden düzenleyebilir veya maddi olarak daha güçlü hissetmek için adımlar atabilirsiniz. Öz değerinizi sorgulama zamanı.

Akrep ve Yükselen Akrep

Mars Yay Burcunda / 4 Kasım – 15 Aralık; Finansal Kazanç ve Değerler

Mars'ın bu geçişi, Akreplerin para ve finansal konularında motivasyonunu artırıyor. Yeni gelir kaynakları bulmak veya yatırım yapmak için daha cesur adımlar atabilirsiniz. Ancak, aşırı harcamalara veya para yüzünden yaşanan tartışmalara dikkat etmeniz önemli.

Bu Dolunay, Akreplerin ilişkilerini ve ortaklıklarını aydınlatıyor. Mevcut ilişkilerinizdeki dengeleri gözden geçirebilir, daha sağlam ve kalıcı bağlar kurmak için önemli kararlar alabilirsiniz.

Venüs Akrep Burcunda / 7 Kasım-1 Aralık; Kişisel Çekicilik ve Yeni Başlangıçlar

Venüs, Akrep burcunda ilerlerken, kişisel çekiciliğiniz ve enerjiniz doruk noktasına ulaşıyor. Dış görünüşünüzde yapacağınız değişiklikler size iyi gelebilir. Yeni başlangıçlar yapmak, hayallerinize ve hedeflerinize daha tutkulu bir şekilde odaklanmak için mükemmel bir dönem.

Uranüs’ün Retro hareket ile yeniden Boğa burcuna 8 Kasım’da gelişi ve 26 Nisan 2026’ya kadar sürecek yolculuğunda; İlişkilerinizde, evliliğinizde ve ortaklıklarınızda köklü değişimler yaşayabilirsiniz. Mevcut ilişkilerinizde beklenmedik dönüşümler olurken, yeni ve özgürleştirici bağlar kurabilirsiniz.

30 Kasım’a kadar sürecek olan Merkür retrosu, Akreplerin kişisel imajını ve hedeflerini etkiliyor. Kendinizi ifade ederken zorlanabilir, kişisel planlarınızda gecikmeler yaşayabilirsiniz. Geçmişten gelen konularla yüzleşerek kendinizi yeniden tanımlayabilirsiniz.

Jüpiter fırsatlar ve destekleri ifade eder. Haritamızda gezindiği alanda iyileşmeler yaşanır. Retro dönemi gözden geçirmeleri anlatır. Jüpiter’in desteği ve retroda sana vereceği ipucu ise; Fırsat: Seyahat, yüksek öğrenim ve kişisel inanç sistemleri. İpucu: Yurt dışı planlarını veya eğitim hedeflerini yeniden gözden geçirebilirsin. Hayat felsefenle ilgili derin sorgulamalar yapabilirsin.

Hayatınızın merkezindeki bu Yeniay, Akrepler için yepyeni bir başlangıç fırsatı sunuyor. Kişisel hedeflerinizi belirleyebilir, dış görünüşünüzü yenileyebilir ve hayatınızın kontrolünü yeniden ele alabilirsiniz. Bu süreçte kendinizi yeniden keşfedeceksiniz.

Yay ve Yükselen Yay

Mars Yay Burcunda / 4 Kasım – 15 Aralık; Kişisel Güç ve Yeni Başlangıçlar

Mars, Yay burcunda ilerlerken, kendinizi her zamankinden daha enerjik ve cesur hissedeceksiniz. Kişisel hedeflerinize odaklanmak ve yeni başlangıçlar yapmak için harika bir dönem. Ancak bu yoğun enerjiyle birlikte, düşüncesizce risk alma veya fevri davranışlardan kaçınmanız gerekiyor. Harcamalarınız artabilir!

Bu Dolunay, Yaylar için günlük rutinlerini, iş hayatını ve sağlık alışkanlıklarını aydınlatıyor. Daha verimli bir çalışma düzeni kurabilir, sağlığınıza daha fazla önem vererek enerjinizi yükseltebilirsiniz.

Venüs Akrep Burcunda / 7 Kasım-1 Aralık; Gizli Kalmış Konular ve İçsel Huzur

Venüs'ün bu konumu, Yaylar için daha içe dönük ve ruhsal bir süreç başlatıyor. Gizli kalmış duygusal konularla yüzleşebilir, içsel bir şifa süreci yaşayabilirsiniz. Yalnız kalma ve meditasyon gibi aktiviteler size iyi gelecektir.

Uranüs’ün Retro hareket ile yeniden Boğa burcuna 8 Kasım’da gelişi ve 26 Nisan 2026’ya kadar sürecek yolculuğunda; Günlük rutinleriniz, iş ve sağlık alışkanlıklarınızda beklenmedik değişimler yaşayabilirsiniz. İş yerindeki düzeninizi yenileme ve daha özgür bir çalışma ortamı yaratma isteğiniz artabilir.

30 Kasım’a kadar sürecek olan Merkür retrosu, Yayları daha içe dönük bir sürece davet ediyor. Bilinçaltı korkularınız, gizli düşmanlıklarınız ve geçmişten gelen konularla yüzleşebilirsiniz. Bu dönem, ruhsal bir temizlik için fırsat sunuyor.

Jüpiter fırsatlar ve destekleri ifade eder. Haritamızda gezindiği alanda iyileşmeler yaşanır. Retro dönemi gözden geçirmeleri anlatır. Jüpiter’in desteği ve retroda sana vereceği ipucu ise; Fırsat: Ortak kaynaklar, borçlar ve duygusal dönüşüm. İpucu: Borçlarını ve finansal sorumluluklarını gözden geçirebilirsin. Duygusal bağlarında da derinleşme ve dönüşüm yaşayabilirsin.

Bu Yeniay, Yaylar için içe dönük bir dönemi başlatıyor. Bilinçaltınızla yüzleşebilir, geçmişten gelen konuları şifalandırabilir ve ruhsal bir temizlik yapabilirsiniz. Yalnız kalma ve meditasyon gibi aktiviteler size iyi gelecek.

Oğlak ve Yükselen Oğlak

Mars Yay Burcunda / 4 Kasım – 15 Aralık; İçsel Dönüşüm ve Dinlenme

Mars'ın bu konumu, Oğlaklar için bilinçaltı ve içsel konuları hareketlendiriyor. Bu dönemde bastırılmış duygular veya gizli kalmış meseleler yüzeye çıkabilir. Yalnız kalma ve içsel bir analiz yapma ihtiyacınız artacak. Enerjinizi daha çok ruhsal ve kişisel gelişim alanlarına yönlendirebilirsiniz.

Bu Dolunay, Oğlakların aşk hayatına, yaratıcılığına ve hobilerine odaklanıyor. Aşkı daha yoğun ve kalpten deneyimleyebilir, yaratıcı projelerinizde ilham bulabilirsiniz.

Venüs Akrep Burcunda / 7 Kasım-1 Aralık; Sosyal Çevre ve Arkadaşlıklar

Venüs, Oğlakların sosyal çevre ve arkadaşlık alanında ilerlerken, yeni insanlarla tanışabilir ve sosyal çevrenizden destek görebilirsiniz. Ortak hedefler doğrultusunda hareket etmek, grup çalışmalarında yer almak ve sosyal hayatınızı canlandırmak için uygun bir dönem.

