Var iştekızlar dediğiniz testi gidip aldım paraya kıydım prodoctor aldım testime bakın biiiii kanda 26 sında negatifti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var iştekızlar dediğiniz testi gidip aldım paraya kıydım prodoctor aldım testime bakın biiiii kanda 26 sında negatifti
Ben gördüm vallakızlar bi bakar mısınız ya gözle görebiliyorum fotoğrafla biraz oynadım ama
Kuruma çizgisi olabilir mikızlar bi bakar mısınız ya gözle görebiliyorum fotoğrafla biraz oynadım ama
hayır ya ilk 5 dkda böyleydi ama umursamadım awox kuruma çizgisi çıkarmıyor diye biliyorumKuruma çizgisi olabilir mi
Ya benim kuzenim de oldu 2 gün önce negatifti iki gün sonra hasta oldu hastaneye gitti bi daha vereyim nolur nolmaz demiş pozitifaşkım ama 26 sında kanda negatifti nasıl olabilir bu
Aşkım ben şehir hastanesine gidiyorum doçent kadın bir hekim var o bakıyor sonuç için randevu almadım ben geçen sefer bu seferde de yarın gel dedi oraya gidince hasta kabul tekrar barkod gibi bir şey verdi tekrar sonuç göstermek için randevu alınmıyor senşn de alman gerektiğini sanmıyorum hayatımİnşallah canıımsen özele mi gidiyosun. Ben devlete gidicem test yapsam sonuç için tekrardan randevu almam gerekir mi acaba
Aaaa bende görüyorum pozitiffffkızlar dediğiniz testi gidip aldım paraya kıydım prodoctor aldım testime bakın biiiii kanda 26 sında negatifti
Yukardaki fotoda görmemiştim ama burda görünüyor canım istersen kan ver ya da yarın ilk idrarla tekrarla imkanın varsakalite inanılmaz düşmüş
İlk nerede vermiştin? Fiyatı uygundu sanki yanlış mı hatırlıyorum? Acaba orada mı sorun oldu? Başka yerde ver bencekızlar dediğiniz testi gidip aldım paraya kıydım prodoctor aldım testime bakın biiiii kanda 26 sında negatifti
Yarında iyi haberler alacaksınCanımın içi şimdi eve geldim Vajinal muayene yapmadı sadece hormon testine baktı sonuçlar yarın çıkacakmış yarın gel konuşuruz gerekli görürsek muayene de yaparız dedi şimdilik bu kadar![]()
yok canım benim testlerde de nefatifti kanda da negatifti kanda negatif görüp 2 gün sonra kanda pozitif gördüm. kanda negatif gördüğümde dpo9-10 falandı hatta o yüzden olmadı zannetim bu ay ama dpo12 de pozitif gördümcanım sana birşey sorucam senin kaset testten çıkıp kanda mı negatif ti ben daha olmadım kanda 2 gün önce negatif ti
inşallah aşkımmm evet ya su içiyorum çorba içiyorum.. uyuyorumAşkım geçmiş olsunnnnşimdi bitki çayı da içemiyorsun ilaç da kullanamıyorsun yapacağın tek şey dinlenmek bir de parol kullanabilmek
Umarım çok kısa sürede iyileşirsin bir tanem![]()
Ya bende seninkinde gölge görüyorum ama şimdide kendiminkinde göremiyorumkızlar bi bakar mısınız ya gözle görebiliyorum fotoğrafla biraz oynadım ama
Benımde acil 5 kılo vermem lazımay kıııız bende öyleydim evlendim 58 kilo ile sonra bir çıktım 65 e zar zor verdim yürüdüm bol bol. abur cuburu kestim. günde 2 öğün yedim bol su vs derken verdim 5 kg. 2 yıldır da 60 dan düşemedim meğerse şekerim sınırdaymış ondan veremiyormuşum seker hapı verdi doktor glifor(zayıflamak isteyenlerde kullanıyormuş) oonunla 58,5 oldum![]()
Mis en aevdıgım yıyıp almama o kiloyuBende 2 sene oldu kilo alamıyorum 48 kiloyum![]()
12 gündeyım ve idrari tutmak zorunda kaldım yanlısmı verdı sonucu yoksa ınısemı gectı anlamadım bı bakarmısınız anlayan arkadaslarKaçıncı günündesiniz döngünüzün olsun en azından vucüt dinlenmiş doktorlar iki adet geçirin başlayın diyolar ya
Ayyy bende fazladan 20 kilo var aşkım sana verebilirim dhshshshshBende 2 sene oldu kilo alamıyorum 48 kiloyum![]()
Pik değil hala bence12 gündeyım ve idrari tutmak zorunda kaldım yanlısmı verdı sonucu yoksa ınısemı gectı anlamadım bı bakarmısınız anlayan arkadaslar