- Emoji Skoru
- 3.603
- Puanlar
- 48
Allahımmm sen bilirsin tabi de yengeç burcu bebe de zor behoşgeldin yengeç burcu bebek![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allahımmm sen bilirsin tabi de yengeç burcu bebe de zor behoşgeldin yengeç burcu bebek![]()
Merhaba yaptınız mı testgenelde hep ilk bana gelir ama öğleden sonra gelirse mecbur beklicem çünkü meraktan çatladım odkxldkdkdk
Ben yaşadım yaaa bekledim bekledim tam 5 saat jsjsjsjsjs sonrasını biliyorsun zatennnnofff biz bunu geçen ay da yaşamadık mı yaaaaaaa wckeljflsdklodjllaskl
yaaa geçmiş olsun demekki ara mevsim geçişinden etkilendik ya... Gebelik var mı yok mu bilmiyorum adetim 8 ekimde onu bekliyorum ilaçta içemiyorum valla sadece parolGeçmiş olsun aşkım bende aynı senin gibiyimm :/
Yengeç erkek bebesiii allahhh allahhhhh sabır tüketir insana illallah ettirirndjdksksskAllahımmm sen bilirsin tabi de yengeç burcu bebe de zor be![]()
İnşallah öyle bir durum yoktur ama böbrek kısmında herhangi bir ağrı sızı hissetmedim acaba öyle bir şey olsaydı böbreklerimde de ağrı hissedermiydim bilemedim ki yaaAyy olabilir ama böbrekte taş kum da öyle yapıyor benim taş olduğunda aynı senin gibi oluyordum.inşallah ikiside değildir canım benim ya çok zor bol bol idrara çıkarıcı şeyler felan ananas maydonoz soğan bunları tüketmen lazım ama doktora mutlaka git
bitanem teşekkür ederimmmAşkkımmm şok oldumm çok geçmiş olsun çok ağrı yapıyormuş çikolata kisti.gebeliğe enngel zaten değil.bu sürecin inşallah kolaylıkla geçer aşkım çok çokk geçmiş olsun![]()
sağol bebişimmmgeçmiş olsun çiçeğim
2 3 ama bence ikinci gün git daha net çıkıyo 3 günle arasında fark oluyoKızlar ben kadın doğuma randevu aldım da bu hormon testleri için Tsh falan filan yani reglimin kaçınca günü bakarlar
Teşekkür ederim beni de tabloya ekleyebilirsin. Bat 28 Eylül Sat 28 Ekimben kadın doğumdan istedim dahiliye yazar mı bilmiyorum ama yazar diye düşünüyorum
Neyse koç olmasından iyidir hsjsjsjs kocam koç hdjdjdjd hiiiç uğraşamam hdjdjdjd babam yengeç aman aman evlerden ırakkk yine de olsun kabul edicez napalımmmm jdjdjddkYengeç erkek bebesiii allahhh allahhhhh sabır tüketir insana illallah ettirirndjdkskssk
Ben içtim valla bat 3-5 ekim soğuk algınluğu ilacı içtim çünkü burnum aşırı tıkalı ya benim alerjim de var o da olabilir .yaaa geçmiş olsun demekki ara mevsim geçişinden etkilendik ya... Gebelik var mı yok mu bilmiyorum adetim 8 ekimde onu bekliyorum ilaçta içemiyorum valla sadece parol
İştahsızlık o kadar var ki her olay beni çok etkiliyor benimde ilk düşük olduktan 1 ay sonra 2. Oldu o da düşük oldu ama sonra denemedik bu ay ilk defa denedik o da tutmayınca doktor bu hafta da raporlu belki 2 hafta olucak sonuç içinde gidemedim takviye bişey veriyor mu bilmiyorum kaldım öyleCanım kesinlikle çok iyi anlıyorum benim birinci düşükten sonra 3 ay içinde oldu . Ama o olmadığı 3 ay kendimi yerden yere vurdum. Beslenmene dikkat et . Bak benim amh senin yarın kadar . Ama oldu . Tek bir yumurta yetiyor . Yeterki yumurtalsrın kalitesini artır . Artıracak şekilde beslen . Arı sütü kullan .
bugüne kadar hiçbir gebelik testini doğru yapamadığım için bugün mecbur beklicem ilk defa ilk idrarla yapıcam da clckckdkckxkxkAyyy işe gitsin ben işedim tutamam hayattaaa direkt ağrı girer banaaa gelince yapucam ama yinede kdsksksksk
Çok ağrı yapıyor canım anlarsın illaki.ayaklarını sıcak tut bol bol maydonoz ye kaynat iç çokk iyi gelirİnşallah öyle bir durum yoktur ama böbrek kısmında herhangi bir ağrı sızı hissetmedim acaba öyle bir şey olsaydı böbreklerimde de ağrı hissedermiydim bilemedim ki yaa
evet sanki birileri yaşamıştı ya dkcnckxndnd çok zormuş valla çiş tutmakofff biz bunu geçen ay da yaşamadık mı yaaaaaaa wckeljflsdklodjllaskl
hayır hala bekliyorumMerhaba yaptınız mı test
Umarım çok kolaylıkla geçer seni zorlamadan yormadan ağrıtmadan sonra da bebişine kavuşursun hemencicikk.aşkım hiç hatırlamıyorum sjdjdjdj ne dediğimi ben bakınca unutuyorum.bu bibitanem teşekkür ederimmmbenimki kist değil ama yine iyi olmayan bir türü. umarım kolay geçer.
sen demiştin bana anne olmadan önceki sürecin zor ve telaşlı psikolojik olarak zor bir dönem olacak diye..... haklı çıktın![]()
yaşını da yazabilir misin canımTeşekkür ederim beni de tabloya ekleyebilirsin. Bat 28 Eylül Sat 28 Ekim
Çok teşekkür ederimcanım benim ya kendini böyle yiyip bitirme nolur daha önce olmuş sonuçta yine olur diye umut et doktor da gerek görse kesin test isterdi zaten şu an sadece kafan çok dolmuş bence randevunu almaya çalış gerisini de tek tek halledersin biz hep burdayız![]()