2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Kızlar ya kendimi hiç iyi hissetmiyorum :( leğen kemiği kaburgaları vs hep kırıkmış, hiçbir yeri alçıyla düzelecek gibi değil ameliyat olması gerekşyormuş ama iç kanaması olduğu için alamıyolar ameliyata :( çok şükür bilimci yerinde konuşuyor az az ama sakat kalma felç gibi ihtimaller de var napıcam hiç bişmiyorum :(

Kızlar ya kendimi hiç iyi hissetmiyorum :( leğen kemiği kaburgaları vs hep kırıkmış, hiçbir yeri alçıyla düzelecek gibi değil ameliyat olması gerekşyormuş ama iç kanaması olduğu için alamıyolar ameliyata :( çok şükür bilimci yerinde konuşuyor az az ama sakat kalma felç gibi ihtimaller de var napıcam hiç bişmiyorum :(
Böyle ani yaşanan kazalar insanı çok etkiliyor canım iyi olmaman çok normal. Ama iyi düşün iyi olsun. Çok şükür hayatta baban insallah bütün ameliyatları da güzellikle atlatıp sağlıklı günlerine geri dönecek 🙏🏻🙏🏻

Böyle ani yaşanan kazalar insanı çok etkiliyor canım iyi olmaman çok normal. Ama iyi düşün iyi olsun. Çok şükür hayatta baban insallah bütün ameliyatları da güzellikle atlatıp sağlıklı günlerine geri dönecek 🙏🏻🙏🏻
İnşallah canım çok istiyorum bunu 😔😔 annemlerdeyim, babamı bu evde görmeue o kadar alışmışım ki ağlayıp duruyorum anılarımız aklıma gelşyor sağ salim çıksın hastanesen sağlığına kavuşsun başka hiçvir şey istemiyorum :( çok uzun bir süreç bizi bekliyor ama maalesef. Daha geçen torunumu özledim gelmşyo musujuz diyip durdu kıyamam of

İnşallah canım çok istiyorum bunu 😔😔 annemlerdeyim, babamı bu evde görmeue o kadar alışmışım ki ağlayıp duruyorum anılarımız aklıma gelşyor sağ salim çıksın hastanesen sağlığına kavuşsun başka hiçvir şey istemiyorum :( çok uzun bir süreç bizi bekliyor ama maalesef. Daha geçen torunumu özledim gelmşyo musujuz diyip durdu kıyamam of
Kıyamam ya, çok zor bir durum gerçekten. Allah beterinden korusun. Ama Allah onu size bağışladı çok şükür hayatta. Güzel olacak herşey eminim. Torunuyla geçireceği daha çok yıllar var 🙏🏻

Canım çok geçmiş olsun. Çok zor biliyorum ama üzülme doktorlar elinden geleni yapıyordur. Babanda en yakın zamanda yanınıza dönecek emin ol. Hepsi geçecek üzülmen kendini hırpalaman ne sana ne babana ne de bebeğine iyi gelmeyecek ne yazık ki. Böyle durumlarda güçlü olmak çok zor ama anneliğin verdiği başka zor durumlardan biri. Hem iyi ol iyi düşün ki iyilik bulsun seni. Tekrar çok geçmiş olsun inan en yakın zamanda geçecek, babanla birlikte oturup yavrunu seveceksiniz bunları düşün. Şifa bulsun bir an önce inşallah 🙏

Kızlar bebiş 3 aylık oldu. Hala daha cok zorlanıyorum normal mi ya 😭😭😭 ne zaman alışcam ben
Valla felaket tellalı olmak istemiyorum, umarım rahatlarsın büyüdükçe ama her yaşın ayrı bir derdi var galiba. benim de ilk bebe önden bir tecrübem yok inşallah en zoru bu aylardir ve atlatiriz biter gider demek istiyorum 🥹 içten içe de öyle olmadığına emin gibiyim ndbdnx hayırlısı olsun 😆

Allah şifa versin canim :( inşallah sağlıkla çıkarsınız hastahaneden çok geçmiş olsun 🥹

Elbet bir çaresini bulur doktorlar. İç kanama da durur doktorlar onu durdurur ilaçla felan. Şuan hayatta olması çok güzel bir kurban sadaka felan vermek lazım bu durumda veya adak adayabilirsin baban için

Elbet bir çaresini bulur doktorlar. İç kanama da durur doktorlar onu durdurur ilaçla felan. Şuan hayatta olması çok güzel bir kurban sadaka felan vermek lazım bu durumda veya adak adayabilirsin baban için
Kurbab kestşrdik hemen csnım şifa için. İnşallah

Canım Allahım acil şifalar versin 😞

Bugünler de geçer sen bebeğe odaklan canım çok geçmiş olsun

Canım tekrardan çok çok gecmıs olsun🙏🙏umarım çarpanda en büyük cezayı alır…nasıl hızlı gıdıyordu kım bılır bu kadar zarar verdı😢bızıde haberdar et inşallah iyi olur en kısa zamanda dualarımız babacıgınla🙏

Canım tekrardan çok çok gecmıs olsun🙏🙏umarım çarpanda en büyük cezayı alır…nasıl hızlı gıdıyordu kım bılır bu kadar zarar verdı😢bızıde haberdar et inşallah iyi olur en kısa zamanda dualarımız babacıgınla🙏
Virajdan 82 ile dönmüş 1300cc motor kocamanmış babama çarpmış çimlere savrulmuş yoksa araba ezerdi tamamen :( kendinin de kolu bacağı kırılmış ameliyata alınmış. İnşallah bi cezası olur babam bir daha çalışamıcak ve maddi olarak aşırı sıkıntılı süreç bekliyor maalesef :(
Kızlar tüm grubumuzda işe dönen tek kişi benmiyim ya😄? Duygularıma ortak kımse yokmu?ben kazanamı düştüm🥲🥲🥲😄
Ay kıyamam canım benim şu anlık öyle sanırım çok kolay gelsin sana da 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Kızlar annem dün bana gelmişti bende kalıyordu babam telefonunu kaybetmiş aradılar yolda bulduk diye sonra annem kardeşimi aradı baban geldi mi telefonunu düşürmüş dedi sonra birisi arayıp kaza yaptığını söyledi biz de arabayla yaptı sandık meğer babama yürürken motor çarpmış neredeyse kafa hariç her yerinde kırık varmış ve kanaması da varmış dua eder misiniz lütfen :(

Çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin babacığının ismi neydi ismen de dua edelim , birde doktorlar her zman en kötü ihtimalleri de söylemek zorundalar biliyorsun , inşallah o durumlara gelmeden iyileşir .. Sen de kendini bırakmamaya çalış , inşallah bir an önce iyileşir eski güzel günlerimize dönersiniz

Çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin babacığının ismi neydi ismen de dua edelim , birde doktorlar her zman en kötü ihtimalleri de söylemek zorundalar biliyorsun , inşallah o durumlara gelmeden iyileşir .. Sen de kendini bırakmamaya çalış , inşallah bir an önce iyileşir eski güzel günlerimize dönersiniz
Şeref karatepe canım. Çok teşekkür ederim inşallah

Back
X