• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2026 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    128
Oyy hissettiğin çıktı demek aşağı inmiş bebito😍😍iyi maşallah kaçıncı haftadasın şuan? Her doktor çatı muaneyesi yapmıyor ya bazisi sadece dogum anında yapiyor aslinda bakarsan bir yandan haklilar cunku atiyorum 36 daki bebek kilosu ile 40 taki farkli e sennin catin genis ve rahatsa da bu sefer bebisin kilosu fazlaysa gene riskli olabilir
Bugün 36+4 🤗

@Middleton canım ne yaptin, nasilsiniz

Doktordan çıktım, Bebek inmiş 🥰 daha yol uzun ama yinede iyi haber, birde kol hareketlerini hissettim bu sabah çok belirgin bir şekilde ilk defa ve çok aşağıdaydı, daha çok bacak ve ayaklarını hissediyordum bugüne kadar. Çatı muayenesi iki kez sordum, yapmadı daha erken dedi, nesi erken anlamadım burada doktorlar son haftaya kadar bakmak istemiyorum gibi birşey var bende anlamadım 😅 baksa ne olurdu, içim rahatlardı biraz..
Erken bana ilk 39 yapti hic acilma yoktu sonra 3 cm hala3 kaldi acilma ilk dogumda zor oluyormus

Hayırlı olsun sağlıkla büyütün inşallah♥️
Müsait olunca biraz bahseder misiniz kaçıncı haftada su gelişi sancı vs nasıl karşıladınız ? Bizlerede fikir oluur :)
Teşekkür ederiz, Sezaryen doğum ile 38+3 de geldik. Ne yazık ki epidural yapamadılar (omur iliklerimin arasından iğne geçmedi) genel anestezi verildi, buna rağmen sütüm hemen geldi, sadece ben fazlası ile aptal gibiyim (ilk defa anestezi etkisi), bebek makat gelişti çok şekilsiz duruyordu içeride bu nedenle bacakları hafif ayrık ancak doktorlar endişe etmeyin dedi. Kilosu ultrasonda 3200 lerdeydi 2500 olarak doğdu. Bizde hiç meme reddi olmadı çok güzel emiyor hatta hep memede durmak istiyor. Ancak arada benim içim geçiyor o yüzden ben emzirirken eşim de bekliyor. Operasyondan 5-6 saat sonra ayağa kalktım ilk kalkış zordu sonra ne kadar ayakta durursam o kadar rahat oldu.

Çok teşekkür ederiz, gayet iyiyim ilk günün paniği geçince işler kolaylaştı . Umarım sizlerin çok çok çok rahat geçer doğumları 🙏
Çok sevindim, hemen emmesine de çok sevindim kolayca toparlar kilosunu minnoş. İsim ne koydunuzz

Back
X