Gebeliğe Hazırlık 2026 EKİM-KASIM-ARALIK GEBELİK PLANLAYANLAR🤰🏻🤲🏻💖

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canlar testi attım dün ve bu sabah yapıldı

Eklentiler

• IMG_3371.webp
    IMG_3371.webp
    10 KB · Görüntüleme: 21
  • IMG_3353.webp
    IMG_3353.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 21
Kızlaar çalışıyorum bugün hastanedeyim ben dayanamadııım kan verdim bata 3 gün var 😬🥴

Canım bu test, laboquick ve babyfast kullandığım üç ovulasyon markası. Üçü de iyi, benzer sonuçlar görüyorum üçünde de.
Benim son bir yıldır yumurtlama süreçlerim kimi aylar bayağı sancılı geçti. Kimi aylarsa rahattı..
Bu ay yumurtalar olgunlaşmaya yeni başlarken başladı kasığıma batmalar, zorlanmalar. Bugün pik sonrası dışarıda yürürken de yine ağrım oldu sanki yumurtamı hissediyorum da batıyorlarmış gibi.
Bu kasık ağrıları, batmaları dışında bu ay başka bir belirti yaşamadım yumurtlamaya dair. Ben biraz koyulaşma belirtisi görünce günde 2 kez test yapmaya başlıyorum öğlen ve akşam ya da gece olmak üzere.
Bugün yaptığım test, yükselmeye başlamış sanırım 2 3 gün içerisinde pozitif görürüm...

Eklentiler

• WhatsApp Image 2026-09-29 at 13.54.42 (1).webp
    WhatsApp Image 2026-09-29 at 13.54.42 (1).webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 21
Kızlarr hadi bakalım bat 2 Ekim ama demin kan geldi açık pembe sildiğimde geliyor adet mi sizce çok erken değil mi hiç beklemiyordum yaa hatta gidip eczaneden predictor early alacaktım

Kızlarr hadi bakalım bat 2 Ekim ama demin kan geldi açık pembe sildiğimde geliyor adet mi sizce çok erken değil mi hiç beklemiyordum yaa hatta gidip eczaneden predictor early alacaktım
Regli aklına getirme kanamıcan bu ay sen ahahaha devlet hstnesi uzak mı acilden kan versen

Test yapmıcam derken bende dayanamadım kan verdim 😂

Kızlar iğrenmeyecek olan varsa foto atsam yapay zekaya foto atıp sorsanız olur mu ben indiremiyorum yapay zeka Apple kapatmış kart değişimi yaptığım için

Back
X