- 9 Ağustos 2016
- 7.621
- 24.478
- 348
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #29.941
12.2/ 7.8 olmuş canımmYüksek çıkarsa protein kaçağından şüpheleniyolar idrar verirsin canim
Çok şükür aklımız sizlerdeydiKızlar mesajlara geriden bakamadımmerak eden yazan dua eden herkese çok teşekkür ederim oğlumda bende çok iyiyiz şükür vajinal doğum yaptım oğlum 3330 Gr 50 cm eve geçtik birbirimize alışma sürecindeyiz o yüzden giremedim buralara en kısa zamanda gelicem
Sanada ve herkese hayrli ramazanlar cnmKızlaaaar Mart ayı geldi hoş geldiinanamıyorum daha dün gibiydi her şey ve sonunda bu aya ulaştık. Şükürler olsun Mart ayı hepimiz için güzelliklerle dolsun taşsın. Ramazan ayımız da mübarek olsun. Bebişlerimize hayırla sağlıkla kavuşma ayı olsun
Hayırlı Ramazanlar hepinize
MaşallahKızlar mesajlara geriden bakamadımmerak eden yazan dua eden herkese çok teşekkür ederim oğlumda bende çok iyiyiz şükür vajinal doğum yaptım oğlum 3330 Gr 50 cm eve geçtik birbirimize alışma sürecindeyiz o yüzden giremedim buralara en kısa zamanda gelicem
Sırf süt olsun diye zorla ağzıma biseyler atıyorum o kadar yaaani, doğumdan sonra benim de bebeğin de seker takibi yapıldı normal düzeyde çıktı çok şükür, doktor da eski hayatına devam edebilirsin dedi 2 ay sonra tekrar kontrole gideceğim o kadarZorla çektir ya ben sana tarifler atayım hahaha en kötü koca tabak mantı yenasıl anladın bittiğini
Benim süt finito nsbxjsnxjx orda mama da verdiler 3cc dediler ama 1 cc veriyorduk süt de alıyordu bebiko. Sonra oda degisirken kaybettik hemsire de zaten süt verin tek diyince almadik tekrar dışardan. Meğer sütüm çok değilmiş (dikişler acır diye korkuma çorbadan başka bir şey yemiyorum) bebiş de uyuyo pit uyaniyo emiyo uyuyo bidaha uyanıyor şu saat oldu anca anlayabildik aç olabilecegini....... Pişik oldu da ağlıyor saniyoduk. Eşim 3 kere eczaneye çıktı sjbxhsbdjjdjd şükür aldık mama da az bir şey verdik uyudu şimdi birazSırf süt olsun diye zorla ağzıma biseyler atıyorum o kadar yaaani, doğumdan sonra benim de bebeğin de seker takibi yapıldı normal düzeyde çıktı çok şükür, doktor da eski hayatına devam edebilirsin dedi 2 ay sonra tekrar kontrole gideceğim o kadar
Kuzum bol su içiyormusun süt icin. Bide dikislerin fazlamiBenim süt finito nsbxjsnxjx orda mama da verdiler 3cc dediler ama 1 cc veriyorduk süt de alıyordu bebiko. Sonra oda degisirken kaybettik hemsire de zaten süt verin tek diyince almadik tekrar dışardan. Meğer sütüm çok değilmiş (dikişler acır diye korkuma çorbadan başka bir şey yemiyorum) bebiş de uyuyo pit uyaniyo emiyo uyuyo bidaha uyanıyor şu saat oldu anca anlayabildik aç olabilecegini....... Pişik oldu da ağlıyor saniyoduk. Eşim 3 kere eczaneye çıktı sjbxhsbdjjdjd şükür aldık mama da az bir şey verdik uyudu şimdi biraz
Dikişlerin kritiği 2-3 gündür umarim sonra ben de abanıcam artık daha düzgün beslenmem lazım uyku da uyuyamadim iki gündür((( süte yansıdı işte sağlık olsun doparlariz bunu da pozitif devam etmek istiyorum nsbdhdjdkd
Bide dogumdan sonra icecegin ilac yazdilarmi kan ilaci falanBenim süt finito nsbxjsnxjx orda mama da verdiler 3cc dediler ama 1 cc veriyorduk süt de alıyordu bebiko. Sonra oda degisirken kaybettik hemsire de zaten süt verin tek diyince almadik tekrar dışardan. Meğer sütüm çok değilmiş (dikişler acır diye korkuma çorbadan başka bir şey yemiyorum) bebiş de uyuyo pit uyaniyo emiyo uyuyo bidaha uyanıyor şu saat oldu anca anlayabildik aç olabilecegini....... Pişik oldu da ağlıyor saniyoduk. Eşim 3 kere eczaneye çıktı sjbxhsbdjjdjd şükür aldık mama da az bir şey verdik uyudu şimdi biraz
Dikişlerin kritiği 2-3 gündür umarim sonra ben de abanıcam artık daha düzgün beslenmem lazım uyku da uyuyamadim iki gündür((( süte yansıdı işte sağlık olsun doparlariz bunu da pozitif devam etmek istiyorum nsbdhdjdkd
