- 30 Nisan 2018
- 2.157
- 3.042
- 133
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #32.721
İdrarında mı canım? Hastanede bana olabilir gçrürsen korkma normal demişlerdiBirde kızlar benim bebegin bezinde turuncu lekeler var bunu yaşayan var mi
Evet canimİdrarında mı canım? Hastanede bana olabilir gçrürsen korkma normal demişlerdi
İçin rahat olsun korkacal bişey yokEvet canim
Yeterli beslenemediği zaman olur demişti doktor bana bezini güzel islatiyorsa enfeksiyon da olabilir belkiEvet canim
Duş aldirsaniz belki biraz sakinlemez mi suya girince daha sakin oluyorlar genel olarak belki sizin bebişte de işe yararCanım anneler biz delirmek üzereyiz. 5 buçuktan beri sadece emerken susan onun dışında sanki canını yakıyormuşuz gibi durmadan ağlayan bir oğlumuz var. Eşim sakindir en son o da dayanamayıp Evren diye bağırdı. emziriyorum yine ağlıyor gaz için masaj yapıyoruz ağlıyor. Tekmeliyor itiyor bizi de. Baya dövüne dövüne ağlıyor. Sütüm mü yetersiz geliyor diye sağdığım süt vardı onu verdik 15-20ml ancak içti o da ağzını oyalayacak kadar. yarın hastaneye gideceğiz ama bu gece nasıl geçecek bilmiyoruz. hastane de uzak yol boyunca daha da ağlayacak diye çıkamıyoruz da. Var mı bir fikri çözüm önerisi olan?
Sık sık beslemeni tavsiye ederim canım kristal deniyordu sanırım ona genelde susuz kaldigi zaman olur benim çocuklarda da olmuştu ama 4 5 aylık ve yaz mevsimiydi çok terliyorlardi bol bol emzirdim sıkıntı yaşamadımBirde kızlar benim bebegin bezinde turuncu lekeler var bunu yaşayan var mi
Her çocuğun tarzı farklıdır ama bu şekilde kolunuza yatirsaniz sakin ve ritmik şekilde hem kendiniz sallansaniz hafiften sırtına pitpitlasanizCanım anneler biz delirmek üzereyiz. 5 buçuktan beri sadece emerken susan onun dışında sanki canını yakıyormuşuz gibi durmadan ağlayan bir oğlumuz var. Eşim sakindir en son o da dayanamayıp Evren diye bağırdı. emziriyorum yine ağlıyor gaz için masaj yapıyoruz ağlıyor. Tekmeliyor itiyor bizi de. Baya dövüne dövüne ağlıyor. Sütüm mü yetersiz geliyor diye sağdığım süt vardı onu verdik 15-20ml ancak içti o da ağzını oyalayacak kadar. yarın hastaneye gideceğiz ama bu gece nasıl geçecek bilmiyoruz. hastane de uzak yol boyunca daha da ağlayacak diye çıkamıyoruz da. Var mı bir fikri çözüm önerisi olan?
Çok geçmiş olsun canım umarım her şey yolunda gider sende çok strese girip kendini üzmemeye çalış varmış kuzununda kısmeti bu dünyada demekki sağlıcakla gelsin inşallahBen gorumcemin oğlu hakkında asla bişey diyemem rahatsız çünkü hepimizin evlatları var ama onların oğlumun yaşadiklarini bana hemen anlatmamalari ve yok onunla alakası değil başka biseyden korkmustur denizde falan gibi kaynanamın kızı yanlış anlar diye yaptıkları evet çok zor Allah kimsenin başına vermesin ama benim çocuğum düşünülmemiş her gece atak geçirip bana söylettirmemelerine hala kırgınım oğlum bir yıldır terapi görüyor çok şükür hiç bir sıkıntısı kalmadı eşiminde arkadan yok oğlanı yanıma almam etkileniyo diyip annesine hiç birşey dememesi ve bu her konuda böyle hiç bir zaman ne benim ne çocuklarımın arkasinda durmaması beni çok kiriyo zaten bu bebek istemeden oldu bunun farkında benim beynimde hipofiz adonim tümörü var iyi huylu Ne doğum kontrol hapı ne iğne kullanmam yasak dendi hormon salgılar diye spiral deseniz yara yaptı yani her yönden çaresiz kaldım şimdi doğumdan sonra tekrar mr olucam ve tümör umarım buyumemistir dua ediyorum anliycaniz çok stresli bı zamandayim
Niye 4 gün yattınız canım bir sıkıntı yok değil mi geçmiş olsun bu arada gözünüz aydın tekrardanKızlar biz 4 gün hastanede yattık yeni bugün taburcu olduk hiç okuyamadım neler oldu benim oğlan hastanede çok güzel emerken eve geçince uykuya düştü emmesi azaldı muhtemelen sarılığı arttı hangi mamayı verdiniz bu surecte
Oy kuzu maşallah nasılsınız alıştınız mı biraz daha birbirinizeÇok sağolun kızçeler. Doktor en son 3 gün önce ölçmüştü. 3035 gram 49 cmdi. 3300 51 cm doğduk
Teşekkür ederim size ayy bı post açtım yemedigim hakaret kalmadı ne anneligim kaldı ne esligim bazen bu platformu sırf eleştirmek için kullananlar olduğunu düşünüyorum hiç anlamadan bide çok alakasız yerlere çekerek yorum yapılmış şok oldum gerçekten eminim kendi hayatları bizden beterdir neyse artık herkese hayırlı sahurlar olsunÇok geçmiş olsun canım umarım her şey yolunda gider sende çok strese girip kendini üzmemeye çalış varmış kuzununda kısmeti bu dünyada demekki sağlıcakla gelsin inşallah
