2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Mesela ben sürekli evi toplamaya temizlemeye çalışıyordum baktım hiç takdir etmiyor saldım dndnjxkcldld şimdi de beraber yapalım vs diyor mecbur yaptığımda da hoşuna gidiyor, hep yapmamak lazım valla dkdkdkslslsş
Ben yapmiyorum sürekli. Benden önemli değil 3-4 posta çamaşır yıkanmış kurumuş toplayip hepsini koltuğa yigdim Koca koltuk çamaşır çarşaf dolu katlanmayi bekliyor, hiiic içimden de gelmedi öyle bekliyo orda arada lazım olani ordan seçip giyiyorum snxbsjbdhsbdjdhdndbbjss yemek de her gün yapamıyorum uğraşamam kendime zor hazırlıyorken zaten eşim de beklemiyor sağolsun bugün moralim çok bozuk diye yarın işini iptal etmiş gezeriz dedi 🥹 bi de evi toparlariz banyoyu ben yıkarim dedi sjdnsnndjd gel de sevme şimdi sjdbdhhsjdjd aynen böyle olunca en son yapınca hoşuna gidiyor, yemek de aynı şekilde sjbdjsdnjdj
O değilde benim bebe 9 dan beri uyuyor uyandirsam mi kısa kollu bezi de dolu mihtemeln normalde 11 12 de yatardı bu gece erken gece uykusuna geçti e sim.di uyandırmadan ben uyuduğum da dengesiz vakitte uyanacak of çok zor bir seçim 😆
Uyandırma ben her akşam 7-9 arası net uyutuyorum ve bazen sabah 4-5 e kadar uyanmiyor hiç elleme kaka yapmadiysa da bezine ellemiyorum bir şey olmaz uyu sen de yarım saat bile uyusan kâr 😂

O değilde benim bebe 9 dan beri uyuyor uyandirsam mi kısa kollu bezi de dolu mihtemeln normalde 11 12 de yatardı bu gece erken gece uykusuna geçti e sim.di uyandırmadan ben uyuduğum da dengesiz vakitte uyanacak of çok zor bir seçim 😆
Benimki de 8 gibi yemişti. Ateşten dolayı uykuya zor geçti. 10 gibi tam anlamıyla daldı. Az önne uykuda altını alıp, üstüne ince pijama giydirip doyurdum, ağladı süt yetmedi mama verdim. Sabahtan beri ayaktayım 1 saat sonra uyanırdı doyurmasam. Ateşi de düştü uyusun şimdi rahat rahat sıpa.

Dün banyo yaptırınca benimkide etken uyumuştu ve tabikiii iki saat oldu uyanığız😁

Evet ama zorlaaa alıyor iki aydır inatla veriyorum o da beş on dakika ağzında tutmuyor hemen atıyor ağladığında yada sancısı olduğunda sinirlenip hiç almıyor .birtek uykuya dalarken veriyorum onu da çok az tutuyor dalamıyor da uykuya zaten
Emzik çok işe yarıyor aslında uykuya dalmasında

Ayy kesinlikle ben bazen farklı tarifler bakıyorum hep yanı şeyler olmasın diye hepsi çok zor 😀 mesela hayatımda daha hiç içli köfte yapmadım cesaret edemem 😀
Bende bazı yemekler e cesaret edemem içli köfte bizim orada meşhurdur sık yapılır elimiz alışmış oyüzden ama bidaha da yaparmıyım bilemem😁

Kiz bende üç tane 🙂ama böyle desem bu defa dogurmasaydin oluyor bir gün eşime kız kardeşi hangi akla hizmet 3 çocuk yaptınız dedi eşim de durur mu doğru bende anneme anne ben yeterim ne gerek var başka çocuk yapmayın dedim ama seni yaptılar dedi😆
kimse kimsenin bebek sayısını sorgulayamaz sanane yani sen mi ekmeklerini getiriyorsun? Bu konuda okadaar okadaar üstümüze gelindiki eşimin tarafından amcasına kadar korunmayı mı bilmiyormusunuz koskoca insanlaraanız okumuşsunuz etmişsiniz yazık günah dediler, yoldan geçen teyzelerden benim kendi anneme kadar herkes demediğini bırakmadı benim arkadaşm 26 yaşında 4. Bebeğine hamile ona hiçbirzaman ayy niye çocuk yaptınız demedim o seviyor istiyor helal olsun dedim ne güzel 4 çocuğun oluyor diye her hamileliğinde ayrı ayrı destekledim kimsenin çocuğu beni ilgilendirmez ki ben mi bakıyorum parasını harçlığını ben mi veriyorum bakabilen istedipi kadar doğursun bunda ne var yani
Bizimkide istemeden oldu bide çevre böyle baskı yapınca ben gerçekten bir üzüleceğimr beş üzüldüm toplum içine çıkamaz olmuştum okadar kırıcı şeyler duydum ki sanki evlilik dışı sahip olmuşum gibi imalarda bulunan bile oldu