Uranüs’ün Retro hareket ile yeniden Boğa burcuna 8 Kasım’da gelişi ve 26 Nisan 2026’ya kadar sürecek yolculuğunda; Aşk hayatınızda ve yaratıcılık gerektiren projelerde ani gelişmeler olabilir. Kalıpların dışına çıkarak, aşkı daha özgürce deneyimleyebilir veya yeni hobiler edinebilirsiniz.

30 Kasım’a kadar sürecek olan Merkür retrosu, Oğlakların sosyal çevresini ve gelecek hedeflerini etkiliyor. Arkadaş grupları içinde yanlış anlaşılmalar yaşanabilir, ortak projelerde aksaklıklar olabilir. Gelecek planlarınızı yeniden değerlendirebilirsiniz.

Jüpiter fırsatlar ve destekleri ifade eder. Haritamızda gezindiği alanda iyileşmeler yaşanır. Retro dönemi gözden geçirmeleri anlatır. Jüpiter’in desteği ve retroda sana vereceği ipucu ise; Fırsat: İlişkiler ve ortaklıklar. İpucu: Partnerinle olan ilişkini, iş ortaklıklarını ve birebir bağlarını yeniden değerlendirme fırsatı. Bu ilişkiler sana ne katıyor, ne götürüyor diye düşünebilirsin.

Oğlaklar için bu Yeniay, sosyal çevreyi, arkadaşlık ilişkilerini ve gelecek hedeflerini aydınlatıyor. Yeni insanlarla tanışabilir, toplumsal projelerde aktif rol alabilir ve geleceğe dair hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek için adımlar atabilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kova

Mars Yay Burcunda / 4 Kasım – 15 Aralık; Sosyal Çevre ve Gelecek Hedefleri

Mars, Kovalar için sosyal çevre ve gelecek hedefleri alanında hareketlilik getiriyor. Arkadaş grupları içinde daha aktif bir rol üstlenebilir, toplumsal projelerde liderlik yapabilirsiniz. Geleceğe dair umut ve dileklerinizi gerçekleştirmek için güçlü bir motivasyonunuz olacak. Ancak, grup içi tartışmalara veya rekabete dikkat etmek önemlidir.

Bu Dolunay, Kovalar için ev ve aile hayatında önemli bir aydınlanma süreci başlatıyor. Aile üyeleriyle olan ilişkilerinizi gözden geçirebilir, yuvanızda daha fazla huzur ve istikrar arayışına girebilirsiniz.

Venüs Akrep Burcunda / 7 Kasım-1 Aralık; Kariyer ve Toplumsal Statü

Venüs'ün bu geçişi, Kovalar için kariyerde ve toplumsal statüde önemli fırsatlar getiriyor. Yaptığınız çalışmalar takdir görebilir, iş ortamında uyumlu ilişkiler kurabilirsiniz. Sanatsal ve estetik yeteneklerinizi kariyerinizde kullanarak yükselebilirsiniz.

Uranüs’ün Retro hareket ile yeniden Boğa burcuna 8 Kasım’da gelişi ve 26 Nisan 2026’ya kadar sürecek yolculuğunda; Ev ve aile yaşamınızda beklenmedik değişimler yaşayabilirsiniz. Aile içinde ani kararlar alınabilir, ev değişikliği veya tadilat gündeme gelebilir.

30 Kasım’a kadar sürecek olan Merkür retrosu, Kovaların kariyerini ve toplumsal statüsünü etkiliyor. İş hayatınızda iletişim sorunları veya projelerde gecikmeler yaşanabilir. Bu dönem, kariyer hedeflerinizi yeniden gözden geçirmeniz için bir fırsat sunuyor.

Jüpiter fırsatlar ve destekleri ifade eder. Haritamızda gezindiği alanda iyileşmeler yaşanır. Retro dönemi gözden geçirmeleri anlatır. Jüpiter’in desteği ve retroda sana vereceği ipucu ise; Fırsat: Günlük rutin, iş ve sağlık alışkanlıkları. İpucu: İş hayatındaki verimliliğini ve günlük alışkanlıklarını iyileştirmek için harika bir dönem. Daha dengeli bir yaşam ritmi oluşturabilirsin.

Bu Yeniay, Kovaların kariyerinde ve toplumsal statüsünde yeni bir dönemi başlatıyor. İş hayatınızda yeni bir projeye başlayabilir, terfi alabilir veya kariyer hedeflerinizi yeniden belirleyebilirsiniz.

Balık ve Yükselen Balık

Mars Yay Burcunda / 4 Kasım – 15 Aralık; Kariyer ve Toplumsal Statü

Mars'ın bu geçişi, Balıklar için kariyer ve toplumsal statü alanında büyük bir enerji getiriyor. Mesleki hedeflerinize ulaşmak için daha hırslı ve kararlı olabilirsiniz. Liderlik pozisyonlarına yükselme veya yeni bir iş projesine başlama potansiyeliniz artıyor. Bir yandan iş ve kariyer konularında rekabete açık bir etki başlıyor.

Bu Dolunay, Balıklar için iletişim ve yakın çevre ilişkilerini aydınlatıyor. Zihinsel olarak daha aktif olabilir, düşüncelerinizi daha net ifade edebilirsiniz. Kardeşlerinizle veya yakın çevrenizdeki insanlarla olan bağlarınız güçleniyor.

Venüs Akrep Burcunda / 7 Kasım-1 Aralık; Yüksek Öğrenim ve Seyahat

Venüs, Balıkların yüksek öğrenim, seyahat ve felsefe evinde ilerlerken, yeni bakış açıları kazanabilir, hayata daha iyimser bir gözle bakabilirsiniz. Yurt dışı bağlantılar ve uluslararası projeler gündeme gelirken, uzak yolculuklar size iyi gelecek.

Uranüs’ün Retro hareket ile yeniden Boğa burcuna 8 Kasım’da gelişi ve 26 Nisan 2026’ya kadar sürecek yolculuğunda; İletişim tarzınız, yakın çevreniz ve kardeşlerinizle olan ilişkilerinizde önemli dönüşümler olabilir. Yeni insanlarla tanışabilir, düşüncelerinizi daha özgün ve cesur bir şekilde ifade edebilirsiniz. Çevre değiştirebilirsiniz.

30 Kasım’a kadar sürecek olan Merkür retrosu, Balıkların yüksek öğrenim, seyahat ve felsefi konularını etkiliyor. Eğitimle ilgili planlarınızda veya seyahatlerinizde aksaklıklar olabilir. Bu dönem, hayat felsefenizi ve inanç sistemlerinizi sorgulamanızı sağlayacak.

Jüpiter fırsatlar ve destekleri ifade eder. Haritamızda gezindiği alanda iyileşmeler yaşanır. Retro dönemi gözden geçirmeleri anlatır. Jüpiter’in desteği ve retroda sana vereceği ipucu ise; Fırsat: Aşk hayatı, yaratıcılık ve hobiler. İpucu: Aşk hayatını sorgulayabilir, yaratıcı projelerinde yeni ilhamlar bulabilirsin. Çocuklarla olan ilişkini de yeniden değerlendirebilirsin.