Niye 4 gün yattınız canım bir sıkıntı yok değil mi geçmiş olsun bu arada gözünüz aydın tekrardan
Oy kuzu maşallah nasılsınız alıştınız mı biraz daha birbirinize
Gözünüz aydın canım, hayırlı uğurlu olsun benden 2 gün önce dogurmuşsunKızlar ben de doğurdum3 martta suyumun gelmesiyle hastaneye gittik 8 saat falan bi bekleyişin sonucuyla doğumun ilerlememesiyle sezaryen oldum telefonumda da burası nasıl olduysa kapanmış şifreyi bulup anca girebildim 15 günlük oldu bile bebiş ee doğurmayanımız kaldı mı
Benimkide sünen öyle canım beni emzik niyetine kullanıyor sündük resmen göğüs uclarım uzadı gittiKizlar benim bebek surekli meme istiyor doymuyormu anlamiyorum sutumde var. Mememde uyuyakaliyor yerine yatiriyorum yarim saat sonra uyaniyor aglayarak. Meme verince sakinlesiyor. Bu hafta saglkocagina goturcez sorcam oraya ama cok canimi skıyor bu durum
Daha iyi gunlerim oldu diyim, ya da gecelerimE elektroforez bacim bir an aklıma düştü sesin çıkmıyor iyisindir inşallahbu gece anma gecesi gibi oldu benim nsbxhnkdjdj
En az bir 20 dk emiyorsa boşaltıyordur kuzum bende bir 20-30 dk sonra diğer memiktoya geçiriyorum ama senin tekle doyuyorsa sıkıntı yok sonraki emzirdiğinde diğerini ver mutlaka dönüşümlü git benim süt az da olabilir kuzum iyileşemedi mi daha çok mu hırıltılı azalmıştır biraz daha herhaldeBenim bebe her öğünde bir memede takılıyor genelde tam bosalttigini nerden anliyoruz ikinci memeye zorlasam da almaz emmesi bitince djbxbxbxbd ben de o gün o meme baya yumuşayana kadar onu verip akşama doğru anca azalttiysa mesela diğerine geçiyorumdogrulugunu bilmiyorum dnndjdnbd bez sayısının da maşallahı var çözemedim bu memeyi bosaltma veya verme sırası işini....
Bi de burnunu temizliyoruz ama uyuyunca ağzı açık ve şuan teyit ettim agzindan nefesine destek alıyor burnu yine hırıltılı diye .... Babasi çekiyor burnundakileri ama korkuyoruz tam cekemiyoruz herhalde ondan mıdır ki
Ay aynı durumdayız ya sabah uyuyor bebe akşam 21:00 dan sonra ayakta gözünün içine bakıyorum uyusa da uyusam diye gündüz de uyuyamıyorum hamilelikte belliydi zaten 21:00 gibi ablasını uyutmak için bende yatıyordum başlıyordu hanım efendi tepiklemeye uyutmuyordu şimidi de gerçekten o saatten sonra uyumuyor yapışık geziyoruz göğsümde emzik gibi kullanıyor beniKızlar bizde gece gündüz kavramı tümden şaştı. Gece ayaktayız, öğlene kadar tam derin dalamıyor. Kucakta uyuyor, bırakınca uyanıyor. Öğleden sonra derin uykuya geçiyor, benim yatma saatim gelince o uyanıyor. Zombi gibiyim. Gündüz çay, kahve tüketiyorum ki düşüp kamayayım. Büyük kızım gündüz uyumadığı için bebeğim uyuyunca da uyuyamıyorum. Ne kadar dayanıcam uykusuzluğa bilmiyorum. Gözlerim acıyor. Sabrım çok azaldı. 40 ı çıkınca yavaş yavaş düzene girecek diye teselli ediyorum. 3 sene sonra deliksiz uyuyacağım diyip duruyorum
Bu varsa işte doymuyordur canım doktor iyi beslenmediğinin göstergesi demişti bakmıştı çekmiştim atıyorum aynıysa biz de hastaneden çıktığımızın 2. Günü vs aynı sıkıntıyı yaşadık sarılık oldukBirde kızlar benim bebegin bezinde turuncu lekeler var bunu yaşayan var mi
Rahatlarsin inşallah ya bebelerimizin anı anını tutmuyor zaten beni de mal etti böyle olması ama şükür tabiDaha iyi gunlerim oldu diyim, ya da gecelerimtakip etmeye calisiyordum buralari ama olmadi bir yerden sonra benim icin, cok yorgunum ve tek buraya bakabildigim zamanda da sadece bakabiliyorum, bir sey yazamiyorum cunku o sirada emziriyor oluyorum
Emzirme danismaniyla gorustum, sutunu arttirmaya calisalim oyle sey mi olur her uyanmada 2-2.5 saat mi harcanir dedi, bana hastane pompasi kiralatti. Gunde 5-6 defa sagmaya calisiyorum ama bu sayede uyuyacak hic vaktim kalmadicocuk da iyice huzursuz bu aralar, 40 i cikinca bi rahatlayacaksina inanmak istiyorum
Sen nasilsin? Minnagin nasil?
Aynen öyle degisik bi şekil aldı meme ucumBenimkide sünen öyle canım beni emzik niyetine kullanıyor sündük resmen göğüs uclarım uzadı gittive sızlıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?