2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Yahu yaşayanların da bilimsel dayanağı yok ki ben de bunu söylemeye çalışıyorum. Aşı reddeden insanlari cok araştırdım ben de. Bomboş konusuyorlar hicbir bilimsel konuşma yok. Olabilirler üzerinden gidiyorlar hep. İnternette yazılan her bilgiye çok da sarılmamak lazım
Çalıştığım kurumdaki öğretmen arkadaşlarla oturuyoruz bi gün. Henüz hamileliğimin 4.ayı filandı. İki arkadaş peş peşe hamile kaldık, bilgi alışverişi yapıyoruz. Hocalardan biri başladı"aşı yaptırmayın, şöyle yan etkisi var, böyle kötü aşılar, tüüü onlara vs...." şeklinde attı tuttu.(Fikrini sormadığım halde akıl veren insanlara sinir olurum😄) Siz yaptırmadınız mı hocam dedim, yok ben yaptırdım ama o zaman bu etkilerden haberim yoktu dedi. Çıktık ordan eve geliyoruz hamile olan diğer arkadaşla. Bana dedi ki, hocam cidden sşı yaptırmayalım mı doğru mudur bunlar? Yaaa dedim bırak Allah aşkına kendi yaptırmış şimdi bize akıl veriyo, çocuğuna bi şey olsa onun kapısına mı gidiceksin hocam olur mu öyle şey dedim. Yani dediğin doğru cidden arada kalan insanlar olabiliyor

Çalıştığım kurumdaki öğretmen arkadaşlarla oturuyoruz bi gün. Henüz hamileliğimin 4.ayı filandı. İki arkadaş peş peşe hamile kaldık, bilgi alışverişi yapıyoruz. Hocalardan biri başladı"aşı yaptırmayın, şöyle yan etkisi var, böyle kötü aşılar, tüüü onlara vs...." şeklinde attı tuttu.(Fikrini sormadığım halde akıl veren insanlara sinir olurum😄) Siz yaptırmadınız mı hocam dedim, yok ben yaptırdım ama o zaman bu etkilerden haberim yoktu dedi. Çıktık ordan eve geliyoruz hamile olan diğer arkadaşla. Bana dedi ki, hocam cidden sşı yaptırmayalım mı doğru mudur bunlar? Yaaa dedim bırak Allah aşkına kendi yaptırmış şimdi bize akıl veriyo, çocuğuna bi şey olsa onun kapısına mı gidiceksin hocam olur mu öyle şey dedim. Yani dediğin doğru cidden arada kalan insanlar olabiliyor
Katılıyorum shshshsjhdhd boş konuşuyorlar fikrini bile sormamışsın ama herkes ben bilirimci olunca konuşmadan duramıyorlar ne yazıkki.... Bir tane daha dogursa ona da aşı yaptirir eminim 😂 insanlar ne kötü ya

Canooo iyiyim ama çok yoğun geçiyor günler aşırı 2 çocuklu hayat hahshhshs tek çocuk hiç çocukmuş onu anladım🤣🤣🤣🤣🤣

kesinlikle öyle canım tek çocuk hiç çocukmuş iki tane ile şaftım kaydı🤣 3,4,5 çocuğu olanları düşünemiyorum ki ben çok çocuk seven biriyim normalde ama 2 çocuk yeter diyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum 🤣
3 çocukla bir de seminerlere gidiyorum halim itten beter

3 çocukla bir de seminerlere gidiyorum halim itten beter
Abla yardım etmiyor mu küçüklere hocam 🥲 Biz de eşimle paylaşalım çocukları dedik bugün ilçe zümrem vardı büyüğü kıskandı hayda hepberaber iki çocukla ilçe zümre neyse ki üzmedi bebem uyudu büyüğümle de halime acıyan ilgilendi 🤣
Bugun il zümre var ben müdürüme katılamama durumumu söylediğimde mazeretsiz katılım istendiğini söyledi rapor alma dedi bana 🤦🏻‍♀️ bir ay önce ayağımı kırdım alçım bayramdan önce çıktı hala tam basamıyorum üstelik 3 aylık bebeğim var 😆 Hiçbir mazeret sunmayıp koşarak ile ilçemi temsil etmeye gitmeliymişim 😄

Günaydınnnnn, benim bebe her gün fix 6da kalkıyor ya 🫠🫠 bi de uyumama nedenini buldum sanırım, 3 gün uyku saatlerini not aldım gündüzleri çok uyutuyormuşum 6da kalktığı için ben de uyuyayım diye 5-6 saati buluyormuş gündüz uykusu 🥲🥲 onu kısaltmaya çalışıcam inş düzene girer, gece asla uyumuyor öünkü 1-2 olmadan :(

