2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Kızlar herkese selaamm 🌹 bizim 2. Ay aşısı halen yapılmadı, ellerinde verem aşısı olmadığı için beklettiler ama tedirginim zamanı geçiyor mu diye! Hangi günler arasında yapılması gerekiyor aşının bilgisi olan var mı?
2. Ay içinde diye biliyorum ben yani başında da olabilir sonunda da diye dusundum ama belli de olmaz daha iyi bilen vardır belki 🥹

Kızlar herkese selaamm 🌹 bizim 2. Ay aşısı halen yapılmadı, ellerinde verem aşısı olmadığı için beklettiler ama tedirginim zamanı geçiyor mu diye! Hangi günler arasında yapılması gerekiyor aşının bilgisi olan var mı?
90. Güne kadar yapılıyo canım ben sormuştum hemşireye biz de henüz yaptıramadık. 90 günü Geçince de bir test yapıp öyle yapabiliyorlarmış aşıyı. Bizim geçecek sanırım enfeksitondan dolayı aşı olamadık henüz

Yok canım gecmez bızde bugun olacagız bırmsıkıntı olmaz hatta daha ıyı ıkı kere hepatit olmus olcaklar ya arada mesafe olması daha ıyı.daha sonrakı asılarını bu takvıme gore yapacaklar oldugunuz gune gore.mesela 1 . Ay asısını ıkı hafta gec olmustuk bu asıyıda 2 hafta gec olacagız

90. Güne kadar yapılıyo canım ben sormuştum hemşireye biz de henüz yaptıramadık. 90 günü Geçince de bir test yapıp öyle yapabiliyorlarmış aşıyı. Bizim geçecek sanırım enfeksitondan dolayı aşı olamadık henüz

Yok canım gecmez bızde bugun olacagız bırmsıkıntı olmaz hatta daha ıyı ıkı kere hepatit olmus olcaklar ya arada mesafe olması daha ıyı.daha sonrakı asılarını bu takvıme gore yapacaklar oldugunuz gune gore.mesela 1 . Ay asısını ıkı hafta gec olmustuk bu asıyıda 2 hafta gec olacagız
Ayyy kızlaaarr çok teşekkür ederim içimi çok rahatlattınız 🌹🌹🌹ben sağlık ocağında dr’a sordum belli bir zaman aralığı var mı diye, o zaman 62 günlüktü, 72’de de olsa sorun olmaz dedi ama ucu açık konuştuğu için emin olamadım. Biz aşı gelince sizi ararız dediler, takiplimizsiniz dediler ama işte emin olamadım zaman geçiyor mu diye.. zaten çok korkuyorum ateşi mateşi çıkarsa diye, bir de zaman geçiyor mu kaygısı 🥹🥹🥹

Bu arada kafama takılan başka bir soruyu da sormadan cevaplamışsın canım benim 🥰🥰🥰 diğer aşı periyodunu merak ediyordum çünkü, bu aşıya göre mi gününe göre mi yapılacak diye meraktaydım 🌹🌹🌹 cansın sen

Kızlar bebeklerinizde ıkınmalar hala devam ediyor mu sizde de ?çocuk sabah 5 ten sonra uyuyamıyor ıkınmaktan , mama aptamil kullanıyorum acaba o mu yapıyor bilemiyorum , sadece anne sütü aldığı günler sanki daha az ıkınınıyor gibi geliyor , sadece anne sütüyle besleyen annelerim sizde de aşırı ıkınma var mı? Mahvoluyor çocuğum ıkınmaktan 🙁

