2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Evet canım aynen oyle oldu.kullanmadım zaten korktum🫣fıtılı yarında yapmazsa koyacagız.dogru anladım degılmı 4 e bolup popsunun ıcıne mı koyacagım.
Uzunluğuna dörde böl ve dörtte birini koyman lazım canım. Kalan 3 parçasını atabilirsin. Eczacıya da danış ama, durumu anlatırsan gliserin deyince belki aynısını belki de muadilini verir. İnşallah gerek kalmaz 🙏

Canım biz de banyo yaptırdık dün 8 gibi ama yok uyusada 30-40dk uyuyup uyanıyor maakesef çözemedim :( 2de uyudu 7 gibi uyandı
Şuan hem kolik, gaz, dışkılama sorunları olduğu için çok zorlamıyorum nasıl olsa bebekler 5. Aydan itibaren rejime girmeye başlıyormuş diye biliyorum. O zaman kadar İnşallah bağırsakşarı da olgunlaşır 🙏

Merhaba canım ben kahve akıntı pembe şekilde oldum 3/4 gün sürdü sonra bitti 8 martta doğdu bebeğim benimde geçen hafta oldu bu dediğim kanama olayı da
Benim de sadece kahve sumuksu akinti geldi iki gun, bir de halsizligim vardi cok, sonra kesildi. Tekrar da olmadi
Bebeği günde 3 uyku yapan varmı halen 4 uyku ile mi ilerliyorsunuz ?
Benimki 4-5😂 4 uykuya bir cektim ama mutlu olmadi, napleri cok kisa oldugu icin boyle galiba benim
6 Şubat'ta doğdu benim oğlum 3. Kez regli oldum. Nisan'da başladı hemen

Kaleidon kullanıyorduk biz 5 damla

Sabah 6da uyanıyor benimki. 9a kadar ilk, öğlene kadar ikinci öğleden sonra üçüncü uyku oluyor ama arada bir şekerleme ile dörde çıkıyor. Sabah haricinde en fazla bir saat uyuyor. Ya sabah ya öğlene doğru tek seferlik 3 saatlik uyuyor 🧿 4 buçuk aylık oldu. Uyku gerilemesi çok fazla. Kavgalarla geçiyor uykuya
Ay cidden nazar boncugu. Maksimum 50 dakika uyuyor benimki napleri. Gecen arabadaydik 2 saat uyudu, nasil mutluyuz anlatamam😂 bir de ben de onla birlikte yatarsam 1.5 saat oluyor bazen.

Kesinlikle ablamı arayacaktım , vazgeçtim dedim en iyisi buraya yazayım , birde hala lohusalık psikolojisi bitmemiş gibi hissediyorum kendimi hala duygusallık , en ufak şeyde sinirleniyorum Bi ben mi böyleyim , herkes yeni çocuklu hayatına uyum sağlamış gibi sanki
Emzirdigimiz surece lohusayiz bence, emzirmiyorsak da en azindan katiya gecene kadar😂 ben de cok duygusalim ve hemen parliyorum. Pardon da bu yorgunlukla bu uykusyzlukla etrafa nese mi sacayim? Evde hep birileri vardi evet ama istedigim destegi alamadim ben, aksine daha cok gerildim durdum.
Peki iadeden sonra normal pompa yla mı devam edeceksiniz? Bir de emiyor mu aynı zamanda benimki hiç emmiyor sadece sağıyorum da
Canim mastit oldum😂 ya da sut incisi de olabilir cunku mememin ucunda beyazlik var. Napsam diye dusunuyorum su an, kendi pompam cop, kurtarmaz asla, yeni pompa 200 dolar, kiranin ayligi 80 dolar, 3 ay kiraladim pompayi yeni pompa alsaydim olurdu ama yeni pompa hicbir sekilde hastane kadar da iyi olmazdi. Su an bilmiyorum ne yapsam. Doktora yazdim acile git dedi. Gitmedim, randevu ayarlasin diye bekliyorum

Emzirdigimiz surece lohusayiz bence, emzirmiyorsak da en azindan katiya gecene kadar😂 ben de cok duygusalim ve hemen parliyorum. Pardon da bu yorgunlukla bu uykusyzlukla etrafa nese mi sacayim? Evde hep birileri vardi evet ama istedigim destegi alamadim ben, aksine daha cok gerildim durdum.

Canim mastit oldum😂 ya da sut incisi de olabilir cunku mememin ucunda beyazlik var. Napsam diye dusunuyorum su an, kendi pompam cop, kurtarmaz asla, yeni pompa 200 dolar, kiranin ayligi 80 dolar, 3 ay kiraladim pompayi yeni pompa alsaydim olurdu ama yeni pompa hicbir sekilde hastane kadar da iyi olmazdi. Su an bilmiyorum ne yapsam. Doktora yazdim acile git dedi. Gitmedim, randevu ayarlasin diye bekliyorum
Ayyy ne kadar çokmuş ben 1500 e kiraladım iki tane de kişisel başlık verecel 300er tl sonraki aylar devam edersem 1500 tl. Çok geçmiş olsun o zmaan tekrar mı kiralayacaksın? Bendeki pompa da çöp yani takıyorum vakumu bile hissetmiyorum belki ondan da azaldı sütüm. Mutlaka doktora git ve en azından imkanın varsa bir ay daha kiralamayı dene rahatlatır belki 😞

