- 8 Ağustos 2023
- 6.013
- 7.083
- 128
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #32.101
Canım bende daha doğurmadım. Ama bu okuduğum şey bana biraz lohusalık depresyonu gibi geldi. Kendini üzme,bebeğinin sana ihtiyacı var. Evet zor süreçlerden geçeceğiz,belki dağılacağız. Ama bize ihtiyacı olan minik bir kalp var unutmayacağız. Eşinle bence güzelce konuş, ona sorumluluk ver. Ne bileyim biberon kullanıyorsan süt doldur bebeği bugün sen doyur de biberonla. Ya da gazı var biraz yardımcı olur musun de ovalasın bebişi biraz. Bebekle ilgili sorumluluk alır ve yaklaşırsa daha çok yönelme sağlayabilir.40 im gelicek neredeyse ama hic iyi degilim, sabahtan beri hatta gece yarisindan beri agliyorum. Bir besleme seansi en az bir saat suruyor, iki memeyi de veriyorum 15 er dakika, yetmiyor uzerine 90 ml mama veriyorum,aralarda gazini almaya calistikca cilgin gibi agliyor. Hala mastitim gecmedi, aci icindeyim. Aralarda surekli kusuyor, camasirim memem her yerim kusmuk. Cocugun da her yeri kusmuk. Yine de yetiremedim galiba mamasini, gecen gece kolunu morartmis emerken, gorunce aklim cikti. Ben duzgun emzirmeyi de beceremiyorum galiba, meme uclarim hep aciyor, tum areolayi agzina almiyor cocuk. Emzirme danismani icin yonlendirme istedim, hala donus yapmadi hastane bekliyorum.
Esimi bogasim bile kalmadi, saatlerce sigara keyfi yapiyor balkonda, hicbir ise yaramayip sacma sapan konusuyor surekli. Surekli o cocuk ac lafini duymaktan biktim. Iyi degilim, cok yalniz, mutsuz , bitik hissediyorum.
Güzelmiş tamam işimi görür jsbdjsjd arka plandaki hediyeliklerİç tarafı normal ped gibi. Dış tarafı etiket gibi olan yer mavi yazılı olan onu kalfırınca yapışkanı var sütyene yapışıyor sanırım. Kullanmadım ama kalın epey idare edilir güzele benziyor
Canım benim keşke yanında olabilsem de destek sağlayabilsem. Lütfen canını sıkma hepimizin alışma süreci başka geçiyor, senin kuzuşunla da böyle olacakmış. Bir süre sonra dönüp bakınca vay be diyip geçeceksin, şuan zor farkındayım bir çoğumuz için başka sebeplerle zor geciyodur belki onu da biliyorum. Sen iyi ol yeter ki bebişine yetiyorsun. Böyle düşünme çünkü onun anasi sensin senden başka hiç kimse sen kadar güzel bakamaz40 im gelicek neredeyse ama hic iyi degilim, sabahtan beri hatta gece yarisindan beri agliyorum. Bir besleme seansi en az bir saat suruyor, iki memeyi de veriyorum 15 er dakika, yetmiyor uzerine 90 ml mama veriyorum,aralarda gazini almaya calistikca cilgin gibi agliyor. Hala mastitim gecmedi, aci icindeyim. Aralarda surekli kusuyor, camasirim memem her yerim kusmuk. Cocugun da her yeri kusmuk. Yine de yetiremedim galiba mamasini, gecen gece kolunu morartmis emerken, gorunce aklim cikti. Ben duzgun emzirmeyi de beceremiyorum galiba, meme uclarim hep aciyor, tum areolayi agzina almiyor cocuk. Emzirme danismani icin yonlendirme istedim, hala donus yapmadi hastane bekliyorum.
Esimi bogasim bile kalmadi, saatlerce sigara keyfi yapiyor balkonda, hicbir ise yaramayip sacma sapan konusuyor surekli. Surekli o cocuk ac lafini duymaktan biktim. Iyi degilim, cok yalniz, mutsuz , bitik hissediyorum.
