Gebeliğe Hazırlık 2026 EKİM-KASIM-ARALIK GEBELİK PLANLAYANLAR🤰🏻🤲🏻💖

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kizlar Hayırlı sabahlar . Uzun zamandır sizleri okuyorum Rabbim hepimize en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik ve bebiş nasip etsin. Bir test yapsamda buraya atsam diye aylardır bekliyordum ilk kez bat üzerinden iki gün geçti. Eczanenin açılmasını bekliyorum 🙃

Merhaba kizlar Hayırlı sabahlar . Uzun zamandır sizleri okuyorum Rabbim hepimize en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik ve bebiş nasip etsin. Bir test yapsamda buraya atsam diye aylardır bekliyordum ilk kez bat üzerinden iki gün geçti. Eczanenin açılmasını bekliyorum 🙃
Günaydın canım ✨
Mutlu haberler alacağın bir gün olsunn 🙏🏻🌸
Lütfen artimed freely days doctor alma test alırken 💖🙏🏻

Merhaba kizlar Hayırlı sabahlar . Uzun zamandır sizleri okuyorum Rabbim hepimize en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik ve bebiş nasip etsin. Bir test yapsamda buraya atsam diye aylardır bekliyordum ilk kez bat üzerinden iki gün geçti. Eczanenin açılmasını bekliyorum
Günaydın canım ✨
Mutlu haberler alacağın bir gün olsunn 🙏🏻🌸
Lütfen artimed freely days doctor alma test alırken 💖🙏🏻
Teşekkür ederim canım 🤍Umarım bu üçü haricinde bulabilirim

Günaydın kızlar ben idrar yolu enfeksiyonu oldum sanırım :( sürekli tuvalete gidiyorum ve idrar yaparken yanma sızlama oluyor. O kadar az geliyor ki sürekli tuvalete koşuyorum bakıyorum ki damla damla geliyor idrarım. Sizce başlıca sebebi ne olabilir ve ne yaparsam hemen geçer ??

Günaydın canımlar güzel baağyanlar nasılsınız napıyosunuz uzun bir süre yoktum 🤗🤗💐

@doriath Canım beni güncellemeyi unuttun sanırım göremedim bidaha hatırlatayım dedim :) 22 eylül sat / bat 21 ekim 💐

Günaydın kızlar ben idrar yolu enfeksiyonu oldum sanırım :( sürekli tuvalete gidiyorum ve idrar yaparken yanma sızlama oluyor. O kadar az geliyor ki sürekli tuvalete koşuyorum bakıyorum ki damla damla geliyor idrarım. Sizce başlıca sebebi ne olabilir ve ne yaparsam hemen geçer ??
hemen bol su iç ama baya gün içinde iki litreden fazla su iç en etkili yöntemi budur birde eğer hamilelik durumun yoksa maydonoz kaynatıp iç aşırı iyi geliyor geçmişte sürekli yaşıyordum bu durumu ve böyle çözdüm

hemen bol su iç ama baya gün içinde iki litreden fazla su iç en etkili yöntemi budur birde eğer hamilelik durumun yoksa maydonoz kaynatıp iç aşırı iyi geliyor geçmişte sürekli yaşıyordum bu durumu ve böyle çözdüm
Tamam teşekkür ederim🤍💖✨

testlerin artık hassasiyetini mi arttırdılar ne yaptılar sa sürekli aynı sorun ya az birşey beta yükselse pozitif veriyor
Olup da kanda çıkmama ihtimali var mı bence tamamen freely hatası şikayetvarda çok fazla benzer olay gördüm days doctor ile yaptım ertesi gün çizgi falan yoktu neyse regl olana kadar umudum var 😂

Kızlar ovülasyon testi önerdiğiniz var mı marka olarak ayrıca sizce gerekli mi 25-30bandında değişiyor döngüm çok fazla düzensiz değil

Kızlar ovülasyon testi önerdiğiniz var mı marka olarak ayrıca sizce gerekli mi 25-30bandında değişiyor döngüm çok fazla düzensiz değil
Geçen ya laboquick aldım açıkçası memnun kaldım pik günlerimi tam vermişti ama hamile kalamadım bu ay innovita aldım umarım şans getirir

Back
X