2026 Haziran Ayı Transfer Olacaklar ✨

ya ne güzel cinsiyetler öğrenilmiş çok sevindim sizler için, benim haziran da negatif sonuçlanıp ayrılmıştım aranızdan, şimdi yeniden transfer olacağım, inşallah bu sefer olur, dualarınız beklerim
Hoşgeldin kaderdaşım🥹
Her şey çok güzel olacak inşallah bu sefer🙏🏻
Belli mi transfer tarihin💜

ya ne güzel cinsiyetler öğrenilmiş çok sevindim sizler için, benim haziran da negatif sonuçlanıp ayrılmıştım aranızdan, şimdi yeniden transfer olacağım, inşallah bu sefer olur, dualarınız beklerim
ay hoşgeldin tekrar cnm
güzel olacak inşallah bu sefer

Vazgecmemene cok sevindim insallah bu sefer cok guzel sonuclanir dualarimiz seninle🤲🏻♥️

ufak biyer tuttuk aile icinde organizasyonlada anlasmistim kutudan balon cikmali esimde sprey sıkacak ayni anda oyle birsey planladik bakalim guzel olur insallah 😂 keske hepiniz gelebilseydiniz 😞
Ayyy evet yaa tahminde bulunurduk biz bebeğin teyzeleri kız/erkek hissediyoruz derdik😂😍🥹

Ayyy yeniden deneyenler çoğaldı, hepinizden güzel haberler alırız inşallah kızlar 🥰 Grubu tekrardan heyecanlı bekleyişler sardı, buranın uğuruna çok inanıyorum size de iyi gelsin 🙏🏻🧿💕

@likopen gözün aydın canım, sağlıkla kucağınıza aldığınız günler de gelsin, cinsiyeti sabırsızlıkla bekliyorum 🥰

@Mehrii34 canım senin cinsiyetten haber var mı? Paylaştın da ben mi kaçırdım yoksa 🙈

Seninde tedavin hayırlı olsun canim inşallah bu sefer pozitifi görürsün dualarimiz seninle☺️ ne zaman transfer belli mi🥰

Back
X