Ay dün kvlere gittik gitmeyecektim uzun bir süre çünkü mevzular dönmüş... Neyse eşimin kardeşi o akşam gelip ankaraya gececekmis ipeği görsünler diye gitmiş bulunduk. Saçları dökülme mevzusuna eşim de bi makine alırız ayrı onla keseriz belki diyodu kv hemen laf arasında tartiya koyup tartın muhabbeti yaomaya basladi yine... İlk haftası yapılıyor o şuan yapmak gereksiz dedim. Olsun dedi... Bir de saçı iki katına çıkmış artık ne anlamı vara getirdim, yarısını hesaplarsiniz dedi... Sinra dedim altın olmak zorunda değilmiş zaten gümüş olarak yaparsin yapmak istersen dedim esime sjdbjsd ama yaptırmayı düşünmüyorum inada bindirdim biraz. Zaten sünnet olayını geçti çoktan şuan yapsan ne yapmasan ne... 7f anlamıyorum cidden, kendisi yapmamış benim çocuğumun her şeyine muhalefet,,,,
O mevzu dediğim de anlatim şimdi anlatmadan durmicam sjdbsjdbjsjd mevlutten beri benim eve gelmiyor annesi binbir bahane zaman bulaamdik cart curt, biz de bir defa gittik o kadar. Eşim de bu tatsızlık ortadan kalksin diye çağırdı sürekli gel gör diye ama gelmedi hiç bahanesi bitmedi. Gezmeye kosa kosa gider. Neyse bizim bu tarafa yakin bir yere gelmisler 5dk mesafe, eşim de uğrayın demiş ben de dedim gelsinler uyabikti bebek. Gelmediler

eşim de arayıp kardeşiyle tartışmış niye gelmiyonuz diye. Kardeşi de (erkek görümcem djndjsndjbd) işte Büşra annemin anneler gününü kutladı mi?( Akşam arayacaktim ioek durmuyordu işlerim de vardı) İşte annemden özür diledi mi? (Misafirlerine ayıp etmişim snndjsjdjd) Ya sen misafirini benim yatak odama sokuyorsun ayıp değil? Bebeğimin fotisini cektiriyorsun ayıp değil? Sana kucağına verme hocanın diyoruz tamam diyosun (salak yerine koyarak) gidip dksina hocaya veriyorsun ayıp değil? Odada gezdirme demişim tamam demişsin yine gezdirmişsin o da ayıp değil? Yetmiyor bir de ben mi özür dileyecegim skxbsjdjsdjisbdisbd bu olayı annesiyle konuşmadı, benimle de konusulmadi :d arkamdan konuşulmuş evde belli. Eşim onları da tutmadi ama atmadı da yani olay kapansın istiyor, ben de bir şey yansitmadim ama eskisi gibi samimi değilim olmam da.. oğlu gelip eşime bunları diyebiliyorsa arkadan konusulmustur hepsi eminim. Saçma sapan seylerle canımızı sıkıyorlar işte dün istisnaydi daha gitmeyi düşünmüyorum. Zamani olan zaman ayirsin zaman yaratsin kendine az gezsin geçerken uğrasin evime görsün torununu yeğenini... Yeto

normalde biliyodunuz iyidir falan diyodum en iyisi de bu kadar oluyormuş
Ayyy ne dolmuşum ya, içim de sogumuyor eşime yansitmiyorum çünkü o üzüldü bu konuya, bir ay geçmiş hicbir şey olmamış gibi davranip birden ortaya bunu atamazsiniz hayırdır diyo o da doğru

yani hem salak yerine koyulduk lafimizi dinleyen olmadi, hem de döndü dolaştı bize patladı mevzu