- 21 Eylül 2017
- 2.801
- 6.965
- 158
- Konu Sahibi elektroforez
- #44.001
Kızlar bebiş 3 aylık oldu. Hala daha cok zorlanıyorum normal mi ya 

ne zaman alışcam ben

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3km falan varmş aramızda yakınmışız baya canımAaa sen de mi bahçelievlerdesin ben de öetinkayanın karşısındayım
Böyle ani yaşanan kazalar insanı çok etkiliyor canım iyi olmaman çok normal. Ama iyi düşün iyi olsun. Çok şükür hayatta baban insallah bütün ameliyatları da güzellikle atlatıp sağlıklı günlerine geri dönecekKızlar ya kendimi hiç iyi hissetmiyorumleğen kemiği kaburgaları vs hep kırıkmış, hiçbir yeri alçıyla düzelecek gibi değil ameliyat olması gerekşyormuş ama iç kanaması olduğu için alamıyolar ameliyata
çok şükür bilimci yerinde konuşuyor az az ama sakat kalma felç gibi ihtimaller de var napıcam hiç bişmiyorum
![]()
İnşallah canım çok istiyorum bunuBöyle ani yaşanan kazalar insanı çok etkiliyor canım iyi olmaman çok normal. Ama iyi düşün iyi olsun. Çok şükür hayatta baban insallah bütün ameliyatları da güzellikle atlatıp sağlıklı günlerine geri dönecek![]()
Kıyamam ya, çok zor bir durum gerçekten. Allah beterinden korusun. Ama Allah onu size bağışladı çok şükür hayatta. Güzel olacak herşey eminim. Torunuyla geçireceği daha çok yıllar varİnşallah canım çok istiyorum bunuannemlerdeyim, babamı bu evde görmeue o kadar alışmışım ki ağlayıp duruyorum anılarımız aklıma gelşyor sağ salim çıksın hastanesen sağlığına kavuşsun başka hiçvir şey istemiyorum
çok uzun bir süreç bizi bekliyor ama maalesef. Daha geçen torunumu özledim gelmşyo musujuz diyip durdu kıyamam of
Çok teşekkür ederim xanım benim amin inşallahKıyamam ya, çok zor bir durum gerçekten. Allah beterinden korusun. Ama Allah onu size bağışladı çok şükür hayatta. Güzel olacak herşey eminim. Torunuyla geçireceği daha çok yıllar var![]()
Canım çok geçmiş olsun. Çok zor biliyorum ama üzülme doktorlar elinden geleni yapıyordur. Babanda en yakın zamanda yanınıza dönecek emin ol. Hepsi geçecek üzülmen kendini hırpalaman ne sana ne babana ne de bebeğine iyi gelmeyecek ne yazık ki. Böyle durumlarda güçlü olmak çok zor ama anneliğin verdiği başka zor durumlardan biri. Hem iyi ol iyi düşün ki iyilik bulsun seni. Tekrar çok geçmiş olsun inan en yakın zamanda geçecek, babanla birlikte oturup yavrunu seveceksiniz bunları düşün. Şifa bulsun bir an önce inşallahKızlar ya kendimi hiç iyi hissetmiyorumleğen kemiği kaburgaları vs hep kırıkmış, hiçbir yeri alçıyla düzelecek gibi değil ameliyat olması gerekşyormuş ama iç kanaması olduğu için alamıyolar ameliyata
çok şükür bilimci yerinde konuşuyor az az ama sakat kalma felç gibi ihtimaller de var napıcam hiç bişmiyorum
![]()
Valla felaket tellalı olmak istemiyorum, umarım rahatlarsın büyüdükçe ama her yaşın ayrı bir derdi var galiba. benim de ilk bebe önden bir tecrübem yok inşallah en zoru bu aylardir ve atlatiriz biter gider demek istiyorumKızlar bebiş 3 aylık oldu. Hala daha cok zorlanıyorum normal mi yane zaman alışcam ben
Allah şifa versin canimKızlar ya kendimi hiç iyi hissetmiyorumleğen kemiği kaburgaları vs hep kırıkmış, hiçbir yeri alçıyla düzelecek gibi değil ameliyat olması gerekşyormuş ama iç kanaması olduğu için alamıyolar ameliyata
![]()
