2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Benim minnoşun da çiş rengi bir iki gün turuncu gibi geldi bana, kakası da koyulaştı ama ben demir damlasına bağladım ondan olabilir diye, siz başladınız mı demir damlalarına kızlar? Birkaç gündür vermeye başladım ben de erken olmasın diye bekledim biraz

Sabah 5te uyanma işi bebekler büyüdükçe ortadan yavaşça kalkıcak mı, umut dolu bi söze ihtiyacım var🥲
Kalkiyodur inşallah kedi gibiler ya sabah 5 te kalkıp kosturmaya başlardı benim kedim manyak sjbdhdbjsbdjs bu bebeler de ayaklansa kalkip kostururdu o enerjideler

Yeme reddi ve uyku reddi yaşayan anneler bu durumlarla nasıl başa çıktınız 😔 4. Ay gelmeden atağı gümbür gümbür geldi gerçekten.
Bu 4.ayın yaklaşması sıcaklarla da birleşince daha çok etkisini gösterdi bence. Sevdiği mamayı sevmemeye başladı, emerken mama içerken boncuk boncuk terliyor benim kızım ya nasıl yiyip içsin, rahatça uyusun bu sıcakta 🥺 kuru bezler koyu renk bezler diliyle biberon ittirmeler 4.ay tamamen geldiğinde artmaz inşallah

Bayağıdır giremiyorum nasılsınız bakalım, yavrular nasılll ? Siz sormadan ben söyleyim bu 4. Ay atağı yıktı geçti resmen, uyumamak için o kadar direniyor ki gözleri kaşları kıpkırmızı oluyor ona rağmen uyumam diye diretiyor 🥹🥹🥹
Evet aynısı sndbjd ben gülüp geçiyorum uyumuyo musun tm diyip dün bozdum komple normalde oturur beklerdim 2 saatse 2 saat derdim uyuyana kadar karanlikta takilirdikm ama dün bir başka ağlıyordu. Kapıya cikardim 10 gibi geldim eve 10 dkda uyudu djdbjdbdjd dışarıyı mi istedi noldu anlamadim valla

Evet aynısı sndbjd ben gülüp geçiyorum uyumuyo musun tm diyip dün bozdum komple normalde oturur beklerdim 2 saatse 2 saat derdim uyuyana kadar karanlikta takilirdikm ama dün bir başka ağlıyordu. Kapıya cikardim 10 gibi geldim eve 10 dkda uyudu djdbjdbdjd dışarıyı mi istedi noldu anlamadim valla
Sokakçı bebe seni 😄

Benim minnoşun da çiş rengi bir iki gün turuncu gibi geldi bana, kakası da koyulaştı ama ben demir damlasına bağladım ondan olabilir diye, siz başladınız mı demir damlalarına kızlar? Birkaç gündür vermeye başladım ben de erken olmasın diye bekledim biraz
Ben daha vermeye fırsat bulamadım kuzum ya gecktım bıraz ama baslıycam bu hafya ınsallah aldım evde beklıyor.sen hangısını kullanıyorsun?

Biz henüz demir damlası vermiyoruz ama bu sabah ilk kez ben de biraz koyu renk kaka gördüm kakanın rengi önemli miydi bu aylarda da

Kızlar bebeklerinizi kısa süreli oturtmaya başladınız mı. Benimki kendini kaldırmaya çalışıyor ben de kollarından tutup az oturuyorum çok hoşuna gidiyor zararı olmaz demi
Yanlış hatırlamıyorsam osman gönülal 4.5 aydan önce oturma girişimine başlamayın diyordu. Ama bi arkadaşıma da doktor 3.aydan itibaren çok kısa süreli oturtmalar yaptırın demiş her biri farklı konuşuyo ben de anlamadım. Bizimki de birkaç gündür oturmak istiyor, kendini öne atıp kaldırmaya çalışıyor ama oturtmadım hiç

Kızlar bebeklerinizi kısa süreli oturtmaya başladınız mı. Benimki kendini kaldırmaya çalışıyor ben de kollarından tutup az oturuyorum çok hoşuna gidiyor zararı olmaz demi
Ben bazen kendımı destek olarak kullanarak oturtuyorum benımkıde cok sevıyor,osman gonulalı dınlemıstım canım 4. Ayda canlı destekle kısa surelı otırtabılırmısız,ama kısa süreli diyor.

Ben de henuz demir baslamadim cuma doktora gidince danışıp baslarim. Hangisine basladiniz sağlık ocağının verdigi mi yoksa başka mi. Demirden dolayı koyulasiyor genelde canim

Yanlış hatırlamıyorsam osman gönülal 4.5 aydan önce oturma girişimine başlamayın diyordu. Ama bi arkadaşıma da doktor 3.aydan itibaren çok kısa süreli oturtmalar yaptırın demiş her biri farklı konuşuyo ben de anlamadım. Bizimki de birkaç gündür oturmak istiyor, kendini öne atıp kaldırmaya çalışıyor ama oturtmadım hiç
Bence bebeğe de bağlı biraz her bebek birbirini tutmuyo bazilari daha cengaver cikiyo bu konuda jsbsjwjdjd ben destekli kucağımda eğimli oturtuyorum 3.5 tan beri şimdi 4.5 ellerimle vs destekli düzgün oturtuyorum aşırı uzun tutmayacak şekilde. Anne Bebek arası olarak anlarsiniz bence bebeginizin durumundan diye düşünüyorum ben

Back
X