Cok gecmis olsun canim stresten gelmemistir anestezi etkisi demekki spinaldi senin de degil mi?18 20 lere çıktı anestezi sonrası canım basım catliyo zannettim çok fena oldum ilaç desteği ile düşürdüler sezeryan da hiç hissetmedim ama o anestezi beni çok korkuttu ve zor oldum kendimi kastım sanırım yara yerim hafif agriyo ama yürümeme engel değil sütüm gelmiyor oğlan küveze girdi ben strese girdim iyice
Yaa etiketlerine kadar ayrı ayrı alıp kendim hazırladımmGüzelmiş tamam işimi görür jsbdjsjd arka plandaki hediyelikler
Damla serum fizyolojik aldım, damlatıyorum iki üç damla, sonra ters çeviriyorum hemen. Hastanede de çocuk doktoru hemşireye damlat demişti orda gördüm. Burun aspiratörüyle de çekiyorum ama çok etkili değil bence. Burna direkt foşur foşur serum sıksam neler çıkar allah bilir. Ben de korkuyorum onlardanKızlar ya bebisimin burnu tıkalı hatta haosirinca biraz sümük gibi çıkıyor ana genel tıkalı. Nasıl açarım bu serum seylerinden korkuyorum hshdjd nefesini kesecek kadar çok tıkanmış help
El emeği minik kuşa değerYaa etiketlerine kadar ayrı ayrı alıp kendim hazırladımmbu arada sütyensiz kullanacaksan atlete de yapışır cinsten epey kullanışlıymış bildiğimiz pedin yuvarlak hali
Sıkıp ters çevirince akıyor mu kendi kendineDamla serum fizyolojik aldım, damlatıyorum iki üç damla, sonra ters çeviriyorum hemen. Hastanede de çocuk doktoru hemşireye damlat demişti orda gördüm. Burun aspiratörüyle de çekiyorum ama çok etkili değil bence. Burna direkt foşur foşur serum sıksam neler çıkar allah bilir. Ben de korkuyorum onlardan
Weewell bendeki internetten almıştım 40 tane var içindeEl emeği minik kuşa değersağlıkla gelsin inşallah markası ne tam olarak eşime aldirdigim için net olmak lazım yanlış alıp gelmesin xskjdjd
Sıkıp ters çevirince akıyor mu kendi kendine
ay pardon wee baby miş markasıEl emeği minik kuşa değersağlıkla gelsin inşallah markası ne tam olarak eşime aldirdigim için net olmak lazım yanlış alıp gelmesin xskjdjd
Ay bakıyorum bakıyorum en üstte de hep wee baby falan çıktı nsbdjsbdjsndjnd gelip soracaktımay pardon wee baby miş markası
Canımmm sen şuan biraz lohusa depresyonunda gibisin eski hayatın değişti büyük bir sorumluluk yüklendi ve bu sorumluluğun en can alıcı noktası onu besleyebilme iç güdüsü emzirme danışmanı ile tüm sorununun çözüleceğine inanaıyorum aynı şeyleri bende yaşadım aynı duyguları hissettim aynı çaresizliği beslenme bir saat değil gin boyu sürerdi wc ye bile gidince arkamdan bağırırlardı çabuk çık acıkmış diye delirirdim aynaya bakmak hayal olmuştu… inşallah senin danışmanında sizi iyi yönlendirir ben çook memnun kaldım çünkü bu can alıcı noktayı çözdüğün zaman öyle hafifleyeceksinki herşeyi unutacaksın şimdi herşey çokda taze ağla sızla ama sonu çok güzel oluyor ha var ha yok gibi oluyorlar emzir sev emzir sev40 im gelicek neredeyse ama hic iyi degilim, sabahtan beri hatta gece yarisindan beri agliyorum. Bir besleme seansi en az bir saat suruyor, iki memeyi de veriyorum 15 er dakika, yetmiyor uzerine 90 ml mama veriyorum,aralarda gazini almaya calistikca cilgin gibi agliyor. Hala mastitim gecmedi, aci icindeyim. Aralarda surekli kusuyor, camasirim memem her yerim kusmuk. Cocugun da her yeri kusmuk. Yine de yetiremedim galiba mamasini, gecen gece kolunu morartmis emerken, gorunce aklim cikti. Ben duzgun emzirmeyi de beceremiyorum galiba, meme uclarim hep aciyor, tum areolayi agzina almiyor cocuk. Emzirme danismani icin yonlendirme istedim, hala donus yapmadi hastane bekliyorum.
Emzirme kısmını çözerseniz mastiti de daha rahat atlatırsın ve olma olasılığında çok düşer özelden bir danışmanla görüşme şansın yokmu yurtdışındasın nasıl işler ilerliyor bilmiyorum ben türkiyeden biriyle online görüştüm hayatımı kurtardı resmen burda olsaydın muhakkak önerirdim40 im gelicek neredeyse ama hic iyi degilim, sabahtan beri hatta gece yarisindan beri agliyorum. Bir besleme seansi en az bir saat suruyor, iki memeyi de veriyorum 15 er dakika, yetmiyor uzerine 90 ml mama veriyorum,aralarda gazini almaya calistikca cilgin gibi agliyor. Hala mastitim gecmedi, aci icindeyim. Aralarda surekli kusuyor, camasirim memem her yerim kusmuk. Cocugun da her yeri kusmuk. Yine de yetiremedim galiba mamasini, gecen gece kolunu morartmis emerken, gorunce aklim cikti. Ben duzgun emzirmeyi de beceremiyorum galiba, meme uclarim hep aciyor, tum areolayi agzina almiyor cocuk. Emzirme danismani icin yonlendirme istedim, hala donus yapmadi hastane bekliyorum.
