2025 LGS Anneleri

gece uyuyamadım gerginlikten eşim aramış tam daldım 10 buçukta ben giremiyorum diye 🤣adama çemkirdim becersen şaşarım diye başım çatlıyır bir saattir bekliyorum açıklanmamış açıldı şimdi sayfa
Bir yerde 11 yazmışlar galiba herkes bu sefer 11 i bekledi. Çöktü

İşi gücü bıraktık,bilgisayar başındayız. Daha açıklanmadan sayfa hata veriyorsa açıklansa ne olur artık. Çok ilkel geliyor.
Şöyle her veliye mesaj olarak gönderseler sonuçları ne güzel olur:KK14:

İşi gücü bıraktık,bilgisayar başındayız. Daha açıklanmadan sayfa hata veriyorsa açıklansa ne olur artık. Çok ilkel geliyor.
Şöyle her veliye mesaj olarak gönderseler sonuçları ne güzel olur:KK14:
Bizlere gelen mesaj da şöyle olur: evladım tipini o okula layık görmedik , diğer okul bile çok sana. Ahan da bu okul iyidir iyi🙈

haber siteler 11 demiş ama bir deli kuyuya taş attı gibi açıklama yok henüz edevlet de çocuk zaten kayıtsız açıklama yok giriyoruz arkadaşlar da

Ya neden böyle yapıyorlar anlamıyorum.
Meb in her işi böyle tayin şu gün açıklanacak diyor aksama kadar ses yok .
Iyi puanlar a saat verdiler de açıkladılar aynı saatte .
Ne büyük ciddiyetsizlik ,yetmez mi telasimiz açıkla da kurtulalım işte.
Kalbim cikacak yerinden ,

Ya neden böyle yapıyorlar anlamıyorum.
Meb in her işi böyle tayin şu gün açıklanacak diyor aksama kadar ses yok .
Iyi puanlar a saat verdiler de açıkladılar aynı saatte .
Ne büyük ciddiyetsizlik ,yetmez mi telasimiz açıkla da kurtulalım işte.
Kalbim cikacak yerinden ,
Yine ne haltlar döndürüyorlar bir tuşa basacaklar ya istedikleri gibi yerleştiremediler mi verdiklerini

gece uyuyamadım gerginlikten eşim aramış tam daldım 10 buçukta ben giremiyorum diye 🤣adama çemkirdim becersen şaşarım diye başım çatlıyır bir saattir bekliyorum açıklanmamış açıldı şimdi sayfa
Ay sinav sonuclarinda da bana oyle olmustu.
kalkinca bakarim ne de olsa dedim. Kaldirdilar🙈Aa acildi mi nasıl istediğin yer oldu mu?

Back
X