- Emoji Skoru
- 242
- Puanlar
- 18
testini atar mısın bakalım bizdeKızlar ne diyorsunuz gidip kan vermeliyim testte çıkmadan kanda vermek istemiyorum boşuna
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
testini atar mısın bakalım bizdeKızlar ne diyorsunuz gidip kan vermeliyim testte çıkmadan kanda vermek istemiyorum boşuna
Valla bidaha aynı görüntü görmeye Gücüm kalmadı zaten olmadı gidip vericem yarınnet görünüyor valla eğer adet olmazsan yarın kan testi yaptır bence ya
Oldun mu canım sen regltestini atar mısın bakalım bizde
Bugün yaptığım test, yükselmeye başlamış sanırım 2 3 gün içerisinde pozitif görürüm...Canım bu test, laboquick ve babyfast kullandığım üç ovulasyon markası. Üçü de iyi, benzer sonuçlar görüyorum üçünde de.
Benim son bir yıldır yumurtlama süreçlerim kimi aylar bayağı sancılı geçti. Kimi aylarsa rahattı..
Bu ay yumurtalar olgunlaşmaya yeni başlarken başladı kasığıma batmalar, zorlanmalar. Bugün pik sonrası dışarıda yürürken de yine ağrım oldu sanki yumurtamı hissediyorum da batıyorlarmış gibi.
Bu kasık ağrıları, batmaları dışında bu ay başka bir belirti yaşamadım yumurtlamaya dair. Ben biraz koyulaşma belirtisi görünce günde 2 kez test yapmaya başlıyorum öğlen ve akşam ya da gece olmak üzere.
Attım canımtestini atar mısın bakalım bizde
Kız benim başıma ne geldi son yazdığımı okuAz önce sapasağlam hiçbir şeyim yoktu belim karnım çok kötü suan![]()
Regli aklına getirme kanamıcan bu ay sen ahahaha devlet hstnesi uzak mı acilden kan versenKızlarr hadi bakalım bat 2 Ekim ama demin kan geldi açık pembe sildiğimde geliyor adet mi sizce çok erken değil mi hiç beklemiyordum yaa hatta gidip eczaneden predictor early alacaktım
hayır olmadım senOldun mu canım sen regl
3 Ekim benim ama belim ağrıyor bogaızmds yumruk gibi his var ilk defa olduhayır olmadım sen![]()
Ben ilk fotoda bi gölge gördüm sankiCanlar testi attım dün ve bu sabah yapıldı
Ya neden böyle oldu ki aşırı şaşırdım ya iki kez peçeteye sildim üçüncüde gelmediRegli aklına getirme kanamıcan bu ay sen ahahaha devlet hstnesi uzak mı acilden kan versen
Test yapmıcam derken bende dayanamadım kan verdimKızlarr hadi bakalım bat 2 Ekim ama demin kan geldi açık pembe sildiğimde geliyor adet mi sizce çok erken değil mi hiç beklemiyordum yaa hatta gidip eczaneden predictor early alacaktım
boşa umitlendirmek istemem ama ilk gebeliğimde bende de sürekli öyle bi his vardı hep içim daralıyodu3 Ekim benim ama belim ağrıyor bogaızmds yumruk gibi his var ilk defa oldu
Kızlar iğrenmeyecek olan varsa foto atsam yapay zekaya foto atıp sorsanız olur mu ben indiremiyorum yapay zeka Apple kapatmış kart değişimi yaptığım içinKızlarr hadi bakalım bat 2 Ekim ama demin kan geldi açık pembe sildiğimde geliyor adet mi sizce çok erken değil mi hiç beklemiyordum yaa hatta gidip eczaneden predictor early alacaktım
Belki yerleşme kanamasıdır 2-4 gün sonra test yapmayı dene bakalımYa neden böyle oldu ki aşırı şaşırdım ya iki kez peçeteye sildim üçüncüde gelmedi
Bende test almaya gidecektim ki kan geldi neden böyle oldu ya daha 3 gün vardıTest yapmıcam derken bende dayanamadım kan verdim![]()
At banaKızlar iğrenmeyecek olan varsa foto atsam yapay zekaya foto atıp sorsanız olur mu ben indiremiyorum yapay zeka Apple kapatmış kart değişimi yaptığım için