Canım bende bu son numarada bunu yaşadım bebeğim ilk doktor kontrolünde kilo vermiştiBenim süt finito nsbxjsnxjx orda mama da verdiler 3cc dediler ama 1 cc veriyorduk süt de alıyordu bebiko. Sonra oda degisirken kaybettik hemsire de zaten süt verin tek diyince almadik tekrar dışardan. Meğer sütüm çok değilmiş (dikişler acır diye korkuma çorbadan başka bir şey yemiyorum) bebiş de uyuyo pit uyaniyo emiyo uyuyo bidaha uyanıyor şu saat oldu anca anlayabildik aç olabilecegini....... Pişik oldu da ağlıyor saniyoduk. Eşim 3 kere eczaneye çıktı sjbxhsbdjjdjd şükür aldık mama da az bir şey verdik uyudu şimdi biraz
Kuzu çorba dışında bol lifli yulaf, elma, muz gibi şeyler mi denesen acaba? Artık içeride tüm organlarını yerinden göç ettiren bebiş olmadığı için bağırsakların işlevi de iyileşir diye düşünüyorumBenim süt finito nsbxjsnxjx orda mama da verdiler 3cc dediler ama 1 cc veriyorduk süt de alıyordu bebiko. Sonra oda degisirken kaybettik hemsire de zaten süt verin tek diyince almadik tekrar dışardan. Meğer sütüm çok değilmiş (dikişler acır diye korkuma çorbadan başka bir şey yemiyorum) bebiş de uyuyo pit uyaniyo emiyo uyuyo bidaha uyanıyor şu saat oldu anca anlayabildik aç olabilecegini....... Pişik oldu da ağlıyor saniyoduk. Eşim 3 kere eczaneye çıktı sjbxhsbdjjdjd şükür aldık mama da az bir şey verdik uyudu şimdi biraz
Benim süt finito nsbxjsnxjx orda mama da verdiler 3cc dediler ama 1 cc veriyorduk süt de alıyordu bebiko. Sonra oda degisirken kaybettik hemsire de zaten süt verin tek diyince almadik tekrar dışardan. Meğer sütüm çok değilmiş (dikişler acır diye korkuma çorbadan başka bir şey yemiyorum) bebiş de uyuyo pit uyaniyo emiyo uyuyo bidaha uyanıyor şu saat oldu anca anlayabildik aç olabilecegini....... Pişik oldu da ağlıyor saniyoduk. Eşim 3 kere eczaneye çıktı sjbxhsbdjjdjd şükür aldık mama da az bir şey verdik uyudu şimdi biraz
Hadi inşallah sevindim idrarda sorun çıkmamasına o da ayrı bir sıkıntıTansiyon iki gündür takip edemiyorum hastanelerdeyim en son yüksek cikiyodu şekeri kontrol altına aldık başka şeyler cikiyo bu sefer Allah'tan idrar da herhangi bi protein kaçağı rastlanmadı canim
Kuzum benim normalim düşük hep 11/8 falan ama 35 te 12/8 ile başladık 13/9 lara çıktık o hafta idrarda da protein kaçağı çıktı doktor takip et dedi 14 15 i gördüğüm anda alırım dedi 2 gündür de 14/9 ü görüyorum ama günde bir kere onun dışın da ortalama hep 13/9 çıkıyor doktora yazdım doktor aradı ortalaman 14 15 olduğunda gece gündüz demeden alırım dedi şimdi takipteyip bak belirtiler şunlar senin 12/9 da daha sıkıntı olmaz merak etme ama yine de takip et baş ağrısı görme de bulanıklık idrar da protein bunlara dikkat etSenin tansiyon kaç çıkıyor canım?
Ay seni de çok merak ettik bebeğim noldu hayır olsun inşallah sen ve bebişin iyisinizdir umarım en müsait anında bilgilendir bizim canım benim geçmiş olsun çok öpüyorumKızlar bıraz zorlu gectı yazacagım ılk fırsatta
Ins canim bi sorunu yokturAma kilosu iyi bence hiç dert etme
Sonrasında ölçtüğümde 12/8 oldu. Şimdi sabahta 10.4/7.5 ti. Ya benim normalim max 11/7 olduğu için küçüğü yüksek görünce çok korktumHadi inşallah sevindim idrarda sorun çıkmamasına o da ayrı bir sıkıntı
Kuzum benim normalim düşük hep 11/8 falan ama 35 te 12/8 ile başladık 13/9 lara çıktık o hafta idrarda da protein kaçağı çıktı doktor takip et dedi 14 15 i gördüğüm anda alırım dedi 2 gündür de 14/9 ü görüyorum ama günde bir kere onun dışın da ortalama hep 13/9 çıkıyor doktora yazdım doktor aradı ortalaman 14 15 olduğunda gece gündüz demeden alırım dedi şimdi takipteyip bak belirtiler şunlar senin 12/9 da daha sıkıntı olmaz merak etme ama yine de takip et baş ağrısı görme de bulanıklık idrar da protein bunlara dikkat etDün tüm gün başım ağrıdı artık yatıp uyumaya çalıştım erkenden moralim de bozuldu bakalım hafayaya cuma ya kadar dayanabilecek miyiz hiçbir şey yapmayıp sadece yatıyorum yattığım yerden tansiyonum çıkıyor ne yapacağımı şaşırdım
Korkma canım tek başına bir şey ifade etmiyor 13 altı olduğu sürece de sıkıntı yok ama hamileliğin son aylarında çıkabiliyor tansiyon sen yine de takibini yap güzel bir haftadasın sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorumSonrasında ölçtüğümde 12/8 oldu. Şimdi sabahta 10.4/7.5 ti. Ya benim normalim max 11/7 olduğu için küçüğü yüksek görünce çok korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?