Lütfen kendinize haksızlık etmeyin siz çok iyi bir annesiniz. 9 ay onu içinizde taşıdınız şimdi bakıp büyütüyorsunuz. Tüm bu süreç zorluklarla doluydu hala zor ve böyle hissetmeniz çok normal. Yalnız değilsiniz. Kusan bebek çok zor kardeşim böyleydi ve neler çektik çok iyi anlıyorum sizi.Geçecek bu günler , bebeğiniz büyüyecek, ağrılarınız dinecek…bebeğiniz açsa meme zorluyorsa mama verin birinde kusuyorsa başka deneyin. Bebeğinizi sevdiğiniz kadar kendinizi de sevin.Siz Size kimsenin haksızlık etmesine izin vermeyin. Kendinize haksızlık etmeyin.Sizi tanımıyorum ama buradan sarılıyorum yalnız değilsiniz40 im gelicek neredeyse ama hic iyi degilim, sabahtan beri hatta gece yarisindan beri agliyorum. Bir besleme seansi en az bir saat suruyor, iki memeyi de veriyorum 15 er dakika, yetmiyor uzerine 90 ml mama veriyorum,aralarda gazini almaya calistikca cilgin gibi agliyor. Hala mastitim gecmedi, aci icindeyim. Aralarda surekli kusuyor, camasirim memem her yerim kusmuk. Cocugun da her yeri kusmuk. Yine de yetiremedim galiba mamasini, gecen gece kolunu morartmis emerken, gorunce aklim cikti. Ben duzgun emzirmeyi de beceremiyorum galiba, meme uclarim hep aciyor, tum areolayi agzina almiyor cocuk. Emzirme danismani icin yonlendirme istedim, hala donus yapmadi hastane bekliyorum.
Benim hastanemde böyle. Mesai dışı olursa normal doğuma 4 bin sezaryene 14 bin ek alıyorlar.Merhaba nasipse Nisan'da doğumum sizden bir konuda bilgi almak istiyorum geçen hafta kontrolde Dr sormayı unutmuşum özele gidiyorum olduki gece sancilandim Dr bulunuyomu kendi Dr için ekstra paramı veriliyo zaten pahalı birde öyle bir durumda Dr parasimi veriliyo genelde sancı hep gece vuruyo çünkü doğuranlar bilgi verirse sevinirim
Peki o an nöbetçi başka Dr olmuyomuBenim hastanemde böyle. Mesai dışı olursa normal doğuma 4 bin sezaryene 14 bin ek alıyorlar.
Spinal canım ilk gün gelmist az da olsa sağıma yine devam edeceğimCok gecmis olsun canim stresten gelmemistir anestezi etkisi demekki spinaldi senin de degil mi?
Nerede bir lohusa görsem sımsıkı sarılıp "geçecek" demek istiyorum.40 im gelicek neredeyse ama hic iyi degilim, sabahtan beri hatta gece yarisindan beri agliyorum. Bir besleme seansi en az bir saat suruyor, iki memeyi de veriyorum 15 er dakika, yetmiyor uzerine 90 ml mama veriyorum,aralarda gazini almaya calistikca cilgin gibi agliyor. Hala mastitim gecmedi, aci icindeyim. Aralarda surekli kusuyor, camasirim memem her yerim kusmuk. Cocugun da her yeri kusmuk. Yine de yetiremedim galiba mamasini, gecen gece kolunu morartmis emerken, gorunce aklim cikti. Ben duzgun emzirmeyi de beceremiyorum galiba, meme uclarim hep aciyor, tum areolayi agzina almiyor cocuk. Emzirme danismani icin yonlendirme istedim, hala donus yapmadi hastane bekliyorum.
Akmıyor. Yumuşatıyor sanırım, aspiratörle çekince az da olsa geliyor. Çok da zorlamıyorum burnu zarar görmesin diye, zaten durmuyor yıkıyor ortalığı çekerkenEl emeği minik kuşa değersağlıkla gelsin inşallah markası ne tam olarak eşime aldirdigim için net olmak lazım yanlış alıp gelmesin xskjdjd
Hastanenin büyüklüğüne bağlı bazı özellerde nöbetçi kadın doğumcu olur ama yine de ek ücret alırlar bazılarında olmaz ararlar gelir dr.Peki o an nöbetçi başka Dr olmuyomu
Hadi sağlıcakla kucağına almak nasip oldun inşallah güzel haberlerini bekliyoruz canımYarin saat 8 de ben giriyorum canim bas agrin oldu mu tavsiyen var midir ?
Yerim onun minnoş burnunu hemen iyileşir inşallahGittim sf önerdiler zaten burnu küçük birer damla sık kendi hapsirirken bile atar dedi ama o ağızla çekilen adaptorden de almış eşim bakcam öğle cikmazsa onunla denerizeve geldik uyuyodu kıyamadım hemen sikmadim dnbdbdbdbd çocuk ilk haftalarinda horlamayı öğrendi resmen jndndndj
kilosuna boyuna baktilar. ben de korkuyodum bakmaya, gitmişken artık dedim tartilayim jsbdhdbd ailecek tartilip geldik. Sonuçtan memnunum, eşim kendikinden değil hshdhshsjd ben demiştim ona doğumdan sonra asıl tosunu gorcez diye djdndnjdjdkdkd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?