2026 Haziran Ayı Transfer Olacaklar ✨

ufak biyer tuttuk aile icinde organizasyonlada anlasmistim kutudan balon cikmali esimde sprey sıkacak ayni anda oyle birsey planladik bakalim guzel olur insallah 😂 keske hepiniz gelebilseydiniz 😞
Keske canim bende heyecanlandim valla 😂 hayirla saglicakla gelsin inşallah ogrenir ogrenmez yaz olur mu bence kizin olacak bizde burdan yapalim tahminleri 😂🥰🤩

Ayyy yeniden deneyenler çoğaldı, hepinizden güzel haberler alırız inşallah kızlar 🥰 Grubu tekrardan heyecanlı bekleyişler sardı, buranın uğuruna çok inanıyorum size de iyi gelsin 🙏🏻🧿💕

@likopen gözün aydın canım, sağlıkla kucağınıza aldığınız günler de gelsin, cinsiyeti sabırsızlıkla bekliyorum 🥰

@Mehrii34 canım senin cinsiyetten haber var mı? Paylaştın da ben mi kaçırdım yoksa 🙈
Cok tesekkur ederim.🌸 Amiiin amiin hepimiz icin insallah ♥️ ilk ogrenince size yazacagim🥰😘

Son düzenleme:
Keske canim bende heyecanlandim valla 😂 hayirla saglicakla gelsin inşallah ogrenir ogrenmez yaz olur mu bence kizin olacak bizde burdan yapalim tahminleri 😂🥰🤩
Yaa cok sagolun insallah hemen yazacagimmm 🥰♥️ eminim ki gelecek insanlardan siz daha heyecanli olurdunuz keske sizlerle yapabilseydim 😂 kiz istegim cok hayirlisi insallah 😂

Yaa cok sagolun insallah hemen yazacagimmm 🥰♥️ eminim ki gelecek insanlardan siz daha heyecanli olurdunuz keske sizlerle yapabilseydim 😂 kiz istegim cok hayirlisi insallah 😂
Keske canım ama işte sen bizide ordaymisiz gibi hayal et artık 😂 burda bi aile olduk gercekten birbirimizi tanimadan görmeden sevdik yaralarimiz acilarimiz birdi çünkü simdide mutlulukları paylaşma zamanı saglicakla kucagimiza aldigimiz gunleride paylasicaz insallah 😂 ❤️

Keske canım ama işte sen bizide ordaymisiz gibi hayal et artık 😂 burda bi aile olduk gercekten birbirimizi tanimadan görmeden sevdik yaralarimiz acilarimiz birdi çünkü simdide mutlulukları paylaşma zamanı saglicakla kucagimiza aldigimiz gunleride paylasicaz insallah 😂 ❤️
Oyle yapacagim napiyim 😞 evet cok sukur hep beraberiz daha da guzel gunlerimizi gorelim hepbirlikte ♥️

Bu sene kız senesi diyorlar sanki canım, inşallah önce çok sağlıklı bebiş olsun ama cinsiyeti de gönlüne göre olsun 🙏🏻🥰

Bu sene kız senesi diyorlar sanki canım, inşallah önce çok sağlıklı bebiş olsun ama cinsiyeti de gönlüne göre olsun 🙏🏻🥰
Evet bugn bir arkadaşm döndü senin nie oğlan dedi, nasıl yani dedim :KK70:
Bu sene kız senesi dedi
Kız seneymiş :KK28:

Evet bugn bir arkadaşm döndü senin nie oğlan dedi, nasıl yani dedim :KK70:
Bu sene kız senesi dedi
Kız seneymiş :KK28:
Ahahah ama canım senin zaten bir kızın vardı, bir kız, bir erkek güzel denk geldi şimdi 🧿 🥰
Niyeyse içime kız doğdu 🤭🤭🤣🤣
Kendiminkini asla hissetmemiş olmam dışında sorun yok 🤣🤣
Valla bana da niyeyse kız gibi geliyor, kendimde tutturamadım ama başkalarında tutar genelde tahminlerim 🙈😅 @likopen

Amiiin insallah evet benim hic olmadigi icin ikisi de olur 😂 saglikli olsun yeter ♥️
Aminn aminn bitanemm 😍😍 Hemen yaz bize 🐣🤗😇🧡🧡
Hemen hemennn ♥️
Bizi illa çatlatacak :KK70:
😂😂 bizi test yapmayalım diye ikna edip bekleten baloncukuma bak sen 😂
Niyeyse içime kız doğdu 🤭🤭🤣🤣
Kendiminkini asla hissetmemiş olmam dışında sorun yok 🤣🤣
Hadi hayırlısı insallah hepimiz hamişiz hisler çıkabilir 😂

Ahahah ama canım senin zaten bir kızın vardı, bir kız, bir erkek güzel denk geldi şimdi 🧿 🥰

Valla bana da niyeyse kız gibi geliyor, kendimde tutturamadım ama başkalarında tutar genelde tahminlerim 🙈😅 @likopen

Aynı hissetmişiz demek 🤭🤭😍😍

Amiiin insallah evet benim hic olmadigi icin ikisi de olur 😂 saglikli olsun yeter ♥️

Hemen hemennn ♥️

Ahahaha dimiii 🤭🤭 @baloncuk harika bu sabır konusunda maşallah ya 😍😍

Hemen hemennn ♥️

Ben hala sabır taşıyım biliosn 6 hafta bebe görmedm :)
Neyse bu sefer 4e indirdi doktor bey amcam
O zamana senin cimsiet öğreniriz

Kızzzz parti ne zamannnn

Ayyy yeniden deneyenler çoğaldı, hepinizden güzel haberler alırız inşallah kızlar 🥰 Grubu tekrardan heyecanlı bekleyişler sardı, buranın uğuruna çok inanıyorum size de iyi gelsin 🙏🏻🧿💕

@likopen gözün aydın canım, sağlıkla kucağınıza aldığınız günler de gelsin, cinsiyeti sabırsızlıkla bekliyorum 🥰

@Mehrii34 canım senin cinsiyetten haber var mı? Paylaştın da ben mi kaçırdım yoksa 🙈
Yok canım normalde 16-20 haftalarda belli oluyormuş ultrasonda , ben kan sonucu bekliyorum yakında öğrenirim 🥰🙏🏼☘️🧿

Yok canım normalde 16-20 haftalarda belli oluyormuş ultrasonda , ben kan sonucu bekliyorum yakında öğrenirim 🥰🙏🏼☘️🧿
Senin durumun nasıl çoktandır bakamıyorum buralara hiç bilmiyorum kim ne durumda 🙈 benle aynı zama transfer olup kan testi verenler hariç 🤣

Back
X