2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Yüksek çıkarsa protein kaçağından şüpheleniyolar idrar verirsin canim
12.2/ 7.8 olmuş canımm
Çok şükür aklımız sizlerdeydi

Sanada ve herkese hayrli ramazanlar cnm

Maşallah sağlıklı, mutlu ve huzurlu ömrü olsun İnşallah

Zorla çektir ya ben sana tarifler atayım hahaha en kötü koca tabak mantı ye nasıl anladın bittiğini
Sırf süt olsun diye zorla ağzıma biseyler atıyorum o kadar yaaani, doğumdan sonra benim de bebeğin de seker takibi yapıldı normal düzeyde çıktı çok şükür, doktor da eski hayatına devam edebilirsin dedi 2 ay sonra tekrar kontrole gideceğim o kadar

Benim süt finito nsbxjsnxjx orda mama da verdiler 3cc dediler ama 1 cc veriyorduk süt de alıyordu bebiko. Sonra oda degisirken kaybettik hemsire de zaten süt verin tek diyince almadik tekrar dışardan. Meğer sütüm çok değilmiş (dikişler acır diye korkuma çorbadan başka bir şey yemiyorum) bebiş de uyuyo pit uyaniyo emiyo uyuyo bidaha uyanıyor şu saat oldu anca anlayabildik aç olabilecegini....... Pişik oldu da ağlıyor saniyoduk. Eşim 3 kere eczaneye çıktı sjbxhsbdjjdjd şükür aldık mama da az bir şey verdik uyudu şimdi biraz

Dikişlerin kritiği 2-3 gündür umarim sonra ben de abanıcam artık daha düzgün beslenmem lazım uyku da uyuyamadim iki gündür((( süte yansıdı işte sağlık olsun doparlariz bunu da pozitif devam etmek istiyorum nsbdhdjdkd

Kuzum bol su içiyormusun süt icin. Bide dikislerin fazlami

Bide dogumdan sonra icecegin ilac yazdilarmi kan ilaci falan

Canım bende bu son numarada bunu yaşadım bebeğim ilk doktor kontrolünde kilo vermişti ki benimkiler tosuncuk olurdu. Doktorum 3. Bebeğin ve diğerlerini sadece emzirdiğin için mama önermiyorum ama düzenli beslen ve bol su iç demişti. Ama ben her fırsatta uyuduğum için yeme kısmı geride kalıyordu. Birde uzun zaman aralıklı oruçla beslediğim için aramıyordum yemek. 15 günlük kontrolde de çok almayınca bu sefer diyetisyen gibi sabah yumurta peynir zeytin yeşillik, öğlen kıymalı çorba salata, ara hurma ceviz fındık, akşam yine proteinli şeyler ve gece yanında yine hurma çerez kuru meyveler olsun ve bol su tabiiki demişti. Hocam zati 88 kiloyum 100 kilo yapacaksınız beni demiştim. Bunların hiç biri kilo aldırmaz ben sana ekmek börek pasta kek demedim dedi sonra daha dikkat etmeye çalıştım biraz daha düzeldi. Ama asıl bebe 3 aylıkken diyetisyenle çalışmaya başladım ve doktorun birebir aynısı bir liste verdi ve ben ona uyduğum ay 3 kilo verdim bebek 1 kilo aldı.

Kuzu çorba dışında bol lifli yulaf, elma, muz gibi şeyler mi denesen acaba? Artık içeride tüm organlarını yerinden göç ettiren bebiş olmadığı için bağırsakların işlevi de iyileşir diye düşünüyorum

Merhaba
Ben de nisan grubundanım, Allah bağışlasın yavrunuzu, hsyırlı olsun. Daha yeni doğum yaptınız, süt bitmez, aksine şimdi artacak, bol bol emzirin. Hoşaf, komposto, su için. Katı beslenemiyorum diye düşünmeyin. Naçizane yazmak istedim. Mama verince uyur bebek kolayca, çünkü mama, süte göre zor ve geç sindiriliyor. Ne kadar çok emzirirseniz o kadar çok sütünüz olacak, bırakmayın ilk günden.

