• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2026 Ağustos Anneleri

Selam agustos anneleri bende bu gruba dahil anne adayıyım bugün randevum vardı 7+3 haftadayız inşallah

Merhaba kızlar bende pazartesiye randevu aldım 6.hafta olacak bakalım iniaşlah kalp atışını duyarız 🤲 bizim ki ya Eylül başı ya ağustos sonu gibi bende nifty testini kesin yaptıracağım❤️🌸

Ağustos anneleri selam ...11. haftamin ilk gununde fetal DNA sonucumu öğrendim ❤️..5 günde çıktı çok şükür sağlıkli risk görünmüyor tabi Çarşamba günü doktora daniscaz tabi .. cinsiyeti de öğrenmis oldum Allah'ın izniyle erkek annesi olacagim 🩵darısı sizin başınıza 🙏
Hayırlı olsun canımmm canım daha çok tuzlu mu çekiyordu tatlı mı 😂

2026 Ağustos anneleri grubu başka mıydı silindi mi yorumları bulamıyorum

Yeni haftadan herkeze selam kızlar nasıl gidiyor? hamilelikleriniz kacıncı haftadasınız ? Cinsiyet ne hissediyorsunuz kacıncı cocugunuz olacak ? 🫣😍

Selam herkese bugün 9+5 deyim. 14. Haftada serklaj olacağım benzer durumda olan var mı? Grup neden aktif değil ?

Hanımlar selam ben 18 ocakta evde test ile öğrendim gebeligimi 3 yıldır istiyorduk, inanmadım hemen 19 nda doktora gittim vajinal ultrason ile bakildi ama kese göremedim dedi kan verdim idrar verdim. Beta HCG 245 çıktı haftaya tekrar gel dedi rahim 27mm kalınlaşmış yeni olabilir ama kese gormeden net gebesin diyemem dedi kese ne zaman görünür endişeliyim tercrubelerinize talibim🤲🏻🕊️

Merhabalar bende Ağustos sonu gibi doğum yapacak gibi görünüyorum. Kalp atışı duyan var mı aramızda varsa hangi hafta ve günde duydunuz

5+2yim, kese ve kalp atışı için 2 hafta sonra çağırdı doktorum (tüp bebek). Belirti olmaması normal mi? Arada adet ağrısı gibi ağrım oluyordu ama onlar kalmadı.
Bence sevinin belirti olmamasina 5 haftada kusmaya basladim 13 haftayi bitircem hala kusma devam insallah sizinki sakin boyle devam eder

Hanımlar selam ben 18 ocakta evde test ile öğrendim gebeligimi 3 yıldır istiyorduk, inanmadım hemen 19 nda doktora gittim vajinal ultrason ile bakildi ama kese göremedim dedi kan verdim idrar verdim. Beta HCG 245 çıktı haftaya tekrar gel dedi rahim 27mm kalınlaşmış yeni olabilir ama kese gormeden net gebesin diyemem dedi kese ne zaman görünür endişeliyim tercrubelerinize talibim🤲🏻🕊️
Endiselenmeyin cok yeni daha ben 1007 ogrendim 5+4 keseyi gordu oda alttan muayene yapip karindan gorwmedi

Kızlar merhaba bende 11+2 deyim bu hafta. Dün fetal dna yaptırdım. Doktorumun önerisi ile viagen’e yaptırdım. Sizler nereye yaptırdınız?

13. Haftamdayım ikiz bekliyorum🥲 sağlıkla gelsinler bütün bebişler♥️

Kızlar merhaba bende 11+2 deyim bu hafta. Dün fetal dna yaptırdım. Doktorumun önerisi ile viagen’e yaptırdım. Sizler nereye yaptırdınız?
Sonucunuz güzel gelir inşallah 🤲🏻 ben sadece ikili tarama yaptırmayı düşünüyorum bebişin cinsiyeti belli olunca bizede haber verin 🥰

Back
X