Gebeliğe Hazırlık 2026 EKİM-KASIM-ARALIK GEBELİK PLANLAYANLAR🤰🏻🤲🏻💖

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım kesinlikle çok iyi anlıyorum benim birinci düşükten sonra 3 ay içinde oldu . Ama o olmadığı 3 ay kendimi yerden yere vurdum. Beslenmene dikkat et . Bak benim amh senin yarın kadar . Ama oldu . Tek bir yumurta yetiyor . Yeterki yumurtalsrın kalitesini artır . Artıracak şekilde beslen . Arı sütü kullan .
Canım kesinlikle çok iyi anlıyorum benim birinci düşükten sonra 3 ay içinde oldu . Ama o olmadığı 3 ay kendimi yerden yere vurdum. Beslenmene dikkat et . Bak benim amh senin yarın kadar . Ama oldu . Tek bir yumurta yetiyor . Yeterki yumurtalsrın kalitesini artır . Artıracak şekilde beslen . Arı sütü kullan .
Sizin Amh kaç benim 0.2

Kızlar merhaba üç ay önce bir kimyasalım oldu sonrasında 2 ay 27 günde adet oldum (kimyasaldan önce 32-33 günü buluyordu) pcoyum ama adetlerim çok düzensiz değildir max 33 gün. Bugüne gelirsek döngünün 28. Günündeyim adet olmadım kasıklarımda hafif doluluk dışında belirtim yok gibi her adetten önce göğüslerim şişerdi bu kez o da yok bugün yine beyaz akıntım oldu awox test yaptım negatif iki saat sonra kuruma çizgisi çıkarmış ama güvenemedim ümitlenmekte istemiyorum kimyasaldan sonra ara vermeden denedik varmı adetin 3. Günü filan pozitife dönen? 💖
4 aydır awoxla 10 kadar test yaptım hiçbirinde kuruma çizgisi görmedim canım testi tekrarlamanı öneririm

Eğer ilerlerse mutlaka doktorunla görüş enfeksiyon durumu da iyi değil
Bol bol su iç çorba iç aynen böyle devam dinlenmeye bak bebeğim🤍😍
konuştum aşkım ateş olursa kbb ye git dedi ateşim yok şükür burun tıkanıklığı hapluruk falan var

12 gündeyım ve idrari tutmak zorunda kaldım yanlısmı verdı sonucu yoksa ınısemı gectı anlamadım bı bakarmısınız anlayan arkadaslar
Canım ama ben hamile kaldığım ay döngümün 17 günü görmüştüm pozitifi o ayda kalmıştım bazen değişebiliyor o

kızlar dediğiniz testi gidip aldım paraya kıydım prodoctor aldım testime bakın biiiii kanda 26 sında negatifti
Negatifti diyosun ama senin < lü bi değer çıkmamıştı sanki 1.6 diye hatırlıyorum böyle bi değer çıkması bile aslında değerin yükselmeye başladığını yükselebilme ihtimali var demek kimyasal falan değilse hayırlı olsun canım gebesin umarım sağlıklı artar beta 🤲🏻

Canım ama ben hamile kaldığım ay döngümün 17 günü görmüştüm pozitifi o ayda kalmıştım bazen değişebiliyor o
İdrari tutunca farklı vermıs duzeldı suan hatta pikmi bu anlamadım heyecanlandım

Eklentiler

• IMG_0271.webp
    IMG_0271.webp
    61,4 KB · Görüntüleme: 15
Nasılsınız kızlar çok hastayım 2 gündür ilaçda içemediğim için yatıp uyuyorum sadece😭
Oyyy canım benim gebelikte düşüyor biraz bağışıklık. Allah’ım tez zamanda şifanı verir inşaAllah. Ihlamur gibi içebileceğin bitki çaylarını içiver. Yatabilmen güzel dinlensin vücudun iyice ❤️🌷

Yaa çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallah

Bende yarın gidiyorum gel sarılalım 🤗 ben vajinaldan çok korkuyorum ama yapacak bir şey yok ben şunları planlıyorum bu arada reglımın son günü yarın belki gelmez bile
Rahim ve rahim içi değerlendirme
Yumurtalık değerlendirmesi
Antral folikül sayısı
Amh ölçümü
Tam kan dayımı vitamin mineral ölçümü
Birde kist miyom polip var mı bir baksın çok merak ediyorum senin aklına gelen varsa sende yaz bende onları sorayım

Senin ki bir başarı hikayesi bizede anlat 😂😂nasıl yaptın

Yaaa bende gördüm bence yarın sabah yap yada hemen teste git
Yaa çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallah

Bende yarın gidiyorum gel sarılalım 🤗 ben vajinaldan çok korkuyorum ama yapacak bir şey yok ben şunları planlıyorum bu arada reglımın son günü yarın belki gelmez bile
Rahim ve rahim içi değerlendirme
Yumurtalık değerlendirmesi
Antral folikül sayısı
Amh ölçümü
Tam kan dayımı vitamin mineral ölçümü
Birde kist miyom polip var mı bir baksın çok merak ediyorum senin aklına gelen varsa sende yaz bende onları sorayım

Senin ki bir başarı hikayesi bizede anlat 😂😂nasıl yaptın

Yaaa bende gördüm bence yarın sabah yap yada hemen teste git
Ben de hemen hemen aynı yarın tekrar konuşalım inşallah sorun çıkmaz 🌸

Back
X