2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Benim başıma bela bi babaanne var ya, 2 haftadır kapıya kadar gidip eve girmiyorum. Kp dışarda görüyordu bebeği. Neyse babalae gününde kıramadım kpederi. Babanne hoşgeldin fln dedi tarafına bakmadım. Konuştuğu anda muhabbeti değiştim. Kocamı da tembihledim asla onun yanına götürmeyeceksin bebeği diye. Anneme anlattım bunu. Ay nasıl kızdı sen yaşlı karına niye öyle yapıyon da alttan niye almıyon da..Kadın bana saygı duymuyor salak salak konuşuyor. yaşına başlarım onun . Aklı her bka eriyor, saygıya da ersin. Bak gene sinirlendim. Bubarada rahmentli kv'ye çok çektirmiş. Bazen onu sevmeyişimin nedeninin bu olduğunu düşünüyorum. Çok iyi bir kadınmış rahmetli. Çok ezmiş.
Aman sakın taviz verme, yaşlıysa yaşlılığını bilsin, benim annem de derdi iyi davran yaşlıdır diye noldu tepeme çıktı eşimin anaannesi aynı sizin babaanne gibi. Geç oldu ama kurtuldum şükür artık evime gelemiyor. Onlardan küçüğüz diye bizi ezmeye hakları yok. En iyisini yapmışsın.

Kızlar ya kaç gündür artık gücüm bitti bu çocuk asla uyumuyor gündüz hele sıfır resmen toplam bir saat olmuyor ya beş dakika zorla uyutuyorum kalkıyor dalamıyor sizlerde yaşayan var mı bu ne zaman geçecek kafayı bozacam ben ya

Gece bile doğru düzgün uyku yok bittim ya enerjim gücüm kalmadı her geçen gün kötüye gidiyor çocuk. Gaz mı derdi ne bilmiyorum gaz da yağıyor mesela rahatladığını düşünüyorum yat artık be yat yok asla gözünü kırpmıyor vücudum dökülüyor artık

Aman sakın taviz verme, yaşlıysa yaşlılığını bilsin, benim annem de derdi iyi davran yaşlıdır diye noldu tepeme çıktı eşimin anaannesi aynı sizin babaanne gibi. Geç oldu ama kurtuldum şükür artık evime gelemiyor. Onlardan küçüğüz diye bizi ezmeye hakları yok. En iyisini yapmışsın.
Asla.. Yaş, haklı olmak ya da başkalarının sabrını tüketmek için bir gerekçe olamaz. Hele ki mental bir problemi yoksa -ki zamanından beri böyleymiş gayet yerinde aklı. En ufak bir şey olunca oğlumla ilgili, kendi doğumlarını ve çocuklarını anlatıyor, neler çektiğini vs.. Tamam çekmişsindir, keşke çekmeseydin.. Ben senin yaşadıklarına oh olsun demem asla, e sen niye benim de aynılarını çekmemi ister gibi, yaşadıklarımı ya da kararlarımı küçümsüyorsun. Ben bunu bilir bunu söylerim: Bazen sırf saygı diye susmak, insanın kendisine yaptığı en büyük saygısızlık ve haksızlık.

Gece bile doğru düzgün uyku yok bittim ya enerjim gücüm kalmadı her geçen gün kötüye gidiyor çocuk. Gaz mı derdi ne bilmiyorum gaz da yağıyor mesela rahatladığını düşünüyorum yat artık be yat yok asla gözünü kırpmıyor vücudum dökülüyor artık
Bende sasiriyorum artik. Yani bukadar uykusuzluga nasil dayaniyorlar anlamiyorum. Benimki dogdugundan beri boyle

Bende sasiriyorum artik. Yani bukadar uykusuzluga nasil dayaniyorlar anlamiyorum. Benimki dogdugundan beri boyle
Hayır kendileri de perişan oluyor işte kendilerine de yazık çocukların sabahtan beri okadar mutsuz huysuz ki uyumadığı için tabiki mutsuz çocuk yani ilginç ya valla gaz da yapıyor üst üste mesela diyorum rahatlar şimdi yatar yok yok yok şaka gibi 10 dakika en fazla. Onu da bir saat uğraşıyorum boşa zamanım gidiyor beş on dakika için