Balıklar için bu Yeniay, yüksek öğrenim, seyahat ve felsefe konularında yeni bir sayfa açıyor. Yeni bir eğitim programına başlayabilir, uzak yerlere seyahat planları yapabilir veya hayata bakış açınızı kökten değiştirecek yeni bir felsefe edinebilirsiniz.

Kasım 2025 Astrolojik Analizi – Dolunay, Yeniay, Burç Yorumları ve Gökyüzü Takvimi

Kasım 2025 Astrolojik Takvim

2025 Kasım
GEZEGEN KONUMU / AÇISITARİHBURÇ / DERECE
Mars Yay’da4 KasımMars 0° Yay
Mars karşıt Uranüs4 KasımMars 0° Yay, Uranüs 0° İkizler
DOLUNAY BOĞADA (Supermoon)5 KasımAy 13° Boğa, Güneş 13° Akrep
Mars 60’lık Pluto6 KasımMars 1° Yay, Pluto 1° Kova
Venüs Akrep’te7 KasımVenüs 0° Akrep
Venüs kare Pluto8 KasımVenüs 1° Akrep, Pluto 1° Kova
Merkür Yay’da Retro başlıyor9 KasımMerkür 9° Yay
Merkür birleşim Mars13 KasımMerkür 6° Yay, Mars 6° Yay
Güneş üçgen Jüpiter17 KasımGüneş 25° Akrep, Jüpiter 25° Yengeç
Güneş üçgen Satürn17 KasımGüneş 25° Akrep, Satürn 25° Balık
Uranüs 60’lık Neptün17 KasımUranüs 29° Boğa, Neptün 29° Balık
Merkür Akrep’te19 KasımMerkür 0° Yay
Merkür karşıt Uranüs19 KasımMerkür 29° Akrep, Uranüs 29° Boğa
YENİAY AKREPTE20 KasımAy 28° Akrep, Güneş 28° Akrep
Güneş karşıt Uranüs21 KasımGüneş 29° Akrep, Uranüs 29° Boğa
Güneş Yay’da22 KasımGüneş 0° Yay
Merkür üçgen Satürn22 KasımMerkür 25° Akrep, Satürn 25° Balık
Merkür üçgen Jüpiter23 KasımMerkür 25° Akrep, Jüpiter 24° Yengeç
Mars kare K.Ay Düğümü24 KasımMars 14° Yay, K.Ay Düğümü 14° Balık
Merkür birleşim Venüs25 KasımMerkür 22° Akrep, Venüs 22° Akrep
Venüs üçgen Jüpiter26 KasımVenüs 24° Akrep, Jüpiter 24° Yengeç
Venüs üçgen Satürn27 KasımVenüs 25° Akrep, Satürn 25° Balık
Merkür Retrosu bitiyor29 KasımMerkür 22° Yay
Venüs karşıt Uranüs30 KasımVenüs 28° Akrep, Uranüs 29° Boğa
Venüs üçgen Neptün30 KasımVenüs 29° Akrep, Neptün 29° Balık
Venüs Yay’da30 KasımVenüs 0° Yay

Kasım 2025 Astrolojik Analizi

Akrep Mevsimi

Her burcun doğası, kendinden önce gelen burca verilmiş bir tepkidir. Evren sanki bir ay boyunca belirli bir tavırdan o kadar yorulur ki, bir sonraki ay o davranışın tersine yönelir.
Koç hızla başlar, Boğa onu yavaşlatır ve kök salar. Boğa’nın durağanlığına karşı İkizler değişim ister. İkizler’in yüzeyselliğini Yengeç derinlik ve bağlılıkla dengeler. Yengeç’in koruyucu kabuğundan sonra Aslan sahneye çıkar, görünür olmayı ister. Aslan’ın gösterişinden sıkılan Başak düzen ve ölçü arar. Başak’ın analiz eden bakışını Terazi yumuşatır, estetik ve denge arzusuyla denklik kurmaya çalışır.
Fakat Terazi’nin uyum takıntısı Akrep’e fazla yapay gelir. Akrep yüzeydeki zarafetin ardındaki gerçeği görmek ister. Görünüşe değil, içerdeki çıplak hakikate yönelir. Döngü bu şekilde ilerler. Her burç bir öncekini tamamlar ama aynı zamanda ondan özgürleşir.

Ayın Genel Teması

Kasım ayı süregelen ritmi bozuyor. Gökyüzü, özellikle Uranüs etkisiyle beklenmeyeni öne çıkarıyor. Değişim bu kez planlı değil, ani ve keskin. 5 Kasım’daki Boğa Dolunayı sırasında Mars ile Uranüs’ün karşı karşıya gelişi, ayın tonunu belirleyecek ilk kırılma noktası.
Ayın özellikle ilk haftası huzursuz bir gerilim taşıyor. Bastırılmış olan yüzeye çıkıyor, ilişkilerde ya da kararlarda dengeyi korumak zorlaşıyor. Özellikle kontrolü elden bırakmak istemeyenler için bu dönem sarsıcı olabilir. Olaylar hızla yön değiştirirken, direnç gösterilen her konu iyice zorlaşabilir.
Boğadaki dolunay ve açıları finansal dalgalanmaların, borsayla ilgili krizlerin işareti olabilir. Tapularla ve emlakla ilgili yeni mülkiyet yasaları sözkonusu olabilir. Her şeyin zemin duygusu sarsılabilir. Beklenmedik hava koşulları meydana gelebilir ve ayın ilk yarısında sık sık elektrik su ya da internet kesintileri yaşanabilir. Mars Uranüs karşıtlığının da etkisiyle havayolu krizleri, trafik kazaları artabilir. Eğitimde reformlar veya krizler, öğrenci–devlet çatışmaları, Bilgi manipülasyonu (propaganda vs.) Medyada ani yön değişimleri, sansür, büyük ifşalar gündeme gelebilir.

Riskli

Mars–Uranüs karşıtlığında risk alma eğilimi artar. İnsan kendini durdurmakta zorlanır. Bu yüzden özellikle kazalar, aceleyle yapılan hamleler, teknik arızalar ayın ilk yarısında sıklaşır. Makineler, kesici aletler, araçlar, elektrik sistemleri bu enerjinin fiziksel karşılığıdır. Hayat sana “dikkat” demektedir. En küçük dalgınlık büyük bir hataya dönüşebilir. Bu yüzden hızın içinde bilinçli kalmak gerekir.
Toplumsal düzeyde de aynı gerginlik hissedilir. Bu açı bireylerin değil, toplumların sinir sistemini de uyarır. Bastırılmış öfke, haksızlık duygusu, yıllardır susturulan fikirler yüzeye çıkar. Grevler, protestolar, isyanlar, teknolojik arızalar, dijital saldırılar bu enerjinin dışsal biçimleridir.
Fırtınadan sonra kalan şey netliktir. Hangi ilişki, hangi fikir, hangi hedef gerçekti, hangisi yalnızca korkudan tutuluyordu, hepsi görünür hale gelir. Bu açı insanı değişime zorlar. Artık bahane kalmaz.
Bu dönemde yapılması gereken tek şey acele etmeden, ama ertelemeden ilerlemektir. Her şeyi kontrol etmeye çalışmak krizi büyütür. Süreci anlamaya çalışmaksa gerilimi dönüştürür.
Kasım’ın ikinci yarısında gökyüzü biraz nefes aldırıyor. Üçgen açıların getirdiği akış, ilk yarıdaki karmaşayı çözme fırsatı sunuyor. Ardından 20 Kasım’da gerçekleşecek Akrep Yeniayındaki Uranüs’ün gölgesi, bir kaç gün boyunca huzurun kalıcı olmayabileceğini hatırlatıyor.

