• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mart transfer

Benim bana verilen kağıtta transfer tarihime 17 mart yazmışlar değişmez heralde diye düşünüyorum. Sanırım siz benden önce transfer olacaksınız 🫠🫠
İnşallah bu ay olurum dua et bana ben de sana ediyorum 🤲🏻😍

Günaydın, 3 Mart kızçeleri bugün büyük gün. İnşallah o güzel haberi hep birlikte alırız. Haberlerinizi bekliyoruz

İlkinde hiç belirti oldu mu? Agrı vs.
Bel ağrısı , regl ağrısı ve göğüs ağrısı vardı . Ama insan biraz da belirti arıyor bence , o kadar ilaç kullanıyoruz bunların hepsi ilaçlardan da olabiliyor . O yüzden belirti aramamak en doğrusu :)

Nasıl gidiyor beklemek :)) bir hafta kaldı test gününe
Bu 2 gün izinliyim sonrasında işe başlayacağım , belirsizlik çok can sıkıcı gerçekten , insan düşünmeden edemiyor . Kendimi çok yormadan ufak tefek işlerimi yapıyorum evde , biraz uzanıyorum biraz film izliyorum biraz telefona bakıyorum öyle

Bu 2 gün izinliyim sonrasında işe başlayacağım , belirsizlik çok can sıkıcı gerçekten , insan düşünmeden edemiyor . Kendimi çok yormadan ufak tefek işlerimi yapıyorum evde , biraz uzanıyorum biraz film izliyorum biraz telefona bakıyorum öyle
Doktor bana 10 gün rapor verdi ama eğer tutmazsa ve yeniden yaptırsam bu kadar vermesini bir daha istemem. İdeal olanı 3-5 gün arası muhtemelen. Test gününe kadar evdeyim. “Biraz” fazla oldu. Yani sağolsun beni düşündüğü için elbette ama fazla olduğu çok belli :))

Negatif geldi malesef çok, üzgünüm
😞 Neler hissettiğinize dair empati kurabiliyorum .
İlk transferde negatifti gördüğümde yıkılmıştım, eşim de aynı şekilde.. Ama bu yola girdikten sonra insan hayırlı olan böylesiymiş diyip bir şekilde yeniden ayağa kalkıyor , Rabbim güç versin 🙏🏻

Doktor bana 10 gün rapor verdi ama eğer tutmazsa ve yeniden yaptırsam bu kadar vermesini bir daha istemem. İdeal olanı 3-5 gün arası muhtemelen. Test gününe kadar evdeyim. “Biraz” fazla oldu. Yani sağolsun beni düşündüğü için elbette ama fazla olduğu çok belli :))
Yani 3-4 gün istirahat sonrası işe dönebilirsin dedi ben de öyle yapacağım , evde durunca insan daha çok kafada kuruyor sanki , o yönden kötü

Back
X