Ay alintiyi gormemisim quin bacim alintilayinca gordum şansa skdjdkdjjd
Normalde şuana kadar gaz cikar gibi değil de yürürken içinde su varmış da pıt pıt ses cikariyodu uzuluyodum ama umarım geçicidir djbdjejd bi de icine mi doğdu bu soruyu sormak bilmiyorum ama dün yanlışlıkla eşimle birleşmiş bulunduk owbshwgduwjdjwjdj birleşme sonrası aşırı hava çıkıyor

beni bu daha çok üzdü yani afedersin duyan osuruyor falan sanar şaka gibi..... Buna tıpta bir çözüm yok mu ki
Ben ekmeği aşırı kestim lokmalarimi aşırı cigniyorum normalde az cigneyen biriydim ona da dikkat ediyorum, ekmek ile beslenmeyi azalttim aşırı, gidip gelip kayısı vs yiyorum, sulu yemekler corbalar falan. Beslenmeni bu yönde duzenlemeye çalış canım

o günden sonra tekrar ağlamalı wc çıkmadım henüz şükür.... Ve evrt sezeryan da olsan yasaniyormus bu bebisin baskisindan dolayi..... Bize kurtulus yok her türlü yaşıyoruz işte.... Kabızlık önleyici mushil falan kullanilabilir eğer hep öyleyse ben henüz bir şey sürmedim valla bi kantoron yağı vardı rahatlatiyodu biraz çünkü wcden ilk çıkınca o şişlik hemen inmiyo rshatsiz ediyor hele de yara gibiyse falan... İnşallah düzeltiriz bir an önce

İlk bebişe böyle şeyler yaşayan analar 2.yi nasıl göze aldiniz ya

ben ilerisini bilmiyorum ama ikinciye çok sıcak bakamıyorum artık