Dolunay ve Yeniay

Boğa burcunda Dolunay (supermoon) 5 Kasım saat 16.18’de 13. derecede gerçekleşecek.
Akrep burcunda Yeniay ise 20 Kasım saat 09.46’da 28. derecede meydana gelecek.

İlk 10 Gün – Hareketli ve Olaylı

• Güneş Akrep burcunda ilerlemeye devam ediyor. Derinleşme, yüzleşme ve krizleri yönetme temaları gündemde.
  • 31 Ekim – Merkür Yay’a geçişiyle birlikte hızlı, aceleci ve zaman zaman düşüncesiz iletişim öne çıkıyor. Uranüs ile karşıtlık yaparak Kasım’ın ilk günlerinde ani haberler ve şok gelişmeler getiriyor. Bu aşamada ani seyahatler ya da yolculuk kararları gündeme gelebilir.
  • 5 Kasım – Mars Yay’a geçişi ile enerjiler hızlanıyor. Aynı gün Boğa burcunda 13° derecesinde Süper Dolunay gerçekleşiyor. Dolunay, Mars–Uranüs karşıtlığı ile birleştiği için patlayıcı, beklenmedik, yön değiştirici bir etki yaratıyor. Venüs Plüton karesi etkisi de dolunaydan başlıyor.
5 Kasım’daki Boğa Dolunayı, huzurla kaos arasındaki gerilimi görünür kılacak. “Sahip olmak” ile “özgür kalmak” arasında kalıanabilir. Toprak temalı Boğa enerjisi istikrar ister, fakat Uranüs bu istikrarın artık işe yaramadığını gösterir.
Hayat beklenmedik bir hız kazanır. Dışsal olaylar insanın elinden dizginleri alır. Mars–Uranüs karşıtlığı, “artık kontrol sende değil” diyen bir enerjidir. Kimi zaman bu bir kaza, bir ayrılık, bir teknik arıza ya da sinir sistemini sarsan bir olay şeklinde gelir. Oysa özünde aslında bastırdığın enerji artık serbest kalıyor demektir.
Kalp ritmi hızlanır, kaslar sertleşir, nefes yüzeyde kalır. Sinir sistemi adeta yeniden kabloluyordur kendini. Uykusuzluk, kas ağrısı, ani tepkiler, konsantrasyon kaybı sık görülür. Bu bir arıza değil, dönüşüm sürecidir. Enerji yeni bir hatta geçmeye çalışır. Bu yüzden bu günlerde hareketsiz kalmak, gerilimi daha da artırır. Yürüyüş, nefes, dans, bedensel farkındalık, elektriği toprağa aktarır.
Kimi bağlar kopar, kimi bağlar yeni bir biçime dönüşür. Bu süreçte “artık dayanamıyorum” cümlesi sık duyulur. Ama bu bitiş değil, nefes alma isteğidir. Bu açı sevginin değil, tahammülün sınırlarını gösterir.
7 Kasım’da Venüs Akrep burcuna geçiyor ve Plüton’la kare açı yapmaya devam ediyor. Bu etki ilişkilerde yoğun duygular, güç oyunları ve kontrol arzusunu öne çıkarıyor. Özellikle çıkar temelli bağlar, statü veya prestij odaklı ilişkiler bu dönemde gerilim yaşayabilir. Kıskançlık, gizli rekabet ve üçlü dinamikler gündeme gelebilir. Venüs Akrep’te duyguları yüzeyde tutmaz sahiplenme isteği artar, duygusal derinlik tutkuyla karışır. Bu nedenle ilişkiler ya tamamen yakınlaşır ya da keskin biçimde kopabilir.

• 9 Kasım – Merkür Yay’da retroya başlıyor. İletişimde, yolculuklarda, teknoloji ve eğitim konularında belirsizlikler beklenebilir.
Kasım ayının ilk on günü seyahat planlamak için uygun görünmüyor. Planlanan yolculuklarda beklenmedik sorunlar, gecikmeler ya da istenmeyen gelişmeler yaşanabilir. Bu yalnızca Merkür retrosunun etkisinden değil Mars ile Uranüs arasındaki karşıtlık da süreci daha öngörülemez hale getiriyor. Özellikle Mars Yay burcuna ilerlerken, plansız hareket etmek, acele kararlar almak veya riskli rotalar seçmek hatalara açık olabilir. Bu dönemde yolculuklar, toplantılar ve iletişimle ilgili her konuda temkinli davranmak faydalı olur.

10–20 Kasım – Ay’ın Küçülme Evresi

• 10 Kasım – Ay Jüpiter kavuşumu. İyimserlik artabilir ama abartılı beklentilere dikkat edilmeli.
  • 13 Kasım – Retro Merkür–Mars kavuşumu. Düşünceler sertleşebilir, sözler silah gibi kullanılabilir. Tartışmalar hızla büyüyebilir. Uzlaşmak istenilen konularda çözüm üretmek zordur, zaman alır, uzar.
  • 17–18-19 Kasım – Güneş–Jüpiter üçgeni. Ayın en olumlu açıları. Büyük vizyonlar, başarı, destekleyici fırsatlar öne çıkar. Ay Venüs kavuşumu, Jüpiter üçgeni. Duygusal olarak tatmin sağlayan ilişkiler, sosyal bağlarda genişleme ve uyum etkisi.
  • 20 Kasım – 22 Kasım Akrep Yeniayı. 20 Kasım’daki Akrep Yeniayı, Uranüs karşıtlığı nedeniyle oldukça gerilimli bir atmosfer yaratıyor. Bu Yeniay en derine iner. Akrep burada gizli kalmış duygularla, bastırılan arzularla ve kontrol ihtiyacıyla yüzleşmeyi zorunlu kılar. Uranüs karşıtlığı ise bu yüzleşmenin planlı değil, sarsıcı biçimde gerçekleşeceğini gösterir.