Cok zor bir geceydi😟 banyo yaptirip uyuttuk rahat uyur diyordum ama aksam 11 de uyandi gece 3e kdr uyumadi ayaklariyla oynamaktan😟 artik sinirden yastigimi yumrukladim eşim uyandi sesime. Kalkti keremi biraz sevdi ve uyuttu şaka gibiydi.. ve 6dan beri uyanik. Uykuya neden bukadar düşman bu bebek kafayi yemelik tam

Kızlar çocuklara piş piş sesi yada beyaz gürültü açıyor musunuz yatarken. Uyku boyunca açık mı kapatıyor musunuz
Beyaz gurultu sureklı acıldıgında bebegın beynıne zararlıymıs canım.beyaz gurultu yerıne piş piş sesı daha ıyı,eskıden uyuturken acardım uyuyunca kapatırdım artık pek ıhtıyacın olmuyor cocuk şarkıları yada pedogoglaeın onerdıgı enstrumental bıseyler gun ıcınde acıyorum ama oyun falan oynarken

Uyumuyor bari tumy time yapalim dedim. Ama baslamasiyla bitmesi bir oldu😬

Eklentiler

• 1000035980.webp
    1000035980.webp
    75,4 KB · Görüntüleme: 36
  • 1000035979.webp
    1000035979.webp
    46,3 KB · Görüntüleme: 36
Bugün bende sabah 7 ye kadar uyuyamadım, çok kötüyüm valla 😔 süt kabarcığı oldu yine acısı uyutmadı beni. Neden oluyor, ne zamana kadar olacak gerçekten tükendim artık. Bebeğimi kucağımda tutmaya bile zorlanıyorum.
İnşallah gruptan kimseye olmuyordur ama buna çare bulan, bilen var mı? Valla kurtulursam dualarımla cennetlik olur bunu çözen 😄

kimse kimsenin bebek sayısını sorgulayamaz sanane yani sen mi ekmeklerini getiriyorsun? Bu konuda okadaar okadaar üstümüze gelindiki eşimin tarafından amcasına kadar korunmayı mı bilmiyormusunuz koskoca insanlaraanız okumuşsunuz etmişsiniz yazık günah dediler, yoldan geçen teyzelerden benim kendi anneme kadar herkes demediğini bırakmadı benim arkadaşm 26 yaşında 4. Bebeğine hamile ona hiçbirzaman ayy niye çocuk yaptınız demedim o seviyor istiyor helal olsun dedim ne güzel 4 çocuğun oluyor diye her hamileliğinde ayrı ayrı destekledim kimsenin çocuğu beni ilgilendirmez ki ben mi bakıyorum parasını harçlığını ben mi veriyorum bakabilen istedipi kadar doğursun bunda ne var yani
Bizimkide istemeden oldu bide çevre böyle baskı yapınca ben gerçekten bir üzüleceğimr beş üzüldüm toplum içine çıkamaz olmuştum okadar kırıcı şeyler duydum ki sanki evlilik dışı sahip olmuşum gibi imalarda bulunan bile oldu
Var var böyle bi çevre malesef benim bile kaynanam e kuzum madem öyle korunacaktiniz diyor korkudan isteyerek yaptık bile diyemedik halbuki zorluguda kolayligida bana

Bugün bende sabah 7 ye kadar uyuyamadım, çok kötüyüm valla 😔 süt kabarcığı oldu yine acısı uyutmadı beni. Neden oluyor, ne zamana kadar olacak gerçekten tükendim artık. Bebeğimi kucağımda tutmaya bile zorlanıyorum.
İnşallah gruptan kimseye olmuyordur ama buna çare bulan, bilen var mı? Valla kurtulursam dualarımla cennetlik olur bunu çözen 😄
Canım ,bende de oldu birkaç kez .İnanılmaz ağrı yapıyor çok iyi anlıyorum .Meme tam bosalmayınca oluyor maalesef.Tam olarak boşaltmalı bebişi koltuk altından emzirmelisin .Çanta pozisyonu mu ne deniyordu adına .Masaj ve duş da iyi gelir

Back
X