2026 Haziran Ayı Transfer Olacaklar ✨

Yaa yerim ben minnoşları🐣🫠🫠😍😍
Çok şükür bugünümüze 🤗
Benim 14. Hafta ve okulda çocuklar da anladı bugün 🙈🫠
Maalesef hâlâ o kadar endişe var ki içimde, dolu dolu hamileyim diyemiyorum 🥲🫠
Bende böyleyim maalesef ama iyi düşünmek için zorluyorum kendimi olumlamalar yapıyorum kötüyü çağırmayalım 🥹🌸

günaydın kızlar :KK200:

18. Haftadan sesleniorm şak die büyüdü göbeğim
Artık öküz olma yolunda ilerliyorm :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
ayyy tatlı olmuşsundur canım ya, hamile göbüşü çok sevimli geliyor bana :anneadayı: diyetisyen kontrollerin nasıl geçiyor bu arada? benim de göbüş çıkmaya başladı ufaktan ama bilmeyen anlamaz, 16 haftadan sonra bir anda belirginleşiyor diyorlar. ben de 2 tane tayt aldım bir süre sonra pantolonlarım olmamaya başlayacak çünkü.
Yaa yerim ben minnoşları🐣🫠🫠😍😍
Çok şükür bugünümüze 🤗
Benim 14. Hafta ve okulda çocuklar da anladı bugün 🙈🫠
Maalesef hâlâ o kadar endişe var ki içimde, dolu dolu hamileyim diyemiyorum 🥲🫠
çocukların tepkisi çok tatlı, çok saf oluyor değil mi :anne: hiç içini karartma canım, güzel başladık güzel devam edecek inşallah :dua:

ayyy tatlı olmuşsundur canım ya, hamile göbüşü çok sevimli geliyor bana :anneadayı: diyetisyen kontrollerin nasıl geçiyor bu arada? benim de göbüş çıkmaya başladı ufaktan ama bilmeyen anlamaz, 16 haftadan sonra bir anda belirginleşiyor diyorlar. ben de 2 tane tayt aldım bir süre sonra pantolonlarım olmamaya başlayacak çünkü.

çocukların tepkisi çok tatlı, çok saf oluyor değil mi :anne: hiç içini karartma canım, güzel başladık güzel devam edecek inşallah :dua:
cnm ben bırakacam diyetisyeni.. çünkü uyamıorum... boşa para vermiyim bari dedim hehehe :)

benm kız yaz bebesiydi hiç bişey almamıştm elbiselerle geçiştirdim.. ama şimdi kışın 2 tayt aldım.. bence kışın en rahat tayt

Yani ilk bebişim olacak çok cinsiyet ayrımım yoktu ama ilk çocuğum kız olsun hevesim vardı sevindim açıkçası hayırla sağlıkla gelsin inşallah 🥹🤍
Yaa çok tatlı bi durum değilmii öğrenmek cinsiyetini 😍🧿☘️🙏🏼 bizimde ilk ,olmasa bile insan önce sağlık diliyor okadar bekledik bu günleri🥹 önce sağlık sonra da nasipte varsa herkesin gönlündeki muradına göre versin Rabbim🙏🏼 sağlıka kucağına al inş canım. Benim içimden de bu sene kız senesi olsa da hepimiz kokoş gibi süslesek🤣 🩷

Amaaan boşver yaa keyfine bak her gün mu hamile kalıyoruz 😂😂
Kızlar neler yiyip içebiliyosunuz sorması ayıp ? ☺️ hala bulantılarınız varmı benim iştahsızlığım var ama kilom yerinde maşallah 80,5 kg boyda kısa yürüyen elmayım şuan.🤣 midemde hiç bişe almıyor canım bişey çekmiyo mecburiyetten yiyorum ,çoğuda sağlıksız malesef. Takibimi yapan doktorum 4. Aydan itebaren azalır bulantın ve ozaman daha rahat yiyebilirsin midenin tolere ettiği şeyleri ye diye ima etmişti. Benim yediklerimin çoğu sağlıksız kendimi kötü hissediyorum eşim ve diğer aile ferdleri de üstüme geliyo kızıyolar kokusuna dayanamadığm şeyleri (sağlıklı) 🤣 olanları burnuma sokuyolar resmen. Ne önerirsiniz 🌼🥹🩷

Ya evet canımm 😍😍 Ders anlatırken gözlerinin içi parlayarak karnıma bakıyorlar 😂😂
Tenefüste dayanamayıp soruyorlar 🤣
6 ve 7. Sınıflara giriyorum bu sene, minnoşlar çok tatlı vallahi 🫠🫠😍😍

Kızlar neler yiyip içebiliyosunuz sorması ayıp ? ☺️ hala bulantılarınız varmı benim iştahsızlığım var ama kilom yerinde maşallah 80,5 kg boyda kısa yürüyen elmayım şuan.🤣 midemde hiç bişe almıyor canım bişey çekmiyo mecburiyetten yiyorum ,çoğuda sağlıksız malesef. Takibimi yapan doktorum 4. Aydan itebaren azalır bulantın ve ozaman daha rahat yiyebilirsin midenin tolere ettiği şeyleri ye diye ima etmişti. Benim yediklerimin çoğu sağlıksız kendimi kötü hissediyorum eşim ve diğer aile ferdleri de üstüme geliyo kızıyolar kokusuna dayanamadığm şeyleri (sağlıklı) 🤣 olanları burnuma sokuyolar resmen. Ne önerirsiniz 🌼🥹🩷
benm bulantım hala devam ediyor.. elimden geldiğince sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama bulantılar beni karbonhidrata itior

Back
X