Hayır kendileri de perişan oluyor işte kendilerine de yazık çocukların sabahtan beri okadar mutsuz huysuz ki uyumadığı için tabiki mutsuz çocuk yani ilginç ya valla gaz da yapıyor üst üste mesela diyorum rahatlar şimdi yatar yok yok yok şaka gibi 10 dakika en fazla. Onu da bir saat uğraşıyorum boşa zamanım gidiyor beş on dakika için
Evet kakasini yapiyor gazini cikariyor karni tok alti temiz ama hep mizmiz ve aglak.
Uyusa mutlu olcak ama nerdeeee
Her emmesinde memede uyuyakaliyor. Oyle içli uyuyorki ama yatagina biraktigim an uyaniyor

Evet kakasini yapiyor gazini cikariyor karni tok alti temiz ama hep mizmiz ve aglak.
Uyusa mutlu olcak ama nerdeeee
Her emmesinde memede uyuyakaliyor. Oyle içli uyuyorki ama yatagina biraktigim an uyaniyor
Evetttt benimki de öyle meme değil ama bir şekilde uyutmaya çalışıyorum sonunda gğzel uyuyor diyorum çok güzel daldı daha da kalkmaz ay koyup odadan çıkmamla arkamdan ıh pıh sesler duyuyorum şaka gibi gerçekten

Asla.. Yaş, haklı olmak ya da başkalarının sabrını tüketmek için bir gerekçe olamaz. Hele ki mental bir problemi yoksa -ki zamanından beri böyleymiş gayet yerinde aklı. En ufak bir şey olunca oğlumla ilgili, kendi doğumlarını ve çocuklarını anlatıyor, neler çektiğini vs.. Tamam çekmişsindir, keşke çekmeseydin.. Ben senin yaşadıklarına oh olsun demem asla, e sen niye benim de aynılarını çekmemi ister gibi, yaşadıklarımı ya da kararlarımı küçümsüyorsun. Ben bunu bilir bunu söylerim: Bazen sırf saygı diye susmak, insanın kendisine yaptığı en büyük saygısızlık ve haksızlık.
Devran döndü devir değişti ama yaşlı kesim bunu kabullenmiyor ha bizde şuan arkamızdan gelen kuşağa alışamıyoruz doğal olarak ama dediğin gibi biz çektik ben kaynanama baktım eziyet gördüm şimdi sefa süreyim gelinde bana baksın yada ben bebeğime düzgün bakamadım onların bebeğini sahiplenip bakayım gibi travmalardan kaynaklı olduğunu düşündüğüm durumdalar , benim kv de de ben kaynanama baktım sizde bana bakacaksınız oğlumu boşuna doğurmadım diyor ama ben neyapayım benim suçum ne sen kv baktın diyeki bebeğimi kendi bebeği zannediyordu kendi çocuklarına bakmamış, bence şuan dünya en iyi zamanlarında ne öncekiler nede bizden sonrakiler bukadar düşünceli saygılı yerinde davranan insanlar olmayacak

Ayy kızlar bugun mc donalsa cıkardık sabah hem kahve ıcelım hem cok sevıyo cocuk hava alsın dıye ben kahvelerı alırken kocam kosa kosa kv ıle gorumceyı cagırmıs yanımıza degısıkmıdır nedır cocuk terledı kalkamadık onların yuzunden halası takma tırnaklarıyla yıne yuzune degdı mınnosumun,ustune sonra kp yanına gotrduk cocugu gorsun dıye terlıydı bebıs,yani anlacsgınız oglanımı cıkardık sacma sapan ne yaptık ben anlamadım bu kocalar ne garıp yaratıklar ya umarım hastalanmaz cocuk terdı ruzgardı ordan oraya o kıcaktan oraya.neyse kendımı sınırlendırmeyım daha fazla eve geldıgımden berı uyuyor yabrucak pertı cıktı sıcaktan
Analarını görünce cicikleri gevşiyor derler bizim oralar da analarınsız yapamıyorlar ana kuzuları 😬

