• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    4

Editor

Edidir Edi
Pro Üye
Emoji Skoru
3.105
Puanlar
658
Yer
İstanbul
Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 01-08-2026

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.

ANNE ADIYAŞKAÇINCI ÇOCUKSATKESEKALP ATIŞITAHMİNİ CİNSİYETCİNSİYETTAHMİNİ DOĞUM TARİHİBEBEĞİN İSMİ

Ben burda yerimi alayım iki gun once gebe oldugumu öğrendim
Bende bu sabah öğrendim. Çok heycanlıyım. İkimiz için de hayırlı olsun. Sağlıkla bebeklerimize kavuşalım inşallah. Serüvenim 2025 temmuzda başladı. Ağustos ortasında düşük yaptım. Aslında sürpriz bi gebeliğim olmuştu. Ama düşükle sonuçlanan ve çok karmaşık bi dış gebelik hikayem var. O yüzden beklemiyordum ama içten içe istiyordum. Sadece iki gündür memede sızlama şikayetim vardı. Öylesine test yaptırdım ve sonuç beta 335 🥲 <3

Bende bu sabah öğrendim. Çok heycanlıyım. İkimiz için de hayırlı olsun. Sağlıkla bebeklerimize kavuşalım inşallah. Serüvenim 2025 temmuzda başladı. Ağustos ortasında düşük yaptım. Aslında sürpriz bi gebeliğim olmuştu. Ama düşükle sonuçlanan ve çok karmaşık bi dış gebelik hikayem var. O yüzden beklemiyordum ama içten içe istiyordum. Sadece iki gündür memede sızlama şikayetim vardı. Öylesine test yaptırdım ve sonuç beta 335 🥲 <3
Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla daim olsun insallaaah rabbim bebişinize kavustursun grubun üyesi oldunuz ayrıca tebrik ederim bizlerde geliriz ardınızdan insallah bekleyenler 💕🤲🏻😍🥰♥️

Amin hayırla sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallah 😇🥰

Merhabalar regl gününüz geçmiş miydi acaba kan testi yaptığınızda

Merhabalar regl gününüz geçmiş miydi acaba kan testi yaptığınızda
Ben 45-50 gün döngüsü olan biriyim. Birde beklemediğim için gün takibi yapmamıştım. Şans eseri ufak bir baygınlık geçirdim ve göğüs ağrım vardı doktor test yaptı öyle öğrendim. 17 kasım 335 , 19 kasım 1211 , 21 kasım 2493 tü test sonuçlarım. Bugün doktor ultrasona çağırdı gittim ama vajinalden bile kese görünmedi şu an moralim çok bozuk

Merhabalar dün erken gebelik testi yaptım cıft cizgi gordum kan verdim beta boyle cıktı normal mi adet günüm suan ama kanda cıktı sizce deger nasıl

Eklentiler

• 1000050196.webp
    1000050196.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 394
Back
X