Gebeliğe Hazırlık 2026 EKİM-KASIM-ARALIK GEBELİK PLANLAYANLAR🤰🏻🤲🏻💖

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canıım 🤲 sen özele mi gidiyosun. Ben devlete gidicem test yapsam sonuç için tekrardan randevu almam gerekir mi acaba
Aşkım ben şehir hastanesine gidiyorum doçent kadın bir hekim var o bakıyor sonuç için randevu almadım ben geçen sefer bu seferde de yarın gel dedi oraya gidince hasta kabul tekrar barkod gibi bir şey verdi tekrar sonuç göstermek için randevu alınmıyor senşn de alman gerektiğini sanmıyorum hayatım

kızlar dediğiniz testi gidip aldım paraya kıydım prodoctor aldım testime bakın biiiii kanda 26 sında negatifti
İlk nerede vermiştin? Fiyatı uygundu sanki yanlış mı hatırlıyorum? Acaba orada mı sorun oldu? Başka yerde ver bence

canım sana birşey sorucam senin kaset testten çıkıp kanda mı negatif ti ben daha olmadım kanda 2 gün önce negatif ti
yok canım benim testlerde de nefatifti kanda da negatifti kanda negatif görüp 2 gün sonra kanda pozitif gördüm. kanda negatif gördüğümde dpo9-10 falandı hatta o yüzden olmadı zannetim bu ay ama dpo12 de pozitif gördüm

Aşkım geçmiş olsunnnn 🌸😍şimdi bitki çayı da içemiyorsun ilaç da kullanamıyorsun yapacağın tek şey dinlenmek bir de parol kullanabilmek
Umarım çok kısa sürede iyileşirsin bir tanem🙏🏻✨💙
inşallah aşkımmm evet ya su içiyorum çorba içiyorum.. uyuyorum😭
parol bile almadım ne olur ne olmaz diye

kızlar bi bakar mısınız ya gözle görebiliyorum fotoğrafla biraz oynadım ama
Ya bende seninkinde gölge görüyorum ama şimdide kendiminkinde göremiyorum😂 awox normalde yoksa yoktu hiç çizgi çıkarmıyodu yani ümitlenmekte istemiyorum ama sanki son aldığım testler hep böyle

ay kıııız bende öyleydim evlendim 58 kilo ile sonra bir çıktım 65 e zar zor verdim yürüdüm bol bol. abur cuburu kestim. günde 2 öğün yedim bol su vs derken verdim 5 kg. 2 yıldır da 60 dan düşemedim meğerse şekerim sınırdaymış ondan veremiyormuşum seker hapı verdi doktor glifor(zayıflamak isteyenlerde kullanıyormuş) oonunla 58,5 oldum :D
Benımde acil 5 kılo vermem lazım

Kaçıncı günündesiniz döngünüzün olsun en azından vucüt dinlenmiş doktorlar iki adet geçirin başlayın diyolar ya
12 gündeyım ve idrari tutmak zorunda kaldım yanlısmı verdı sonucu yoksa ınısemı gectı anlamadım bı bakarmısınız anlayan arkadaslar

Eklentiler

• IMG_0268.webp
    IMG_0268.webp
    52,3 KB · Görüntüleme: 24
Back
X