Anne Grupları 2027 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• Ankete Katılan
    5
ilk muayeneye henuz gitmedim 4+4 üm tekrar beta kontrolu için sormuştum
Tabi sağlık ocağında beta takibim için kan vermek istiyorum derseniz bakarlar. Bir de gebeliğin bu haftalarında bakılması gereken değerler var baktırmadıysanız onları da bakmaları lazım söylemelisiniz demir folat b12 Tsh t4 gibi

Bana mı denk geldi bilmiyorum ama gebelikle ilgili tahlilleri acilde yapmak istemiyorlar pek. Gündüz uygun olmuyorsanız Akşam poliklinikleri olan hastaneler var belki onlara bakabilirsiniz randevu için
Doğru ben gebelik şüphesiyle gittiğimde acildeki görevli sıra bile almama izin vermeden hafta içi sıra alıp gelin dedi. Bu gebeliğimde kanama olunca gittim mecbur haftasonuydu o zaman baktılar

Kızlar bende cuma günü gittim doktora. 6+0 dedi geç döllenme olmuş ben 6+6 sanıyordum. Kalp atışını duyduk. Ama kanama alanı var dedi doktor. Kanamam hiç yok ama kese etrafında kanama alanları var dedi. Düşüğe sebep olabilirmiş ama şuan endişelenecek bir şey yok. Günlük işlerini yapmaya devam edebilirsin sadece yürüyüş yapma ve ilişki olmasın dedi. Böyle bir durum yaşayan var mı ?
Allah im hayırlısını versin 🙏

Doğru ben gebelik şüphesiyle gittiğimde acildeki görevli sıra bile almama izin vermeden hafta içi sıra alıp gelin dedi. Bu gebeliğimde kanama olunca gittim mecbur haftasonuydu o zaman baktılar
Ya çok hastayım öksürükten uyuyamıyorum, acilde Parol yapıp gönderiyorlar. Bu akşam yine gittim yine aynısı ilaç vs de yazmıyorlar . Kadın doğum acile gittim o da önce normal acil baksın diyor top gibi oynuyorlar sinirim bozuldu geldim eve

Ya çok hastayım öksürükten uyuyamıyorum, acilde Parol yapıp gönderiyorlar. Bu akşam yine gittim yine aynısı ilaç vs de yazmıyorlar . Kadın doğum acile gittim o da önce normal acil baksın diyor top gibi oynuyorlar sinirim bozuldu geldim eve
Bende grip sebebiyle ilk kontrolüme mecbur kalarak gitmiştim.
Hiç bir şey kullanamadim
Bol sıvı ve sıcak bir şeyler içip sadece 4 gün evde yatmıştım.
Tam dönemi (mevsim geçişi) hasta olmaktan korkuyorum.

Bende grip sebebiyle ilk kontrolüme mecbur kalarak gitmiştim.
Hiç bir şey kullanamadim
Bol sıvı ve sıcak bir şeyler içip sadece 4 gün evde yatmıştım.
Tam dönemi (mevsim geçişi) hasta olmaktan korkuyorum.
Bugün 5. Günüm benim de . Grip olsam geçerdi ama boğazım iltihap olmuş. Gerçekten dikkat etmek lazım, benim kızım hastaydı o atlattı bana sattı

Back
X