22–30 Kasım – Rahatlama ve Yeni Döngüler

• 22 Kasım’da Güneş Yay burcuna geçiyor. Ruh hali hafifliyor, daha umutlu, dışa dönük ve özgür bir atmosfer oluşuyor. Uzun süredir baskı altında olan konular nefes almaya başlıyor.
  • 25–27 Kasım arasında Venüs, Merkür ve Jüpiter arasındaki üçgen açılar ilişkilerde, iletişimde ve finansal konularda destekleyici bir dönem yaratabilir. Şans ve büyüme fırsatları bu günlerde daha belirgin hissedilebilir.
  • 29 Kasım’da Merkür retrosu sona eriyor. Zihinsel karışıklık azalıyor, fikirler ve planlar daha net hale gelmeye başlayabilir.
  • 30 Kasım’da Venüs Yay burcuna geçiyor. İlişkilerde daha özgür, neşeli ve sosyal bir hava oluşabilir. Bu geçiş duygusal yoğunluğu azaltarak yenilik isteğini artırabilir.
Kasım’ın son günleri genel olarak daha akışkan ve destekleyici bir enerjiye sahip. Ay boyunca yaşanan gerginlikler yavaş yavaş çözülmeye başlıyor, yeni başlangıçlar için alan açılıyor.

Burçlar ve Pratik Takvim

Kasım ayında En çok etki altındaki burçlar Boğa Akrep, ikizler ve Yay olacağı için danışmanlık almalarını öneririm.

Boğa ve Akrep ekseni hem Dolunay hem Yeniay’ın doğrudan hedefinde. Bu burçlarda doğanlar için duygusal, finansal ya da ilişkisel anlamda büyük değişimler yaşanabilir. Güven alanı sarsılabilir ama aynı zamanda büyük farkındalıklar da gelişebilir. Gerçekleri olduğu gibi görmeye çalışın.

İkizler ve Yay burçları Merkür retrosundan ve Mars geçişlerinden güçlü biçimde etkilenecek. Özellikle iletişim, seyahat ve karar süreçlerinde belirsizlikler ya da yön değişiklikleri yaşanabilir. Sabırsız davranmamak, acele kararlar almamak ve büyük sözler vermemek bu dönemde önemli.

En İyi Date Günleri

1-2-3 Kasım, 17 Kasım, 22 Kasım, 25,26,27 ve 30 Kasım özellikle Ayın son günlerinde yeni tanışmalar ve sosyalleşme enerjisi artabilir.

En İyi Toplantı ve Davet Günleri

Katılımın en çok olmasını istediğiniz davetler için dolunay enerjisi makbuldür. Yani 1-5 Kasım arası ama olaylı olmayacağı söylenemez. Merkür retrosu tüm Kasım’ı kitleteceği için yeni işlerle ilgili toplantılar ve görüşmeler önerilmez. Ancak yarım tamamlanmamış projeler üzerinden görüşmek konuşmak için ayın 2. Yarısı uygun olabilir.

KASIM AYI GENEL ETKİLERİ

& 01-07 Kasım tarihleri arasında Finansal alanda aşırılıklar, lüks eşyalar, kozmetik, tatil ve eğlence gibi her şeyi alma, aşırı harcama eğilimimizi arttırabilir. Aşırı davranışlarda bulunabilir ve savurgan olabiliriz.
& 04-10 Kasım Tarihleri arasında Ani kararlar, sert çıkışlar, patlayan gündemler, Teknoloji, iletişim ve ulaşım alanlarında şok edici gelişmeleri beraberinde getirebilir.
& 05 Kasım Çarşamba günü saat 16:19 Boğa Burcunda bir Dolunay gerçekleşecek. Bu süreçte aşırılıklar, kontrolsüz istekler ve abartılı davranışlar ön plana çıkabilir. Ekonomide aşırı harcamalar, piyasalarda dengesizlikler, Altın, Borsa, kripto piyasasında ani iniş çıkışlar, değerlerin şişirilmesi veya spekülatif hareketler görülebilir.
& 07-14 Kasım tarihleri arasında ilişkilerde manipülasyonlara, ekonomi ve para piyasalarında yaşanacak öngörülmeyen durumlar yaşanabilir.
& 08 Kasım Cumartesi Uranüs tekrardan Boğa Burcuna dönüyor.
& 10 Kasım Pazartesi günü saat 22:02 de Merkür Yay Burcunda Retro olacak.
& 12-21 Kasım tarihleri Şanstan yana güçlü, yaratıcı ve hayattan büyük beklentilerin olabileceği zamanlar. Bolluk, bereket, aşk ve şans bizimle olacak.
& 15-21 Kasım tarihleri arasında Deprem, Elektrik kesintileri, elektrik kaynaklı sorunlar, hava yolları ve uçak kazaları, patlamalar, yangınlar, toprak hareketleri yaşanabilir.
& 20 Kasım 2025 Perşembe günü saat 09:47’de Akrep Burcunda bir Yeniay gerçekleşiyor. Bu dönem hak-hukuk adalet konularının önemine bir kez daha vurgu yapacak olayalar yaşanabilir.
& 22-30 Kasım tarihleri arasında Bolluk, bereket ve şans enerjileri içerisinde olabiliriz.
& 26-30 Kasım tarihlerinde Ani beklenmedik olaylarla karşılaşabiliriz. Elektrikli, elektronik, teknolojik aletlerde sorunlar, İletişim kesintileri, internet problemleri yaşanabilir. Ani döviz hareketleri, altın fiyatlarında değişkenlik, ekonomik olarak ani iniş-çıkışlara, ticaret bağlantılı alanlarda iflas haberleri duyulabilir.

Kasım ayında gökyüzü oldukça hareketli ve dönüştürücü etkilerle karşımıza çıkıyor. Hem iç dünyamıza dönüp derinleşeceğimiz hem de dış dünyada yeni deneyimlere yelken açacağımız bir sürece adım atıyoruz.

• 4 Kasım Salı günü Mars Yay burcuna geçiş yapıyor ve 15 Aralık’a kadar bu burçta ilerlemeye devam edecek. Bu geçişle birlikte enerjimizde belirgin bir artış hissedebiliriz. Daha cesur, girişken ve maceraperest bir ruh haline bürünebilir, yeni deneyimlere açık hale gelebiliriz. Seyahat etme, keşfetme ve öğrenme arzusu içsel motivasyonumuzu besleyebilir. Hedeflerimiz ve ideallerimiz doğrultusunda adım atma isteğimiz güçlenirken, düşünmeden hareket etme veya aceleci kararlar alma riskine karşı dikkatli olmalıyız.

• 5 Kasım Çarşamba günü Boğa burcunda bir dolunay meydana geliyor. Bu dolunayla birlikte maddi ve manevi değerlerimizi, yeteneklerimizi ve kazançlarımızı gözden geçirme ihtiyacı duyabiliriz. Sahip olduğumuz becerilerle ilgili farkındalıklar kazanabilir, bu alanlarda gelişim göstermeye karar verebiliriz. Gelir-gider dengemizi yeniden yapılandırmak, finansal güvenliğimizi sağlamak adına önemli adımlar atabiliriz. Aynı zamanda ilişkilerdeki paylaşım dinamikleri de gündemimizde yer alabilir. Bu süreçte aşırıya kaçmadan, daha dengeli ve sağduyulu hareket etmek önemli olacak.

• 7 Kasım Cuma günü Venüs Akrep burcuna geçiyor ve 30 Kasım’a kadar burada seyahat edecek. Bu geçişle birlikte ilişkilerde yüzeysel bağlantılardan çok, derinlik ve yoğunluk arayışımız artabilir. Tutkulu, samimi ve güçlü bağlar kurmak isterken, zaman zaman sahiplenme ya da kontrol etme eğilimi gösterebiliriz. Güven temelli ilişkiler kurmaya ve duygusal sınırlarımızı korumaya özen göstermeliyiz.