Elbet bir çaresini bulur doktorlar. İç kanama da durur doktorlar onu durdurur ilaçla felan. Şuan hayatta olması çok güzel bir kurban sadaka felan vermek lazım bu durumda veya adak adayabilirsin baban içinKızlar ya kendimi hiç iyi hissetmiyorumleğen kemiği kaburgaları vs hep kırıkmış, hiçbir yeri alçıyla düzelecek gibi değil ameliyat olması gerekşyormuş ama iç kanaması olduğu için alamıyolar ameliyata
![]()
Kurbab kestşrdik hemen csnım şifa için. İnşallahElbet bir çaresini bulur doktorlar. İç kanama da durur doktorlar onu durdurur ilaçla felan. Şuan hayatta olması çok güzel bir kurban sadaka felan vermek lazım bu durumda veya adak adayabilirsin baban için
Benimkide 4.5 aylik bende zorlanıyorumKızlar bebiş 3 aylık oldu. Hala daha cok zorlanıyorum normal mi yane zaman alışcam ben
Canım Allahım acil şifalar versinKızlar ya kendimi hiç iyi hissetmiyorumleğen kemiği kaburgaları vs hep kırıkmış, hiçbir yeri alçıyla düzelecek gibi değil ameliyat olması gerekşyormuş ama iç kanaması olduğu için alamıyolar ameliyata
![]()
Bugünler de geçer sen bebeğe odaklan canım çok geçmiş olsunKızlar ya kendimi hiç iyi hissetmiyorumleğen kemiği kaburgaları vs hep kırıkmış, hiçbir yeri alçıyla düzelecek gibi değil ameliyat olması gerekşyormuş ama iç kanaması olduğu için alamıyolar ameliyata
![]()
Canım tekrardan çok çok gecmıs olsunKızlar ya kendimi hiç iyi hissetmiyorumleğen kemiği kaburgaları vs hep kırıkmış, hiçbir yeri alçıyla düzelecek gibi değil ameliyat olması gerekşyormuş ama iç kanaması olduğu için alamıyolar ameliyata
![]()
Virajdan 82 ile dönmüş 1300cc motor kocamanmış babama çarpmış çimlere savrulmuş yoksa araba ezerdi tamamenCanım tekrardan çok çok gecmıs olsunumarım çarpanda en büyük cezayı alır…nasıl hızlı gıdıyordu kım bılır bu kadar zarar verdı
bızıde haberdar et inşallah iyi olur en kısa zamanda dualarımız babacıgınla
![]()
Ay kıyamam canım benim şu anlık öyle sanırım çok kolay gelsin sana daKızlar tüm grubumuzda işe dönen tek kişi benmiyim ya? Duygularıma ortak kımse yokmu?ben kazanamı düştüm
![]()
Kızlar annem dün bana gelmişti bende kalıyordu babam telefonunu kaybetmiş aradılar yolda bulduk diye sonra annem kardeşimi aradı baban geldi mi telefonunu düşürmüş dedi sonra birisi arayıp kaza yaptığını söyledi biz de arabayla yaptı sandık meğer babama yürürken motor çarpmış neredeyse kafa hariç her yerinde kırık varmış ve kanaması da varmış dua eder misiniz lütfen![]()
Çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin babacığının ismi neydi ismen de dua edelim , birde doktorlar her zman en kötü ihtimalleri de söylemek zorundalar biliyorsun , inşallah o durumlara gelmeden iyileşir .. Sen de kendini bırakmamaya çalış , inşallah bir an önce iyileşir eski güzel günlerimize dönersinizKızlar ya kendimi hiç iyi hissetmiyorumleğen kemiği kaburgaları vs hep kırıkmış, hiçbir yeri alçıyla düzelecek gibi değil ameliyat olması gerekşyormuş ama iç kanaması olduğu için alamıyolar ameliyata
![]()
Şeref karatepe canım. Çok teşekkür ederim inşallahÇok geçmiş olsun allah acil şifalar versin babacığının ismi neydi ismen de dua edelim , birde doktorlar her zman en kötü ihtimalleri de söylemek zorundalar biliyorsun , inşallah o durumlara gelmeden iyileşir .. Sen de kendini bırakmamaya çalış , inşallah bir an önce iyileşir eski güzel günlerimize dönersiniz