- Emoji Skoru
- 242
- Puanlar
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet aşkım oldummmAsko regl oldun mu sen naptın
Sadece söktürücü olarak vermiyorlar diye biliyorumDuphaston söktürücü zaten bana o yüzden yazdı adet gelsın dıye
Yarın öbürgün pik gprursun bence koyulaşmaya başlamışHele el atın ya sizce durum nedir mesajlar yukarı çıkınca gözden kaçıyor kımse cvp vermıyor kızlar yumurtlama yakınmı nedır bu anlamıyorum
Yakın benceHele el atın ya sizce durum nedir mesajlar yukarı çıkınca gözden kaçıyor kımse cvp vermıyor kızlar yumurtlama yakınmı nedır bu anlamıyorum
Benimki böyleydiHele el atın ya sizce durum nedir mesajlar yukarı çıkınca gözden kaçıyor kımse cvp vermıyor kızlar yumurtlama yakınmı nedır bu anlamıyorum
İyi asko etkisi sende de oldu mu bir hafta önceden baya belirti veriyor ilaçEvet aşkım oldummm
Hayır bende büyük bir yan etkisi olmadı sadece mide bulantısı oldu ilacı içtikten 1 saat sonra falan ama kusacak kadar değil onda geçiyordu yarım saat sonraİyi asko etkisi sende de oldu mu bir hafta önceden baya belirti veriyor ilaç
Aslında burda çok kez yazıldı eğer t çizgisi koyuysa yumurtlama yaklaşıyordur aynı veya daha koyuysa t çizgisi c çizgisinden pik günüdür sonra silinmeye başlar ve bu çatladığını gösterir.Hele el atın ya sizce durum nedir mesajlar yukarı çıkınca gözden kaçıyor kımse cvp vermıyor kızlar yumurtlama yakınmı nedır bu anlamıyorum
Maşallah canımmm sağlıkla büyüsünGittim 15 bin beta çıktışok içinde şokum
gidip kalp atışını duyabilirim herhalde
Ayyy şimdi gördüm bebeğim ben bunu maşallahhhhAşklarım
Doktordan çıktım mevsimsel bir gecikme dedi
Polistik över falan görüntüsü asla yok
Yumurtalıklarım çok temizmiş, stres kaygı herseyi tetikler dedi.
Kan ilacı verdi
B12 iğne verdi
Kan sulandırıcı kullanacağız, hamile kaldığım zaman
Hersey iyi dedi. Stres yapmıyoruz gün saymıyoruz dedi
Biri 3 diğeri 6 ay dedi ama bunu duyduktan sonra da riske atamam artıkMerhaba canım benim forumlardan gördüklerimin hepsi 6 ay diyordu. Ama doktor demiş sonuçta 3 ay diye. Boş yere dememiştir diye düşünüyorum
İlk doktor onay verince deneme yaptım bi de Allah'tan olmadıProspektüsünde "Çocuk sahibi olma potansiyeli olan kadın ve erkeklerin tedavi süresince ve tedaviden 6 ay
sonrasına kadar etkin doğum kontrol yöntemi kullanmalıdırlar" diye yazıyor maalesef
Bebeğim bende 158/56 kiloyumHanımlayy ben mayıs ayından beri beslenmemi çok güzel düzenlemiştim. Evde 20-30 dk deli gibi terleyecek egzersizlerimi de yapıyorum her gün olmasa da. Su içmeme vs çok dikkat ettim böylece 2 kilo verdim. (Boyum 156 cm kilom 56'yıdı 54'e düşmüştüm).
Taa ki sende pcos var denilene kadar. Pcos tanısı almak bende inanılmaz ters etki yarattı. Üstelik gittiğim doktor çok kilolusun böyle olmaz muz bile yemeyeceksin sadece ekşi erik yiyebilirsin gibi laflar ettikten sonra psikolojim daha da bozuldu. Açlık şekerim 92 olduğu için bu şeker çok yüksek ileride şeker hastası olacaksın dedi. Bunun üzerine ben ne yapsam boş zaten kilo versem bile kiloluyum bak pcos da varmış tribine girdim sanırım. O günden beri yani1.5 aydır asla dikkat edemiyorum yediklerime, elimden geleni yapıyorum sağlıklı beslenmek için ama çok zorlanıyorum. 54'ten 56'ye çıktım hızla. Kalori açığı bıraktığım diyetler zaten hak getire..
Ağzıma attığım her şeyde zehirleniyorum, bu yüzden çocuğum olmayacak düşüncesi oluyor.
Nasıl normale döneceğim![]()
Kuzum keten tohumu çekmek için baharat ögütğcğ aldım, peynirin yumurtanın üstüne döküyorum sabahları. Bazen akşam salata içlerine koyuyorum. Valla bak diyetisyenle hayat kalitem arttı.Kış mevsimi geliyor nar ve kırmızı pancar yeriz tabii ilaçsız tehlikesiz bulabilirsek
Diğerlerini takviye olarak alsak olmaz mı hergün 1 tk biraz zor bana![]()
Değerlendirmiştin demi balımPikten sonraki gündüşüyor
Evet tatlımDeğerlendirmiştin demi balım![]()