- Konu Sahibi hazalinkooo
Bu hafta 14 oldukKaç haftalıksınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu hafta 14 oldukKaç haftalıksınız
merhaba biz fetal yaptırdık çok şükür güzel çıktı sonuçlar doğruluk oranı yüksek olan bir testHerkese merhaba 7+2 deyim. Kalp atışını 6+2 de duyduk. 8. hafta kontrole çağırdı 12. haftada taramalar başlar dedi. Ben fetal yaptırmayı düşünüyorum siz bu konuda ne yapmayı düşünüyorsunuz ve fetal için güncel fiyatı hakkında bilgisi olan var mı?
İlk mi benim sezeryan ve ikiz gebelik 40 haftaya göre 22 ağustos ama başında doğum olacak gibi hissediyorummerhaba 13 haftalık olduk ağustos sonu gibi doğum planlanıor
Bende gecen hafta fetal dna için kan verdim yetersi z gelmiş kan sulandırıcı iğne ve hap kullanıyorum kan vereceğin gün kullanma dediler bakalım canım sıkıldı bu duruma 1 hafta tekrar mı bekleyeceğim yaamerhaba biz fetal yaptırdık çok şükür güzel çıktı sonuçlar doğruluk oranı yüksek olan bir test
evet ilk bende sezeryan olsun isterim daha çok vakit var ama talebim sezeryanİlk mi benim sezeryan ve ikiz gebelik 40 haftaya göre 22 ağustos ama başında doğum olacak gibi hissediyorum
evet kan almayana gelmeden önce dıyolar aslında kan sulandırıcı kullanmayın dıye bızım sonuclar cıktı cok şükür sıkıntı yok cinsiyetimizde erkekBende gecen hafta fetal dna için kan verdim yetersi z gelmiş kan sulandırıcı iğne ve hap kullanıyorum kan vereceğin gün kullanma dediler bakalım canım sıkıldı bu duruma 1 hafta tekrar mı bekleyeceğim yaa
Benim ilki sezeryandı yani eğer doktorunuz normal doğum için ihtimal vermiyorsa beklemeyin korkutmak istemem ama ben biraz inat ettim devlet hastaneside prosedür gereği %1 bile ihtimal varsa normal doğumdan vazgeçmiyor 19 saat boyunca işkence çektim resmen kızım kasılmalardan kordona dolandı solunumda sıkıntı oldu 5 gün yoğun bakımda kaldı 1 kilo verdi toparlamak çok zor oldu şükür ki bu kez direk sezeryan olacak ondan yana rahatım herkes kötülüyor ama gerçekten doğum sonrası ayaklandığınızda sürekli yürürseniz çok rahat oluyorsunuz ben 5 saat dinlene dinlene yürüdüm ağrımda gazımda olmadı Allah şişede bi avazda doğurmayı nasip etsin dediklerimi dikkate alırsınız belki benim bu kez ikiz ikisi erkek rabbimin nasibi kavuşmak ya nasip olsunevet ilk bende sezeryan olsun isterim daha çok vakit var ama talebim sezeryan
sağlıkla alalım kucaklarımıza yavrularımızı inşallah ben normal doğum yapabilceğimi düşünmüyorum oldum olası hep sezeryan dedım ki çok zor sancısı açılma beklemesı ve dedıgınız sorunlarında olabılme ıhtımalı korkutucuBenim ilki sezeryandı yani eğer doktorunuz normal doğum için ihtimal vermiyorsa beklemeyin korkutmak istemem ama ben biraz inat ettim devlet hastaneside prosedür gereği %1 bile ihtimal varsa normal doğumdan vazgeçmiyor 19 saat boyunca işkence çektim resmen kızım kasılmalardan kordona dolandı solunumda sıkıntı oldu 5 gün yoğun bakımda kaldı 1 kilo verdi toparlamak çok zor oldu şükür ki bu kez direk sezeryan olacak ondan yana rahatım herkes kötülüyor ama gerçekten doğum sonrası ayaklandığınızda sürekli yürürseniz çok rahat oluyorsunuz ben 5 saat dinlene dinlene yürüdüm ağrımda gazımda olmadı Allah şişede bi avazda doğurmayı nasip etsin dediklerimi dikkate alırsınız belki benim bu kez ikiz ikisi erkek rabbimin nasibi kavuşmak ya nasip olsun
