2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Ben ds öyle düşünüyorum ama bu hemsireye vurdurmuyoruz normalde bizim hemsire yoktu bu da böyle dedi geçen ay 7200 dü şimdi 500 olmuş az almış böyle giderse sorun olur falan dedi emmiyo mu diye sordu :') ben de bilemedim o yüzden
Ne sorun olacak Allah aşkına lafa bak benim oğlan 2 ayda toplam 250 gr almıştı. Suan yasitlariyla aynı%50 persentilden yukarı gidiyo

Bizim alerji problemimiz var sanirim diyet acmayi bitirmeyi bekliyor doktor bi dahakine sorcam kesin 😁 ben de tutasim geliyo agzina ama neyse diyorum sgshs seninki buyumus tabi yer artik 🙃

Ben de uyaniksa surekli onunla ilgileniyorum oyun halisinda falan cok az duruyor tuvalete gidecek kadar 😅
Ayy ben de sürekli onunlayım, ağladığı için bazen tuvalete benimle geliyor 🤣

Ben kendim çok kötü sefiller gibi dolandigim için sütüm yaramadi diye dusundugumden strese girdim dengeli beslensem belki daha çok alirdi diye dusunmekten basım ağrıdı 😂 yoksa azalacak zaten çok da takmiyordum bu aya kadar biliyosunuz :( aşırı hareketli bu arada dönmeyi de öğrenmiş bizi sabahları dönük halde karşılıyor, uyurken bile sabaha kadar dönüp duruyor saga dola saat yönünde vs. Uyanikken de el ayaklar durmuyor yerinde inşallah o yüzdendir 🥹🥹
Bence sütün sulu değil, 500 gram da az sayılmaz. Belki miktar olarak az içiyor olabilir mi? Bir de gece uyanıyor mu emmek için 🤭 benim oğlum gece uyanmaya başladı bir haftadır. O saatte hareket de etmediği için o kalori kilosuna gidiyor diye düşündüm

Merhaba kizlar kaşık mamaları hakkında ne düşünüyorsunuz 4 aylıkken yazanlardan hipp falan var organik yazıyo benim 3 aylık daha bidahaki ay için Dr kilo az aldığı için ek gıdaya baslayabiliriz dedi acaba bu mamalardan alan varmi
Tadı nasıl ki acaba, önce tatlılardan başlamadıkları için belki sorun olabilir. Tatlıları yerse sebze yemiyorlarmış

Merhaba kizlar kaşık mamaları hakkında ne düşünüyorsunuz 4 aylıkken yazanlardan hipp falan var organik yazıyo benim 3 aylık daha bidahaki ay için Dr kilo az aldığı için ek gıdaya baslayabiliriz dedi acaba bu mamalardan alan varmi
Ben oğlumda disardayken yanıma mama alamamissam yediriyordum. Ama ilk zamanlar değil. İçeriği en temiz hipp diye biliyorum bende.

Biz de 20 güne başlayacağız sözde ama oturunca kafa pat diye öne düşüyor 😂
Doktor oturmasına izin verdi mi ?
Benimki oturmak için deliriyor, doktor erken dedi . Gelecek ay ek gıdaya başlarız da dedi.

Sürekli ayaklarına basacak ya da oturacak. Uzanmak istemiyor.
Totosunda diken var :KK53:

Bence sütün sulu değil, 500 gram da az sayılmaz. Belki miktar olarak az içiyor olabilir mi? Bir de gece uyanıyor mu emmek için 🤭 benim oğlum gece uyanmaya başladı bir haftadır. O saatte hareket de etmediği için o kalori kilosuna gidiyor diye düşündüm
500 almadı ki ndnxndnd 300 almış cukcuk hızlı hızlı iciyo hepsini kökü kuruyo hatta bu ay geçen aylara Göre o kadar sık emzirdim ki mememin biri yara oldu sjnxjsdndnd önceki aylar gece emmeye kalkmiyoru bu ay biz uyandiriyoruz sesten yanlislikla uyumaya girince uyaniyo diye gece de emzirdim cok kez. Hic bir fikrim yok o yüzden snbxsjjd

