• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2026 - 2027 Jüpiter Aslan Burcunda - Burçlara Etkileri

Screenshot_20260501-145046.webp

♈ Yükselen Koç → 5. Ev

Aşk, flört, yaratıcılık, çocuklar

👉 Yeni bir aşk başlayabilir.👉 Yaratıcı projeler büyüyebilir.👉 Sosyal medya görünürlüğü artabilir.

Tema:"Hayattan yeniden keyif almayı öğreniyorum."

♉ Yükselen Boğa → 4. Ev

Ev, aile, kökler

👉 Taşınma veya ev alma fırsatları.👉 Aile ilişkilerinde genişleme.👉 Köklerle ilgili önemli farkındalıklar.

Tema:"Güvende hissettiğim yeri yeniden tanımlıyorum."

♊ Yükselen İkizler → 3. Ev

İletişim, eğitim, sosyal çevre

👉 Eğitim fırsatları.👉 Yazarlık, içerik üretimi ve konuşma alanında başarı.👉 Kardeşlerle ilişkilerde büyüme.

Tema:"Sesimi daha fazla kişiye duyuruyorum."

♋ Yükselen Yengeç → 2. Ev

Para, özdeğer

👉 Gelir artışı fırsatları.👉 Yeteneklerden para kazanma.👉 Kendine verilen değerin yükselmesi.

Tema:"Değerimi küçümsemeyi bırakıyorum."

♌ Yükselen Aslan → 1. Ev

Kimlik, beden, yeni başlangıçlar

👉 12 yıllık yeni bir kişisel döngü başlıyor.👉 Daha görünür ve özgüvenli hissedebilirsiniz.👉 Hayatınızda önemli açılımlar olabilir. İLİŞKİLER VE HAYAT PLANINDA GENİŞLEME FIRSATI DOĞUYOR.

Tema:"Yeni bir ben doğuyor."

♍ Yükselen Başak → 12. Ev

Bilinçaltı, kapanışlar, ruhsal gelişim

👉 Eski döngüler kapanıyor.👉 Spiritüel çalışmalar derinleşebilir.👉 Yalnızlık ihtiyacı artabilir.

Tema:"Bıraktığım şeyler geleceğimde yeni şeylere yer açıyor."

♎ Yükselen Terazi → 11. Ev

Arkadaşlar, topluluklar, hedefler

👉 Yeni çevreler ve güçlü bağlantılar.👉 Sosyal medyada büyüme.👉 Uzun vadeli hayaller için destek.

Tema:"Doğru insanlar beni ileri taşıyor."

♏ Yükselen Akrep → 10. Ev

Kariyer, statü, başarı

👉 Kariyerde yükseliş.👉 Tanınma ve görünürlük.👉 Liderlik fırsatları.

Tema:"Artık görünmez kalamıyorum."

♐ Yükselen Yay → 9. Ev

Yurtdışı, eğitim, inançlar

👉 Seyahat fırsatları.👉 Akademik başarılar.👉 Hayata bakış açısında genişleme.

Tema:"Dünya benim evim kalbimin götürdüğü yere giderim"

♑ Yükselen Oğlak → 8. Ev

Dönüşüm, ortak para, miras

👉 Krediler, yatırımlar veya ortak kaynaklarda gelişmeler.👉 Psikolojik şifa süreçleri.👉 Güçlü dönüşümler.

Tema:"Kontrolü bıraktıkça güçleniyorum."

♒ Yükselen Kova → 7. Ev

İlişkiler ve ortaklıklar

👉 Ciddi ilişki fırsatları.👉 Evlilik veya iş ortaklığı.👉 Hayatınıza etkili insanlar girebilir.

Tema:"Kendim olmak tam ve bütün olmak için başkaları aynadır."

♓ Yükselen Balık → 6. Ev

Günlük yaşam, iş, sağlık

👉 Yeni iş fırsatları.👉 Çalışma düzeninde iyileşmeler.👉 Sağlıklı alışkanlıklar oluşturma.

Tema:"Küçük rutinler büyük sonuçlar yaratıyor."

