- 22 Ekim 2024
- 4.054
- 9.659
- 73
- 25
- Konu Sahibi elektroforez
- #41.321
Ben yapmiyorum sürekli. Benden önemli değil 3-4 posta çamaşır yıkanmış kurumuş toplayip hepsini koltuğa yigdim Koca koltuk çamaşır çarşaf dolu katlanmayi bekliyor, hiiic içimden de gelmedi öyle bekliyo orda arada lazım olani ordan seçip giyiyorum snxbsjbdhsbdjdhdndbbjss yemek de her gün yapamıyorum uğraşamam kendime zor hazırlıyorken zaten eşim de beklemiyor sağolsun bugün moralim çok bozuk diye yarın işini iptal etmiş gezeriz dediMesela ben sürekli evi toplamaya temizlemeye çalışıyordum baktım hiç takdir etmiyor saldım dndnjxkcldld şimdi de beraber yapalım vs diyor mecbur yaptığımda da hoşuna gidiyor, hep yapmamak lazım valla dkdkdkslslsş

Uyandırma ben her akşam 7-9 arası net uyutuyorum ve bazen sabah 4-5 e kadar uyanmiyor hiç elleme kaka yapmadiysa da bezine ellemiyorum bir şey olmaz uyu sen de yarım saat bile uyusan kârO değilde benim bebe 9 dan beri uyuyor uyandirsam mi kısa kollu bezi de dolu mihtemeln normalde 11 12 de yatardı bu gece erken gece uykusuna geçti e sim.di uyandırmadan ben uyuduğum da dengesiz vakitte uyanacak of çok zor bir seçim![]()