Evet haklısın kuzum cunku ayda 1kg alıyor,benım hıc tshırtım ıslanmıyor yada sut akması falan olmuyor,belkıde dedıgın gıbı sagımda cıkmıyordur.bıkere ac kaldı zayıfladı ya bu bende beynımın kosesınde hep acaba cocuk acmı dıye bır soru ısaretı bırakıyor.9 da asıya gıdecegız.calpol vereyımmı gıtmeden sence
Benimde asla akmaz o yüzden hep mama veriyorum hiç sütüme güvenmiyorum ikna olamıyorum sütüm olduğuna ancak mesela akşam 7 den sabah 7 ye emzirmediğimde sabah bakıyorum dolmuş o da bir öğün emse gidiyor zaten sonra azalıyor daha ben sağmaya karar verdim arada sağıp vermem göğüslerim dolunca zaten akşam 7 den sabah 7 ye mesela emzirmşyorum ya sağınca 90-100 arası ancak oluyor iki meme bir öğün ancak yeter o da sonra artık azalır iyice muhtemelen sütüm de daha yapacak birşeyim yok vaktim yok çünkü 2-4 saatte bir sağamam

Evet haklısın kuzum cunku ayda 1kg alıyor,benım hıc tshırtım ıslanmıyor yada sut akması falan olmuyor,belkıde dedıgın gıbı sagımda cıkmıyordur.bıkere ac kaldı zayıfladı ya bu bende beynımın kosesınde hep acaba cocuk acmı dıye bır soru ısaretı bırakıyor.9 da asıya gıdecegız.calpol vereyımmı gıtmeden sence
Bence gitmeden verme , çünkü 6 saate şurubun etkisi gidiyor , gidişata göre huysuz ve ateşli olursa verirsin , oğlumun ateşi aşıdan 7 saat sonra falan hafif çıkmaya başlamıştı o zman vermiştim

Canım bır anne olarak en ıyısını sen bılırsın fakat süt cok olsada yemıyor demekkı bebısın yeterınce,sen sımdı 2 saatte bir emzir 4 saatte birde 60 cc mama ver.ben hipp combıotıc kullanıyorum ve anlattıgım sekılde ılerlıyorum kılo alımı ıyı.gecelerı benımkıde cok emmıyor bi yatarken 60 cc verıyorum bıde gece 3 gıbı.kusma ıcınde reflu yatagı kullan en ıyısınden,bıde cok hoplatmamaya mıdesıne baskı yapmamaya calıs gazını vs alırken.bebekler cok cabuk kılo alıyorlar merak etme bır haftaya toparlar🙏
Emzirme memeyi unuttur sağıp biberonla ver dediler. Benim göğüslerde problemli 4 kere mastit oldu. Birde cocuk emdikten sonra ben çığlık çığlığayım sanki göğsümde yara var acı biber dökmüşler gibi yanıyor. Bıçak saplanır gibi göğüs damarlarım çekiliyor. Doktor normal değil dedi mastitten başka birşey dedi. Pazartesi belli olacak. Yani süt çokta olsa olmayınca olmuyor.

mochi kullanan arkadaşlar ,mesela bir moddayken makine duruyor ama kapanmıyor ve ben tekrar bir mod başlatamıyorum neden acaba ?Yanlıs bir şey mi yapıyorum.Yazdım garanti işlemlerini başlatalım yazmışlar
Yok canım kendiliğinden kapanması lazım 30 dk sonrasında, iade et yenisi gelsin
ettim canım bakalım.tesekkür ederim