Dua eden herkesten Allah razı olsun, etiketliyenleri tek tek yazamadım kusura bakmayın
3 dakika farkla martta doğdu oğluşum :') genel sağlık durumu iyi ben çok yorgunum sadece. 3 saatlik uyku ile hastaneye geldim taki bugün sahurdan sonra uyudum birkaç saat. Açılma olmayınca suni sancı verdiler 14 saat gidip geldi sancılar en sonunda bitkinde olsam var gücümle ıkınıp doğdu bebişim. Vajinal isteyenler için tek tavsiyem en zorlandığınız anda bile sezaryen seçeneğini düşünmeyin ama kendinize inanın kendi gücünüze inanın bir insan dünyaya getirmek mucizevi bir duygu en sonda bebeği içeride sanıyorsunuz hâlâ bebeğin çıkmasını bekliyorsunuz bi bakıyosunuz ki kucağınıza vermişler, annelik çok kutsal bu kutsallığınızın ve gerçekten sizin bile bilmediğiniz gücünüze inanın
Öbür söyleyeceğim şey, (benim gibi anksiyeteniz varsa) ilk doğumunuz ise ve doğumhanede inleyen/bağıran öbür hastaların sesini duyarsanız kesinlikle kulağınızı tıkayın farkında olmadan bazı anneler bağırmak istiyor ama bağırınca sancı geçmiyor bebekte gelmiyor ne yazıkki bu sürede telefonunuz yanınızdaysa halay, horon açabilirsiniz

Tansiyon iki gündür takip edemiyorum hastanelerdeyim en son yüksek cikiyodu şekeri kontrol altına aldık başka şeyler cikiyo bu sefer Allah'tan idrar da herhangi bi protein kaçağı rastlanmadı canim
Hadi inşallah sevindim idrarda sorun çıkmamasına o da ayrı bir sıkıntı

Senin tansiyon kaç çıkıyor canım?
Kuzum benim normalim düşük hep 11/8 falan ama 35 te 12/8 ile başladık 13/9 lara çıktık o hafta idrarda da protein kaçağı çıktı doktor takip et dedi 14 15 i gördüğüm anda alırım dedi 2 gündür de 14/9 ü görüyorum ama günde bir kere onun dışın da ortalama hep 13/9 çıkıyor doktora yazdım doktor aradı ortalaman 14 15 olduğunda gece gündüz demeden alırım dedi şimdi takipteyip bak belirtiler şunlar senin 12/9 da daha sıkıntı olmaz merak etme ama yine de takip et baş ağrısı görme de bulanıklık idrar da protein bunlara dikkat et Dün tüm gün başım ağrıdı artık yatıp uyumaya çalıştım erkenden moralim de bozuldu bakalım hafayaya cuma ya kadar dayanabilecek miyiz hiçbir şey yapmayıp sadece yatıyorum yattığım yerden tansiyonum çıkıyor ne yapacağımı şaşırdım

F Floweers kız sonunda geldin Hayırlı uğurlu olsun canım benim benim sağlıcakla büyüt yavru kuşunu…
Kızlar bıraz zorlu gectı yazacagım ılk fırsatta
Ay seni de çok merak ettik bebeğim noldu hayır olsun inşallah sen ve bebişin iyisinizdir umarım en müsait anında bilgilendir bizim canım benim geçmiş olsun çok öpüyorum

Quinnn canım benim sen nasıl oldun bir gelişme oldu mu açılman oldu mu ne durumdasınız

Sonrasında ölçtüğümde 12/8 oldu. Şimdi sabahta 10.4/7.5 ti. Ya benim normalim max 11/7 olduğu için küçüğü yüksek görünce çok korktum

Sonrasında ölçtüğümde 12/8 oldu. Şimdi sabahta 10.4/7.5 ti. Ya benim normalim max 11/7 olduğu için küçüğü yüksek görünce çok korktum
Korkma canım tek başına bir şey ifade etmiyor 13 altı olduğu sürece de sıkıntı yok ama hamileliğin son aylarında çıkabiliyor tansiyon sen yine de takibini yap güzel bir haftadasın sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum Bir de öyle birden çıkmıyor benim mesela 35 te çıktı 11/8 den 12/8 e bir hafta öyle sürdü 36 da 13/9 gördük günde bir kaç kere şimdi 37 deyiz 14/9 gördük ama günde bir kere ortalamamız 13/9 doktor ortalamamız 14/9 15 olduğu anda alalım dedi

fnd_50 naptın canım güzel haberler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…