Ayyy yokk yaaa takılma yavrum sen ona, sen tanırsın bebişi zaten.. hava sıcak çocuk sürekli terliyor, emerken terliyor, dönerken terliyor, hele bizimki nefes alırken bile terliyor 😂😂😂 haliyle kalori yakıyorlar.. Dr dese neyse de bir de sorun olur demişşş ordinaryüs yuhhh.. biz onları ek gıdalarla her türlü elimizden geldiğince toplarlarız..

Ayyy ben havucu çok seviyorum.. hamileyken de çok yerdimmm salatasını yapar sadece havuç 🥕 yerdimmm.. ona da önce havuçla başlamak istiyorum inşallah 🙏 sonra kabak sonra yoğurt 🥰🥰

Hipp’in normal mamasından memnun kaldığım için onlardan da alabilirim ben de ama instada falan bazıları kendileri yapıyor o kaşık mamaları havuçla armutla elmayla falan.. içine bebek irmiği falan koyuyorlar.. ben de yapmak istiyorum onlardan
Lezzetli yapabilirmiyim bilemedim bazıları onermiyo ama mamada hazır

Tadı nasıl ki acaba, önce tatlılardan başlamadıkları için belki sorun olabilir. Tatlıları yerse sebze yemiyorlarmış
Bilmiyorum ki öbür cocuklarimda böyle bı sorun yaşamamıştım 6 aylıkken başladım ondada yemek ama bu kilo almadığı için hem besleyici hem kilo aldırır diye düşündüm biberon tutsa biberon maması emzirme ve tadımlık devam ederdim

Ayy kızlar benım bebıs son gunlerde aşırı hırçın uykusu gelınce aglıyor ittiriyor beni bagırıyor chatgbtye sordum bunları demıs varmı sızdede boyle durumlar?noldukı mınnosuma ya haftasonları gayet ıyı aslında annem haftaıcı sureklı aglamasın dıye kucagında gezdırıyor her ıstedıgını yapıyor ondan sanırım.kadınada yazık 65 yasında sureklı kucagında,ama ben dıyorum kucagına alma sureklı bır aglar ıkı aglar alısır dıyorum dınlemıyor babam asla ızın vermez bebek aglamasına nolucak bılmem boyle

Eklentiler

• IMG_8835.webp
    IMG_8835.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_8834.webp
    IMG_8834.webp
    42,9 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_8833.webp
    IMG_8833.webp
    39,4 KB · Görüntüleme: 25
Kızlar kilolari giden varmı 2 hamileliğimde kilo almadım doğumdan sonrada hemen vermiştim ama bu 3. Birazda yaş ilemi alakalı bilmiyorum kilo aldım emzirirken okadar acıkıyorum ki ağzım boş durmuyo diyetisyene giden varmı nasıl gidecek psikolojim bozuldu hiç bir kıyafetim olmuyo

500 almadı ki ndnxndnd 300 almış cukcuk hızlı hızlı iciyo hepsini kökü kuruyo hatta bu ay geçen aylara Göre o kadar sık emzirdim ki mememin biri yara oldu sjnxjsdndnd önceki aylar gece emmeye kalkmiyoru bu ay biz uyandiriyoruz sesten yanlislikla uyumaya girince uyaniyo diye gece de emzirdim cok kez. Hic bir fikrim yok o yüzden snbxsjjd
Ben de bilemedim benim bilgim burda bitti 😅😅

Bilmiyorum ki öbür cocuklarimda böyle bı sorun yaşamamıştım 6 aylıkken başladım ondada yemek ama bu kilo almadığı için hem besleyici hem kilo aldırır diye düşündüm biberon tutsa biberon maması emzirme ve tadımlık devam ederdim
Verirseniz bizi de bilgilendirin 🥹

Back
X