2025 Mart transfer

Merhaba arkadaşlar ben 1subatta opu oldum sonraki adette kontrole gittiğimde alınan yumurtaların kalintilari olduğu soylendeve bunlar gidene kadar bekleyecegim bu ne demek başına böyle birşey gelen varmı

Merhaba arkadaşlar ben 1subatta opu oldum sonraki adette kontrole gittiğimde alınan yumurtaların kalintilari olduğu soylendeve bunlar gidene kadar bekleyecegim bu ne demek başına böyle birşey gelen varmı
Ben ilk defa sizden duyuyorum böyle birşey

Merhaba adet oldum ve bugun doktora gittim transfer planliyorduk bu ay için. Ama kist oluşmuş doktor doğum kontrol hapı verdi bi dahaki adetime kaldi yani transfer siz kullandınız mı doğum kontrol hapi
Benim de geçen ay kist oluşmuştu ama ben takviye bir hap kullanmıştım ondan dolayı olmuş , doğum kontrol hapı kullandım geçti , şimdi transfer öncesi ilaçlara iğnelere başladım , 1 martta transfer inşallah

Geçmiş olsun 1 aya geciyor yani ? Ilaclari toplam kaç gün kullanacaksınız benim doktorum hap alacaksın sadece dedi değişiyor demek ki

Geçmiş olsun 1 aya geciyor yani ? Ilaclari toplam kaç gün kullanacaksınız benim doktorum hap alacaksın sadece dedi değişiyor demek ki
Teşekkür ederim ? Kist doğum kontrol hapı ile geçti . Transfer öncesi ilaçlar her doktorun farklı oluyor , benim hem hap hem iğne var , bebeğin kalbi atana kadar kullanılacak dedi , eğer nasip olursa

Adetim geçikti ya stres yaptım sanırım
Ya açıkçası ben de daha beklemiyordum. 2-3 gün erken oldum. Siz ne zaman transfer olcaksiniz belli mi . Ben 17 Mart'ta. Ama çok geç geldi bana. Bugün birilerine yazdığımda verilen ilaçları düzenli kullanırsanız adet olmayacaksınız diye cevap aldım . Ha 11 Mart da rahim kalinligina bakilcak

Merhaba opudan sonra kist oluştuğu için bende ikinci adetimi bekliyorum transfer için doğum kontrolü hapı kullanıyorum ancak bu süreçte kahverengi akıntılarım var doğum kontrol hapı yapabilirmiş doktora sordum ilaca devam et dedi sizler de böyle bir durum yaşayan var mı ?

Bende opudan sonra 2. Adetimi beklerken c.tesi ilk adetimi oldum. Doktoruma bildirdim bana da doğum kontrol hapı verdi. Diğer adetime kadar içip bitince 2. Adette kontrolüme gideceğim. Fakat bu doğum kontrol ilacını neden verdi sormayi unuttum sizce neden veriyorlar transferden önce?

Aaa böyle bir şey de duymamıştım bu ne demek.
Şimdi regl oldun ya. Doktora gittin adetinle birlikte. Seni muayene etti ve bazı ilaçlar verdi. O verdikleri ilaçlar tahmin kalınlaşsın da transfer edildiklerinde bebek tutunabilsin. Belli bir kalınlığa gelmeden tutunması zor olduğu için o kalınlığa getirmeye çalışıyorlar. En az 7 mm olması gerekiyor. Bende o kadar kalınlaşmadığı için iptal oldu işte

Rahimi temizlesin yumurtlamayı engellesin diye biliyorum transfere hazırlık bir bakıma

Ben de kullandım doğum kontrol hapı. Ne verdilerse içiyoruz

Adet olmadığım için daha doktora gidemedim ne zaman transfer derler bilmiyorjm siz suan hangi ilaçları kullanıyor sunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…