Günaydınnnnn, benim bebe her gün fix 6da kalkıyor ya 🫠🫠 bi de uyumama nedenini buldum sanırım, 3 gün uyku saatlerini not aldım gündüzleri çok uyutuyormuşum 6da kalktığı için ben de uyuyayım diye 5-6 saati buluyormuş gündüz uykusu 🥲🥲 onu kısaltmaya çalışıcam inş düzene girer, gece asla uyumuyor öünkü 1-2 olmadan :(
Günaydın🌸 Biz de 6 olmadan güne başladık ve saate bakmak psikolojime zarar veriyo görmek istemiyorum 6 rakamını 😄 gündüz kesintisiz 5-6 saatten bahsetmiyosun sanırım de mi eğer öyleyse gün ışığında bebişin maşallah nasıl uyuyo o kadar

Günaydın🌸 Biz de 6 olmadan güne başladık ve saate bakmak psikolojime zarar veriyo görmek istemiyorum 6 rakamını 😄 gündüz kesintisiz 5-6 saatten bahsetmiyosun sanırım de mi eğer öyleyse gün ışığında bebişin maşallah nasıl uyuyo o kadar
Ay yok canım 4 uyku toplam 5-6 saat kesintisiz 3 saat max uyuyor zaten taş çatlasa o da ncnxnznsks
Saate bakmamak akıllıcaymış benim de psikolojim bozuldu ya dndndmskslls

Benim bebe erken yatınca , gece hem sık uyanıyor hem de erken kalkıyor , dün mesela 8.40 da uyudu , 6 da uyandı gece de 3-4 kez uyandı.. Ama dediğin gibi gün içerisinde az uyuyunca gece uykusu daha uzunn oluyor ve az uyanıyor

Not alınca hata ortaya çıkıyor bende uyumuyor snaıyordum ama o meme de 10 dk lık dalmalar arada uyuklamalar vs hepsini uykudan saymamaıx gerekmiş toplayınca gerçekten fazla oluyır ve gece bu uykusunu etkiliyor
Bide hep şikayet ediyordum çok ağlıyor huysuz hele akşamları iflahımızı söküyordu uykusu düzene girince ağlamaları azaldı maşallah diyimde tamda bozulma ayındayız 😆son günlerin tadını çıkarıyorum zevkle😅

Son düzenleme:
Not alınca hata ortaya çıkıyor bende uyumuyor snaıyordum ama o meme de 10 dk lık dalmalar arada uyuklamalar vs hepsini uykudan saymamaıx gerekmiş toplayınca gerçekten fazla oluyır ve gece bu uykusunu etkiliyor
Bide hep şikayet ediyordum çok ağlıyor huysuz hele akşamları iflahımızı söküyordu uykusu düzene girince ağlamaları azaldı maşallah diyimde tamda bozulma ayındayız 😆son günlerin tadını çıkarıyorum zevkle😅
Bu aralar benimki de meme de çok uyukluyor , gündüz uykuları kısaldı diyordum , uyanınca Bi yarım saatte meme de kalıyor uyukluyor , orda tamamlıyor demek ki uykuyu , e napcaz peki , memeye gelir gelmez gözler gidiyor iki çekiyor iki uyukluyor

Bu aralar benimki de meme de çok uyukluyor , gündüz uykuları kısaldı diyordum , uyanınca Bi yarım saatte meme de kalıyor uyukluyor , orda tamamlıyor demek ki uykuyu , e napcaz peki , memeye gelir gelmez gözler gidiyor iki çekiyor iki uyukluyor
Tablo oluşturucaksın ve uyanıklık sürelerinde asla gözlerini kapatmasına izin vermiceksin birsüre sonra oda alışıcak uyklamalar yerini 1-2 saatlik uykulara bırakacak

Benimki her meme emişinde uyuyakaliyor 10 dk kucagimda. Onlari sayarsak fena degil ozaman 😀😀 ama saka bir yana gunduz kesintisiz birkac saat uyusa aglamasi azalacak eminim ama uyumuyor😀

Benimki her meme emişinde uyuyakaliyor 10 dk kucagimda. Onlari sayarsak fena degil ozaman 😀😀 ama saka bir yana gunduz kesintisiz birkac saat uyusa aglamasi azalacak eminim ama uyumuyor😀
Öyle öyle 10dk 5 dk uykularını alıyorlarmış analarını perişan ediyorlarmış oyüzden kestirmelere hayıır ✖️😂

Back
X