2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Kızlar bebeğine uyurken pış pış veya farklı bi ses açtığınızda gece boyu açık kalıyor mu? Biz dışardan gelen seslere duyarlı olduğu için açık tutuyoruz sürekli ama içim de rahat değil bi yandan
Ben hiç ses açmadım yani emzik gibi sürekli ağzında olması iyi değil uykuya dalınca atıyorsa güzel diyorlar bu müzik için de geçerli midir bilmiyorum 🥹 bi ara donencesini aciyodum uyumadiginda odadan cikiyordum bazen uyumuş oluyodu ama dönencesi de max 1-2 dk içinde duruyor zaten yine bir devami yok... Yenidoganken beyaz gürültü ile baya acmiwligim var pispis falan ama onlara da çok duyarsizdi zaten uyaniyodu onun yerine ben bayiliyordum piş piş sesine sbdbdbndnjd

Kızlar bebem donebildiginden beri yüz üstü uyuyo.... Bazen kolu altta kalacak şekilde yüz üstü uyuyor aradq kafasını sağa sola çevirip uykusuna devam ediyor falan... Boynu tutulmuyo mu bu ne biçim uyuma şekli ya
Benimki de öyle yüz üstü değil ama yan dönüyor kolu altında kalıyor yada çok şekilsiz oluyor başı ayrı kolu ayrı yerde bambu çubuklarının başına benzetiyorum bazen 🤣

Eklentiler

• 1000030388.webp
    1000030388.webp
    50,6 KB · Görüntüleme: 40
Benimk
Kızlar bebem donebildiginden beri yüz üstü uyuyo.... Bazen kolu altta kalacak şekilde yüz üstü uyuyor aradq kafasını sağa sola çevirip uykusuna devam ediyor falan... Boynu tutulmuyo mu bu ne biçim uyuma şekli ya
Benimki de asla yüz üstü uyumazdı dediğin gibi dönmeyi öğrenmeye başlayınca yüz üstü dönüp uyuyor 😂😂😂 serseri uyuma stilleri geliştirdiler 😂

Benimki de öyle yüz üstü değil ama yan dönüyor kolu altında kalıyor yada çok şekilsiz oluyor başı ayrı kolu ayrı yerde bambu çubuklarının başına benzetiyorum bazen 🤣
Benimk

Benimki de asla yüz üstü uyumazdı dediğin gibi dönmeyi öğrenmeye başlayınca yüz üstü dönüp uyuyor 😂😂😂 serseri uyuma stilleri geliştirdiler 😂
Bizimkisi iki aydan beri aynen böyle uyuyo işte 😄
İzlerken benim boynum ağrıdı 5 ten beri böyle gece 9 dan beri de yine yüz üstü uyuyodu bi sağ bir sol dönmüş hep ama yüz üstü nabshwhdbshjd önceki günler yüz üstü döndüğü gibi ağlayıp beni çağırıyordu şimdi yüz üstü uyumaya razı geldi herhalde 😂

Eklentiler

• Screenshot_2025-08-12-08-38-41-276_com.yunyi.smartcamera.webp
    Screenshot_2025-08-12-08-38-41-276_com.yunyi.smartcamera.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 40
İzlerken benim boynum ağrıdı 5 ten beri böyle gece 9 dan beri de yine yüz üstü uyuyodu bi sağ bir sol dönmüş hep ama yüz üstü nabshwhdbshjd önceki günler yüz üstü döndüğü gibi ağlayıp beni çağırıyordu şimdi yüz üstü uyumaya razı geldi herhalde 😂
O kafayı sağ sol çevirip dururken emziği vermeye çalışmak komedi bizim gecelerde 😄

Onlar kendi rahatını bizden daha iyi biliyor merak etme Benimkide ayni dediğin gibi

Kusmada oluyor canım o benim ilkinde de hep öyleydi sapsarı sonradan bile sarı kalıyordu çoğu şeyini attım gitti cıkaramadıklarımı bu çok kusmuyor bunda öyle bir şey yaşamıyoruz şükür kaka sızmaları dışında 🤣
Evet ter değil kesin bilgi😂 kızım da şakır şakır terliyor ama sararma yok. Kusmuktan oluyor muhtemelen bizimki hiç kusmuyor çünkü.

Kızlar bebeğine uyurken pış pış veya farklı bi ses açtığınızda gece boyu açık kalıyor mu? Biz dışardan gelen seslere duyarlı olduğu için açık tutuyoruz sürekli ama içim de rahat değil bi yandan
Beyaz gürültü açık oluyor. Ennn ufak sese uyanıyor çünkü o bir nebze bastırıyor. Tabii biz de beyin mıncıklaması yaşıyoruz😂

Back
X