Screenshot_20260622-173646.webp

Derin nefes alın ve Jüpiter aslan geçişini bekleyin.. Bir şeyler değil,çok şey değişecek hayatınızda… Ektiğinizi biçecek, hayat sizden ne aldıysa daha fazlasını verecek… Ama önce siz inanın,harekete geçin ve Jüpiter’in açacağı yollar için hazırlıklı olun 🌸

a.webp

Jüpiter aslan burcunda kolektifte en çokkk ;

📍 Kalp , tansiyon ve dolaşım rahatsızlıklarına dikkat
📍 Güneş lekelerine dikkat
📍Size çok yüksek perdeden konuşan çok yüksek maddi manevi vaadlerde sözlerde bulunan kişilere kurumlara dikkat.
📍Hem dünyada hem ülkemizde yangınlara ve sebep olacak şeylere çok dikkat etmemiz lazım. Dilerim ki kötü olumsuz gündemler olmasın. Bunun için kolektif sorumluluk bilinci geliştirmemiz lazım
📍 Spekülatif riskli yatırımlara çokk dikkat. Altında özellikle ani yükselişler 1 günde düşüşler vs ...
📍 Yine çocuklar ile ilgili özellikle yine kalp , dolaşım , tansiyon , kalp ve dolaşım sistemi ile ilgili tüm gizli rahatsızlıklar. Yine çocuklar ile ilgili kolektifte hem olumlu hem olumsuz haberler gündem olabilir.
📍Yine ünlü camiası sahne sanat spor siyasetçiler vs Bunların Kayıpları , Başarıları , Sansasyonel bir takım durumlar vs
📍Türkiye'nin para , milli maddi manevi değerler evine alanına giriş yapacak Jüpiter. Özellikle bankalar , Her türlü finansal kuruluşlar , köklü şirketler vs gündem düzenlemeler. Bu kurumlar ile ilgili büyümeler bölünmeler dağılmalar da olabilir.

🍀 Jüpiter aslan burcunda diye abartmayın coşmayın özellikle lüks Tüketim ve riskli yatırımlar ile ilgili.
🍀 Egoya kibire dikkat !.. 2026 temmuzdan sonra güney ay düğümüde aslan burcuna geçecek, KARMA YARATMAYALIM !..
🍀 30 Haziran 2026 Jüpiter aslan burcu Transiti -1 yıllık süreç , bu dönemde Ateş elementi burçlar ile ( Koç , Aslan , Yay ) Hava elementi burçlar ( İkizler , Terazi , Kova ) daha olumlu etkiler alacaklar ...

aa.webp

Koç & Yükselen Koç: Sizin aşk, çocuklar, hobiler ve eğlence alanınıza olacak bu geçiş size şanslı ve keyifli bir dönemi getirebilecek. Yine bu dönemde aşk alanında güzel gelişmeler olabilir. Hobi gibi yaptığınız bir işi hayata geçirmeniz de söz konusu olabilir! İş kurma, çocuk yapma veya hayaliniz olan bir işe adım atmak için harika bir süreç olacak! Aşk konularında sorun yaşayan Koç’lar şifalanabilir ve çok güzel bir aşk yolunuza gelebilir!

Boğa & Yükselen Boğa: Sizin ev, aile alanınıza olacak bu geçiş ile bir taşınma konusu gündeme gelebilir. Alım – satım konularında şanslar veya aileden gelecek destekler – miraslar bu yılın konuları arasında olacak! Biraz köklenme problemi yaratabilecek bu etki ile aile – atalar şifası dönemi de başlıyor olacak!

İkizler & Yükselen ikizler: Sizin iletişim, işbirlikleri alanınıza olacak bu geçiş ile yeni bir eğitime başlamak, işe başlamak veya işbirliği oluşturmak için güzel bir yıl. Yeni bağlantılar kurabilir, insanlar tanıyabilirsiniz, yine çok seyahat etmeniz ve yeni yerler görmeniz içinde iyi bir yıl olacak. Kardeşler ve yakın akrabalardan gelecek şans ve destekler de söz konusu olabilir bu yıl!

Yengeç & Yükselen Yengeç: Şanslı yılınızı yaşadınız şimdi bu yıl artık şans parasal konularda olacak tam bir bolluk – bereket yılına giriyorsunuz (tabii asıl etkiyi bireysel haritanızdan görürüz) Bu yıl yüksek ve yeni kazanç kapıları açılabilir, dikkat etmek gereken gelen paranın hızla harcanması olabilecek!

Aslan & Yükselen Aslan: Burcunuza Jüpiter’in gelmesi 12 yılda olan bir şans! Tam bir genişleme, kendinizi keşfetme, özgürleşme, bilgilerinizi güncelleme ve hayatınızda şanslı başlangıçlar yapma zamanı, özellikle bu Temmuz – Ağustos ayının oldukça kuvvetli etkileri olacak hayatınızda! Tabiiki en doğru yorum bireysel haritanızdan ama genel olarak oldukça iyi ve şanslı bir etki!