Ayyy kızlaaarr çok teşekkür ederim içimi çok rahatlattınız 🌹🌹🌹ben sağlık ocağında dr’a sordum belli bir zaman aralığı var mı diye, o zaman 62 günlüktü, 72’de de olsa sorun olmaz dedi ama ucu açık konuştuğu için emin olamadım. Biz aşı gelince sizi ararız dediler, takiplimizsiniz dediler ama işte emin olamadım zaman geçiyor mu diye.. zaten çok korkuyorum ateşi mateşi çıkarsa diye, bir de zaman geçiyor mu kaygısı 🥹🥹🥹
Kuzum ne demek🙏hepımızın beraber buyuyor mınnosları boyle bırbırımıze yardımcı olabılmek cok degerlı🌸❤️bende cok tedırgındım ama hıc endıselenme sabah 9 da olduk asıyı az bısey agladı sustu hemen cıngıragını memesını falan gotur gıderken dıkkatını dagıt aşıyı olurken.her ıhtımale karsı 10.30 da calpol verdım ben agrı yaparmıs aşı oyle dedı hemsıre agrısı olmasın dıye.inşallah guzel sekıldede geceyı geciririz biter gider.3.ayda aşı yok ama bız ıstersek ozel olarak rota vırusu asısı var ben yaptıracagım onu bu gunden tam 1 ay sonrasında.bu arada dogum yardımında benımde hala devam edıyor yazıyor.
Benimde asla akmaz o yüzden hep mama veriyorum hiç sütüme güvenmiyorum ikna olamıyorum sütüm olduğuna ancak mesela akşam 7 den sabah 7 ye emzirmediğimde sabah bakıyorum dolmuş o da bir öğün emse gidiyor zaten sonra azalıyor daha ben sağmaya karar verdim arada sağıp vermem göğüslerim dolunca zaten akşam 7 den sabah 7 ye mesela emzirmşyorum ya sağınca 90-100 arası ancak oluyor iki meme bir öğün ancak yeter o da sonra artık azalır iyice muhtemelen sütüm de daha yapacak birşeyim yok vaktim yok çünkü 2-4 saatte bir sağamam
Sagma işi zor ben tamamen bıraktım.anne çayını ve bestlak damlayı dene ama canım bol yesıllık proteın ye bırde.2 saatte bır meme sonra 1 saat sonra mama verırsen duzenlı olarak o sure zarfında süt olusuyor memede cok olmasada,içtiklerı kadar artık yarasın mınnoslarımıza🌸🥰
Bence gitmeden verme , çünkü 6 saate şurubun etkisi gidiyor , gidişata göre huysuz ve ateşli olursa verirsin , oğlumun ateşi aşıdan 7 saat sonra falan hafif çıkmaya başlamıştı o zman vermiştim
Aşı olduktan 1 saat sonra agrısı olmasın dıye verdım canım eger aksama 37.50 yı gorursem bı kere daha verecegım.ınsallah gerek kalmaz🙏
Emzirme memeyi unuttur sağıp biberonla ver dediler. Benim göğüslerde problemli 4 kere mastit oldu. Birde cocuk emdikten sonra ben çığlık çığlığayım sanki göğsümde yara var acı biber dökmüşler gibi yanıyor. Bıçak saplanır gibi göğüs damarlarım çekiliyor. Doktor normal değil dedi mastitten başka birşey dedi. Pazartesi belli olacak. Yani süt çokta olsa olmayınca olmuyor.
Allah allah canım mutlaka gorus tabıı doktorla bencede farklı bır durum olabılır.belkı sorunu bulursa doktor cozulur ve sorunda ortadan kalkar🙏o zaman sagdıgın sütleri verirsin fakat kilo alımı az dedıgın ıcın dıyorum gunde 3 ogun mama takvıyesı dusunebılırsın.

Çok değişiyor ya güzel emince vermiyorum ama bazen emmiyor veya sütüm az hissedince mama veriyorum am günde enkaz 2-3 oluyor çoğunlukla daha fazla ki bugünden itibaren daha arttırmayı düşünüyorum sütümden hiç emin değilim çünkğ fazla sütüm yok asla akmıyor mesela millet gece uyanıyoruz üstüm ıslanmış diyor süt akmış benim hiç öyle değil hiç yaşamadım o yüzden sütüm az mama ağırlıklı gidcem gerekirse arada sağar veririm memeyi ki azalıp biteceğini düşünüyorum zamanla da
Benim de sutum onceden akiyordu canim ama artik sanirim yorgunluktan uykusuzluktan gelmiyo sutum cok

Back
X