Anne Grupları 2027 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    28
Öyle gerçekten. İnsanız elden de birşey gelmiyor. Rabbim dermansız dert vermesin. Ama içinizi ferah tutun. Demesi kolay değil bende çok sıkıntılar çektim ilk hamileliğimde evlat acısı yaşadım. Toprağa verdim, bedenimde yasını tutabilcek derman kalmamıştı. Ölümle burun buruna geldim.
Şimdi bakıyorum kocaman 1 buçuk yıl geçmiş benim için 100 yıl gibiydi. Dua ettim çok. Rabbim evlatla imtihan etmesin sağlıkla imtihan etmesin. Dilerim her birimiz sağlıkla gebeliğini tamamlarız sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi. Perinatolojiyi iyi seçmenizi öneririm maddi durumunuz nedir bilmiyorum. Ama bir kaç görüş akın lütfen. Devlette muhakkak iyidir ama özel bir doktora da görünün. Devlette açıklamıyorlar, sorun soramıyorsun Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın yolunuzu
Rabbim hepimize dayanma gücü versin inşallah 🙏🏻 zaten profesör e gidiyordum özele . Şimdi de doçent bir perinatolog a özel kliniğine randevu aldık . İnşallah güzel şeyler duyarız

Ben şu an perinatalojide takipliyim. Kendi isteğimle ama diğer doktorlar bir şekilde orada kalmam için itiyorlar resmen. Her muayene detaylı gibi pimpirikli geçiyor haliyle ama başka doktora gitsem emimin her muayenenin sonunda oraya da bir danış diye diye savacaklar başlarından.
Aman neyse onlar işlerini bildikleri gibi yapsınlar ama biz çocuklarımızla sağlıklı huzurlu bir şekilde büyüyelim inşallah.
Canım başını okuyamadım ama bence başka doktora da git ben belki 15 tane doktor değiştirdim şu an gittiğim doktorum da eskiden araştırmada görev yapmış bir hekim. Özel kliniğine gidiyorum benim fetal dna da delesyon çıktı Allah korusun bebeğimde iktiyoz olabilirmiş. En başta hiç takmadım fetal yaptırdığım merkezin doktoru %40 doğruluğu dedi ama genetiğe gittim yine de ve bana o kadar korkunç şeyler söylediler ki anlatamam. Çok kötü 2 hafta geçirdim ama şu an Allah'a teslim oldum. Yaşım 30 mart ayında ilk bebeğimin kalbi durdu. Şimdi bu durum. Benim doktorum dedi ki devlet hastanesi özellikle en kötü senaryoyu söylet ki seni başından savsın bir daha oraya gitmemen için dedi. Allah'a sığın ona güven benim halam 40 yaşında doğum yaptı çocuğun varlığını 6. Ayda öğrendi ve bulgur kazanları taşımıştı o süre zarfında şu an kuzenim ilk bine girdi sınavda sülalenin en zeki, akıllı, sosyal çocuğu. Her dedikleri doğru olsa bu ülkede bebek kalmazdı.

Canım başını okuyamadım ama bence başka doktora da git ben belki 15 tane doktor değiştirdim şu an gittiğim doktorum da eskiden araştırmada görev yapmış bir hekim. Özel kliniğine gidiyorum benim fetal dna da delesyon çıktı Allah korusun bebeğimde iktiyoz olabilirmiş. En başta hiç takmadım fetal yaptırdığım merkezin doktoru %40 doğruluğu dedi ama genetiğe gittim yine de ve bana o kadar korkunç şeyler söylediler ki anlatamam. Çok kötü 2 hafta geçirdim ama şu an Allah'a teslim oldum. Yaşım 30 mart ayında ilk bebeğimin kalbi durdu. Şimdi bu durum. Benim doktorum dedi ki devlet hastanesi özellikle en kötü senaryoyu söylet ki seni başından savsın bir daha oraya gitmemen için dedi. Allah'a sığın ona güven benim halam 40 yaşında doğum yaptı çocuğun varlığını 6. Ayda öğrendi ve bulgur kazanları taşımıştı o süre zarfında şu an kuzenim ilk bine girdi sınavda sülalenin en zeki, akıllı, sosyal çocuğu. Her dedikleri doğru olsa bu ülkede bebek kalmazdı.
Canım doğru söylüyorsun aynı zamanda doktor doktor gezsem de sonuç değişmeyecek. Ne gelirse Allah’tan onu kabul etmekten başka çaremiz yok.

Canım doğru söylüyorsun aynı zamanda doktor doktor gezsem de sonuç değişmeyecek. Ne gelirse Allah’tan onu kabul etmekten başka çaremiz yok.
Ne dedilerini tam olarak bilmiyorum ama hep dua edeceğim inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza

Merhaba kizlar bilgilerinize dayanarak bir soru sormak istiyorum days comfort testi guvenilir midir sizce ? Adetim duzensiz oldugu icin gecikme gunumu bilmiyorum fakat son bat tarihimin uzerinden 34 gun gecti , 3 gun once test yapmistim negatifti. Suan bu sekilde cikti. Bosuna da umutlanmak istemiyorum ama bilemedim test hatali olabilir mi
Canım kuruma çizgisi gibi durmuyor kan verirsen netleşir. En fazla 2 güne kan verirsen beta hgc 100 gördüğün gün üzerinden gebelik takibine devam edersin. Hayırlı olsun inşallah.

Merhaba kizlar bilgilerinize dayanarak bir soru sormak istiyorum days comfort testi guvenilir midir sizce ? Adetim duzensiz oldugu icin gecikme gunumu bilmiyorum fakat son bat tarihimin uzerinden 34 gun gecti , 3 gun once test yapmistim negatifti. Suan bu sekilde cikti. Bosuna da umutlanmak istemiyorum ama bilemedim test hatali olabilir mi
Benim bu testtendi silikti ama hamileyim

Back
X