• 8 Kasım Cumartesi günü Uranüs geri hareketiyle birlikte tekrar Boğa burcuna dönüyor ve 3 Şubat 2026’ya kadar geri harekette olacak. Bu süreçte finansal konular, sahip olduğumuz kaynaklar ve içsel güven duygumuz ön plana çıkabilir. Harcamalarımızı yeniden düzenlemek, ekonomik anlamda daha bilinçli kararlar almak isteyebiliriz. Maddi ya da manevi anlamda bizi kısıtlayan yapılardan özgürleşme arzumuz artabilir. Ancak istikrarsızlık riskine karşı kontrollü ve temkinli hareket etmekte fayda var.

• 10 Kasım Pazartesi günü Merkür geri hareketine başlıyor ve 28 Kasım’a kadar bu görünüm devam edecek. Bu dönemde eğitim, seyahat, medya, iletişim ve hukuksal süreçlerde bazı aksaklıklar, gecikmeler veya tekrar eden durumlarla karşılaşabiliriz. Kendimizi doğru ifade etmekte zorlanabilir, zaman zaman yanlış anlaşılmalar yaşayabiliriz. Bu süreçte sabırlı olmak ve iletişimde daha dikkatli davranmak bize avantaj sağlayacak.

• 12 Kasım Cuma günü Jüpiter geri hareketine başlıyor ve 12 Mart 2026’ya kadar bu hareketini sürdürecek. Jüpiter’in Yengeç burcundaki bu geri seyriyle birlikte aile, ev ve geçmiş konuları tekrar gündemimize taşınabilir. Aile bireyleriyle aramızda çözülmemiş meseleler varsa, bu dönemde ilişkileri onarmak ve bağlarımızı güçlendirmek adına önemli fırsatlar doğabilir. Aynı zamanda yaşam alanlarımızda değişiklik yapmak ya da evle ilgili planları yeniden değerlendirmek isteyebiliriz.

• 19 Kasım Çarşamba günü Merkür geri hareketine devam ederken Akrep burcuna geçiyor ve 12 Aralık’a kadar bu burçta kalacak. Bu dönemde içsel dünyamızla daha fazla temas kurabilir, bilinçaltımızdaki bazı korkular ve bastırılmış duygularla yüzleşebiliriz. Finansal konular, özellikle borçlar, vergiler, krediler ve ödemelerle ilgili gecikmeler veya karışıklıklar yaşanabilir. Bu yüzden daha planlı ve dikkatli hareket etmeye çalışmalıyız. Olaylara yüzeyde kalmadan, daha derin bir anlayışla yaklaşmak faydalı olacak.

• 20 Kasım Perşembe günü Akrep burcunun 28 derecesinde gerçekleşecek olan yeniay, bizleri finansal ve duygusal anlamda önemli kararlarla karşı karşıya bırakabilir. Vergi, sigorta, nafaka, tazminat gibi para yönetimiyle ilgili başlıklar ön plana çıkarken, bu alanlarda krizli ama dönüştürücü etkiler deneyimleyebiliriz. Aynı zamanda ruhsal ve fiziksel sağlığımız, yurtdışı bağlantılı işler, eğitimler ve ticari faaliyetler de gündemimize taşınabilir. Yeniay etkisiyle başlatacağımız işler uzun vadeli ve kalıcı olabilir.

• 22 Kasım Cumartesi günü Güneş’in Yay burcuna geçişiyle birlikte enerjimiz daha dışa dönük, neşeli ve keşfetmeye açık bir hal alabilir. Bu süreçte yeni yerler görmek, farklı kültürlerle tanışmak ve kendimizi geliştirmek önceliğimiz haline gelebilir. Ruhsal ve zihinsel gelişimimize odaklanmak, bilgi alanımızı genişletmek ve inandığımız değerler uğruna harekete geçmek için ilham dolu bir döneme giriyoruz. Aynı zamanda yaşamın anlamını sorguladığımız, daha büyük resmi görmeye çalıştığımız bir süreç olabilir.

• 30 Kasım Pazar günü Venüs’ün Yay burcuna geçmesiyle birlikte ilişkilerde daha özgürlükçü, neşeli ve keşfetmeye açık bir tavır geliştirebiliriz. Bu dönemde yurt dışı, yabancı kültürler, eğitim ve kişisel gelişim alanları bizim için daha çekici hale gelebilir. Sosyalliğimiz artarken, özgürlüğümüze daha çok değer verebilir; bağlarımızı baskıdan uzak, anlayış temelli kurmak isteyebiliriz.

Gökyüzü bu ay bizden hem cesaret hem de derin bir içsel farkındalık bekliyor. Yaşamın içinden geçen dönüşüm rüzgârlarını yadsımadan, onları rehber edinerek ilerlediğimizde kendimizle olan bağımızı da güçlendirmiş olacağız.

Koç Burcu ve Yükselen Koç​

Kasım ayında; maddi ve manevi değerlerin, yeteneklerin ve paylaşımlı kaynakların ön planda olacak. Finansal düzenini gözden geçirmek, kazançlarını daha planlı yönetmek isteyebilirsin. Bu ay seni kendi potansiyeline güvenmeye ve sahip olduklarını verimli şekilde değerlendirmeye yönlendiriyor. Bilinçaltında saklı kalan korkularla yüzleşmek, içsel gücünü fark etmeni sağlayabilir. Ailevi konularda denge arayışı artarken, geçmişe dair bazı meseleleri çözme şansı doğabilir. Ay ilerledikçe yeni bir yön belirleme ve içsel huzurunu yeniden yapılandırma isteği güçleniyor. Her şeyden önce, bu ay sana kendi kaynaklarına güvenmenin önemini hatırlatacak

Boğa Burcu ve Yükselen Boğa​

Kasım ayında; ortaklıklar ve kişisel hedeflerin ön planda olacak. Hayatında seni beslemeyen bağlantıları sorgulayabilir, duygusal dengeni korumak adına yeni sınırlar belirleyebilirsin. Bu dönem ilişkilerde derinleşme, ama aynı zamanda geçmişi affetme zamanı. Kendi iç dünyana dönüp, kim olduğunu yeniden tanımlamak isteyebilirsin. Enerjin için düzenli bir yaşam rutini oluşturmak seni daha huzurlu kılacak. Hayatında bazı alanlarda, istikrar kazanmak adına uzun vadeli planlar yapabilirsin. Bu ay, hem içsel hem dışsal anlamda “yenilenme” senin için önemli.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler​

Kasım ayında; sağlığın ve ilişkilerin ön planda olacak. Günlük yaşamında daha fazla sorumluluk alman gerekebilir, bu yüzden planlı hareket etmek önemli olacak. İlişkilerini dengede tutmak, sana ilerleme fırsatı sunabilir. Duygusal olarak geçmişe dönme eğilimin olsa da, bu defa aynı döngüleri farklı bir farkındalıkla deneyimleyebilirsin. Ruhsal anlamda arınmak, bedenini ve zihnini dinlendirmek sana iyi gelecek. Bu ay, verimliliğini artırmak ve düzenli bir yaşam kurmak için destekleniyorsun. Unutma, küçük ama istikrarlı adımlar, uzun vadede büyük fark yaratabilir.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeç​

Kasım ayında; yakın çevre ve hedeflerin ön planda olacak. Duygusal hayatında geçmişle yüzleşebilir, ilişkilerinde samimiyet ve sadakat arayışına girebilirsin. Ailenle veya sevdiklerinle arandaki bağları güçlendirmek, içsel huzurunu yeniden yapılandırmana yardımcı olacak. Yeni tanışmalar veya eski dostluklarla ilgili gelişmeler gündeme gelebilir. Seni mutlu eden uğraşlara yönelmek, bu ayın şifalandırıcı etkisi olacak. Unutma bu ay, hayatındaki dengeyi sağladığında, duygusal olarak da güçlendiğini fark edeceksin.

