2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    200
Emzirme danışmanından yardım alarak sütümü eskisi gibi arttırdım isterseniz sizinle dosyayı paylaşabilirim ama sağımlara uymak çok çok önemli
Merhaba benim de sütüm çok azaldı nasıl arttırdınız paylaşır mısınız

Kızlar bebeğim 4 aylık oluyor emzirmek çok zorlaştı. 5sn tutup kafasını geriye atıp etrafı izliyor ya da ağlıyor. Odaklanırsa emiyor yoksa emmiyor. Sütü tam çektiğini de düşünmüyorum memem sert kalıyor. Gece 6-7 kere uyanıyor derin uyumuyor var mı benzer durumda olan? 1 haftadır böyleyiz
Bizde de durumlar aynı🙄 4. Ay atağı 15 16 17 maks 18.haftalarda yaşanıyor biz 15 de başladık inşallah uzun Sürmez.

Kızlar rota yaptıran yapılınca bebegi kusan oldumu ya benimki yapılır yapılmaz kustu cıktı bütün ilaç ebe önemli degil diyor şimdi ne etkisi kaldı onun acaba

Kızlar rota yaptıran yapılınca bebegi kusan oldumu ya benimki yapılır yapılmaz kustu cıktı bütün ilaç ebe önemli degil diyor şimdi ne etkisi kaldı onun acaba
Kusma evet yan etki olarak söylemişlerdi ama bizde olmadı doktora bi sormak lazım

Kusma evet yan etki olarak söylemişlerdi ama bizde olmadı doktora bi sormak lazım
Doktorlar tekrarlanmasına gerek yok arıza deymeside yetiyor diyorlarmış ama eşim cok sinirlendi oğlum huzursuzdu biraz neden sakinleşmesini beklemediniz yaptınız dedi okadar para çöp oldu dedi öyle diyince ebede bu cvp verdi

Kızlar bebeğim 4 aylık oluyor emzirmek çok zorlaştı. 5sn tutup kafasını geriye atıp etrafı izliyor ya da ağlıyor. Odaklanırsa emiyor yoksa emmiyor. Sütü tam çektiğini de düşünmüyorum memem sert kalıyor. Gece 6-7 kere uyanıyor derin uyumuyor var mı benzer durumda olan? 1 haftadır böyleyiz
4 ay atağı deniyor ona benm bebeğimde öyle

Daha benimkinde olmadı ama doktor bu hafta gittiğimde bahsetti, güvenli bağlanma için gece uykuları bozulacak. Meme isteyecek, biraz emip bırakıp etrafa bakacak, seni elleyecek orada olduğunu anlayıp geri yatacak o zaman bu çocuk bozuldu deme dedi. 4.ay atağı diyorlar bir de, arada memeyi bırakıp etrafı izliyor bana gülücük atıyor ama daha tam girmedik. Çok korkuyorum. 😄 uyaranın olmadığı loş, karanlık ortamda emzir o zaman dedi. İnşallah çabuk geçer. 🥲

bende doğumdan beri hiç adet olmadm
bende tüplerimi bağlattım
diğer iki cocugumu da sütten kesene kadar yani iki yasına kadar adet olmamıstım
benm de sütüm çok değil normal miktar olarak bilemiyorum şuan
Anladım. Benim diğer iki çocuğumda 40 ım çıkınca regl olmuştum.Bekleyelim bakalım.

Merhaba, Temmuz annelerinden geliyorum. Biz de rota yaptırdık ve bebeğim bir miktar kustu. Ancak doktorumuz, son araştırmalara göre ilacın mideye inmesi yeterli, kusmasının bir önemi yok ve doz tekrarı yapılmıyor dedi

Merhaba, Temmuz annelerinden geliyorum. Biz de rota yaptırdık ve bebeğim bir miktar kustu. Ancak doktorumuz, son araştırmalara göre ilacın mideye inmesi yeterli, kusmasının bir önemi yok ve doz tekrarı yapılmıyor dedi
Mrblr evet bizede öyle söyledin ama benim bebgim midesine indimi oda şüpheli direk kustu baya az degil yani 🤷‍♀️😀

Merhaba ben de 11 Haziran da dooğum yaptım , bebeğim bu ayın 11 inde 3 aylık oldu çok şükür , sizin bebekleriniz bu aylarda neler yapıyordu neler yapmamasında bir tuhaflık var yardımcı olup deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim 🫶🏼

Merhaba ben de 11 Haziran da dooğum yaptım , bebeğim bu ayın 11 inde 3 aylık oldu çok şükür , sizin bebekleriniz bu aylarda neler yapıyordu neler yapmamasında bir tuhaflık var yardımcı olup deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim 🫶🏼
Merhaba chate bu ayin gelisim ozellikleri neler diye sorarsaniz ayrintili listeliyor oradan kontrol edebilirsiniz😊 zira her bebek biricik❤️‍🩹

Back
X