Ayyy ne kadar çokmuş ben 1500 e kiraladım iki tane de kişisel başlık verecel 300er tl sonraki aylar devam edersem 1500 tl. Çok geçmiş olsun o zmaan tekrar mı kiralayacaksın? Bendeki pompa da çöp yani takıyorum vakumu bile hissetmiyorum belki ondan da azaldı sütüm. Mutlaka doktora git ve en azından imkanın varsa bir ay daha kiralamayı dene rahatlatır belki 😞
Bence o yuzden azalmis olabilir, yeni pompayla artar duzenli yaparsan🙏 kiralicam galiba yine, off of🥲

Regl oldum aheyyyyy dnndnx ilk regl olduğunuzda rengi nasıldı ya 🥹 ilk lekelenmeye baktim pembeydi şuan aşırı koyu rengi yani kan uzun sure bekler de kararır ya aynı öyle... Normal mi
Normal bence canım benim de koyuydu baya hatta eski zamana göre daha kıvamlı ve yoğun kanamam oldu

Merhaba guzel anneler 33 haftalım dogan bebelerim var kronolojik 4 aylık düzeltilmiş 2 bucuk aylklar pglum guluyor agu gugu yapıyor anca sankş bunları gözümün içine bakmayarak yaoıyor benle göz teması kurmuyor gibi gelşyor bu durumnormalmş

Regl oldum aheyyyyy dnndnx ilk regl olduğunuzda rengi nasıldı ya 🥹 ilk lekelenmeye baktim pembeydi şuan aşırı koyu rengi yani kan uzun sure bekler de kararır ya aynı öyle... Normal mi
Benim ilk dediğin gibi pembe sonra da koyulaştı, ikinci reglimi oldum bu ay. Birtek değişiklik hamilelikten önce regl zamanı ağrıdan sürünüyordum ilaç içmeden duramazdım, şimdi ise regl olduğumu tuvalette anlıyorum ikidir sıfır ağrı buna çok sevindim. Sende ağrı sızı var mı?

Normal bence canım benim de koyuydu baya hatta eski zamana göre daha kıvamlı ve yoğun kanamam oldu
Okey o zaman ndnxndj
warcrew warcrew Biara kullanıcı adını mı değiştireceksin senn🤔
Yok dusunuyodum da alıntılar aynı kalıyor ne anladın Yurdagül demek istiyorum snndjdjdjd
Benim ilk dediğin gibi pembe sonra da koyulaştı, ikinci reglimi oldum bu ay. Birtek değişiklik hamilelikten önce regl zamanı ağrıdan sürünüyordum ilaç içmeden duramazdım, şimdi ise regl olduğumu tuvalette anlıyorum ikidir sıfır ağrı buna çok sevindim. Sende ağrı sızı var mı?
Yok genel bi bel kasik ağrısı bi kaç haftadır vardi ama ya fayandlara çok bastım İnce giydim bebişi indir kaldır falan derken ağrı yapıyordu diye düşünüyorum 😅 ağrısız oldu wcde görünce fark ettim

Hanımlar konuşuldu mu bilmiyorum bu yıl yaz tatili düşünen var mı? Tecrübeli anneler de fikir verebilirse sevinirim
Merhaba guzel anneler 33 haftalım dogan bebelerim var kronolojik 4 aylık düzeltilmiş 2 bucuk aylklar pglum guluyor agu gugu yapıyor anca sankş bunları gözümün içine bakmayarak yaoıyor benle göz teması kurmuyor gibi gelşyor bu durumnormalmş
Merhaba benim de prematüre bebeğim var düzenli doktor takibinde misiniz? Öyleyse doktorunuz fark eder

Hanımlar konuşuldu mu bilmiyorum bu yıl yaz tatili düşünen var mı? Tecrübeli anneler de fikir verebilirse sevinirim
Merhaba benim de prematüre bebeğim var düzenli doktor takibinde misiniz? Öyleyse doktorunuz fark eder
Bende gidemem diye düşünüyorım eşim gidelim diyor tabi anasının evi gidelim dediği yer orda denize sokuyor bizi😒

Okey o zaman ndnxndj

Yok dusunuyodum da alıntılar aynı kalıyor ne anladın Yurdagül demek istiyorum snndjdjdjd

Yok genel bi bel kasik ağrısı bi kaç haftadır vardi ama ya fayandlara çok bastım İnce giydim bebişi indir kaldır falan derken ağrı yapıyordu diye düşünüyorum 😅 ağrısız oldu wcde görünce fark ettim
Olsun yurdagül alıntılara kim bakacak yaa boşver geçmişi 😆

Beslenme aralığını uzatmaya çalıştım bir ara 30 ml'lik o sütü hazır olmazsa ortalığı yıkıyor imkanı yok durduramazsın😞 biberonda süt bitti diyelim ama 2 yudum daha içmesi lazım
Çığlık kıyamet... 2 yudumu içince rahatlıyor. Deli midir nedir çattık😂
Merhaba rapor aldıysanız özelden yazar mısınız

Aslında orda çocuklarla ilgilenen varsa eşinle takılırdın güzel olurdu
Orda bakan olmuyor ekstra misafir ağırlamak zorunda kalıyorum Yola çıkmak istemiyorum aslında ben çünkü 12 saat sürüyor doğumdan sonra gelirken ikisinide kucağımda önde getirdim arka eşya doluydu ne rezillik çektim katlanamam gibime geliyor bidaha , oto koltuk çok eski yeni oto koltuk alalım dedim ama gerek yok dedi beyefendi araba için gitme durumumuz var sanırım onda illa gidelim diyor ozaman busefer arabayı ben kullanacağım sende ikisini bir kucaklayacaksın okdar yol dedim kolaymıymış bir tadına baksın bakalım 😈

Back
X