2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    200
Kusura bakmayın geç oldu biraz, okul açılınca yoğun bir tempoya girdik. Benim 2. Bebeğim 1 oğlum var 9 yaşını bitiriyor önümüzdeki ay. Arada baya yaş farkı var. Çok şükür ikiside pek yormuyor beni. Çok sevindim sizin adınızada kolay iyileşmenize bende ilk doğumda hiç yatmamıştım herşey daha kolau olmuştu. Ya benim bebeğim 2 mayıs doğumlu 4 buçuk ayı geçtik. Atak yaşamıyoruz sanırım sonradan gelme ihtimali var mı bilmiyorum ama şuan ben ataktauım:( diş etlerimden tedavi oluyorum antibiyotik kullanmak durumundayım emziriuorum bi yandan biraz stresliyim :((
Allah bağışlasın çocuklarınızı 🥰 Ataklar bitmez tabi ki 4. Ay 9. Ay 12. Ay 18. Ay 2 yaş öyle gidiyor. 😅 Uyumlu ve sakin bir bebek demek ki 4. Ayda sizi zorlamamış. Bu dönemde en büyük problem uyku saatleri ve beslenme reddi. Uyku saatleri kayabiliyor, memeyi reddettiği için yeteri kadar beslenmiyor. Biz uyku saatlerini öyle böyle düzene sokuyoruz. Ama yeteri kadar beslenmiyormuş gibi geliyor. Ek gıdada inşallah iştahı açık olur. Diş tedavisi konusunda da geçmiş olsun size. Diş etleri iltihaplıysa demek ki antibiyotik verdiler size. Her türlü sütten bebeğe geçiyor. Allah'tan emzirirken güvenle kullanılan antibiyotikler var. Sadece kakadan dolayı bebeğinizde pişik yapabilir. Ben yaşadım daha önce. Poposunu suyla temizleyip zeytinyağı sürerek pişikten kurtulmuştum.

Hanımlar merhaba benim minik bir haftadır emziği tutmaya başladı şimdi de bırakmak istemiyor emerken çok zorlanıyorum memeyi tutup bırakıyor poposuna vura vura tutturuyorum memeyi uykular zaten haram 😩 bu 4 . Ay atağı mı dedıgınız gıbı sütüm azaldı sanki

Hanımlar merhaba benim minik bir haftadır emziği tutmaya başladı şimdi de bırakmak istemiyor emerken çok zorlanıyorum memeyi tutup bırakıyor poposuna vura vura tutturuyorum memeyi uykular zaten haram 😩 bu 4 . Ay atağı mı dedıgınız gıbı sütüm azaldı sanki
Var mı böyle olan

Back
X