Ben de sevmem neyse ki herkesin def etmiştik jsjxjsndjd geoecek olan da kv yi ariyodu şaka gibi ben yatalak uzaniyorum gelmis diyo şu şu ugrayacak. Pardonnn?? Konusmadik mi kimseyi kabul etmicez diye gelmeyin diyemedin mi yani. Diyememis jdbsjbdjd kocama dedim aradi müso değiliz sonra olsun dedi çünkü gerçekten müso değilim yani o rezil halimle onlarla mi ugrasayim ben şaka gibiler 😂 kocam da geri cevirdi diye anasi babası kardeşi hepsiyle tartisti bir kaç saat kimse de sen haklisin demedi yani rezalet... Bak yine hatirladim sinirlendim jsbdhsjdjd
BAyramda esimin abileri sehir disindan geldi kv de kaliyorlardi hepsi. Bize oturmaya cagirdik. Ve esim dediki evden cikinca beni arayin haber verin hazirlanalim dedi. Bunlar habersiz pat diye gelmesinlermi😀 esimde kapiyi acmadi habersiz niye geldinz asagida bekleyin hazirlaninca acariz kapiyi dedi. Yarim saat beklediler oyle actik kapiyi 😀 tabi kalabaliklardi gorumceler kayinlar eltiler kv falan.. yani rahatliklari beni artik rahatsiz ediyor gercekten😀 bak bende smdi sinirlendim

BAyramda esimin abileri sehir disindan geldi kv de kaliyorlardi hepsi. Bize oturmaya cagirdik. Ve esim dediki evden cikinca beni arayin haber verin hazirlanalim dedi. Bunlar habersiz pat diye gelmesinlermi😀 esimde kapiyi acmadi habersiz niye geldinz asagida bekleyin hazirlaninca acariz kapiyi dedi. Yarim saat beklediler oyle actik kapiyi 😀 tabi kalabaliklardi gorumceler kayinlar eltiler kv falan.. yani rahatliklari beni artik rahatsiz ediyor gercekten😀 bak bende smdi sinirlendim
Kocana helal msndjdndjjdjd iyi yapmış anladıklarını dil bu ya da gelmişken dip köşe onlara yaptirtacaktiniz oh olacakti

Helal olsun bee enişteye 😁bunu yapabilen erkek varmıymış artık ölsemde gam yemem😆

Kv de deyken ev bizim gibi davranırız ben tüm işleri yüklenirim eşim habire akraba eş dost eve getirir bir gün gene kalabalık misafir geliyor 50 kişi var en az yemekleri zor yetiştirdim tam giyineyim derken aşağıdaki kapıdan yallah misafirler doluştu içeri üzerim hiiç müsait değildi ve erkeklerde içeri girdi ben reziil oldum nasıl kaçtım bilmiyorım hemen giyinip çıktım ya dedim kapıyı çalsaydınız daha güzel olmazmıydı yengelerden biri dediki Gapıı açıktııı açıkll ne çalacazzzzöğöğğğ peki tamam dedim orda anlaşıldı zaten herşey bende onlara gidince bazen kapı açık oluyot ama asla birşni görmeden içeri davet edilmeden girmiyorum. Tabi gocamın umru değil😠

Gecen yilda evde kocamla işimiz varken pat diye geldiler 😀 esim ozamandan beri sinir bu huylarina😀
Önemli işler wjdbjshdjsj
Kv de deyken ev bizim gibi davranırız ben tüm işleri yüklenirim eşim habire akraba eş dost eve getirir bir gün gene kalabalık misafir geliyor 50 kişi var en az yemekleri zor yetiştirdim tam giyineyim derken aşağıdaki kapıdan yallah misafirler doluştu içeri üzerim hiiç müsait değildi ve erkeklerde içeri girdi ben reziil oldum nasıl kaçtım bilmiyorım hemen giyinip çıktım ya dedim kapıyı çalsaydınız daha güzel olmazmıydı yengelerden biri dediki Gapıı açıktııı açıkll ne çalacazzzzöğöğğğ peki tamam dedim orda anlaşıldı zaten herşey bende onlara gidince bazen kapı açık oluyot ama asla birşni görmeden içeri davet edilmeden girmiyorum. Tabi gocamın umru değil😠
Bak sizin de önemli işler varken bolselerdi böyle seninki de almazdi içeri belki jsbxhsbdhdndhbdjdjd saygısız insanlardan nefretttttt

Back
X