Başak & Yükselen Başak: Sizin için bir şifalanma, ne istediğinize karar verme, hayatınızdan gereksiz, size artık hizmet etmeyen şeyleri çıkarma zamanı. Bilinçaltınızdaki korkuların üzerine çıkma zamanı!

Terazi & Yükselen Terazi: Hayallerinize odaklanmak için harika bir yıl olacak. Yeni arkadaşlar, yeni bir çevre, hayalleriniz yolunda adımlar atmak için son derece iyi bir yıl. Güzel bağlantılar yapabilir, bazı derneklere – sosyal gruplara üye olabilirsiniz!

Akrep & Yükselen Akrep: Kariyeriniz, hayatta gittiğiniz yol ve yön ile ilgili güzel gelişmeler ve destekler olacak, tam bir parlama yılı. İşiniz ve kariyeriniz açısından son derece önemli bir yıl olacak, yine yaşadığınız yer, yaptığınız iş gibi konularda değişimler ve gelişmeler olabilir. Şansınıza inanırsanız çok daha şanslı gelişmeler elde edebilirsiniz!

Yay & Yükselen Yay: Tam bir hayata bakış açınızı değiştirme yılı, bu etki yeni bilgiler ve bakış açıları getirebilecek! Bakış açısını değiştiren hayatının yönünü değiştirebilecek. Yeni eğitimler, yurtdışı konuları ve yabancılardan yana şanslar da aktif olacak! Seyahatler, genişleme ve içinizdeki gücü keşfetmek için harika bir dönem olacak

Oğlak & Yükselen Oğlak: Sizin için parasal konularda gelişmeler, bollaşma ve yatırımlar yapma şansı olacak. Güzel yatırımlarla para alanınız bollaşabilir veya miraslardan yana şanslar yaşanabilir!

Kova & Yükselen Kova: Sizin tam karşıt alanınıza olacak bu geçiş ikili ilişkilerden yana şanslar getirecek bu eşten yana şans veya bir ortaklık ile elde edilecek şanslar olabilir. Yine bu dönemde bir evlilik veya mutsuz ilişkiden ayrılarak özgürleşme de söz konusu olabilir. Danışmanlık işi yapanların en yoğun dönemi olabilir!

Balık & Yükselen Balık: Sizin çalışma, üretme alanınıza olacak bu geçiş ile birlikte iş alanında çeşitli şanlar veya sizin için çalışanlar varsa onlardan gelecek şanslar söz konusu. Sağlık alanında bazı görmezden geldiğiniz konuları ortaya çıkararak şifalanmasını isteyebilir, yine sağlık problemleri olanlar için ise iyi bir şifalanma zamanı olacak

jj.webp

Jüpiter’in Aslan burcuna geçişi gerçekten de sahne ışıklarını üzerimize çeken, “Ben buradayım!” dedirten, harika bir vizyon ve markalaşma dönemini başlatıyor. Dokunduğu her şeyi büyüten o muazzam Jüpiter enerjisi, Aslan’ın yaratıcı, parlama odaklı ve lider ruhuyla birleşince ticari adımlar, marka yaratma ve topluluk önünde görünür olma arzusu tavan yapacaktır.
Geçmiş döngülere bakıp bu enerjiyi nasıl yönetebileceğimizi ve Jüpiter’in Aslan’daki geçmiş ayak izlerini inceleyelim:

Jüpiter Aslan Burcunda: Geçmiş Yıllar

Jüpiter bir burçta yaklaşık 1 yıl kalır ve o burçtaki turunu ortalama 12 yılda bir tekrarlar. Yakın geçmişe ve biraz daha geriye baktığımızda, Jüpiter’in Aslan burcunda olduğu dönemler şunlardı:
16 Temmuz 2014 – 11 Ağustos 2015
1 Ağustos 2002 – 27 Ağustos 2003
18 Ağustos 1990 – 12 Eylül 1991
5 Eylül 1978 – 29 Eylül 1979 (ve aradaki kısa geri hareketler)

Küçük Bir Not: Hayatınızda, özellikle 2014-2015 veya 2002-2003 yıllarında markalaşma, görünürlük, yaratıcı projeler veya kişisel sahnede parılama anlamında ne gibi döngülerden geçtiğinizi şöyle bir hatırlamak, bu yeni 1 yıllık dönemin fragmanı gibi size ışık tutabilir.

