2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Kızlar annem dün bana gelmişti bende kalıyordu babam telefonunu kaybetmiş aradılar yolda bulduk diye sonra annem kardeşimi aradı baban geldi mi telefonunu düşürmüş dedi sonra birisi arayıp kaza yaptığını söyledi biz de arabayla yaptı sandık meğer babama yürürken motor çarpmış neredeyse kafa hariç her yerinde kırık varmış ve kanaması da varmış dua eder misiniz lütfen :(
Çok çok geçmiş olsun canım😔🙏🙏

Geri alinma gibi bir şey var mi ben hala gitmedim de 😂

Gecen gece bizim odada sinek vardi sabah kizimin bacaginda 3 yerde ayni noktadan vardi bence sinek ısırığı sizinki de
Gruptan bir arkadaşa bankadan uzun süre çekilmezse geri alınacak denmiş de tutuştum ben de gidip aldım😂

Kızlar annem dün bana gelmişti bende kalıyordu babam telefonunu kaybetmiş aradılar yolda bulduk diye sonra annem kardeşimi aradı baban geldi mi telefonunu düşürmüş dedi sonra birisi arayıp kaza yaptığını söyledi biz de arabayla yaptı sandık meğer babama yürürken motor çarpmış neredeyse kafa hariç her yerinde kırık varmış ve kanaması da varmış dua eder misiniz lütfen :(
Canım geçmiş olsun:( Allah şifa versin, inşallah bir an önce toparlar iyileşir baban ❤️

Ne kadar sürede nasıl düzeldi sizin? 4 farklı biberon ve mama denedim hicbirini almıyor maalesef. Uykusunda bile dudağına değdiği an başını çeviriyor zorlayınca da ağlıyor. Bugün 11 ve aksam 8de icti mama sadece onun dısında asla veremedim. Arada emiyor ama sütüm pek yok bezler de hep kuru
2 hafta sürdü ama her bebek farklı tabi kaç aylık şuan. Süt arttırmak için bişeler denesen. Emiyor olması büyük avantaj. Solgar ın bi tane takviyesi var bende işe yaramadı ama çok insan memnun dene istersen bi #reklamdeğil

Çok geçmiş olsun inşallah çabucak iyileşir babacığın🌸

Kızlar günaydınn
Sabah uyanınca bebelerinizin bezleri nasıl ? Benimki kuru oluyor ya. Gün içinde 3 4 kere dolu bez oluyor. Sabaha kadar hiç yok.
Sıcaktan mı, az mı besleniyor anlamadım

Kızlar günaydınn
Sabah uyanınca bebelerinizin bezleri nasıl ? Benimki kuru oluyor ya. Gün içinde 3 4 kere dolu bez oluyor. Sabaha kadar hiç yok.
Kızımı bir ara asssla besleyemiyordum bir 15 gün aç durdu resmen o sırada sabah bezleri kupkuruydu, gün içinde de doğru düzgün dolmuyordu.

Kızlar günaydınn
Gece besliyor musun 🥹 ben gece bir defa besleyince sabah dolu oluyo bezi ama genelde gece beslemiyorum uyanmayinca o zaman kuru oluyor xnxndnxj

Ay çok geçmiş olsun allahım acil şifalar versin 🙏🙏🙏

Ne kadar sürede nasıl düzeldi sizin? 4 farklı biberon ve mama denedim hicbirini almıyor maalesef. Uykusunda bile dudağına değdiği an başını çeviriyor zorlayınca da ağlıyor. Bugün 11 ve aksam 8de icti mama sadece onun dısında asla veremedim. Arada emiyor ama sütüm pek yok bezler de hep kuru
Benim emmiyor bide :( ve aynısı 4 mama be biberon değiştirdim yok istemiyor çocuk emziğe bile tepkili ben anlamadım ağzına hiçbirşey loymak istemiyor emzik de sadece uykuya dalarken alıyor mayışmışsa yoksa onu da asla almıyor o ben çözüm bulamadım çaresizce geçmesini bekliyorum :( uykuda bile bazen tepki veriyor ama genel olarak uykuda içiyor şükür ama işte bazen hiç uyumuyor direniyor o zamanlar çok zorlanıyorum uyumadıkça yemiyor yemedikçe aç kaldıkça iyice huysuzlanıyor yani sürekli günüm uyutmaya çalışmakla ve uykuda yakalayıp mama vermekle geçiyor

Ay denedim kormızı balık açtım vallahi onu da denedim dedim napayım geçici bir süre böyle yesin ama yok hiç odaklanmadı ekrana o yüzde yemedi
Bak ne dicem bi arkadaşımda meme reddi olmuştu sonra doktor bi tane diş kaşınmaları için ilaç vermiş toz halinde sonra normale dönmüştü doktoruna bi sorsan bir de benim bebek biberonla içerken kafasını geri geri atıyordu bi ara o zaman da sessiz reflüden şüphelenmişti

bu çocuk beni çıldırtacak ya sinirden elimi ayağımı titretti yine ııh ıhh ıhh ııııh durmadan mızırdanıyo 4,5 aylık oldu günde 3-4 gündüz uykusu uyuyacakmış. yok yav. sabah 30 dk full kucak full gırgır şamata eğlendirmeye çalışarak zor tuttum boyna mızırdadı. 1 saat sallana sallana zor uyudu. uyandı şimdi de 1 saat aynı şekilde zor uyanık tuttum ıh mıh ıh mıh beşiğe koydum sallıyom hala ıh mıh ıh mıh inleyip mızmızlanıyo gözler kapalı. kargo geldi alayım diye sallamayı kestim hemen höykürüyo kargocu da ultra yavaştı acele et diyom hala inadına ağırdan alıyo çocuk bağırırken. imdat. gece de uykusunda çılgınca ağlamaya başladı zor sakinleştirdik gece 11de ve 5te yaptı bunu. ama son günlerde aşırı hızlı büyüyo kocaman oldu birden belki ondandır... çok zor birisi valla içimi dökmek istedim bunu yazana kadar uyudu ama :halay:

Kızlar bebislerinizi oturtmaya başladınız mı? Benimki 4 ay 1 haftalık kucağımda yattığında kendini çekip dikelmeye çalışıyor oturmaya isteklim ama bugün doktora götürdüm kontrole sordum nezaman destekli oturtmaya başlayalım diye daha erken 6. Ay destekli 7. Ay desteksiz oturtursun dedi. Kimi doktorlar 4.5 aylık olunca alıştırmaya başlayabilirsiniz diyor. Ek gıda için de 6. Ayda baslatirdim ama madem mama alıyor 5. Ay kontrolüne gelince konuşuruz erken baslatiriz dedi. Nasıl oturmadan mama sandalyesine ek gıdaya başlıcaz ki kafam iyice karıştı.

Back
X