2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Canım anneler biz delirmek üzereyiz. 5 buçuktan beri sadece emerken susan onun dışında sanki canını yakıyormuşuz gibi durmadan ağlayan bir oğlumuz var. Eşim sakindir en son o da dayanamayıp Evren diye bağırdı. emziriyorum yine ağlıyor gaz için masaj yapıyoruz ağlıyor. Tekmeliyor itiyor bizi de. Baya dövüne dövüne ağlıyor. Sütüm mü yetersiz geliyor diye sağdığım süt vardı onu verdik 15-20ml ancak içti o da ağzını oyalayacak kadar. yarın hastaneye gideceğiz ama bu gece nasıl geçecek bilmiyoruz. hastane de uzak yol boyunca daha da ağlayacak diye çıkamıyoruz da. Var mı bir fikri çözüm önerisi olan?

Duş aldirsaniz belki biraz sakinlemez mi suya girince daha sakin oluyorlar genel olarak belki sizin bebişte de işe yarar

Birde kızlar benim bebegin bezinde turuncu lekeler var bunu yaşayan var mi
Sık sık beslemeni tavsiye ederim canım kristal deniyordu sanırım ona genelde susuz kaldigi zaman olur benim çocuklarda da olmuştu ama 4 5 aylık ve yaz mevsimiydi çok terliyorlardi bol bol emzirdim sıkıntı yaşamadım

Her çocuğun tarzı farklıdır ama bu şekilde kolunuza yatirsaniz sakin ve ritmik şekilde hem kendiniz sallansaniz hafiften sırtına pitpitlasaniz öneri olarak sunuyorum buradaki bebek biraz büyük ama siz elinizle ayaklarını avcunuzda da tutabilirsiniz karın ağrısı varsa rahatlar belki anlatabildim mi pozisyonu bilemiyorum tabide

Eklentiler

• 1000013186.webp
    18 KB · Görüntüleme: 76
Çok geçmiş olsun canım umarım her şey yolunda gider sende çok strese girip kendini üzmemeye çalış varmış kuzununda kısmeti bu dünyada demekki sağlıcakla gelsin inşallah
Niye 4 gün yattınız canım bir sıkıntı yok değil mi geçmiş olsun bu arada gözünüz aydın tekrardan
Çok sağolun kızçeler. Doktor en son 3 gün önce ölçmüştü. 3035 gram 49 cmdi. 3300 51 cm doğduk
Oy kuzu maşallah nasılsınız alıştınız mı biraz daha birbirinize

Teşekkür ederim size ayy bı post açtım yemedigim hakaret kalmadı ne anneligim kaldı ne esligim bazen bu platformu sırf eleştirmek için kullananlar olduğunu düşünüyorum hiç anlamadan bide çok alakasız yerlere çekerek yorum yapılmış şok oldum gerçekten eminim kendi hayatları bizden beterdir neyse artık herkese hayırlı sahurlar olsun

Gözünüz aydın canım, hayırlı uğurlu olsun benden 2 gün önce dogurmuşsun

Benimkide sünen öyle canım beni emzik niyetine kullanıyor sündük resmen göğüs uclarım uzadı gitti ve sızlıyorlar

E elektroforez bacim bir an aklıma düştü sesin çıkmıyor iyisindir inşallah bu gece anma gecesi gibi oldu benim nsbxhnkdjdj
Daha iyi gunlerim oldu diyim, ya da gecelerim takip etmeye calisiyordum buralari ama olmadi bir yerden sonra benim icin, cok yorgunum ve tek buraya bakabildigim zamanda da sadece bakabiliyorum, bir sey yazamiyorum cunku o sirada emziriyor oluyorum
Emzirme danismaniyla gorustum, sutunu arttirmaya calisalim oyle sey mi olur her uyanmada 2-2.5 saat mi harcanir dedi, bana hastane pompasi kiralatti. Gunde 5-6 defa sagmaya calisiyorum ama bu sayede uyuyacak hic vaktim kalmadi cocuk da iyice huzursuz bu aralar, 40 i cikinca bi rahatlayacaksina inanmak istiyorum
Sen nasilsin? Minnagin nasil?

En az bir 20 dk emiyorsa boşaltıyordur kuzum bende bir 20-30 dk sonra diğer memiktoya geçiriyorum ama senin tekle doyuyorsa sıkıntı yok sonraki emzirdiğinde diğerini ver mutlaka dönüşümlü git benim süt az da olabilir kuzum iyileşemedi mi daha çok mu hırıltılı azalmıştır biraz daha herhalde

Ay aynı durumdayız ya sabah uyuyor bebe akşam 21:00 dan sonra ayakta gözünün içine bakıyorum uyusa da uyusam diye gündüz de uyuyamıyorum hamilelikte belliydi zaten 21:00 gibi ablasını uyutmak için bende yatıyordum başlıyordu hanım efendi tepiklemeye uyutmuyordu şimidi de gerçekten o saatten sonra uyumuyor yapışık geziyoruz göğsümde emzik gibi kullanıyor beni Ay bende kucağımda uyuyakalmaktan korkuyorum anlasında yaşamıştık Allah korudu uyandığımda sersemledim ve kolumdaydı Allah tan elimden atmadım bebeyi şimdi aynısını yaşamaktan korkuyorum

Birde kızlar benim bebegin bezinde turuncu lekeler var bunu yaşayan var mi
Bu varsa işte doymuyordur canım doktor iyi beslenmediğinin göstergesi demişti bakmıştı çekmiştim atıyorum aynıysa biz de hastaneden çıktığımızın 2. Günü vs aynı sıkıntıyı yaşadık sarılık olduk

Eklentiler

• IMG_3727.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 74
Rahatlarsin inşallah ya bebelerimizin anı anını tutmuyor zaten beni de mal etti böyle olması ama şükür tabi iyiyim su dikişler tam geçse de kurtulsam irite etti ya başkanı derdim yok şu anda umarım da olmaz ... İpek kuşum da iyi büyüyor napsin 40 i çıkınca düzene mi giriyorlar öyle ise sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…