Marka Yönetimi ve “Yıldız Gibi Parlama” Stratejisi

Jüpiter Aslan’dayken sönük, sıradan ve “arkada saklanan” hiçbir şey büyümez. Markamızı hayata geçirirken ve yönetirken şu dinamikleri beslemek enerjiyi yukarı taşıyacaktır

• Görsel Kusursuzluk ve Marka Kimliği: Aslan burcu kaliteyi, lüksü ve şekilsel olarak "büyük, elit ve dikkat çekici" olanı sever. Logodan paketlemeye, sosyal medya dilinden vizyon bildirisini sunmaya kadar her şeyin "marka" gibi kokması, kaliteli durması gerekir. Minimalist bir şıklık bile içinde bir "krallık/kraliçelik" aurası barındırmalıdır.
  • Sahnede Olmak (Görünürlük): Markanın arkasındaki yüzün, yani liderin veya kurucunun öne çıkma vaktidir. "Ürünlerimi koyayım ama ben görünmeyeyim" demek bu dönemde Jüpiter enerjisini biraz harcamak olur. Hikayenizle, enerjinizle ve yaydığınız ışıkla sahnede olmalısınız.
  • Özgüvenle Sunmak: Rezervuarı geniş tutmak, sunduğunuz hizmetin veya ürünün arkasında sarsılmaz bir ego değil ama sağlıklı bir özgüvenle durmak çok önemlidir.

Dikkat Edilmesi Gereken "Aslan" Tuzakları​

Sizin de çok doğru belirttiğiniz gibi, Jüpiter dokunduğu her şeyi (iyiyi de kötüyü de) büyütme eğilimindedir. Aslan’ın gölge yönleri bu süreçte en çok sınav vereceğimiz yerler olacak:

• Kibir ve "Ben Bilirim" Egosu: Başarı geldikçe veya ışıklar üzerimize döndükçe, bunu kör bir kibir haline getirmemek gerekir. Jüpiter cömertliği sever; eğer ego ön plana çıkarsa, Jüpiter’in o koruyucu ve bereketli gölge şemsiyesi kapanabilir.
  • Şekilcilik ve Aşırı Lüks Akımı: İçerikten ziyade sadece "görüntüye" yatırım yapmak, her şeyin en markalısına, en gösterişlisine koşup özü kaçırmak bu dönemin finansal ve vizyoner tuzaklarındandır. Markanızın dışı kadar içinin de dolu olması şarttır.
  • Onay ve Sevilme Bağımlılığı (Saçının Okşanması İsteği): "Herkes beni övsün, herkes markamı alkışlasın" dürtüsü çok yükselebilir. Eleştiriye kapalı olmak, sadece duymak istediğimiz güzel sözlerin peşinden gitmek bizi yanlışa sürükleyebilir. Sevgi arayışını dışarıda bir bağımlılık haline getirmeden, kendi ışığımızın merkezinde kalmalıyız.

Özetle; Önümüzdeki bir yıl boyunca odağımızı tamamen "ışıltımızı en kaliteli, en cömert ve en yaratıcı şekilde dünyaya sunmaya" çeviriyoruz.
Bu geçişle birlikte kendi haritanızda Aslan burcunun kestiği ev neresiyse, hayatın o alanında devasa bir büyüme, sahnede olma ve "yıldızlaşma" etkisi yaşanacaktır. Bu görkemli döngüyü en güzel şekilde yönetmeniz dileğiyle!

Screenshot_20260624-215621.webp

Screenshot_20260624-215623.webp

Screenshot_20260624-215624.webp

Screenshot_20260624-215625.webp

Screenshot_20260624-215626.webp

En olumlu etkiyi: Koç-Aslan-Yay alırken
diğer şanslılar:İkizler ve Terazi ancak herkes de doğum haritasında Aslan burcunun kestiği ev temalarında şans yakalayacak, büyüme-gelişme yaşayacak.

Sonunda hepimizin beklediği o ışıltı geldi. Jüpiter Aslan burcunda transit etmek için gün sayıyor..Bu transit en son “16 Haziran 2014’da başlayıp, 11 Ağustos 2015’e” kadar sürdü.. O yılları hatırladığınızda nelerle uğraşıyordunuz gözden geçirin..

Jüpiter şimdi ise “30 Haziran 2026’da Aslan burcuna geçip, 26 Temmuz 2027’ye” kadar bu burçta kalıyor. Bu dönem görünürlük, yaratıcı üretim, liderlik, aşk ve kişisel marka konularını büyütür. Bulunduğu burcu genişletmesiyle bilinen Jüpiter, bu sefer görünürlüğü ve özgüveni daha da kuvvetlendirecek..

Kalbinizi ne kadar genişletir, cömert olur ve kendinize inanırsanız bu yerleşimden fazlasıyla verim alırsınız..

Back
X