Aslan Burcu ve Yükselen Aslan​

Kasım ayında; denge, iç dünya ve kariyer hedefleri ön planda olacak. Aile ilişkilerinde daha fazla empati göstermek, geçmişle barışmak sana iyi gelebilir. Yaşam alanında değişiklik yapma veya düzen kurma isteğin artabilir. İş ve özel hayatında, duygusal dengeyi koruyarak hareket etmen seni uzun vadede güçlendirecek. Ruhsal olarak derinleştiğin bu dönemde, kendi iç sesini duymaya daha yakın olabilirsin. Duygularını bastırmak yerine ifade etmek, çevrendeki ilişkileri de iyileştirebilir. Bu ay sana huzurun içeriden geldiğini hatırlatacak.

Başak Burcu ve Yükselen Başak​

Kasım ayında; eğitimler, seyahatler ve iletişim temaları ön planda olacak. Zihinsel olarak yoğun bir dönemden geçebilirsin; bu nedenle düşüncelerini sadeleştirmek, zihnini dinlendirmek önemli olacak. Aile içi iletişimlerde açıklık ve sabır seni çözüme ulaştırabilir. Geleceğe dair planlarında yeni yönler belirleyebilir, geçmişte yarım kalan işlerini tamamlayabilirsin. Köklerinle daha derin bağlantıya geçmek, sana içsel bir güç kazandırabilir. Bu ay, iletişiminin gücü seni dönüştürecek.

Terazi Burcu ve Yükselen Terazi​

Kasım ayında; finansal düzenin, değer yargıların ve kendine güvenin ön planda olacak. Gelirini artırmak, kaynaklarını doğru yönetmek ve güven hissini güçlendirmek için somut adımlar atabilirsin. Bu dönem aynı zamanda kendi değerinle yüzleşme zamanı. İlişkilerde denge arayışın sürerken, “ben ne istiyorum?” sorusu sık sık aklını kurcalayabilir. Maddi kararlarında temkinli davranmak uzun vadede kazanç getirebilir. Kendi potansiyelini fark ettikçe, hem içsel hem dışsal olarak yeni fırsatlar karşına çıkacak. Bu ay, seni kendi gücünü hatırlamaya davet ediyor.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrep​

Kasım ayında; kendin, ilişkilerin ve hedeflerin ön planda olacak. Hayatında yeni bir sayfa açmak, yönünü belirlemek ve kararlılıkla ilerlemek isteyebilirsin. Kişisel gelişim ve özgüven konularında önemli farkındalıklar gündeme gelebilir. Duygusal olarak dönüşüm sürecinde olabilirsin; bazı bitişler, aslında seni özgürleştirmek için yaşanıyor. İlişkilerde açık iletişim, duygusal dengeyi korumana yardımcı olacak. Bu ay, içsel gücünü yeniden keşfediyor ve kendi hayatının kontrolünü eline alıyorsun. Attığın adımlar seni uzun vadeli bir istikrara taşıyabilir.

Yay Burcu ve Yükselen Yay​

Kasım ayında; ruhsal denge, sağlık ve içsel farkındalık ön planda olacak. Bu dönemde geçmişte bastırdığın duygularla yüzleşmek ve zihinsel yüklerinden arınmak seni özgürleştirebilir. Hayatında sakin ve planlı ilerlemek önemli, çünkü bu dönem seni yeni bir düzene hazırlıyor olabilir. Kendine zaman ayırmak, sezgilerini dinlemek ve yavaşlamak ruhuna iyi gelecek. İçsel çalışmalar, meditasyon veya doğa ile vakit geçirmek seni dengeleyecek. Unutma ay sonunda, enerjinin yükseldiğini ve kendini yeniden doğmuş gibi hissettiğini fark edebilirsin.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlak​

Kasım ayında; sosyal çevren, iş ve özel yaşamındaki kararlılığın ön planda olacak. Yeni insanlarla tanışabilir, eski dostluklarla ilgili gündemler yaşayabilirsin. Hedeflerin konusunda kararlılıkla ilerlemek istiyorsun, ancak bu kez iç sesini de dinleyerek hareket etmen gerekebilir. İş hayatında takım çalışmaları seni destekleyecek, aynı zamanda kendi liderliğini gösterebilirsin. Duygusal olarak ise, ilişkilerde anlayış ve sabır göstermek seni huzura taşıyacak unutma. Bu ay sana, daha görünür olma fırsatları sunuyor.

Kova Burcu ve Yükselen Kova​

Kasım ayında; kariyer ve aile hayatın ön planda olacak. İş yaşamında görünürlüğün artarken, sorumluluklarını da daha bilinçli şekilde yönetmen gerekebilir. Aile içinde geçmişe dair meseleleri çözme şansı doğabilir. Kendini ifade etme biçimini güçlendirdikçe çevrenden destek alacaksın. Geleceğe yönelik planlarında sağlam adımlar atmak istiyorsan, duygusal dengeyi koruman önemli. Bu ay, geçmişle barışarak yeni bir yön belirlemenin zamanı. Hem iç dünyanda hem dış dünyada daha güçlü bir denge kuruyorsun.

Balık Burcu ve Yükselen Balık​

Kasım ayında; kariyer, eğitim, seyahat ve ilişkiler ön planda olacak. Yeni hedefler belirleyebilir, uzun vadeli planlarını hayata geçirme isteği duyabilirsin. Öğrenmek, keşfetmek ve deneyim kazanmak bu ayın ana teması. Çalışma hayatında ilerlemek istiyorsan, sabırlı ama istikrarlı adımlar seni başarıya götürebilir. Ruhsal olarak derinleştiğin bir dönemde olabilirsin; sezgilerine güven, çünkü seni doğru yöne yönlendirecek. Bu ay hayatının sınırlarını genişletiyorsun — hem düşünsel hem ruhsal anlamda.

Kasım ayı güçlü ve dalgalı enerjiler getiriyor. Ekonomide sert hareketler, özellikle değerli metallerde (altın, gümüş, bakır) ani yükseliş ve düşüşlerle kendini gösterecek. Piyasayı doğru analiz edemeyen ve sabırsız davrananlar için riskli bir dönem. Düşüşler alım fırsatı olarak değerlendirilebilir, ancak acele karar vermemek önemli.