Ya gerçekten sadece mevzu açılma değil açılma olmayınca önce ilaçlı tamponlu bişey rahime yerleştiriyorlar onun ağrısı başka bir dünya bildiğiniz vajinal kemikler kırılıyor hissi suni sancı bir diğeri 5 dk da bir vajinal muayenne elle canın acısa bağırsan da suçlusun sadece ameliyathanede o kadar sancım vardı ki anestezi iğnesini görünce aklıma gelen tek şey doktora ağrımı kesecek mi demem travma benim için aklıma geldikçe kötü oluyorum sezeryan en azından hazır bile isteye gidiyorsun biliyorsun ne olacağını normal doğumda denk gelen ebe bile şans o derecesağlıkla alalım kucaklarımıza yavrularımızı inşallah ben normal doğum yapabilceğimi düşünmüyorum oldum olası hep sezeryan dedım ki çok zor sancısı açılma beklemesı ve dedıgınız sorunlarında olabılme ıhtımalı korkutucu
Kesinlikle normal yapmıyorum sezeryan mis gibi:)))Ya gerçekten sadece mevzu açılma değil açılma olmayınca önce ilaçlı tamponlu bişey rahime yerleştiriyorlar onun ağrısı başka bir dünya bildiğiniz vajinal kemikler kırılıyor hissi suni sancı bir diğeri 5 dk da bir vajinal muayenne elle canın acısa bağırsan da suçlusun sadece ameliyathanede o kadar sancım vardı ki anestezi iğnesini görünce aklıma gelen tek şey doktora ağrımı kesecek mi demem travma benim için aklıma geldikçe kötü oluyorum sezeryan en azından hazır bile isteye gidiyorsun biliyorsun ne olacağını normal doğumda denk gelen ebe bile şans o derece
18+4 teyim 2 nisanda kontrol var bakalım doktor yönlendirmesiyle gideceğim 22 24 arası yapılıyorherkese selam detaylı ultrasyon yaptıranlar oldumu bizim 25 nisanda gün aldık
17+4 teyim 20. hafta için detaylı ultrasyon randevusu verdi. Hemen hemen sizinle aynı zamanda yaptıracağım.herkese selam detaylı ultrasyon yaptıranlar oldumu bizim 25 nisanda gün aldık
Kızlar selam ikili tarama testi vermiştim. Burun kemiği gözüktü ve ense kalınlığı da 1.2 mm idi. Dün enabızda bi sonuç çıkmış ama rapor değil. Papp-a 2885 mUI/L serbest beta hcg ise 36.5 ng/L diye bir değer. Bunlar tek başına bir anlam ifade etmiyor sanırım değil mi? Genelde kimin değerlerini okusam Papp kısmı düşük benimki yüksek olunca korktum.
Kızlar selam ikili tarama testi vermiştim. Burun kemiği gözüktü ve ense kalınlığı da 1.2 mm idi. Dün enabızda bi sonuç çıkmış ama rapor değil. Papp-a 2885 mUI/L serbest beta hcg ise 36.5 ng/L diye bir değer. Bunlar tek başına bir anlam ifade etmiyor sanırım değil mi? Genelde kimin değerlerini okusam Papp kısmı düşük benimki yüksek olunca korktum.
merhaba ben 2li tarama yaptırmadım doktor zaten doğruluk oranı %80 demişti oyüzden detaylı ultrasyon ve fetal dna yaptır belki bir hata vardır ama içinide ferah tut bu testler yanılması yüksekmerhaba bende aynı sizin durumunuzdayım. ilerleyen süreçte neler oldu acaba?
Teşekkür ederim fetal dna yaptırdım risk düşük çıktı çok şükürmerhaba ben 2li tarama yaptırmadım doktor zaten doğruluk oranı %80 demişti oyüzden detaylı ultrasyon ve fetal dna yaptır belki bir hata vardır ama içinide ferah tut bu testler yanılması yüksek![]()
Merhaba onların tek başına bir anlamı yokmuş çok şükür bizim temiz geldimerhaba bende aynı sizin durumunuzdayım. ilerleyen süreçte neler oldu acaba?