- 10 Nisan 2014
- 43.613
- 116.051
- 798
- Konu Sahibi GlamourGaze
- #3.401
Çocuğun içinde yoksa devlet napsın kolej napsın? Aynen dediğiniz gibi oldu sonuçlar lgs de.Cok haklısınız, işin bir de bu boyutu var. Okulların elinde sihirli değnek yok sonuçta.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çocuğun içinde yoksa devlet napsın kolej napsın? Aynen dediğiniz gibi oldu sonuçlar lgs de.Cok haklısınız, işin bir de bu boyutu var. Okulların elinde sihirli değnek yok sonuçta.
Başarılı ve potansiyelli öğrencileri çekiyorlar yani bursluluk sınavıyla aslında. Zeki, çalışkan, potansiyeli olan öğrencileri kendi okullarına kazandırarak okulun genel başarı ortalamasını artırıyor ve öğrencilerin kendi başarılarını okula malediyorlar, güzel taktik.Kolejlerdeki yüksek puanlı çocuklar zaten çalışkandı. Kolej sağlamadı o başarıyı. Sadece denemelerle vs destek verdiler. Yüksek burslu çocuklar onlar. Gerisinin durumu ise vahim ötesi .
Hah aynen böyle durum. 100 öğrenci var diyelim. 10 u yüksek burslu. Onların sayesinde okul isim yapıyor. Kalan 90 ı sayesinde değil.Başarılı ve potansiyelli öğrencileri çekiyorlar yani bursluluk sınavıyla aslında. Zeki, çalışkan veya potansiyeli olan öğrencileri kendi okullarına kazandırarak okulun genel başarı ortalamasını artırırlar ve öğrencilerin kendi başarılarını okula malederler, güzel taktik.
Evet 1 tane var bizim şubede değil.Çok güzel yapmışlar olması gereken buydu 2024 lgs anneleri bu kadar yazılmış olsa gerçekten ben ayıkırdım duruma normal olmadığına sizin kolejde 500 bir var sanırım liste de sizin şube mi bence burası her konuda çok başarılı bir istatistik veri oluyor bizden sonrakileretecrübe
Şarjım bitti uyumaya çalışalım. Hayırlısı olsun sabah, gönlündekiler gelsin çocuklarımızaDöndüm döndüm yatamadım buraya uğradım hadi yatın sizde arada e okula baktım görünmüyor cocuklar .Eski okullari da görünmüyor resmi olarak okulsuzlar
Aslında parasını aldıkları öğrencilerle, para almadıkları (burslu) öğrencileri finanse ediyorlar ve burslu öğrenciler üzerinden de reklam yapıyorlar, algı mühendisliği kısacası..Hah aynen böyle durum. 100 öğrenci var diyelim. 10 u yüksek burslu. Onların sayesinde okul isim yapıyor. Kalan 90 ı sayesinde değil.
Saat 11'de açıklanacak diyorlar.Rabbim herkesin gönlüne göre versin. İnşallah bir şok yaşamayız. Son 10 dakika![]()
hiç açıklanmayacak gibi sağlam duruyor şimdilik:) fazla bekletmezler umarımSite mi çöktü?
Valla açıklasınlar da herkes kurtulsun. Stres stres bıktık.hiç açıklanmayacak gibi sağlam duruyor şimdilik:) fazla bekletmezler umarım
hayir. Ya keşke şu saat deyip, o saatte açıklanmadı. Simdi ara ara girip bakacak miyizSite mi çöktü?
Hangi işleri doğru ki!hayir. Ya keşke şu saat deyip, o saatte açıklanmadı. Simdi ara ara girip bakacak miyiz![]()