Dolunay ve yeniay etkileri, hızlı ve ani yön değişimlerini yeniden hatırlatacak. Özellikle Akdeniz ve Ege hattında 5+ depremler olasılığı artıyor. Kasım boyunca kazalar, patlamalar, yangınlar ve havacılık sektörüyle ilgili olaylar gündeme gelebilir. Uçuşlarda gecikmeler veya teknik sorunlar yaşanabilir.

Kişisel alanda para ve kontrol temaları öne çıkıyor. Ani harcama dürtüleri ve finansal manipülasyonlara karşı dikkatli olunmalı.

Kasım’da etkili olacak Merkür retrosu, elektrik kesintileri, internet ve bankacılık sistemlerinde sorunlar, hacklenme ve şifre hırsızlıkları riskini artırabilir. Dijital güvenliğe özen göstermek gerekir.

Ayın genel etkileri: Kasım 2025

Kasım 2025, astrolojik açıdan son derece dinamik ve dönüştürücü bir ay vaat ediyor. Ayın ilk yarısı enerjik başlangıçlar ve maddi güvenliğe odaklanan önemli tamamlanmalar getirirken, ayın ortasına doğru iki önemli Retro hareketi başlıyor. Bu dönem, içsel sorgulamaları ve geçmiş konuları gündeme taşıyacak. Ayın ortalarında derin bir yenilenme dönemi başlıyor. Ay sonunda ise Kasım ayı boyunca yaşanan belirsizlikler netliğe kavuşarak ileriye dönük adımlar hızlanacak.

Ayın Başlangıcı: Yeni Enerjiler ve Derinleşen İlişkiler​

4 Kasım’da Mars’ın Yay burcuna geçişi ile ay başlıyor. Bu geçiş, kolektif olarak mücadele tarzımızı ve motivasyonumuzu daha felsefi, özgürlükçü ve maceracı bir alana taşıyor. Vizyon genişletme, yeni şeyler öğrenme ve risk alma iştahımız artacak. Hemen ardından,

6 Kasım’da Venüs Akrep burcuna geçiyor. Bu etki, ilişkilerde yüzeyselliği bırakıp derin bağlara, tutkuya ve duygusal yoğunluğa odaklanmamızı sağlayacak. Finansal ve duygusal paylaşımlarda sezgilerimiz güçlenecek.

Maddi Güvenlik ve İstikrar: Boğa Dolunayı​

5 Kasım’da Boğa burcunda gerçekleşecek Dolunay, ayın en somut ve önemli tamamlanma anlarından birini işaret ediyor. Bu Dolunay, finansal konular, maddi güvenlik, sahip olduğumuz değerler ve içsel huzur arayışımızla ilgili temaları zirveye taşıyacak. Uzun süredir emek verilen işlerin somut sonuçlarını alma veya istikrarımızı tehdit eden konularla yüzleşme zamanı. Üretkenlik ve “elimizdekilere” odaklanmak ayın bu fazında kritik olacak.

Yavaşlama ve Sorgulama: Merkür ve Jüpiter Retroları​

9 Kasım’da Merkür’ün Yay burcunda Retro hareketine başlaması, ayın ortasına damgasını vuracak. İletişim, uluslararası işler, eğitim, seyahatler ve dijital platformlarda aksaklıklar, gecikmeler ve yanlış anlaşılmalar yaşanabilir. Geçmişte kalan fikirler ve projeler yeniden gözden geçirilmek üzere gündeme gelebilir. Bu etki ayın 29’una kadar sürecek.

Merkür Retro’nun genel etkileri neler olacak?

• İletişim Aksaklıkları: Yanlış anlaşılmalar, e-postalarda gecikmeler ve teknolojik aletlerde (özellikle telefon ve bilgisayar) sorunlar yaşanabilir.
  • Seyahat ve Planlar: Yay burcunun yönettiği seyahatler, eğitimler ve yurt dışı planlarında rötarlar, iptaller veya kafa karıştırıcı değişiklikler gündeme gelebilir.
  • Eski Konular: Geçmişten gelen eski arkadaşlar, eski sevgililer veya yarım kalmış eski projeler aniden yeniden karşımıza çıkabilir.
  • Sözleşmeler ve İmzalar: Yeni bir anlaşma imzalamak için riskli bir dönemdir; metinlerde gözden kaçan detaylar veya sonradan değişen koşullar olabilir.
  • Abartılı Konuşmalar: Merkür’ün Yay’daki retro pozisyonu, patavatsızlığı ve abartılı vaatleri ikiye katlar; büyük konuşup altını dolduramama riski vardır.
  • Fırsat: Revize etmek, düzeltmek, eski bir eğitime geri dönmek ve yarım kalan işleri tamamlamak için mükemmel bir zamandır.
Hemen ardından 11 Kasım’da Jüpiter’in Retro hareketine başlaması ise daha kolektif ve içsel bir sorgulamayı tetikleyecek. Büyüme hedeflerimiz, inançlarımız, kişisel gelişim süreçlerimiz ve hayata dair felsefelerimiz bir iç denetime tabi tutulacak. “Neye inanıyorum?” ve “Gerçekten hangi yönde büyüyorum?” soruları öne çıkacak.

Dönüşüm ve Yeniden Doğuş: Akrep Yeniayı​

20 Kasım’da Akrep burcunda gerçekleşecek Yeni Ay, ayın en güçlü ve dönüştürücü başlangıç enerjisini getiriyor. Bu Yeni Ay, ortak kaynaklar, borçlar, krediler, psikolojik derinlikler ve sırlar gibi temalarda güçlü bir yeniden doğuşu simgeliyor. Aynı gün Güneş-Merkür kavuşumu (Retro Merkür ile) yaşanması, bu yenilenmenin derin bir farkındalık ve zihinsel aydınlanma ile birlikte geleceğini gösteriyor. Gizli kalmış bilgiler açığa çıkabilir, önemli sırlar çözülebilir.

Netlik, İlerleme ve Umut: Ay Kapanışı​

22 Kasım’da Güneş’in Yay burcuna geçişi ile birlikte ayın son haftasına daha umutlu, pozitif ve geleceğe odaklı bir enerjiyle giriyoruz. Eğitim, seyahatler ve vizyon arayışı hız kazanacak.

Ayın en önemli gelişmelerinden biri 28 Kasım’da Satürn’ün direkt harekete geçmesi olacak. Uzun süredir kolektif olarak tıkandığımız, sorumluluk almakta zorlandığımız veya yapılandıramadığımız (kariyer, ilişkiler, disiplin) alanlarda engeller kalkıyor ve “gerçekçi ilerleme” dönemi başlıyor.

Hemen ardından 29 Kasım’da Merkür’ün direkt harekete dönmesi, Retro boyunca yaşanan iletişim karmaşasını sona erdiriyor. Projeler, anlaşmalar ve yolculuklar netleşiyor.

Ayı, 30 Kasım’da Venüs’ün Yay burcuna geçişi ile kapatıyoruz. Akrep’teki yoğun ve tutkulu duygusal dönemin ardından, ilişkilerde özgürlük, keşif, yenilik ve iyimserlik temaları belirginleşecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…