Gebeliğe Hazırlık 2026 EKİM-KASIM-ARALIK GEBELİK PLANLAYANLAR🤰🏻🤲🏻💖

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok teşekkür ederim canım Rabbim seni de sevindirsin..
idrara sıkışma
Çok acıkma yaşadım adetten ayrı olarak çabuk acıkıyordum bunu adet zamanı da yaşıyorum ona benzetmiştim pms dönemin de. Sağ kasık tarafta çok ağrılı olmayan hafif sancılar yaşadım
yaa çok mutlu oldum vallahi inşallah yarın bende bu sonucu görürüm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ♥️♥️

Aşklarım ben yarın doktora gidiyorummmm
Gerekirse yumurta takibini doktorum ile yapacağım yarın bir detaylı konuşayım bakalım ne diyecek

Reglim normalde çok gelirdi şu iki aydır az az geliyor
Bir bunları detaylı konuşayım bakayım ne diyecek

Kızlar bu Norml mı yoksa bu kıtmı bozuktu dün bıle daha belırgındı erken dıyemı acaba geçen kı gebelık 12 gundekı pikte oldu ama aradan çok olay gectı kurtajlar falanlar adet sokturuculerı 🤦🏻‍♀️
Dalgalanıyor olabilir bence bi kaç güne pik olacak

Aşklarım ben yarın doktora gidiyorummmm
Gerekirse yumurta takibini doktorum ile yapacağım yarın bir detaylı konuşayım bakalım ne diyecek

Reglim normalde çok gelirdi şu iki aydır az az geliyor
Bir bunları detaylı konuşayım bakayım ne diyecek
Evet bide gecikti di mi bu ay bana polistol iyi geldi takviye verir belki benimde arası açıldı adet azaldı

Çok degısık adetin 12-15 arası olurdu rastgelemı oluyoruz 🤦🏻‍♀️nasıl bulucaz bu pili

İyi akşamlar arkadaşlar belki saçma gelicek ama bebek denemeye başladığımızdan beri her şey garip olmaya başladı ya da ben fark ediyorum bilmiyorum ama benim yumurtlama dönemi dışında da şeffaf uzayan yumurtlama akıntısıyla çok benzer akıntım geliyor. Haliyle kafam karışıyor. Bu durumu yaşayan var mı ? Bu ay 3. Denememiz . Eğer bu ay da olmazsa ovülasyon testine geçiş yapıcam sanırım..

İyi akşamlar arkadaşlar belki saçma gelicek ama bebek denemeye başladığımızdan beri her şey garip olmaya başladı ya da ben fark ediyorum bilmiyorum ama benim yumurtlama dönemi dışında da şeffaf uzayan yumurtlama akıntısıyla çok benzer akıntım geliyor. Haliyle kafam karışıyor. Bu durumu yaşayan var mı ? Bu ay 3. Denememiz . Eğer bu ay da olmazsa ovülasyon testine geçiş yapıcam sanırım..
Belli olmuyor canım bazen akıntı geliyor bazen hiç belirti olmuyor benim bu ay çok yoğun gelmedi mesela akıntı jel gibiydi bu aydan sonra ovulasyon testi ile deneme yap

Belli olmuyor canım bazen akıntı geliyor bazen hiç belirti olmuyor benim bu ay çok yoğun gelmedi mesela akıntı jel gibiydi bu aydan sonra ovulasyon testi ile deneme yap
Aynen arkadaşım her şey karmaşıklaşıyor sanki dediğin gibi bu ay da olmadıysa ovülasyon testini sepetime ekledim direkt kargo 🥹 inşallah bu ay hepimizin yüzü güler 🌸

Back
X